Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Политическа.

Мнение от Jordana » 13 Юни 2014, 18:48

А боко тиквата , къде е в момента ? На инструктаж при кенийския нига .Изобщо са страхотна картинка родните политици .Половината си обърнали наведените задници на изток другата половина на запад и още няколко феса докато тия първите два модела се наумуват и наслугуват им го дават микрофоня. :no:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Юни 2014, 18:53

"thank you captain obvious" :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 13 Юни 2014, 19:24

Сондьора написа:
miro20 написа:.....
acer, къде го е казал тва Боко за Хан Аспарух? Между другото не забравяй Трайков и големите приказки :mhihi: :

ето заповядай http://bgfakti.bg/tv/video/256

Трайков, Трайков беше вкаран като руският ректор "дянков" да им срива политиката, както беше и в сдс или беше тотална грешка на герб, не е като да нямат доста грешки и никога не съм го отричал :)
Да не забравяме Трайков как го гонеше една репортерка, за тва че тръгна да проучва за нефт и газ с фирма регистрирана с 5000 лв капитал.. после бяха го хванали в някво заведение с депутати от бсп, та бързо го смениха с Делян Добрев.

За слугуването на изтока/запада няма друг начин, икономиките са взаимосвързани, просто от Русия България трудно ще види ползи щото самите те тънат в корупция, олигарсите им ще ни купуват Миков и Станишев и т.н да им прокарват интересите, a за народа студена вода. Докато като сме част от ес, има вероятност да сме като някой най-беден щат в хамерика, само с 8$ на час, не с 11$ като в NY.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 13 Юни 2014, 19:55

:yes:
Лелелеле :mhihi:
Хан Аспарух не е проучвана, поне не по начина да докажеш запаси...структури да.
Иначе за Румъния е прав...не каза за Крим ( за тва руснаците си го взеха).
Всичките до тук бяха балони, има ама колкото да не е без хич.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 13 Юни 2014, 23:05

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 14 Юни 2014, 7:09

JuStDieSeL написа:Който е гледал днешното изказване на Волен Сидеров в народното събрание да се замисли... Не съм му фен ама всичко което каза е жалката истина за случващото се в тази "суверенна" държава.

Разбира се на сидероуглу му дай "истини" да говори.
КАк не го срам да говори за "мижитурки, чучулиги..." като той е най яркия пример в този парламент за най голяма мижитурка и еничар !
С какви очи говори за "инструктажи на политици в чужди колониални държави , като само от вчера се върна от Москва ?!?!?
Защо не каже що продкрепи правителството с хиляди алабалистики, а сега когато всички напускат потъващия кораб, и той взе да вика и крещи простотиите си .
Клоуна го бива само с мегафона, да си говори "истините" , да гъделичка по тънката струна електората, и хората като теб цъкат с език и си викат - "брей че убаво приказва нашия човек ...."
И забравя простолюдието какви ги бе дробил до сега.
Понеже си е чист неподправен продажник, руски националист, обслужващ и ДПС, мен обаче ми се повръща от него.
Мустака и свинята се разпърдяха.

Да, и аз го четох тва, да видим какво ще излезе.. щото сега някои кръгове и политици ще трябва да се определят кой с кого и накъде е .
Но пък когато мафията на върха се кара, според мен е по добре от това всичко да им е "договорено и смазано по масло" . Така и рушветите и кръговете от фирми ще им се разбута рахатлъка, а защо да не видим и някои изкупителни жертви, в буквалния смисъл... .
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: ше Е36 320i
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от JuStDieSeL » 14 Юни 2014, 8:51

Колега не казвам че съм му симпатизант всъщност на никои не съм ако трябва да бъда честен всичките ги мразя... И да съгласен съм че и той не е читава стока единствено казвам че поне това което казва съдържа голяма доза истина..

Като се абстрахираме от това че го казва той и се замислим върху текста лесно правим прилики с реалността и е факт че сме послушници на 2-3 посолства и правим каквото ни кажат за без пари!

И ако имаше свестни политици в БГ щяха да говорят за тези неща като Сидеров но и да изпълняват това което обещават и да работят за интересите на народа.

А за Б.Б дори не ми се говори щото познавам лично човек които едно време е бил принуден да му носи пари за да си "легализира" бизнеса.

За мен лично решението е да се повтори 1944г. за добро или за лошо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 14 Юни 2014, 9:50

JuStDieSeL написа:

Дано нямаш предвид да излязат селяните и да убият всеки по-умен и успял, че тук целип форум ще си отидем, само що караме "скъпи" коли
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 14 Юни 2014, 11:33

Doberman_vas написа:
JuStDieSeL написа:

Дано нямаш предвид да излязат селяните и да убият всеки по-умен и успял, че тук целип форум ще си отидем, само що караме "скъпи" коли

По-скоро има предвид да се изрине целия досегашен политически елит за сметка на изцяло нов.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 14 Юни 2014, 13:20

Като се абстрахираме от това че го казва той и се замислим върху текста лесно правим прилики с реалността и е факт че сме послушници на 2-3 посолства и правим каквото ни кажат за без пари!

Да де.. то това всъщност е проблема.. че тези лозунги са "мехлем" за електората, който и да е той.
И аз , и ти може да ги говорим тези неща, и ще сме супер популисти и ще се харесваме на всички.
Е да, ама проблема е че точно другаря Сидероуглувич от всичките 240 прасета, той най най най малко има моралното право да говори тези неща.
Защото винаги е потъпквал хем национализма, хем току що се върна от Москва .
С какви очи ???
Иначе в политиката е така.. няма независими държави, всички се борят обаче за интересите си .
Това е големия държавник, - да намери баланс. Баланс не означава надуто да си "изолиран" от големите сили, а да извлечеш максималното от тези контакти и срещи.

Затова аз не се сърдя нито че Стани шеф и Сидероуглувич ходят в Москва , ББ в САЩ, или наместан в Турция, проблема е че за първите двама, гледайки разултатите от контактите ни с Русия, неизгодните непрозрачни проекти, то изводите са че са тотално продадени мижитурки , и слуги на Путя.
А това вече не ми харесва
А на вас ?
По-скоро има предвид да се изрине целия досегашен политически елит за сметка на изцяло нов.

То хубаво звучи ама... ако се вгледаме по сериозно - къде са тези съвестни непродажни нови политици ??
Нали нямате предвид "нов политик" като капутбарек ? който съчетава на мегафона лозунгите и популизмите от бай тошево време, съчетава първата харизма на жоржи анчев ганчев, взаимства ационалистическа риторика от продажника Сидероуглу, плюс чисто комунистически лозунги , като за кървавочервения електорат :) :)
И който изхарчи сума ти неясни десетки милиони от свъразни с ДПС финансови институции за кампанията си ??
Е НЕ , мерси !
:kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 14 Юни 2014, 16:00

Аз не разбрах само от това словоблудстване и политическа агитация, като не ти харесва Дянков и политиката водена от него, кое хареса в Боци ? Ясно, че не си привърженик на ПП ГЕРБ :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аз също не искам ДС-та и БКП кадри в парламента ...
И не перефразирай меринджей, за да ти е по-лесно :mrgreen:

П.П. Ферманите, също няма да ги чета, та - дай накратко :mhihi: :mhihi: :mhihi:
П.П.2 Капитал го следя отблизо от времето на Костов, освен обявите за работа, другото е като ветропоказател ... и линковете може да си спестиш.
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Юни 2014, 21:02

Тя руската дипломация трева пасе ,та толко лесно да стават тия договорки .Ако беше толкоз елементарно куцо кьораво и сакато щеше да смуче руска газ на безценица по европейски "правила" . :mhihi: По скоро щото ги виждат какви продажни подлоги са наште политици ги правят на мармалад ,за милиончето комисионна в личната му сметка е готов да се хване за палците във всеки един момент.
Прозрачни непрозрачни от другия месец украйна спира плащанията към Русия за газ и петрол . Това досега е само прелюдия към следващите събития .Не ги е разтресла демокрацията още както трябва но има време .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 15 Юни 2014, 9:06

Това досега е само прелюдия към следващите събития

Да, ще видим какво ще стане, но вече Путя все по трудно си прикрива лъжите.
Всъщност, кефи ме как е впрегнал медийния фронт на пълни обороти със фейкове, лъжи, пак фейкове, интернет спамъри и тролове в западни медии, та чак германския контраразузнавач оня ден бе дал интервю че са "обезпокоени' от тази тотална масова тролска спамерска руска агресия.
Ние тук май не сме изключение, дори Путя няма да се харчи много - тук русофилите по дефоулт и без пари повтарят папагалските лъжи.
Благодарение на тях , България е плащала и ще плаща най скъпа газ, ток , ще обслужва най неизгодните крадливи руски олигархични проекти и т.н. и т.н.
Утре Путя ще вкара и у нас танкове, под предлог разбира се, за справедливост и мир между народите, против някоя измислена фашистка хунта и за защита на руското малцинство.... и тук продажниците ще пляскат с ръце.
Разбира се, ще има и референдум , като в Крим - без наблюдатели, журналисти и със около 140 % гласували :kuku: :clap:
Е, вместо руснаци може да е турски аскер.. принципа е същия.
За съжаление, това е действителността.

Между другото пак се сетих за приблатийските /бивши/ републики - абе не ви ли е странно че там руснаците са със статут на роби - без право да гласуват, с какви ли не рестрикции, но другаря ви Путя хич не обръща внимание, а си измисля несъществуващи проблеми на руснаците със братския им по религия и етнос , украински народ ?!?!?
Не ви ли светва някоя лампичка ? па дори червена да е :) :)

hell's angel , добре, няма да се хабя :) споко. Искаш кратичко ? - ами отговорите вече съм ги давал, и няма да се повтарям.
Тва е. :) а ти си чети каквото искаш.. или не.
човек сам си избира дали да е спокойно промит мозък, или неспокойно търсещ и интересуващ се човек.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 15 Юни 2014, 11:30

miro20 написа:човек сам си избира дали да е спокойно промит мозък, или неспокойно търсещ и интересуващ се човек.

Що ли си мисля, че и тая плоча я слушахме, ама пак я завъртя...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ти изобщо усещаш ли се колко, самоопределянето и лепенето на етикети, ти стеснява хоризонтите ...Успех в търсенето, ама доколкото виждам си намерил :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 15 Юни 2014, 13:35

miro20 ти май наистина не разбираш за какво Путин взе Крим.
Ще си кажа моето мнение пък ти си мисли как Путя иска да стане император на света и да заграби всички територии.
Просто с този си акт не допусна американците в Черно море, защото както всички знаем, само държави с излаз на морето могат да имат бази и постоянно присъствие в Черно море. Ние като членка на НАТО можем да приютяваме американскире кораби, но те могат да пребивават в морето само определен срок (мисля че беше 20дни, но не съм сигурен) .

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата