Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible

Re: Политическа.

Мнение от Djelebov » 17 Юни 2014, 20:41

Миро20: "Тея руснаци , те не са хора, нямат елементарни граници за морал."

Миро20, в началото си мислех, че си кон с капаци, ся съм сигурен, че си платен трол ;) и в 50 реда да ми отговориш, няма да ме разубедиш.

Понеже обичаш аргументи и факти ща помоля да качиш клип как мирните протестиращи палят хора (невъоръжени беркутовци, невъоръжени) с молотов. После можеш да качиш клипче от вътрешността на сградата в Одеса, да видим кой умря вътре, и колко ;) После качи клипче как от другата страна на същата сграда крещи бременна жена "помогнете", а от тълпата се чува "довършете я" и явно я довършват.., след което вдигат украинския флаг през съседния прозорец...А жената остава одушена на едно бюро.
Съжалявам, че не мога аз да кача, но съм на кораб и нямам намерение да инвестирам 10-20 usd сателитен нет, за да търся линковете, че да натривам носа на някъф трол :D
За бандеровците - втората световна са били на страната на Хитлер, сега са голяма общност малоумници- фашисти, които само чакаха някои да им даде кинта, че да се покефят да погнат рускоговорящите - все пак искат "чиста република" (Елена Йончева има интервю с тях ;) ). Щатите пък ги спонсорираха, за да се превърнат протестите в гражданска война и да си направят правителство, което да слуша САЩ. Бандеровците стреляха със снайпери, стреляха и по мирни протестиращи, стреляха и по беркут, стреляха и по свои, щото им се плаща яко :O
Те изгориха хората в Одеса, не само опълчението (дето им викаш терористи) а и доста други цивилни хора в сградата - търси снимки и клипове от вътрешността, ше намериш, гадни са ама има ;)

Не знам за кви граници и морал говориш, след като СПОРЕД МЕНЕ си вадиш кинти по тоя начин ;)

А цената на газа беше ниска основно заради базата в Крим - щат не щат Крим вече е в Русия и няма за кво да им правят отстъпки, особено след отношението им към руснаците в Украйна ;)
Последна промяна Djelebov на 17 Юни 2014, 21:33, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 17 Юни 2014, 21:31

Понеже обичаш аргументи и факти ща помоля да качиш..........
........
Съжалявам, че не мога аз да кача, но съм на кораб и нямам намерение да инвестирам 10-20 usd сателитен нет, за да търся линковете, че да натривам носа на някъф трол :D

Е последно какво искаш ? хем дай да видим, пък не ми се гледа :)
аз съм дал по назад и снимките и клиповете и една камара линкове от които съм възмутен, какво повече ?

Не знам за кви граници и морал говориш, след като СПОРЕД МЕНЕ си вадиш кинти по тоя начин

Абе вие сериозно ли си мислите че някой ми плаща да си казвам мнението тук ???
:kuku:
За границите на морала колко да повтарям ??? - току по горе, цитирам линк и клип как руската пропаганда показва клип на майка която оплаква загинал син от русктие сепаратисти, и това се представя за точно обратното - как руска майка оплаква убит от фашистката украинска хунта.
Според теб това МОРАЛНО ли е ?
За подпалването на сградата и коктейлите молотов на покрива също няйа да се повтарям - пак ще ме обвините във "фермани".
Ама като питате нещо , що не си правите труда да прочетете или ВИДИТЕ ???
Те изгориха хората в Одеса,

Да, знаем я всички тази версия, не е ли време да погледнеш и попрочетеш малко повече материали за тази руска провокация ??
Да, гледал съм снимките отвътре и изгорелите. Нали затова ги коментирам .
Да, бременна жена лежи на бюро, до нея шнур от лампа. И да, най вероятно точно с този шнур е удушена. Дърпан, опъван шнур точно така ли изглежда ? и включен обратно в лампата на бюрото :) Ти вЕрваш ли си ??
Обгорели до кости трупове по стълбища, някои с огнестрелни рани, обаче с дънки , редом до дървени "негорящи" парапети и столове.... вЕрваш ли го ?
Най е лесно сляпо да се отрича и да се пее официалните медийни проруски простотии и лъжи.

Извинявай, всяка война е И информационна война, но по големи фейкове , лъжи и снимки на жертви от други конфликти и години, представяни като снимки на украински зверства, до сега не бях срещал НИКЪДЕ. и ги показах.

И от тази проруска наивнотъпа пропаганда ми се повръща.
Какво повече да кажа, покажа ? не знам :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 17 Юни 2014, 22:05

Jordana написа:Това е текущото положение което много скоро ще се промени .Германия вече е независима от украинската тръба чрез северен поток ,така че може Порошенко спокойно да спира газта към Полша Румъния и България .
.........

Jordana написа:Честито на всички ! Русия спря газа за Украйна .Въпрос на дни е украйна да спре транзита .

Тоя налаган страх ми звучи повтарящо познато...
Обаче...
http://glasove.com/svqt/38127-tranzityt ... rodyljava-
Транзитът на руски природен газ през територията на Украйна се осъществява в нормален режим, съобщиха от „Газпром” ден след като Русия спря газовите доставки за Украйна, като продължи да отпуска само обемите, предназначени за европейските потребители.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible

Мнение от Djelebov » 17 Юни 2014, 22:55

miro20 написа:Е последно какво искаш ? хем дай да видим, пък не ми се гледа :)
аз съм дал по назад и снимките и клиповете и една камара линкове от които съм възмутен, какво повече ?

Какво искам? Искам ТИ да намериш тва, за което аз писах горе, щото си мноо обективен, интересуват те всички гледни точки, познаваш добре Русия и говориш руски... и най-вече щото не си трол, пропагандиращ анти-руски настроения срещу заплащане;)
Аз не знам руски и до преди месец докато бях в България, не ми беше проблем да открия тва, за което писах в предния си пост ;)
Иначе просто можеш да го отречеш, щото не съм го доказал ;)

п.с. Бременната жена не е само на снимка, аз слушах докато я убиваха, не искам да знам дали е със шнур или не, но се чува как крещи за помощ.

Надявам се, че работи линка, на кораб съм както писах, нямам достъп до видеа в нета
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 17 Юни 2014, 23:37

Сондьора написа: нема босфор, там ще е от грузия

:nono:

Изображение
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 18 Юни 2014, 0:00

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 18 Юни 2014, 0:09

Искам ТИ да намериш тва, за което аз писах горе,

А аз колко пъти да повтарям че съм ги гледал, но и малко повече ?
Даже ти го коментирах по горе точно това с жената.
И не само това де.. и много други неща по назад.
Сори, няма да се повтарям.Ти въобще прочете ли какво съм ти отговорил ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 18 Юни 2014, 0:44

Миро20 в желанието да угодиш на или западните си господари или на гласовете в главата си, приемаш военни престъпления и дори престъпления срещу човечеството с плашещо безразличие!

Колегата ме помоли да не те наричам идиот и тъп, поне без аргументи, за да не заключат темата. Аз няма да се аргументирам с линкове, защото линковете са достъпни за всеки, които иска да ги отвори, само ще отбележа, че доста от нас имат роднини/приятели/бизнес-партньори/колеги в Източна Украйна, Украйна и Русия. Доста от нас гледаха на живо изродите в Одеса, бомбардировките на Славянск, Краматорск и Луганск. Гледаха как обстрелват с неуправляеми ракетни снаряди центъра на град, по-голям от Варна, видяхме труповете на жените, бягащи към укритие, кадрите са покъртителни, докато укроидите твърдяха, че това са били противовъздушни ракети на опълчението, паднали в града. Видяхме запалителните муниции в околностите на Славянск. Видяхме и танковете, които укроидите до последно настояваха, че са руски Т-72, а те се оказаха Т-64 от резерва на УА... Видяхме и сваления артилерийски коректовчик Ан-30, за който укроидите настояваха няколко дни, че е транспортен Ан-26, натоварен с хуманитарна помощ... А, да видяхме и разрушеното детско отделение на болницата в Славянск...

Но, това - това не е политика, няма място в тази тема, просто исках да посоча едни примери за това, че цялото укроидно управление в момента бълва лъжа след лъжа, след лъжа.

Политика е факта, че спряхме Южен Поток (за преразглеждане), политика е, че нямаме собствена позиция за ситуацията там. Но виж, не знам, ако останеме без газ, това какво ще е... :)
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 18 Юни 2014, 0:48

Сондьора написа:Изображение

To и бял щеше да има и турците нов пролив ще правят .....а украинците взеха да се договарят да им пускат танкерите през Босфора ...
интересно стана ....ма вица за английския ... :mrgreen:

П.П. За AGRI, границата ще я местим ли ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна hell's angel на 18 Юни 2014, 1:13, променена общо 1 път
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Юни 2014, 1:10

miro20 написа:
Искам ТИ да намериш тва, за което аз писах горе,

А аз колко пъти да повтарям че съм ги гледал, но и малко повече ?
Даже ти го коментирах по горе точно това с жената.
И не само това де.. и много други неща по назад.
Сори, няма да се повтарям.Ти въобще прочете ли какво съм ти отговорил ?

Е ти определено се правиш че не разбираш за какво иде реч с тия бандеровци и власовци ,наречени опозиция в Украйна и кои са те всъщност .Същите зверства са ги вършели и 1942-1943 г над собствения си народ с по голямо усърдие дори от нацистите .Като твърдиш че познаваш хората там трябва да ти е пределно ясно че докато не се изколят един друг няма да спре това .Изобщо никаква демокрация и тем подобни глупости за наивници не важат в тая страна в момента .Според тебе гражданска война с етническо прочистване пламва така от само себе ,спонтанно щото правителството на Янукович не искало в еврозоната ? Ти сам вярваш ли си изобщо на тия приказки под шипковия храст ?!
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 18 Юни 2014, 1:39

MatriX_Fucked написа:

Война като на война.

Мен ми е интересно, ако ти си президент/премиер на България да кажем и си се заклел да браниш народа и териториалната цялост на държавата, как би реагирал ако български турци тръгнат да правят референдум за отделянето на Кърджали, Хасково и Приморско и присъединяването им към Турция?
Опитваш се да говориш със "сепартистите", въоръжени до зъби, не с молотовки и каски, а с професионална военна техника, автомати, гранати, подвижни зенитни комплекси с които са свалили военни хеликоптери.. очевидно техниката я получават от Турция, а нищо чудно и да са части от турската армия, от къде протестиращите ще имат такава техника или още повече да могат да боравят с нея?По вашата логика, гледате само едната страна на монетата и щом одобрявате подобни действия от Русия, значи се кланяте на Русия /по вашата логика/

Стига с глупостите и малко обективност, ако Путин не беше толкова алчен за власт, а му дремеше за хората, щеше да накара Янокович да проведе референдум за членство в ЕС... и Украйна щеше мирно да влезе в ЕС, а Путин нямаше да има Крим, но нямаше да има убити майданици, нито "мирни" зелени човечета, нито сумати обикновени хора, които сега да му тежат.. всъщност изобщо не се знае дали му дреме, той си гледа интересите на Русия.
Забравяте че Украйна не е в ЕС и имат задължително казарма, главно-командващият и премиера са се клели да защитават както народа, така и територията на Украйна.. всеки който се опитва да отделя територии от нея, е немислимо нарушение на конституцията и първите мъже в държавата, които и да са те, нямат друг избор освен да изпратят армията.. иначе не са за тия постове, всяка съседна държава ще си харесва парцел и ще праща зелени човечета.

И само да вметна, както много от вас мразят турци, много украйнци имат същият вид омраза, само че към руснаци, имат си история и причини. Голяма част от украинците вярват че Русия е виновна за тяхното положение и че повечето време политиците им са слугували на Русия, за това не са на нивото на съседска Полша. Още 1994 баща ми като е ходил в западна украйна са му казвали да не говор на руски, да не си изяде боя, сами си правете изводи.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Юни 2014, 5:09

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 12:06, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 18 Юни 2014, 8:23

Ацернючка, ацернючка говориш за някаква жестока вражда между изтока и запада на Украйна и даваш неудачни примери с България където съвсем няма такава омраза към турците живеещи у нас. Недоумявам как може да приемаш за нормални действията на престъпната украинска хунта срещу собствения си народ. Мислиш че в ако в България турците се вдигнат и несъществуващата ни армия тръгне да използва методите и средствата които използва украинската хунта срещу т.нар. възстанници, НАТО И САЩ ще седят да наблюдават с интерес или още същия ден ще изпратят самолети-бомбардировачи както изпратиха срещу Милошевиц и Сърбия през 99г.?
Щом не могат да се понасят изток и запад в Украйна то най-правилното е да се разделят а не със сила и зверства да се запазва териториална цялост.
А относно от къде им били оръжията на бунтовниците веднага ти казвам от украинските казарми и оръжейни складове.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 18 Юни 2014, 8:37

Миро хабиш се излишно.
тези с които спориш не са нормални хора, има нещо повредено там. разгледай им мненията.

украинците намериха истинския враг и ще го преборят, а българите какво ще правят? врагът е същия, но тук е приет с хляб и сол.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 18 Юни 2014, 8:38

Аз няма да се аргументирам с линкове,

Ми добре. Като сте си избрали да слушате руските лъжи и изкривена индформация, опровергавана почти винаги, - добре.
Изреждаш някои случаи, които дори да са са истина, защо не обръщаш внимание на руските фейкове които съм цитирал по назад ??

Не ви ли е странно че се води гражданска война между два братски народа, загиват както казваш и в това няма спор, много мирни хора, Но не ви ли светва малко лампичката че Украйна НЕ бомбардира и не провежда АТО на руска територия бре.
Според вас "фашистите бандеровци" са седнали един ден, и са си казали - айде да потрепем малко руснаци , и да бомбардираме няколко детски болници ???
:kuku:
риъли ?@!?!?!??

Колко нагласени референдума, след фарса в Крим трябва да има, колко тежковъоръжени със противосамолетни , зенитни установки, и какво ли не военно оборудване, колко "опълченски" руски отряда с чисто терористични функции трябва да има, за да помислите малко ??

Защо всеки който си защитава държавата според вас е "фашист бандеровец" ??
Приели сте за аксиома "украинците са укроиди фашизоиди" и край . Всичките ви изводи са върху тази аксиома.
Тази путинска пропаганда отдавна се доказа че е пълна глупост.

Не фашисти украинци превземат с ОРЪЖИЕ градове и окръзи.
Поставяте каруцата пред коня.
- Украинската армия действа като СЛЕДСТВИЕ и в отговор на ВЕЧЕ въоръжени отряди професионални руски военни и наемни кадировци.
Не украинската армия е стъшила в руски области, че да се хващат за оръжие руснаците, а е точно обратното.
Не може някой с маска на главата с по два калашника и РПГ на гърба да превзема кметства, и да обявява независимост, и нови държави /новоросия/ , и после да се сърди , що дошла армия да го стреля.
Обявените от руснаците "независими обалсти " странно защо са не от мирните местни хора, а именно от тежковъоръжени руски военни.
Това ли е демокрация ? независимост със оръжие ??

И преди съм казвал - Приемаме че Украйна не съществува като държава, няма такъв народ , няма такава територия, - тогава млъквам. защото само тогава всяко едно руско действие ще е оправдано.
Самоче не е.

Примера с Турция и България е още по показателен както се спомена по горе , с тази доста голяма подробност, че става дума за съвсем различни етноси, език, религия, култура ако щете.
Путя противопостави братя, а какво остава за нас ? не ми се мисли .
Ти сам вярваш ли си изобщо на тия приказки под шипковия храст ?!

Не знам моите "приказки" от кой "храст са" , аз съм се обосновал много пъти, без да обиждам, докато насреща си гледам чел недочел, чул недочул за зверства и как укроидите ядат деца...
Много е лесно да приемеш една натрапвана аксиома, по е трудно да мислиш.
Би било смешно тази руска промивка на мозъци , но все пак хора умират.. и то не на игра....
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата