Формула 1 - обща тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Формула 1 - обща тема

Мнение от Don_Diego » 28 Ное 2025, 22:43

Само с такова каране ще си спечели повече стартове и шансове да покаже колко е бърз :driving: :bowdown:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 29 Ное 2025, 18:55

След 5 минути започва спринта във Ф2. Ако не сте си у дома, можете да го гледате тук:

https://www.gledaitv.live/watch-tv/38/d ... t-3-online
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 29 Ное 2025, 20:12

Страшен карък за нашето момче :banghead:
Слаб рестарт му коства подиума, но въпреки това направи страхотно каране. Коментаторите много го похвалиха :driving:

Само напред и нагоре от тук нататък :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 29 Ное 2025, 20:13

Ей за това не смея да се израдвам :mhihi:

Кара добре и направи страхотно впечатление обаче.

Дано успее да си изчисти ума до утре....

П.С. Дано му се размине и наказание за утре.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 30 Ное 2025, 20:30

Добро състезание направи нашето момче, ако нямаше наказание по време на състезанието щеше да е дори напред спрямо стартовата позиция. Отличен старт на кариерата в F2 :clap:

Макларъните обаче се чудят как да се прецакат сами :mhihi: Направо да правят някакъв подарък на Кими за дето остави Норис да мине напред без битка
На тепсия му я сложиха победата на Макс, който нямаше как да я пропусне.

Всичко ще се реши следващия уикенд в Абу Даби...12 точки разлика между Норис и Макс, 16 между Норис и Оскар :driving:

Преди старта от Ред Бул са сложили стар двигател на Макс, може би с идеята за следващия старт да могат да карат новия от Бразилия на 110% :twisted:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 30 Ное 2025, 20:44

Аз се чудя що за некадърници са стратезите на Макларън. :shock: Честно, не ги проумявам, да водиш така в шампионата и да се чудиш се това състезание как да избереш стратегия...за да преследваш Верстапен ли, за какво го направиха? Просто трябваше да си следват неговия курс и толкова. Уникално тъпо ще е да му подарят титлата така тази година, сега той няма и напрежение върху себе си...
Изражението на Пиастри казва всичко. Поне него да бяха оставили да си влезе във бокса и сега щеше да има шанс накрая да се бори с Норис. :ranting:

Иначе браво на Сайнц, той беше най-щастливият на пистата. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TheDriver » 30 Ное 2025, 20:46

Да, позицията му в случая нямаше особено значение.
Кара много стабилно целият уикенд въпреки, че всичко е ново за него, а това беше една от най-лошите писти на които може да дебютираш.
Надявам се, че проблемът със спирачките наистина го е имало, а не е измислица, за да избегне наказание. Ако е така, той взе максимумът от уикенда.

По отношение на Ф1 и аз първото нещо което си помислих беше - Норис трябва здраво да черпи Антонели :mhihi:

Сега пак ще може да се измъкне с трето място, ако не се оплетат. :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 30 Ное 2025, 20:52

Фернандо Алонсо ще става татко.
Крайно време му беше :mhihi:

Изображение
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 30 Ное 2025, 21:35

TheDriver написа:Сега пак ще може да се измъкне с трето място, ако не се оплетат. :mhihi:

Доста му олесниха задачата за следващия старт :banghead:
Ако Макс спечели следващия уикенд, а Ландо завърши 4ти ще са с еднакви точки, но Макс ще има повече победи през сезона и ще вземе титлата
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 02 Дек 2025, 20:27

Ясни са всички пилотски двойки за следващия сезон... Линдблад - IN (ще кара за втория отбор), Юkи - OUT
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TheDriver » 02 Дек 2025, 20:46

Ако не друго, поне разчистват пътя на нашето момче. :ok: Макс само ги дъвче и ги изплюва вторите пилоти. :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 02 Дек 2025, 21:02

Майтапа настрана, но май наистина няма друг толкова изявен пилот в академията на Ред Бул в момента освен нашето лъвче :dunno:

А Макс наистина е месомелачка при това не само за съотборниците си, но и за целия грид.
Как ли се чувстват пилотите на Макларън знаейки, че са им наваксали 100+ точки аванс….
Макс сам има повече точки отколкото двамата пилоти на Ферари заедно…

И това всичкото с не най-силната кола на грида :conf:

Отделно как им сипва на Макларън от време на време…безценно :mhihi:
Последно много се смях когато кажа, че ако имал кола като тяхната много отдавна би бил решил пилотския шампионат :mhihi:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Дек 2025, 18:11

Понеже видях, че много жлъч се е изсипала върху Кими за ден и половина, взех "гражданска позиция". Днес се обадих на
+44 1280 844000 Казах им, откъде се обаждам. Че не съм фен на МБ, но напълно подкрепяме Кими и сме против тия глупости из нета. Казах, че не знам с кого могат да ме свържат, за да го кажа. Просто помолих да предадат на когото трябва, че съм на тяхна страна.
Изказаха ми благодарност от името на Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team :angel:

Малко,но се надявам да разберат, че имат подкрепа. Кими е голям симпатяга и е само на 19 в края на краищата.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Дек 2025, 16:11

Този път явно някой е писал на Макларън стратегията. Писастри с твърди гуми, а Норис неенсе напъна да си защити позицията от Пиастри и го остави да мине напред и да се бори с Верстапен. Тръгва и с твърди гуми...ако няма нещо форсмажорно, нещата е ясно как завършват.
Нещото, което трябваше да направят миналото състезание Макларън, просто да разделят стратегиите на двете коли, сега го правят и Пиастри ще има шанса с тези твърди гуми ако нещо стане да се възползва.
За мен той трябваше да е шампиона и можеше миналото състезание да бъде в изгодна позиция ако им бяха разделили стратегиите, но...догодина. Според мен кара повече от Норис.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 08 Дек 2025, 12:16

Честито на Норис за титлата , последните няколко състезания като че ли до някъде си заслужи титлата, че до преди това положението наистина беше плачевно. Редбул нямаха почти никакви козове, като изключим Юки който беше тотално неадекватен в защитата срещу Ландо. Като ударим чертата все пак се получи интересен сезон, Редбул след тези тежки трансформации и рокади показаха че имат капацитета да се борят за титлата.
Гледаме вече към сезон 2026 , дали ДВГ+ел.частта ще е силата на тези коли или пък шасито с активната аеродинамика, отборите имат много поле за изява и определено ще бъде интересно кой как ще прочете правилата :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата