Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
sonny написа:Адее малееее, чикралака чикака, ади малееее чаикракачики ка. Сипи още фанта, фани се олука и си дръж тапата в гъза![]()
![]()
![]()
![]()
:

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
....
sonny написа:grnka написа:тук хубавите маслини и портокалибезз бандерол са гарантирано качество и произход
костилките редовни ли са, да неполуча дупезадръст от тях после![]()
![]()

- Новини
-
Темата е кой какво си е намирал в колата след като я е купил.
Млада госпожица споделя...
От там насетне ви е ясно
Млада госпожица споделя...
Elle написа:Аз намерих гумени играчки-една гумена гъсеница,някакво човече и гумен скелет,която може да огъва и да стои всякак..имаше и още неща в същата кола,но не си спомням...
От там насетне ви е ясно

M2PR написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
душо, ква таз гумена гъсеница бе![]()
![]()
![]()
![]()
SKISA написа:Ебах тая жена ,дет ше изеде четри нови зимни гуми!!!!..........та ако ще и Павароти на ушенце да ни пее....!!! Тва да не е некоя
свиня-майка с девет прасенца!![]()

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

!!Asen_X написа:В друг баварски форум случайно попаднах на умопомрачително разсъждение
Dave_M3 написа:I was thinking of modernising my E30 by fitting the switch for automatic one touch windows from the best E30 donor car made: the E36
![]()
![]()

ама преведи го за Е36тицарите. Много от тях не владеят тоо език и са го пропуснали сугирно

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
kagebista написа:!!Asen_X написа:В друг баварски форум случайно попаднах на умопомрачително разсъждение
Dave_M3 написа:I was thinking of modernising my E30 by fitting the switch for automatic one touch windows from the best E30 donor car made: the E36
![]()
![]()
![]()
ама преведи го за Е36тицарите. Много от тях не владеят тоо език и са го пропуснали сугирно
Пък Е39ткаджийте сигурно са пропуснали доста уроци по граматика

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
Подписът на един колега

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Заглавието на темата е "Изпълнения с лади и жигули": http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=62642
тя цялата тема е весела, ама в два от постовете има така добре пресъздадени моменти от житието на автора - цяло литературно произведение
много добре описано...

тя цялата тема е весела, ама в два от постовете има така добре пресъздадени моменти от житието на автора - цяло литературно произведение

ивчо написа:...тато още си кара москвича(412Д)!!! онзи ден като ходихме в Банкя на една сватба,уж за наздраве и по една две чашки,татко вика имаш ли въже да ме теглиш аз викам имам ама я карай зад мен да не те спират!!! возим се ние с мацката 80-90 викам и гледай как таз кола не харчи с таз скорост(ние с мерцо),харесва ли ти музиката??? и си викам я да видя къде точно е тато с змея а той до мен на ляв мигач с около 120 каза че ме изпреварил,викам чакай да видя как стоят нещата на 3!! само ще спомена че 3 огран. е на 160 а аз вече бях на 4 с над 160 изпревари москича!!! над 160!!!той каза че не е настъпил до край но около 150 е вдигнал,че има един гаден обратен завой!!! мацката вика "Баща ти голям състезател"!!! та си мисля ако бях с някоя малолитражна кола от нейния род 1.5/1.6 просто нямах шанс дори и 3 предавки да върна!!!та понавървяват си тези коли и за сега никой от цялото семейство не е казал нещо да се продава и т.н.!...
emiche написа:...А най-гот ми стана преди две години на пампорово,бехме там с жена ми за един 8ми декември и се прибираме с баба лада,бях още(тогава глад "нема кинти,нема,нема кинтиииии") на газ я карах,и като заваля един сняг 1 метър и повече натрупа за 1 час,аз без вериги,но със зимни гуми готини вредещайн,и по тия баири некви дървени коли с предно - задницата им тежи назад,отпред олеква и се почва едно въртене на гумиииииии,а аз смяххххх ,става страшно и жена ми се уплаши,щото много катастрофи станаха,а седиме в неква колона щото тия с фордовете и аудитата не могат да отцепат а и от среща идват коли и немога да ги изпреваря(парното,знаете,прави баня в ладето и ние сме си добре),но по едно време няма коли насреща и викам на Еми(жената) - "слизай да буташ", тя - "амаааа", абе няма ама-мама, слиза тя и почва да се напъва. Първа не тръгва - върти си гъза,пробвам на 2ра - пак не ще, нервирам се и викам на жена ми гледай сеа как ще ги насереме тия с тия тъпи аудита и едно мондео имаше,ама чисто ново с найлоните още. Трета от място газзззззззззз и като отлепи веднъж и жената се качва в движение,бам в насрещното и всички дето си слагаха вериги
а аз бате без вериги без нищо, спирам едновременно със спирачка,скорости и помпам на ръчната като АБС, абе ебати филма,като се сетя и ми става много гот как ме гледаха тия с другите коли...
много добре описано...

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Dj0kera написа:Искам да питам какви са плюсовете и минусите на спортното окачване и има ли смисал да си слагам.Чувал сум че със спортно окачване се разбивала предницата след време това вярно ли е?Ако някои може да ми даде и оринтировачна цена колко ще ми излезне.Колата е БМВ 318ис
tsb_bg написа:Според мен инвестирай в по-качествени елементи (амортисьори, пружини и т.н) на твоето си окачване, отколкото да даваш грешни пари за нещо дето после трябва да търсиш къде бат Бойко се е снимал на нов асфалт та да му се изкефиш

от тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=62705

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Явор написа:след като извадиш пичия косъм изпод дисплеяSuPeR_FLY написа:err0r написа:SuPeR_FLY написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Aquafresh ли![]()
![]()
Между другото точно с паста за зъби се полират надраскани стъкла и дисплеи, тъй че не ми са прай Ифо
пробвал съм това на деруга на дисплея на телефон. С какво ли не търках - вълнен чорап, мека кърпа... все си седеше.
Някой път се получава, ама някой път не става, въпрос на късмет![]()

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече