Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
Re: Android!
bam-bam написа:Той е портната, ама си е за 4.1.2.
..
Това в смисъл:
1: Гармин-а е версия за 4.1.2 в оригинал и само е портнат да работи на всякакви устройства.
2: Гармин-а си е същият като преди и е излъган да бачка на 4.1.2
Щото ако е версия 2 не си заслужава мъките.
Няма официален гармин, всичко е приспособено от някакъв асус пад, на който явно постепенно му качват версиите на андроида и от там излизат тези на гармин 
Въпроса е да се държи стабилно. И аз мисля да го пробвам на СГС2 и на таблет с тегра... всъщност дано работи и с този процесор вече

Въпроса е да се държи стабилно. И аз мисля да го пробвам на СГС2 и на таблет с тегра... всъщност дано работи и с този процесор вече
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Има го за СГС2 и СГС3
Тези дни и аз ще го пробвам, гледам че са доволни в андроидския форум.

Тези дни и аз ще го пробвам, гледам че са доволни в андроидския форум.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Ако ви попадне някоя готова сборка за СГС2 дайте я тук, че въобще не ми се рови ...
Или пък ако някой го е подкарал може да сподели с кои точно файлове се е получило
Или пък ако някой го е подкарал може да сподели с кои точно файлове се е получило
- itafraji
- Потребител
-
- Кара: E90 330d
Здравейте на всички. В петък пуснах една игричка в Google Play, която сам си сътворих 
Ако на някой му е интересно :
https://play.google.com/store/apps/deta ... o.lasthope
Играта е безплатна и е за версия 4.0+
Ще се радвам ако споделите дали ви е харесала и изобщо дали работи добре на вашия телефон.

Ако на някой му е интересно :
https://play.google.com/store/apps/deta ... o.lasthope
Играта е безплатна и е за версия 4.0+
Ще се радвам ако споделите дали ви е харесала и изобщо дали работи добре на вашия телефон.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Някой да предложи читава клавиатура, която лесно и бързо да се сменя от кирилица на латиница (без да влизам в някакви сложни настройки и т.н). Или да ми помогне за Swift Key, понеже нея си изтеглих.
Проблема ми със Суифт Кей-а е предвиждането на думите - как мога да го изключа тотално, защото никъде не намерих такава опция, а специално на това приложение предвиждането е много смотано.
Та моля ви да ми дадете съвет как да си оправя тази програма или да ми препоръчате друга.
Проблема ми със Суифт Кей-а е предвиждането на думите - как мога да го изключа тотално, защото никъде не намерих такава опция, а специално на това приложение предвиждането е много смотано.
Та моля ви да ми дадете съвет как да си оправя тази програма или да ми препоръчате друга.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Здравейте колеги.Искам да ви попитам как се изтриват майли от пощата на gmail която си е в телефона.Като има дам да ги изтрия то ги премества в Trush и там си остават и немога да ги махна..а е пълно със спам...дали някой може да помогне...телефона е самсунг версията е най- новата на андроида..
Я се засрами сега- това е елементарно:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Я да питам, какъв е символът, който прилича на задраскано ухо с "т" до него, че моят телефон живее собствен живот докато е в джоба 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Проблемът е отстранен- символът е за съвместимост със слухови апарати и се вкл/изкл. от настройки.
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Колеги, седнах си на екрана на таблета
, чу се пук и половината тъч се прее*а, докрая на следващия ден пукнатината се разнесе по цялата дължина на екрана (както като ви се пукне леко джама на колата и до няколко седмици/дни се разнася по цялото стъкло) и сега си имам неизползваемо тъч скрийн устройство. Таблета е Престижио Мултипад 7 и предполагам няма да ми го оправят гаранционно. Отде мога да намеря нужните части и майстор евентуално? Щото ако стъпи над 50-60 кинта не мисля да го оправям 

- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
DriftoMania написа:Колеги, седнах си на екрана на таблета, чу се пук и половината тъч се прее*а, докрая на следващия ден пукнатината се разнесе по цялата дължина на екрана (както като ви се пукне леко джама на колата и до няколко седмици/дни се разнася по цялото стъкло) и сега си имам неизползваемо тъч скрийн устройство. Таблета е Престижио Мултипад 7 и предполагам няма да ми го оправят гаранционно. Отде мога да намеря нужните части и майстор евентуално? Щото ако стъпи над 50-60 кинта не мисля да го оправям
Viewpoint
http://www.viewpoint.bg/?p=contact
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix