За кой ще гласувате на парламентарните избори?
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Evelin Cotsev написа:vicho написа:Evelin Cotsev написа:...
ЕВАЛАТА ЕФЕНДИ!!!![]()
И като НЕ-гласуваме, какво ще стане ве льольо, хайде да ни обясниш на нас простите хорица, че гледам си много навътре в нещата.
Думи нямам вече!![]()
![]()
аи по полека с льольовците а ? Доган е свестен за турците , а за нас кои е свестен ? Ако беше малко по запознат щеше да знаеш кво става като никои не гласува . Дпс сами немогат да вземат властта , никога немогат да направят 51 процента.
Е нали за това исках да обясниш, понеже ти си ЗАПОЗНАТ, бате!!!

Единственната сериозна партия е дпс , със сериозен лидер - Доган , и да е направил нещо лошо , е направил и добри неща и никога не е създавал етническо напрежение
Това аз ли го написах?!
И понеже си много запознат, кажи ми с кой ще се коалира Доганчо, като ТИ и още няколкостотин хиляди заспали госпожички не гласуват. 51 процента ще се съберат. Бабите пътуват стотици км само и само да гласуват. Автобусите от Турция ще дойдат на изборния ден. Мангалите също ще опражнят правото си на глас, само ТИ дечко ще си седиш вкъщи и ще им помагаш, косвено.
Не си глупав, всичко това ти е ясно, само не знам за какво ги пишеш тия глупости.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- SiLvEsTeR.R
- кандидат ентусиаст
-
Който не гласува значи не му пука кой ще управлява и няма право на оплаквания от избраното правителство.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Аз предлагам да линчуваме тези 67 човека, които са отговорили, че няма да гласуват... както колегата сподели за ДПС....
Вярно е, че наистина няма кой-нзае какъв избор, обаче съм анти броя на турчолята в парламента да расте

Вярно е, че наистина няма кой-нзае какъв избор, обаче съм анти броя на турчолята в парламента да расте

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
M2PR написа:Аз предлагам да линчуваме тези 67 човека, които са отговорили, че няма да гласуват...
Успех ви желая.
Аз ли да дойда или вие сами ше ме намерите?

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
налице е статистически значим ръст на форумното насилиеD3BEP написа:M2PR написа:Аз предлагам да линчуваме тези 67 човека, които са отговорили, че няма да гласуват...
Успех ви желая.
Аз ли да дойда или вие сами ше ме намерите?![]()
![]()

Препоръчвам ти да гласуваш,щото нали знаеш ,че революцията си изяжда децата

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
От една страна кофти, за който и да гласуваш все тая, въртят се разни еднакви физиономии из парламента. От друга страна ако пък не гласуваш, както писах в предните си постове ще помогнем на партиите с твърд електорат като ДПС и БСП дори и Атака ще вкарат повече депутати.
Така че всеки да си преценяава. Аз лично ще гласувам точно заради това, за да дам гласа си за Българска партия и да попреча на ДПС пак да вземат мандат.
Колко % Турци има в България, някой знае ли?
Така че всеки да си преценяава. Аз лично ще гласувам точно заради това, за да дам гласа си за Българска партия и да попреча на ДПС пак да вземат мандат.
Колко % Турци има в България, някой знае ли?
- bmw318_94
- младши ентусиаст
-
- Кара: хората да го гледат тъпо
D3BEP написа:Надделяло е обаче мнението, че парламентът е свършил огромно количество работа и е работил извънредно.![]()
![]()
![]()
![]()
Леле

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
В повечето частни фирми няма да има коледни премии, а за 13 заплата не се говори, но нашите избранници ще си получат заслуженото, защото много са работили!!!!
http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=123208

http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=123208
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Azrail
- UFO Pilot
-