Политическа.
Модератор: Общи модератори
Re: Политическа.
Е.Димитров написа:Какво имам в предвид-очевидно се е знаела истината преди изборите и гръмна в деня на изборите,което си беше нарочно,но самият факт че печатницата е на активист на герб,че са напечатани сума ти бюлетини без да е било нужно,говори за чудовищна манипулация,какво направиха обаче-изкараха се невинни,че не било така и някакси затихнаха нещата,но само си представете че печатницата беше на някой активист на бсп или дпс...малиии![]()
Ще гласувам или с невалидна или за някоя партия ,която ми харесва,щях да гласувам за вмро,ама се гушнаха с бареков и отпадат като вариант
Да ти имам "обективността", в единия случай не гласуваш заради заради бареков, в другият случай говориш за очевидната истина на бареков

Никой нормален не би повярвал на цирка на капута и мая маналова.. говорим за човек, който се движеше с вис и дори ги поздравява в чалготеката, (вижда се на всеизвестният клип), а после се движи с бисер петното, човек със 7 присъди

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
"Мирчо",ще те помоля да не се припознаваш в мое лице с някой твой приятел и да пишеш "Другарю",нито съм ти другар,нито пък си ми приятел (и слава Богу)!
Бюлетините се печатаха в печатницата на активист на герб,но какво ли ви обяснявам,все едно да обяснявам на някоя баба от делиормана че дпс са някакви...
Този пък под тебе забравя че идола му е бил от сик,или все още водят война с вис и се делят...Луда работа,ама щом ви харесва подобно отношение от лидера ви,радвайте му се.
Те за това сме на това положение,някой толкова не виждат нещата ,че са готови (само по форумите де) да "грабнат" знамето на партията си и да заклеймяват всеки който е против тяхната партия.Те лидерите на партиите ви искат точно такива,да мразите всички дето не са от вашата партия.
Малко като атакисти ми се виждате обаче
Бюлетините се печатаха в печатницата на активист на герб,но какво ли ви обяснявам,все едно да обяснявам на някоя баба от делиормана че дпс са някакви...
Този пък под тебе забравя че идола му е бил от сик,или все още водят война с вис и се делят...Луда работа,ама щом ви харесва подобно отношение от лидера ви,радвайте му се.
Те за това сме на това положение,някой толкова не виждат нещата ,че са готови (само по форумите де) да "грабнат" знамето на партията си и да заклеймяват всеки който е против тяхната партия.Те лидерите на партиите ви искат точно такива,да мразите всички дето не са от вашата партия.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 12:04, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
Е.Димитров написа:"
За другите не отговарям, не съм те заклеймил като никакъв

Това че печатницата е близка до герб, не ги прави автоматично виновни, ако наистина си обективен ще се съгласиш.
Съвпаденията са прекалено много - съобщението от прокуратурата, говоренето на всички партийни лидери, всички вестници с бомбастични заглавия "герб преврат", истината я някъде там, все някога ще излезе, но за момента всички гледат да потаят темата, което буди съмнения.
Герб затова поискаха касиране на изборите, да се докаже отново резултата, защо КС не ги касира? Щото герб имаха през 2009 1,6 млн гласа и 2013 - 1,1 млн, въпреки "костинброд", съвсем лесно щяха да повторят този резултат, че и повече и да лъсне театъра, то и така лъсна де, лоши актьори са капута и мая

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
steeN написа:.......................
Чак проблеми да имам ....ама ще стане раздумката

Ubi dubium, ibi libertas

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Горното е достойно за речта на Барек паша при завземането на кораба Радецки .Само знамето с думите свобода или смърт му липсват на тоя амбулантен търговец и ще заприлича съвсем за поборник за човешки правдини .
Дано да гние вечно в опозиция с мижавите си 3 % платен вот.
Дано да гние вечно в опозиция с мижавите си 3 % платен вот.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
,нито съм ти другар,нито пък си ми приятел (и слава Богу)!
Другарю Е.Димитров, обръщам се така към теб изключително заради сарказма , и полу-подигравателно, не защото си ми "другар" , нито приятел и наистина както казваш - и слава богу , а защото говориш като червен активист.
Сякаш слушам глупостите на другарката ви М.Манолова , и компания. Едно към едно сте.
Такива "приятели" аз нямам .. .не си ни на нивото .
А "нивото" ти е на жертва на масовата пропаганда, който дори не си прави труда да почете малко пвоече по случая.
"Костинброд" бе абсолютен червен балон-компромат, който очаквано се СПУКА.
Дори децата не вЕрват на глупостите които ги приказваха, но развиха като по учебник.
А щом ти още им вЕрваш... разбирам и нивото ти.
хахахаха

Те се доказаха като продажни русофили, и по нареждане на Москва, плюят като теб ГЕРБ. Това им е "опорната точка" .
За да не се хабя , хайде попрочети малко , и тогава коментирай :
За Костинброд :
в.Капитал http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... etinite_v/
Сугарев :
http://www.faktor.bg/petak-13/20611-afe ... urori.html
И за омаскаряването :
http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BD%D1% ... 73407.html
http://www.faktor.bg/petak-13/20852-str ... tanov.html
Ако можеш поне с едно нещо да обориш казаното от Сугарев, ще ти се извиня официално.
Понеже съм се постарал да почета повечко, за толкова месеци , и повече от година , обаче никой до сега не е оборил тези неща, така че едва ли и ти ще го направиш.
Никой нормален не би повярвал на цирка на капута и мая маналова..
Да де, ама ето че има заблудени овце.. после се чудим как к'пута е спечелил толкова гласове... - ми ето .. с пропаганда пропаганда и пак пропаганда...
С тази агресивна кампания както съм казвал, не бареков, ами и овца да бяха издигнали , пак щяха да има такива дето да гласуват за нея.

За капутбарек от последните скандали :
http://www.dnevnik.bg/izbori2014/2014/0 ... dateli_ot/
Колко струва кампанията :
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... a_barekov/
Журналистически експеримент с фалшива новина , и как си личат интернет троловете :
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... v_kosmosa/
За връзките с престъпника "петното" пък толкова е говорено че...

И за десерт малко да се повеселиш :
http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=9650
https://www.youtube.com/watch?v=X4nHzLotqQ8#t=79

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Колеги моля да спазвате добрия тон
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
Miro20, ген. Бойко Борисов никога не се е занимавал с незаконен бизнес (тва са слухове - иначе щеше да е в затвора естествено). Партията му е единствената, която не купува гласове, защото е престъпление (а те се борят с/у престъпността). В общините на ГЕРБ няма курупция, само в другите (червените). Ако някой твърди обратното и не харесва ГЕРБ, Бойко или не дай си боже Цветан Цветанов, той е червено посткомунистическо мекере, няма къф да е, щом не ги подкрепя! Ако някой твърди че всички партии са корумпирани и крадливи, значи твърди, че и ГЕРБ са така - следователно е комунист и само лъже, че е безпартиен за да му върви червената пропаганда ( платена от Москва). Не е възможно да не харесваш ГЕРБ или ген. Бирисов и да не си червен, няма къф да си!
Аз не харесвам социалистите и смятам, че се оляха и им е време да си ходят - това автоматично означава, че трябва да харесвам Цветан Цветанов и Плевнелиев - ше ги харесвам, кво да правя..
Кой не скача е червен!!!
Миро20, успокой ма, че сме на едно мнение вече, че сън не ма хваща
Аз не харесвам социалистите и смятам, че се оляха и им е време да си ходят - това автоматично означава, че трябва да харесвам Цветан Цветанов и Плевнелиев - ше ги харесвам, кво да правя..

Кой не скача е червен!!!

ако мислиш че си оригинален, грешиш
я кажи по-добре срещу коя власт сигурно влезнахме в рекордите на гинес с 333 дни протести #ДАНСWithMe ?
да не говорим, как бяха качили клипове в ютуб, дето някви си признават че им платили да се бият на протестите по времето на герб.
той Борисов каза за какво са го свалили от власт, ама кой да слуша - хас аспарух дето има газ за 25-30г и южен поток, без да споменаваме беляне..
Който се е заиграл с руснаците не свършва добре, но пък Борисов се обгради с най-силните и това го спаси https://www.youtube.com/watch?v=vjceNZp0Yvc

я кажи по-добре срещу коя власт сигурно влезнахме в рекордите на гинес с 333 дни протести #ДАНСWithMe ?
да не говорим, как бяха качили клипове в ютуб, дето някви си признават че им платили да се бият на протестите по времето на герб.
той Борисов каза за какво са го свалили от власт, ама кой да слуша - хас аспарух дето има газ за 25-30г и южен поток, без да споменаваме беляне..
Който се е заиграл с руснаците не свършва добре, но пък Борисов се обгради с най-силните и това го спаси https://www.youtube.com/watch?v=vjceNZp0Yvc
Последна промяна acer на 13 Юни 2014, 14:49, променена общо 1 път
Djelebov написа:Miro20, ген. Бойко Борисов никога не се е занимавал с незаконен бизнес (тва са слухове - иначе щеше да е в затвора естествено). Партията му е единствената, която не купува гласове, защото е престъпление (а те се борят с/у престъпността). В общините на ГЕРБ няма курупция, само в другите (червените). Ако някой твърди обратното и не харесва ГЕРБ, Бойко или не дай си боже Цветан Цветанов, той е червено посткомунистическо мекере, няма къф да е, щом не ги подкрепя! Ако някой твърди че всички партии са корумпирани и крадливи, значи твърди, че и ГЕРБ са така - следователно е комунист и само лъже, че е безпартиен за да му върви червената пропаганда ( платена от Москва). Не е възможно да не харесваш ГЕРБ или ген. Бирисов и да не си червен, няма къф да си!
Кой не скача е червен!!!
Ако кажеш къде кога и какво съм хвалил ГЕРБ , или нещо подобно, цена няма да имаш

Или и ти не схващаш разликата, че да се възмущавам от червената плоска тъпоумна пропаганда и манипулации означава да съм гербист... нещо си объркал рейса.
В този стил казано - "кой не скача е червен" в случая си е твое определение, не мое....
Политиката на Хер Флик например /дянков/ няма как да ми харесва , и го смятам за огромна грешка на природата.
Е, сега е рубладжия - на работа в Москва.. гледам наскоро дава положителни коментари за ЮП , но и няма как да е иначе - все пак е на работа там.
И не виждам нещо лошо в "тона ми" . аргументирам се , и нямам нищо против подобни аргументи.
Нещо обаче не виждам такива - статии, линкове, цифри, и т.н.. приемам всичко , стига да не е малоумното - ти си гербист, щом плюеш червените и техните ДС мероприятия

Е не, мерси

пс
То едно ли да беше...
Как ли не търсеха под вола теле , да покажат поне един двама платени от протестите срещу Олигарски, ама тц...
Да изкарат поне няколко платени гербиста, ама тц....
Единствените доказани платени чрез журналистически репортажи , бяха контра-протестите на БСП и бръснатите пикаещи до операта момченца на Атака.
Да припомним ли и "опорните точки" на червените дето изтекоха ? Господари на ефира мисля имаха предаване как предварително напечатаните точки са наизустени от няколко женици и се повтарят на всяко мероприятие

А пък една често показвана активистка ...не и помня името , БСП пък я наградиха на държавна службица именно за усилията на котрапротестите....
И т.н и т.н.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
miro20 написа:.....
Е, сега е рубладжия - на работа в Москва.. гледам наскоро дава положителни коментари за ЮП , но и няма как да е иначе - все пак е на работа там.
А Кой дава отрицателни такива? Чисто за ЮП, не за проблемите в БГ.
Германците си пренебрегват/прескачат енергийния пакет както си искат, а за нас неможе

acer, къде го е казал тва Боко за Хан Аспарух? Между другото не забравяй Трайков и големите приказки

- JuStDieSeL
- Потребител
-
- Кара: ше Е36 320i
- Мечтае да кара: E36 M3
Който е гледал днешното изказване на Волен Сидеров в народното събрание да се замисли... Не съм му фен ама всичко което каза е жалката истина за случващото се в тази "суверенна" държава.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Политическа.
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 12:04, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes