Формула 1 - обща тема
Модератор: Общи модератори
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Re: Формула 1 - обща тема
Don_Diego написа:ФИА пак с малоумни решения след финала: +20 секунди за Шарл за напускане на пистата без основание...видя се, че удря колата в стената при 360то дето направи и има драми с окачването...цяло чудо, че успя да я хване и дотътри до финала.
Цяло чудо е, че не са му показали черен флаг и да го дисквалифицират.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
Отложиха състезанието в неделя. Времето си направи шега 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
BMW_POWER написа:Отложиха състезанието в неделя. Времето си направи шега
Май ти си шегаджията
, или си объркал хапчетата https://www.meteoblue.com/bg/%D0%B2%D1% ... B0_6077243
И на камерите в реално време няма такова нещо

Ама се върза, нали
Линкът ти нещо не е у ред. Дава оптимистични 16С за неделя. Според местните ще е 13С. Пистата е на остров и реката не е малка. Прави един микроклимат, не си е работа. А ако духне и вятър, ше бием рекорда за най-студено състезание в историята. През 2008 с Киро Баварецът ни плющяха ушите при дъжд, вятър и 14С. Слава на оня горе, беше само в петъка.
Нямам идея, кой даде тази умна идея, състезание през май. Те дърветата още не са се разлистили.... При мене има Frost advisory
Линкът ти нещо не е у ред. Дава оптимистични 16С за неделя. Според местните ще е 13С. Пистата е на остров и реката не е малка. Прави един микроклимат, не си е работа. А ако духне и вятър, ше бием рекорда за най-студено състезание в историята. През 2008 с Киро Баварецът ни плющяха ушите при дъжд, вятър и 14С. Слава на оня горе, беше само в петъка.
Нямам идея, кой даде тази умна идея, състезание през май. Те дърветата още не са се разлистили.... При мене има Frost advisory
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
Е как да не се вържа, поне за 30 сек., докато проверя, то това е Канада все пак. Още повече си мисля, то това информация от извора все пак, колега на терен 
Представям си, какви са ти станали очите
Но иначе долното ми излиза в момента:
Преди четири или пет години, не помня вече, през юни падна под 0С и всичкият ми разсад си замина. Миналият уйкент мислех да вадя доматите, ама видях прогнозите и се отказах.
https://www.theweathernetwork.com/en/ci ... al/14-days
13С с вятър на тласъци до 8м/сек и дъжд, това ще бъде интересно състезание
Времето тук се променя за часове и всичко е възможно. Ще ме накарат да го гледам
въпреки, че след 2011г насам, нищо не може да ме изненада.
Yellow advisory - frost - in effect
Frost is expected.
Temperatures are expected to fall to near or below the freezing mark tonight into Friday morning.
###
Damage to plants, trees, and crops is possible.
Please continue to monitor alerts and forecasts issued by Environment Canada. To report severe weather, send an email to ONstorm@ec.gc.ca or post reports on X using #QCStorm.
Take preventative measures to protect cold-sensitive plants, trees, and crops. Cover up plants, especially those in frost-prone areas.
© 2026 Environment Canada
Преди четири или пет години, не помня вече, през юни падна под 0С и всичкият ми разсад си замина. Миналият уйкент мислех да вадя доматите, ама видях прогнозите и се отказах.
https://www.theweathernetwork.com/en/ci ... al/14-days
13С с вятър на тласъци до 8м/сек и дъжд, това ще бъде интересно състезание
Прогнозата от 13С падна на 11С
Няма да има снимки на хора с къси ръкави. Само ръкавици и ушанки
Няма да има снимки на хора с къси ръкави. Само ръкавици и ушанки
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
+ официално съобщение за дъжд от страна на FIA 
Видяхте ли как мармота даде фира вчера…лека му пръст ама и колата добре я потроши
Видяхте ли как мармота даде фира вчера…лека му пръст ама и колата добре я потроши
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Аааа, Цолов много го прецакаха. Първо според мен ненужно го вкараха в бокса докато водеше. В началото кара страхотно и притисна лидера, щеше да го изпревари, но онзи допусна грешка даже и отпадна. После обаче екипът на Цолов като го навря в трафика и се бореше за позиция напред с тези, които не влезнаха в бокса и бяха по-бавни, някакъв цървул отзад си го блъсна и го прати 16-ти. 

In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Всички, които не влязоха потънаха, ама нещо не си продължил да гледаш или никой нищо не е прецакал.
Повечето са някакви идиоти там-камикадзета, не знам колко пъти сейфти кар, половината състезание беше зад сейфти.
Наказания се дават както решат, миризливия индиец който завъртя Цолов, не го наказаха.
Стиган до 4ти Цолов, ама вече потъна в крайното класиране след вчерашните издънки..
Повечето са някакви идиоти там-камикадзета, не знам колко пъти сейфти кар, половината състезание беше зад сейфти.
Наказания се дават както решат, миризливия индиец който завъртя Цолов, не го наказаха.
Стиган до 4ти Цолов, ама вече потъна в крайното класиране след вчерашните издънки..
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Добро каране направи днес Цолов и го покри шанса с всички отпадащи пред него. Въпреки всичко се пребори за 4та позиция.
Въпреки всичко и че си е наше момче е малко противоречив откъм точки...всичко или нищо е положението до момента - или взима големи точки или никакви. Мини, който води в момента в класирането е взел точки във всяко състезание и показва постоянство. Дано и нашия започне да трупа актив при всяка възможност
Да видим сега големите какво ще направят - голяма какафония настана преди старта, разнообразни решения за гумите...Макларън се простреляха в крака с тия интермедии
Въпреки всичко и че си е наше момче е малко противоречив откъм точки...всичко или нищо е положението до момента - или взима големи точки или никакви. Мини, който води в момента в класирането е взел точки във всяко състезание и показва постоянство. Дано и нашия започне да трупа актив при всяка възможност
Да видим сега големите какво ще направят - голяма какафония настана преди старта, разнообразни решения за гумите...Макларън се простреляха в крака с тия интермедии
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
Не съм скептик , ама виждам тенденциозно отношение към нашето момче , особенно след 10-те секунди наказание в основното състезание . Де факто го оставиха без точки ... , и не е за сефте 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Факт, че при наказанията е също като с точките: всичко или нищо - ако има е от най-големите възможни
Интересно състезание беше
Мерцедес - брутална битка между Джордж и Кими. Малкия се учи много бързо и става все по-твърд в битките
. Отново малшанс за Джордж...но явно двигателя на Мерцедес не е толкова здрав, колкото мощен.
Ферари - прилично. Хамилтън направо много силно състезание, Шарл по-скоро се возеше. Отличи се само със спасяването при последния рестарт
Макларън...ден за забравяне общо взето. Сбъркаха гумите, колите се счупиха, наказания...даже и позитиви няма за извличане нямат май
Интересно състезание беше
Мерцедес - брутална битка между Джордж и Кими. Малкия се учи много бързо и става все по-твърд в битките
. Отново малшанс за Джордж...но явно двигателя на Мерцедес не е толкова здрав, колкото мощен.Ферари - прилично. Хамилтън направо много силно състезание, Шарл по-скоро се возеше. Отличи се само със спасяването при последния рестарт
Макларън...ден за забравяне общо взето. Сбъркаха гумите, колите се счупиха, наказания...даже и позитиви няма за извличане нямат май
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Казах го и след първите стартове, казвам го и сега пък нека е рано и нищо да не се знае. Антонели вече много близо до това да е шампион. Конкуренцията е хартиена такава и докато(ако изобщо)им направят силни коли, шампионата ще е свършил. Ръсел е по-опитен, но се вижда, че не може да се пребори с него. Ако не вземе да отпада във всяко второ състезание, не виждам как може да изгуби титлата. А и скоро не сме имали най-млад шампион, та ще счупи и този рекорд с огромна вероятност.
Иначе за Цолов да, стана четвърти, ама наистина този, който го блъсна трябваше да го кажат и карат като гламави малко масово в тая формула там, не я бях гледал досега.
Иначе за Цолов да, стана четвърти, ама наистина този, който го блъсна трябваше да го кажат и карат като гламави малко масово в тая формула там, не я бях гледал досега.
In God we trust, all others we track.