Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Re: Войната започна ...
Странно как нямаше коментар, но аз поне откривам не малко истини в писаното. Иначе от коментарите:
Министърът на финансите докладва на Путин:
Владимир Владимирович, заради санкциите имаме проблем с бюджета, постъпиха непредвидени приходи, как да процедираме?
Звънете на Байдън да се готви за втори мандат!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
alx написа:путин прави това което прави само по една причина- да затвърди статуса си на цар доживот и да покаже, че ссср е възстановен. има лидери за мир и такива за война. руснаците случват само на такива за война...
Твърде наивно е да смяташ, че някак нещо някъде се случва ей така.
https://en.wikipedia.org/wiki/Young_Global_Leaders
https://www.youtube.com/watch?v=PbVD4tB4cVQ
Подготвен кадър от това котило не предприема действия на собствена глава.
В момента се коментира предрешен мач. Даже, ако трябва да съм по-точен - още не са тръгнали финалните надписи на първи епизод и пуснаха втори.
Другата наивност (не касае теб) - рОснаците тръгнали да въдворяват мир и спокойствие? Ми що не го въдвориха още когато анексираха Крим?
Тогава кво им пречеше да добавят и Донбас към анексията и готово, приключват с въпроса. Очевидно на някой му трябва коз за бъдещи времена... например, като сега.
Но запалянковци много и безчет, а с тях няма да се справя и затова спирам.
stean написа:alx написа:путин прави това което прави само по една причина- да затвърди статуса си на цар доживот и да покаже, че ссср е възстановен. има лидери за мир и такива за война. руснаците случват само на такива за война...
Твърде наивно е да смяташ, че някак нещо някъде се случва ей така.
https://en.wikipedia.org/wiki/Young_Global_Leaders
https://www.youtube.com/watch?v=PbVD4tB4cVQ
Подготвен кадър от това котило не предприема действия на собствена глава.
В момента се коментира предрешен мач. Даже, ако трябва да съм по-точен - още не са тръгнали финалните надписи на първи епизод и пуснаха втори.
Другата наивност (не касае теб) - рОснаците тръгнали да въдворяват мир и спокойствие? Ми що не го въдвориха още когато анексираха Крим?
Тогава кво им пречеше да добавят и Донбас към анексията и готово, приключват с въпроса. Очевидно на някой му трябва коз за бъдещи времена... например, като сега.
Но запалянковци много и безчет, а с тях няма да се справя и затова спирам.
Мачът не е предрешен. В момента "Бият самара, да се сеща магарето". Порошенко направи милиони, шутът и той тръгна в грешна посока. Не знам колко пъти Путин вдига врява за ставащото в Донбас. Колко пъти предупреди и сложи червени линии. Ми пресякоха ги и си получиха. Шутът не разбра, че го готвят за жертвен овен и го отнесе. За съжаление, заради няколко идиота си отива страната.
Партизнско движение

Как ще свърши всичко? Или еврогейовете ще кротнат за дълго време, или продавайте имотите в Брюксел, докато още ги има.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Супер, супер интересно и вярно. Доцента крие в джоба си всички и говори и дори за неща, за които малцина се сещат, като например, че едно от нещата, които съвсем логично са нужни на Путин сега, са нова Ялта. И двете части са пълни с толкова истина.. Много, много трезв анализ на случващото се!
"БСП" против санкции за Москва, а "Възраждане" против декларация за Украйна. Има все пак и смислени неща идващи от Горе
"БСП" против санкции за Москва, а "Възраждане" против декларация за Украйна. Има все пак и смислени неща идващи от Горе

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
И ся последно, 3 март отпада ли като празник в БГ? Ще празнуваме 4 юли вече. 
Плиткия Бг мозък забравил историята
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91% ... 0%BD%D0%B0
А Бидона чист като сълза https://trud.bg/amp/%D1%81%D0%BA%D0%B0% ... %B5%D0%BE/

Плиткия Бг мозък забравил историята
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91% ... 0%BD%D0%B0
А Бидона чист като сълза https://trud.bg/amp/%D1%81%D0%BA%D0%B0% ... %B5%D0%BE/
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Поне съм сигурен, че имаме повече военни експерти от мъжки и женски род в държавата, отколкото Ковид такива. Два дена се наслушах и докато вчера бяха уплашени за криза, днес вече от сутринта са почнали. Три начални учителки обясняваха Путин как бил като Хитлер и нарекъл Зеленски евреин, а последния вероятно е кртоко агънце и затова му се случва всичко това. Другите разсъждения ще си ги спестя, ама чак не посмях да се обадя, пък имам елементарна военна подготовка, плюс че бях във ВВС и ПВО когато вече беше към първите преразпределено и камиона ми командваше точно ракетна установка. сЯ, може да съм го карал няколко пъти и да съм правил една суха тренировка, ама трябваше да имам елементарни познания поне какво е това.
То от два дена четейки насам и натам виждам, че всеки знае повече от мен, а с началните учителки тая сутрин разбрах, че съвсем съм изтървал козите.

То от два дена четейки насам и натам виждам, че всеки знае повече от мен, а с началните учителки тая сутрин разбрах, че съвсем съм изтървал козите.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
alx написа:Don_Diego написа:Petrolhead написа:А това за днр и лнр и минскитв споразумения няма да го коментирам, защото щом Путин ги говори тия, значи са лъжа
Щото американците само истини приказват![]()
Путин е лошия, Байдън и ЕС най-добрите
един лидер се гледа колко е добър по това колко са му доволни овцете.
до сега не познавам ЕДИН човек дето да е искал да ходи да живее в русия- дори разните червени бабички дето пълнеха едно време площадите и те не искаха. чудно защо ли....
Еее, това толкова от отдавна се изтърка, че подобни "въпроси" наистина подлагат на съмнение колко може човек да мисли!
Все пак ще се опитам аз ако може да отговоря.
В голямата си част човечеството е консуматор и обича да му е лукс.
Аз примерно не обичам да ходя на къмпинг, обичам да имам малко-повече луксове, когато си почивам.
Обичам да ходя на море в топли държави и не ходя на планина и на ски. Сняг обичам да гледам само през прозореца.
Хората са различни, ние не разбираме арабите, дето живеят в пустинята в палатки, те пък не разбират нас, дето живеем в къщи и кооперации.
Все едно да отидеш в някое село , където хората са доволни от простичкият си живот, но според теб живеят мизерно и да почнеш да им обясняваш , как трябва да отидат в града.
По същият начин и хората, свикнали с удобствата не искат в някое село.
Има много хора, които примерно обичат свободен и прост живот, водка, уиски, ракия и си обичат държавите , в които живеят.
Не са тръгнали амбициозно да мият чинии в САЩ , където амбициозно да станат милионери с 2-3 ГТР ра в гаража си.
Ти защо не отидеш в Детройт или някой пропаднал град в САЩ, нали говориш по принцип в САЩ , без значение къде!
Имаше един лаф по този въпрос, защо хората харесват Русия, но АКО емигрират, емигрират в САЩ.
Отговора беше "Ти ако харесваш майка ти, искаш ли да живееш и да спиш с нея"
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.

внимавайте какво и как коментирате! Няма да толерирам, хора регистрирани вчера да пускат коментари в темата.
Има доста коментари, които са пуснати в нищото. Разбирам, че темата е актуална в момента, но не прекалявайте.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
http://www.defenddemocracy.press/ukrain ... eal-story/
Филмът на Оливър Стоун за случилото се в Украйна през 2014
Филмът на Оливър Стоун за случилото се в Украйна през 2014
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Е.Димитров написа:alx написа:Don_Diego написа:Petrolhead написа:А това за днр и лнр и минскитв споразумения няма да го коментирам, защото щом Путин ги говори тия, значи са лъжа
Щото американците само истини приказват![]()
Путин е лошия, Байдън и ЕС най-добрите
един лидер се гледа колко е добър по това колко са му доволни овцете.
до сега не познавам ЕДИН човек дето да е искал да ходи да живее в русия- дори разните червени бабички дето пълнеха едно време площадите и те не искаха. чудно защо ли....
Еее, това толкова от отдавна се изтърка, че подобни "въпроси" наистина подлагат на съмнение колко може човек да мисли!
Все пак ще се опитам аз ако може да отговоря.
В голямата си част човечеството е консуматор и обича да му е лукс.
Аз примерно не обичам да ходя на къмпинг, обичам да имам малко-повече луксове, когато си почивам.
Обичам да ходя на море в топли държави и не ходя на планина и на ски. Сняг обичам да гледам само през прозореца.
Хората са различни, ние не разбираме арабите, дето живеят в пустинята в палатки, те пък не разбират нас, дето живеем в къщи и кооперации.
Все едно да отидеш в някое село , където хората са доволни от простичкият си живот, но според теб живеят мизерно и да почнеш да им обясняваш , как трябва да отидат в града.
По същият начин и хората, свикнали с удобствата не искат в някое село.
Има много хора, които примерно обичат свободен и прост живот, водка, уиски, ракия и си обичат държавите , в които живеят.
Не са тръгнали амбициозно да мият чинии в САЩ , където амбициозно да станат милионери с 2-3 ГТР ра в гаража си.
Ти защо не отидеш в Детройт или някой пропаднал град в САЩ, нали говориш по принцип в САЩ , без значение къде!
Имаше един лаф по този въпрос, защо хората харесват Русия, но АКО емигрират, емигрират в САЩ.
Отговора беше "Ти ако харесваш майка ти, искаш ли да живееш и да спиш с нея"
Че се изтърка, изтърка се, ама как поне един от всичките фенове на Русия, не емигрира там. Пък тия дето най-лаят, са все в западния свят /който според тях е гейски и за нищо не става/.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Ехее, чак Бийтълса се появи
...Деменцията пА се изказа, че щял да защити всеки сантиметър земя на НАТО. Тц,тц,тц - комунетата бяха на всеки километър, а тия вече са на всеки сантиметър
Тоя познаваш ли го :

Да продължавам ли или се сети

alx написа:но путин си спретна афганистан. в задния/ предния двор. щото урките може да не могат да воюват на фронтовата линия щото нямат хора и обордуване, но са майстори на партизанската война... та не знам дали си струва. предполагам, че дебелия пак ще го яде руския народ... той всъщност не е спирал, ама сега ще се уголеми фалоса насочен към нормалните хора.
Тоя познаваш ли го :

Да продължавам ли или се сети

Последна промяна hell's angel на 11 Мар 2022, 0:26, променена общо 1 път
Ubi dubium, ibi libertas
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
In Ukraine, a Russian tank had driven over the civilian car. Човекът е невероятен късметлия, оцелява по някаква случайност.
https://twitter.com/franakviacorka/stat ... 7-ZhwhlRRw
https://twitter.com/franakviacorka/stat ... 7-ZhwhlRRw