Бисери от форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

...

Мнение от bavareca_86 » 05 Сеп 2007, 18:10

sonny написа:Адее малееее, чикралака чикака, ади малееее чаикракачики ка. Сипи още фанта, фани се олука и си дръж тапата в гъза :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :

:mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

....

Мнение от bavareca_86 » 05 Сеп 2007, 18:12

sonny написа:
grnka написа:тук хубавите маслини и портокали :mhihi: безз бандерол са гарантирано качество и произход

костилките редовни ли са, да неполуча дупезадръст от тях после :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 06 Сеп 2007, 11:52

Темата е кой какво си е намирал в колата след като я е купил.

Млада госпожица споделя...
Elle написа:Аз намерих гумени играчки-една гумена гъсеница,някакво човече и гумен скелет,която може да огъва и да стои всякак..имаше и още неща в същата кола,но не си спомням...

От там насетне ви е ясно :mhihi:
M2PR написа: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
душо, ква таз гумена гъсеница бе :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 06 Сеп 2007, 13:33

SKISA написа:Ебах тая жена ,дет ше изеде четри нови зимни гуми!!!!..........та ако ще и Павароти на ушенце да ни пее....!!! Тва да не е некоя
свиня-майка с девет прасенца! :twisted:

:mhihi: от тази тема :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 06 Сеп 2007, 14:59

sharkdata написа:А относно sonny ако реша да ставам агроном ще те потърся..... и някакъв като теб да ме бъзика постоянно та да се откажа :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 07 Сеп 2007, 22:08

!!Asen_X написа:В друг баварски форум случайно попаднах на умопомрачително разсъждение :mhihi:

Dave_M3 написа:I was thinking of modernising my E30 by fitting the switch for automatic one touch windows from the best E30 donor car made: the E36

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ама преведи го за Е36тицарите. Много от тях не владеят тоо език и са го пропуснали сугирно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 07 Сеп 2007, 22:14

kagebista написа:
!!Asen_X написа:В друг баварски форум случайно попаднах на умопомрачително разсъждение :mhihi:

Dave_M3 написа:I was thinking of modernising my E30 by fitting the switch for automatic one touch windows from the best E30 donor car made: the E36

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ама преведи го за Е36тицарите. Много от тях не владеят тоо език и са го пропуснали сугирно :mhihi:

Пък Е39ткаджийте сигурно са пропуснали доста уроци по граматика :mhihi:
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 07 Сеп 2007, 22:58

[FF]GODFLESH написа:Щук е фен,този човек винаги е ухилен до уши дори когато кара като камикадзе... :mhihi:

:lol: :lol: :lol:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 07 Сеп 2007, 23:08

sonny написа:Ае червей, научи се да пишеш ве, то, че на училище небеше, то ясно, ама то бартерите на правопис неучат ;)

:mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 07 Сеп 2007, 23:59

Ivan Petrov преди 30тина мин. написа:Кирилица,латиница,японица

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 08 Сеп 2007, 1:00

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО

Подписът на един колега :mhihi: :mhihi:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 08 Сеп 2007, 13:23

Заглавието на темата е "Изпълнения с лади и жигули": http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=62642

тя цялата тема е весела, ама в два от постовете има така добре пресъздадени моменти от житието на автора - цяло литературно произведение :mhihi: :mhihi:

ивчо написа:...тато още си кара москвича(412Д)!!! онзи ден като ходихме в Банкя на една сватба,уж за наздраве и по една две чашки,татко вика имаш ли въже да ме теглиш аз викам имам ама я карай зад мен да не те спират!!! возим се ние с мацката 80-90 викам и гледай как таз кола не харчи с таз скорост(ние с мерцо),харесва ли ти музиката??? и си викам я да видя къде точно е тато с змея а той до мен на ляв мигач с около 120 каза че ме изпреварил,викам чакай да видя как стоят нещата на 3!! само ще спомена че 3 огран. е на 160 а аз вече бях на 4 с над 160 изпревари москича!!! над 160!!!той каза че не е настъпил до край но около 150 е вдигнал,че има един гаден обратен завой!!! мацката вика "Баща ти голям състезател"!!! та си мисля ако бях с някоя малолитражна кола от нейния род 1.5/1.6 просто нямах шанс дори и 3 предавки да върна!!!та понавървяват си тези коли и за сега никой от цялото семейство не е казал нещо да се продава и т.н.!...

emiche написа:...А най-гот ми стана преди две години на пампорово,бехме там с жена ми за един 8ми декември и се прибираме с баба лада,бях още(тогава глад "нема кинти,нема,нема кинтиииии") на газ я карах,и като заваля един сняг 1 метър и повече натрупа за 1 час,аз без вериги,но със зимни гуми готини вредещайн,и по тия баири некви дървени коли с предно - задницата им тежи назад,отпред олеква и се почва едно въртене на гумиииииии,а аз смяххххх ,става страшно и жена ми се уплаши,щото много катастрофи станаха,а седиме в неква колона щото тия с фордовете и аудитата не могат да отцепат а и от среща идват коли и немога да ги изпреваря(парното,знаете,прави баня в ладето и ние сме си добре),но по едно време няма коли насреща и викам на Еми(жената) - "слизай да буташ", тя - "амаааа", абе няма ама-мама, слиза тя и почва да се напъва. Първа не тръгва - върти си гъза,пробвам на 2ра - пак не ще, нервирам се и викам на жена ми гледай сеа как ще ги насереме тия с тия тъпи аудита и едно мондео имаше,ама чисто ново с найлоните още. Трета от място газзззззззззз и като отлепи веднъж и жената се качва в движение,бам в насрещното и всички дето си слагаха вериги
а аз бате без вериги без нищо, спирам едновременно със спирачка,скорости и помпам на ръчната като АБС, абе ебати филма,като се сетя и ми става много гот как ме гледаха тия с другите коли...

много добре описано... :mhihi: :mhihi: :clap:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 08 Сеп 2007, 19:23

Dj0kera написа:Искам да питам какви са плюсовете и минусите на спортното окачване и има ли смисал да си слагам.Чувал сум че със спортно окачване се разбивала предницата след време това вярно ли е?Ако някои може да ми даде и оринтировачна цена колко ще ми излезне.Колата е БМВ 318ис

tsb_bg написа:Според мен инвестирай в по-качествени елементи (амортисьори, пружини и т.н) на твоето си окачване, отколкото да даваш грешни пари за нещо дето после трябва да търсиш къде бат Бойко се е снимал на нов асфалт та да му се изкефиш

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
от тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=62705
Изображение

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 08 Сеп 2007, 19:51

Явор написа:
SuPeR_FLY написа:
err0r написа:
SuPeR_FLY написа:
bmw maniqk ivo bmw написа:Aquafresh ли :mhihi: :mhihi:

Между другото точно с паста за зъби се полират надраскани стъкла и дисплеи, тъй че не ми са прай Ифо :mhihi:

пробвал съм това на деруга на дисплея на телефон. С какво ли не търках - вълнен чорап, мека кърпа... все си седеше.

Някой път се получава, ама някой път не става, въпрос на късмет :mhihi: :mhihi:
след като извадиш пичия косъм изпод дисплея

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Потребител
Аватар

Мнение от Akroma » 09 Сеп 2007, 1:24

Това е от друг форум :mhihi: :mhihi:

Magic написа:

Кажете ми как е англииския вариaнт на mobile.bg. Търся го ама нещо не го намирам

roxx написа:

Кажете ми как е извънземния вариант на mobile.bg, защото търся да си купя летяща чиния

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата