Политическа.
Модератор: Общи модератори
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: Политическа.
Не знам за каква политика говорите и за какви простотии, ама като отидете да работите в мината и после да се борите за два кренвирша (в 21 век, в страна от ЕС), после ще ви пръщят ушите за политиката....
Само философи, маама му стара в тая страна.
Мисля никой не спори за няколко неща - че ставащото е в резултат от развода ДПС-БСП , развода Пеевски - ЦВ , което и тресе цялата държава.
Единия дава интервюта и подхвърля фитили от Виена, другия демоснтрира мускули и наистина доказа че и прокуратура и съд , сега и БНБ , са дирижирани от него.
Мен не ме бърка мафиотите да се изпозастрелят, проблема е че единия щеше да става шеф на ДС , другия пък е един от стожерите на финансовата стабилност на същата тази държава....
В каква интересна държава на мафията живеем....
За Украйна, разбира се, няма как да се разбере цялата истина, общо взето можем да обсъждаме само повърхностно нещата, и да съпоставяме.
Руската пропагандна фабрика за лъжи, обаче и сега не спи
http://tjournal.ru/paper/psaki-rostov
Отново изфабрикуват несъществуващи изказвания на западни политици по темата, в случая сега - несъществуващо изказване на Дженифър Псаки за бежанците от Украйна.
Това не е прецедент де.. сещам се за скандалните изказвания на главата на НАТО , които рускте СМИ пак си бяха изфабрикували...
Единия дава интервюта и подхвърля фитили от Виена, другия демоснтрира мускули и наистина доказа че и прокуратура и съд , сега и БНБ , са дирижирани от него.
Мен не ме бърка мафиотите да се изпозастрелят, проблема е че единия щеше да става шеф на ДС , другия пък е един от стожерите на финансовата стабилност на същата тази държава....
В каква интересна държава на мафията живеем....

За Украйна, разбира се, няма как да се разбере цялата истина, общо взето можем да обсъждаме само повърхностно нещата, и да съпоставяме.
Руската пропагандна фабрика за лъжи, обаче и сега не спи

http://tjournal.ru/paper/psaki-rostov
Отново изфабрикуват несъществуващи изказвания на западни политици по темата, в случая сега - несъществуващо изказване на Дженифър Псаки за бежанците от Украйна.
Това не е прецедент де.. сещам се за скандалните изказвания на главата на НАТО , които рускте СМИ пак си бяха изфабрикували...
Последна промяна miro20 на 21 Юни 2014, 12:46, променена общо 2 пъти

- Centurione
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M5 E39
mitaka7 написа:Не знам за каква политика говорите и за какви простотии, ама като отидете да работите в мината и после да се борите за два кренвирша (в 21 век, в страна от ЕС), после ще ви пръщят ушите за политиката....
Ами да си мълчим и да си траем тогаа, мааму стара.
Live forever or die trying
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Реално погледнато това е реалността. Беден по душа смирен народ.
Симеон Дянков я влязъл в надзорния съвет на руската ВТБ, партньор на Корпоративна търговска банка. Руската банка притежава голям дял във "Виваком", а доскоро притежаваше 80 на сто от "Булгартабак". ВТБ е известна като "банката на Путин".
Що ли имам едни много основателни подозрения, че хер флик , казано прямо куме в очи, е.... руски агент ?
И още :
Общо 27 сътрудници на Държавна сигурност и Разузнавателното управление на Генералния щаб на БНА, които през 90-те години са били шефове на 9 от фалирали банки или членове на техните управителни или надзорни органи, са длъжници на ДСК със 17, 6 млрд. лв. без лихвите.
...........
Сред банкерите, дължащи общо 17, 6 млрд. лв., са шефовете на Първа частна банка Валентин Моллов, Венцислав Йосифов, шефовете на Търговска банка „Славяни” Георги Агафонов и Захари Захариев, които са и бивши депутати съответно от Българския бизнес блок и БСП (Захариев е и председател на Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД и на фондация „Славяни"), шефът на „Агробизнесбанк” Христо Александров, шефът на Банка за земеделски кредит Атанас Тилев и др.
Що така бре другари "славяни" ?? Кеф ви прави да клатите "братята българи" които по подразбиране и съвсем безплатно са и русофили

/то в природата нема такова животно славяни, ама това е друга тема/
https://www.bivol.bg/bgbanks.html
Три български банки са в критично състояние
Инвестбанк е пред технически фалит. Токуда Банк се продава. БАКБ търси пари.
Изненадани ?
Що така бе другари ? мислех че със сегашната ви тройна коалиция БСП ДПС и ЮРУШ ще ни се разминат тежките последствия, ама не.. червенотурската мафия си остават верни на принципите - винаги сдаваме власт тотално осрани , с национална катастрофа.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
viewtopic.php?f=4&t=372286&start=45
Написал съм го за Дянков в другата тема за КТБ, давай с антируската пропаганда .И по рано в темата написах че Русия няма да стои безучастна докато съсипваме този проект .Хората които вземат решения отдавна са наясно какво ще се случи ,много преди да почнем да чешем клавиатурите в настоящата тема .Малко пост фактум ги обсъждаме събитията .
гражданите че без съмнение се обслужват интересите на сили контролиращи държавата в сянка.
На фона на предходните събития с южен поток , назначението на Дянков в VTB си идва на мястото като отчетем желанието на тази банка да придобие изцяло КТБ.
Написал съм го за Дянков в другата тема за КТБ, давай с антируската пропаганда .И по рано в темата написах че Русия няма да стои безучастна докато съсипваме този проект .Хората които вземат решения отдавна са наясно какво ще се случи ,много преди да почнем да чешем клавиатурите в настоящата тема .Малко пост фактум ги обсъждаме събитията .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Написал съм го за Дянков в другата тема за КТБ, давай с антируската пропаганда
Ми сори, но отдавна не ти ценя мненията, които рядко се ралзичават от обиди , офтопици и заяждания.
Иначе за каква анти-руска пропаганда говориш ? Та това би трябвало да ви радва !
- ето - съвсем релано се задава национализация , и то не каква , а РУСКА !
Какво не си доволен ???
написах че Русия няма да стои безучастна докато съсипваме този проект
Уточни за кой проект говориш ?
Подозирам че за ЮП ?
Да, хер флик изненадващо се прозинесе доста ласкаво за руските интереси.
В интерес на истината, след тов анегово изказване, се поинтересувах и тогава разбрах че работи в Москва.... и това ми обясни неговата позиция, иначе бях забравил за него ...
Ама ето че се връща на бял /руски/ кон, и това няма как да не ви радва, нали ?

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Ми сори, но отдавна не ти ценя мненията, които рядко се ралзичават от обиди , офтопици и заяждания.
Айде сега пък обиди , кога съм те обидил пък тебе точно.Карай , важното е че някога ,отдавна все пак си ценил мнението ми .Така дори ми е по трудно да призная че аз пък никога не съм ценил твойте щото винаги започват с лафа за чукчата

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
аз пък никога не съм ценил твойте щото винаги започват с лафа за чукчата
Това говори много зле за теб.. защото виждаш следствието , а не и причината заради която съм го казвал и олицетворявал с поговорката "за чукчата".
Всъщшност, ето че пак съм прав.. впускаш се в офтопици и провокираш лични заяжданици

Кажи нещо за руската ми пропаганда ? или антируска ли е ? или май и ти не знаеш

Проекти ? какви проекти ? най изгодните руски нали

това да спомена руски интереси в коя да е тема, дори за КТБ, автоматично ме прави виновен.. за какво и аз не знам.. за антируска, проруска,, бла бла бла пропаганда... то човек не мое ви разбере вече.. май като поговорката - за Русия като за умрелите - или добро или нищо ....
.... както и да е...

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Проекти ? какви проекти ? най изгодните руски нали
Че то други има ли ? Под проект визирах ЮП .
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 12:11, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
Jordana написа:Проекти ? какви проекти ? най изгодните руски нали
Че то други има ли ? Под проект визирах ЮП .
написах че Русия няма да стои безучастна докато съсипваме този проект
Е как ние съсипваме този проект ??
Пак ли ще приказваш абсолютните глупости като по назад ??
Според теб , съобразяване с "ужасните" ЕС правила които например - прозрачност, обяснение за нагласените конкурси, липсата на конкуренция , за ясни проекти, и т.н.. е съсипване ?
Ах колко сме лоши че се съобраяваме с това, и не си дадохме г'за директно на газпром.
То не че не е едаден де, но ... в случая всичко се прави във единствено руски интерес и единствено по тяхна свирка , в нарушение на закона, и ЕС ни го казаха това.
То не на Брюксел, то никъде по света не може да се хареса това руско клецане, с изключение на тук и такива като теб

Какво стана и с АЕЦ ? нали щяхме да строим никому ненужното Белене, в условия когато и сега не можем да си продадем тока, цените на тока "отвън" са ниски, а оценката на строителството скочи на около 40 млрд ?
Аз бих искал и космодрум да си построим

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Не знам за какво бистрите темата за спряният проект за пренос на газ (което трябваше да се случи,защото ми се струва много скъп на фона на други подобни проекти със същата големина),който проект беше спрян не заради огромната сума пари и неясните подробности,а заради украйна,така са поискали,дойдоха от сащ и го спряха.Та мисълта ми е ,наистина трябваше да се видят параметрите на проекта,но не бе спрян заради тази точка,така че не величайте ЕС че се грижи за нашите интереси.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Сп
Абре момче ,спри с тая пропаганда .Я обясни как Русия изгради северен поток заедно с Германия и този газопровод работи че и даже са две тръби не една? Как така там спазва европейските правила ?Много е просто за разбиране че като вече един път си го изградил това нещо и втори път пак ще го изградиш по вече утвърдена със европа процедура .Разликата е че от българска страна има едно котило от корумпирани чиновници и политици дето единствена им мисъл е колко да откраднат . Отделно ситуацията в Украйна нагнетява обстановката около южен поток на това няма нищо общо със факта че ,
нашите управници сами си направиха това което е в момента .В крамолите ,препирните кой колко комисионни да прибере ,подливането на вода и тук и в Брюксел ,мъглата в която потопиха проекта ? Същата боза която направиха и с Белене за да няма яснота пред обществото кой всъщност прибира тлъстите комисионни и колко плаща българския народ .Или сега и за Белене ще ни обясняваш как и там Русия или рос атом не спазва европейските правила ?!
Едните много праведни ,ама не искат нищо да строят освен магистрали и детски градини.Другите мегаломани - защото в големите проекти корупцията и комисионните са в мега размери .В резултат едно голямо нищо ,кръгла нула.Кой голям инвеститор ще тръгне от сега нататък да прави голям структурен проект в България ? Никой .И за това сме си виновни само ние българите ,че държим на власт тая сволоч да ни управлява .
оред теб , съобразяване с "ужасните" ЕС правила които например - прозрачност, обяснение за нагласените конкурси, липсата на конкуренция , за ясни проекти, и т.н.. е съсипване
Абре момче ,спри с тая пропаганда .Я обясни как Русия изгради северен поток заедно с Германия и този газопровод работи че и даже са две тръби не една? Как така там спазва европейските правила ?Много е просто за разбиране че като вече един път си го изградил това нещо и втори път пак ще го изградиш по вече утвърдена със европа процедура .Разликата е че от българска страна има едно котило от корумпирани чиновници и политици дето единствена им мисъл е колко да откраднат . Отделно ситуацията в Украйна нагнетява обстановката около южен поток на това няма нищо общо със факта че ,
нашите управници сами си направиха това което е в момента .В крамолите ,препирните кой колко комисионни да прибере ,подливането на вода и тук и в Брюксел ,мъглата в която потопиха проекта ? Същата боза която направиха и с Белене за да няма яснота пред обществото кой всъщност прибира тлъстите комисионни и колко плаща българския народ .Или сега и за Белене ще ни обясняваш как и там Русия или рос атом не спазва европейските правила ?!
Едните много праведни ,ама не искат нищо да строят освен магистрали и детски градини.Другите мегаломани - защото в големите проекти корупцията и комисионните са в мега размери .В резултат едно голямо нищо ,кръгла нула.Кой голям инвеститор ще тръгне от сега нататък да прави голям структурен проект в България ? Никой .И за това сме си виновни само ние българите ,че държим на власт тая сволоч да ни управлява .
Абре момче ,спри с тая пропаганда
КАква пропаганда, като то си има официална НЕинформация.т.е. НЯМА такава публично оповестена информация, под предлог за "търговска тайна".
Не аз си измислям или пропагандирам че проекта в по голямата си част е засекретен , без грам публичност.
Що ?
Единствените оценки са косвени - както РБ попита и извадиха стенограми , но не като публикувани , а като бройка - кога кой с кого се е срещал от българска и руска страна.
И от там лъснаха някои неща.
Оценките също ги няма точно публикувани, но пак по косвени оценки, които никой не оспорва и се говореше в началото за цена под 1 млрд, а сега е тройно по висока, даже се говори за 4.8 млрд с ДДС.
Неясните конкурси аз ли ги измислям ? двата дето пуснали дата - по коледа, щото коледа и по празници е най подходяща дата за конкурси нали ? кокото да подадат "правилните" фирми документи - тези на Пеевски.
Това казваш пропаганда ли е ???
Не мисля. Това са публични факти и ... липса на други такива.
Е как може да има някой доволен от това ?
твърдението че заради Украйна е спрян проекта е също нонсенс. Да , има логика, защото за тях им е изгодно, но както видяхме, а и тук няколко пъти ни плашеха някои пропагандатори, как ей на - Русия спря газта за Украйна, ето ей ся до дни спира и за БГ газта, гответе се за апокалипсис.
По назад цитирах и питах ко стана, щото видяхме ? - мълчите.

viewtopic.php?f=4&t=341790&start=2685#p3928319