Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

Мнение от alekangg » 15 Авг 2025, 21:10

alx написа:
Jordana написа:Сигурно тази жена с мазилката е слаба картоиграчка и живее в кофти ерия с падащи мазилки . Аз какво да направя в случая като в моята ерия не падат незаконни мазилки ??! ? :dunno:

Ти внимавай да не ти падне някоя панелка на главата… нали са всичките с минал срок на годност вече… очаквам в най- скоро време някъде из родината да се срути (част от) съветското чудо на апартаментостроенето … сигурен съм, че Брежнев ще бъде виновен сигурно…

Всяка сграда оставена на самотек в даден момент пада.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 15 Авг 2025, 21:20

Е, пирамидите като че ги бива за сега..?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 15 Авг 2025, 21:37

Не знаех, че се водят сгради.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 15 Авг 2025, 21:49

Не знам какво се водят, но са построени както си трябва.
Ръководителите на бригади са гарантирали с главата си (буквално), че задачите са изпълнени по спецификация.

А не като в БГ - преди години един приятел наел "бай Боре Строй" да му вдигне едно блокче - то всичко криво, къде го чукаш, къде се пука. А бай Боре си пие ракията доволен и не му дреме. :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Авг 2025, 22:00

alekangg написа:
alx написа:
Jordana написа:Сигурно тази жена с мазилката е слаба картоиграчка и живее в кофти ерия с падащи мазилки . Аз какво да направя в случая като в моята ерия не падат незаконни мазилки ??! ? :dunno:

Ти внимавай да не ти падне някоя панелка на главата… нали са всичките с минал срок на годност вече… очаквам в най- скоро време някъде из родината да се срути (част от) съветското чудо на апартаментостроенето … сигурен съм, че Брежнев ще бъде виновен сигурно…

Всяка сграда оставена на самотек в даден момент пада.

Там е работата, че нищо не може да се направи за основния проблем на панелките- скобите с които са хванати панелите са от доста нискокачествен материал които … ръждясва и гние с времето… а ако има някъде вътрешен теч - този процес се ускорява. А течове има и ще стават по- лоши защото панелите са изолирани с гуми които… стареят и престават да уплътняват… Като изгният скобите- панелите седят ей така- като къща от карти за игра. По документи тези скоби имат 30-50 години живот. По документи. Като знам каква беше документацията на всичко от соца… също така инспекцията на тези скоби е понякога невъзможна защото са скрити… и те ти го те…. Иначе самите панели с времето стават само по- здрави… факт
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 15 Авг 2025, 23:38

alx написа: … ръждясва и гние с времето…

Тъпите комунисти не са ли познавали грунд, боя, шагрен, или грес поне, ебаси? :lol:
Що не са ги намазали тея железа да не ръждясват и да е вечно?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 16 Авг 2025, 1:22

Щом устояха на пернишкото земетресение преди 10-ина години, дето беше 5+ по Рихтер, явно още се държат тия прословути скоби и заварки :mhihi:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Авг 2025, 2:11

TNT написа:Пусни го и в темата за имотите, че е престижен квартал все пак :yes:

Защо не послушате TNT-то и наистина не се преместите в темата "по темата"? Тук от "емиграция" се мина на "хейт", а след това и на строителна тема. Не виждам връзка между комунистите, панелките и явното нежелание на Заки да емигрира. Еле пък в "Англия или немкоговоряща държава".

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Авг 2025, 3:19

BMW_POWER написа:
TNT написа:Пусни го и в темата за имотите, че е престижен квартал все пак :yes:

Защо не послушате TNT-то и наистина не се преместите в темата "по темата"? Тук от "емиграция" се мина на "хейт", а след това и на строителна тема. Не виждам връзка между комунистите, панелките и явното нежелание на Заки да емигрира. Еле пък в "Англия или немкоговоряща държава".

Прав си. Отплеснахме се.

По темата. Утре имаме голям турнир в едно от стрелбищата в които съм член. И някои трябва да нареди сценариите / сцените. По правило членовете на стрелбището/ клуба редят сценариите предишния ден на доброволни начала. Та и аз там. Редиме и се закачаме мечешката да върви по- леко. Недоволстваме от текущото състояние на имиграцията, как куцо и сакато се излива в Америка, как цоцат от системата и тн. Това са всичките хора дето са заклети републиканци, с много оръжия, бивши и текущи военни, полицаи, агенти на разни агенции и тн. Един вид точно лудите каубои… един нещо ме закачи че нали съм имигрант и аз му се скарах как може да идва тука да си губи времето като трябва да бачка, че да изкарва пари за мойте безплатни купони за храна, квартира, мобилен телефон, електричество и тн… умряха да се смеят всички….

… защо го пиша- защото Америка не мрази имигрантите- нали сме страна на имигранти все пак. Америка мрази едни определени имигранти дето идват напоследък. За целия ми престои тука веднъж не съм усетил някакво по- специално / негативно отношение затова, че не съм от тук. Много съм пътувал- друга такава държава не знам.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Авг 2025, 6:16

Един вид точно лудите каубои… един нещо ме закачи че нали съм имигрант и аз му се скарах как може да идва тука да си губи времето като трябва да бачка, че да изкарва пари за мойте безплатни купони за храна, квартира, мобилен телефон, електричество и тн… умряха да се смеят всички….

Човека правилно ти е направил забележка че не си местен а икономически мигрант , защо му се подиграваш ? Не виждам какви мигранти са мъриканци на които пра дедо им се е казвал Били Хлапето , Уайът Ърп , Бил Хикок , Джеси Джеймс , Бат Мастърсън и т...А ти не си станал веднага олигарха на селото , се в някакъв момент си ползвал тия безплатните мигрантски фичъри като мигрант прощъпулник . Между натурален мъриканец и натурализиран мигрант има доста голяма разлика . Дори и в обществото на лудите кавбойци / републиканци си един вид мигрант /единствения демократ :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Авг 2025, 16:28

alx написа:… защо го пиша- защото Америка не мрази имигрантите- нали сме страна на имигранти все пак. Америка мрази едни определени имигранти дето идват напоследък. За целия ми престои тука веднъж не съм усетил някакво по- специално / негативно отношение затова, че не съм от тук. Много съм пътувал- друга такава държава не знам.

Голям процент от тези, дето не ги харесвате бягат на Север. Никой не знае, колко хаитяни живеят в при нас в момента. Тръмп им спря програмите и те хукнаха към нас. По разни източници са около 200 000, ама това не е вярно. В един момент минаваха границите отвсякъде и дори ги бяха вкарали в Олимпийския стадион в Монреал, защото просто няма къде да ги настанят. Нелегалните пресичания на границата бяха по около 3000 дневно. Слава на Бога, 90% от тях си остават в Минреал, откъдето имах акъла да избягам. А какво представляват хаитяните? Ми спомнете си "Хотел Рай" в гр. Ямбол. Само дето нашите цигани не са толкова мързеливи.

"Специално отношение" винаги е имало, но напоследък става все по-видно. Включително расизъм от всякакво естество.

Jordana написа: ...Между натурален мъриканец и натурализиран мигрант има доста голяма разлика...

Разгеле си прав :yes:

Изображение

Самите емигранти пък се делят на такива, чиито семейства да пристигнали с кораби и на такива, дето са дошли със самолети.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Авг 2025, 17:01

Ужас, поне за котките беше рай в Канада, сега горките същества трябва да си избират и те някой като Тръмп та да прати тая паплач обратно надолу, понеже нагоре вече ще им стане прекалено студено. Аз мислех, че и в южните части на Канада ще им е студено, ама на, явно не достатъчно.
Погнал хаитяните Тръмп, нали във форума се пишеше как те хем не били проблем в Америка, хем пък и Тръмп нищо кой знае какво не им бил направил, само популистки говорел без действия, ама май на горките котки ще повярваме за хаитяните, а не на форума.
https://youtu.be/3BrCvZmSnKA?si=3GgUpRx1oF12zSzN
:mhihi:
Ето, навсякъде слушат този химн, а човека от Канада даже си е пожелал да му го пратят. Каква ирония, те са му пратили хаитяните да ядат и неговата котка.
Няма да забравя как обясняваха и тази паплач, как са спрели до блъснат елен на някакъв път и някакъв почнал да го дере на място с ножа пред минаващите коли. Вероятно е измислица.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 16 Авг 2025, 18:24

Ироничното е, че тая която е изяла котката си е чиста американка с дядо Мартин Лутер Кинг Джуниър :ok:

https://www.bbc.com/news/articles/cy890gpqw1po.amp
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 17 Авг 2025, 14:17

А колко поколения трябва да минат, за да спрат да считат нечий род за емигрантски?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Авг 2025, 15:17

ildivvy написа:А колко поколения трябва да минат, за да спрат да считат нечий род за емигрантски?

Децата на имигрантите ми се струва, че никой не ги смята за имигранти. Понятието “имигрантски род” в Щатите не съществува защото… всички са от имигрантски произход.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Извън Темата