Политическа.
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Политическа.
Ами надявам се на положително развитие, иначе ще започна да разглеждам какви са ми вариантите за магистратура по "белите" държави 

Да де, въпроса е вижда ли се някакъв прогрес сравнено с последните 20-25 години? Объркаха ли им се нещата/плановете на нашите хубавци
и като цяло има ли разлика? Аз май виждам/усещам, че това, което се говори за последните дни е доста голям напредък за иначе корумпираната ни страна и доста неща ще отпуши и запуши дупките, които нашите хубавци направиха за годините.

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Само се надявам, всичко което предстои да стане, да е за добро.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Бсп и дпс "се развеждат", бсп си "отмъщава" на дпс?? Ко Не! Всичко е театър за пред хората
Не виждате ли че и капута иска задължително гласуване а той е дефакто от котилото на дпс.
Въобще не ли ви направи впечатление, че изведнъж всички обърнаха плочата да има задължително гласуване? Защо? Само преди месец отказаха референдума!
Сега искат задължителното гласуване, щото няма да им обърка сметките толкова, обаче от 3-тият въпрос в референдума много ги е страх, много!
3. Въпрос: Подкрепяте ли да може да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите
В Гърция гласуването е задължително, ама тях не ги е*е за дребни сакнции и активността пак е около 60%. В Белгия и Австрия също е задължително, но там хората са по-отговорни от гърците и българите и активността е 90%. Тоест има голяма вероятност да имаме пак активност около 60% и нищо няма да се промени. Обаче българите в чужбина са 2.5 млн и ако те могат да гласуват активно, това много сериозно ще им обърка сметките.

Въобще не ли ви направи впечатление, че изведнъж всички обърнаха плочата да има задължително гласуване? Защо? Само преди месец отказаха референдума!
Сега искат задължителното гласуване, щото няма да им обърка сметките толкова, обаче от 3-тият въпрос в референдума много ги е страх, много!

3. Въпрос: Подкрепяте ли да може да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите
В Гърция гласуването е задължително, ама тях не ги е*е за дребни сакнции и активността пак е около 60%. В Белгия и Австрия също е задължително, но там хората са по-отговорни от гърците и българите и активността е 90%. Тоест има голяма вероятност да имаме пак активност около 60% и нищо няма да се промени. Обаче българите в чужбина са 2.5 млн и ако те могат да гласуват активно, това много сериозно ще им обърка сметките.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Разбира се, че няма да допуснат електронно гласуване. Това задължително, което според мен даже и няма да го прокарат е само за да забавят малко лавината от недоволството, да си иЗлязат хората в отпуск и краденето да си продължи както си беше.
Пак ви казвам нищо добро не сме видели от тези изедници, та сега ли ще се замислят за суверена си!?
Пак ви казвам нищо добро не сме видели от тези изедници, та сега ли ще се замислят за суверена си!?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
doomy525 написа:Да не урочасвам събитията ама виждате ли изглед на добро бъдеще? Баба Ванга е казала, че през средата на 2014 България ще започне значителен преход към плюс благодарение на 3та страна, която ще създаде конфликта и "цъфтежа" на страната ни ще тръгне напред? Как мислите, че ще се развият събитията занапред? Още повече, че май ще приемат задължителното гласуване? Как ще се отрази то?
Аз винаги съм казвал и съм заставал зад това, че искам да се доразвия ТУК, и да имам бъдеще ТУК.Има нещо в мен, което наистина иска това да се случи, проблема е, че ако не се случи до няколко години а почне даже да се влошава отново, определено ще си стягам багажа.Нямам намерение заради простотията на 240 дебила и още няколкостотин хиляди от малцинствата да си опропастявам живота, и ако тези неща продължават мисля България да остане единствено мястото на което ще идвам през отпуската ми.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Време е нефта и газа да се продават в рубли 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Запасете се с пасти ,идва светлото бъдеще веднага след изборите септември октомври някъде там .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Сондьора написа:Време е нефта и газа да се продават в рубли
мдам... не беше ли по наше време 20 копейки литъра ?

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Започвам да си мисля, че пак са издокарали някоя схема и това задължително гласуване ще е обречено..как така изведнъж всички започнаха да искат задължително?

enjoy life and drink cold beer

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
doomy525 написа:Започвам да си мисля, че пак са издокарали някоя схема и това задължително гласуване ще е обречено..как така изведнъж всички започнаха да искат задължително?![]()
Ползват го като лост за преговори само.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- aristocrat
- кандидат ентусиаст
-
doomy525 написа:Започвам да си мисля, че пак са издокарали някоя схема и това задължително гласуване ще е обречено..как така изведнъж всички започнаха да искат задължително?![]()
Макар да не следя политическата ситуация у нас, от малкото, което видях, нещата стоят така.
Барека/бюрека/дудука/капута спечели 10% на изборите за европарламент. ББЦ е финансирана и създадена от ДПС. За да могат да привлекат още избиратели, които не са турци и цигани, трябваше да направят нова партия. БСП и ДПС имаха почти еднакъв вот на евроизборите. Излиза, че като събереш гласовете на ДПС и ББЦ (понеже са едно и също за мен) ще имат повече депутати от БСП.
В момента БСП и ДПС са в коалиция, но БСП имат повече депутати и имат повече власт като цяло. След получените 10% на ББЦ и ниския вот на БСП, Местан потрива доволно ръце и обяви, че най-вероятно вървим към предсрочни избори. С това свое изказване се опитва да изнудва БСП за повече власт, тъй като при нови избори ДПС ще са в по-изгодна позиция, а в БСП в по-неизгодна.
От друга страна Станишев реши да плаши ДПС, че ще въведат задължителното гласуване. Какво се случва при задължително гласуване?
Турците си имат твърд електорат, който е 400 000 гласа и им дава 11% при избирателна активност 51%. Ако се въведе задължителното гласуване, избирателната активност трябва да стане 100%, а се предполага, че няма да има българи, които да гласуват за ДПС. То тогава същите 400 000 гласа ще донесат 5-6% за ДПС, което пък значи, че няма да имат думата в парламента, докато в момента направо си ни управляват...
ГЕРБ искат задължително гласуване и електорнно гласуване още от зимата, дори правиха подписка, но не знам защо го решиха. По-скоро беше пропаганда, за да печелят избиратели, като уж ще намалят турското участие, купуването на гласове и мъртвите души. Можеха спокойно да го въведат, когато бяха с АТАКА на власт, но не го направиха.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
И кой каза О-С-Т-А-В-К-АААААААА. Уж до края на седмицата щяло да се случи, пък да видим.
Според мен едно е сигурно-чакат ни тежки месеци ако не и години
Според мен едно е сигурно-чакат ни тежки месеци ако не и години