Политическа.
Модератор: Общи модератори
Re: Политическа.
Молете се тоя проект да мине през евро комисиите и да се случи защото ще има виденова зима с тия малоумни политици слугуващи на тоя и оня.
Аз се моля точно за обратното . Защото заради такива "чукчи" като теб, които истерично си говорят глупостите без да се информират, заради такива държават още 100 години няма да се оправи.
Та нали ЕС затова ни набива каските бре аланколу, - заради 10-кратно оскъпени крадливи проекти, неясни конкурси, подкупни продажни политици, монопол на едни /руски/ фирми и т.н. и т.н.. все неща за които ТИ се МОЛИШ дано ДА СИ ОСТАНАТ !
нямам думи.

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Я като хардлайнер ни светни, що Боцко взе да се дърпа ...референдуми ала бала ...
Ubi dubium, ibi libertas
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Защото пак ще е вероятно първа сила, ама няма да е убедително
Според мен ще влезнат 6-7 партии при задължително гласуване.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
miro20 написа:Молете се тоя проект да мине през евро комисиите и да се случи защото ще има виденова зима с тия малоумни политици слугуващи на тоя и оня.
Аз се моля точно за обратното . Защото заради такива "чукчи" като теб, които истерично си говорят глупостите без да се информират, заради такива държават още 100 години няма да се оправи.
Та нали ЕС затова ни набива каските бре аланколу, - заради 10-кратно оскъпени крадливи проекти, неясни конкурси, подкупни продажни политици, монопол на едни /руски/ фирми и т.н. и т.н.. все неща за които ТИ се МОЛИШ дано ДА СИ ОСТАНАТ !
нямам думи.
Написал съм ти го съвсем ясно ,незнам кой е чукча ама май ти не четеш до края .Само знаеш не и не като запънато магаре на мост .Да ти го преведа ако не можеш да го осмислиш - южен поток в съответствие с европейските изисквания.
Молете се тоя проект да мине през евро комисиите и да се случи защото ще има виденова зима с тия малоумни политици слугуващи на тоя и оня.
Така и не се разбра ти какво точно отричаш ? Южен поток и газопровода изграден по европейски правила ? Или отричаш че изобщо България има нужда от газ ? Или отричаш всичко което свързано с Русия по дефолт ?Предлагам ти да започнеш сам антируската си кампания като спреш да употребяваш руски горива и произведени с тях продукти .Така ще имаме нагледен пример как става .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Предлагам ти да започнеш сам антируската си кампания като спреш да употребяваш руски горива и произведени с тях продукти .Така ще имаме нагледен пример как става .
Самото ти изречение е пълен нонсенс и показателно на нивото ти на мислене. А то не се различава май от редовия червен циганин, който гласува ЗА съдбата на атома в белене с аргумента че тока ще стане 120 волта

Странно защо, сигурно съвсееем случайно , плашенето ти със "виденова зима" съвпада със статите от вестник Дума дето говорят за "кандидатите за мръзнене" при спиране или затруднени доставки от Украйна....
хм...

Да си гледам интереса не оанзачава "антируска кампания със бойкот на продукти"... нито съм призовавал нещо такова.
ма де толкова акъл да го осмислиш
Не знам кой е магарето, ти се доказа че не четеш и грам аргументи и статии които съм дал по горе, и си пееш една и съща песен "по дефоулт"

Така че не знам кой е магарето и чукчата... ти сам си отговори.
Аз няма какво повече да добавя.
що Боцко взе да се дърпа ...референдуми ала бала ...
Взел да се дърпа ли ?
..КОГААА ???

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
Миро20, ако не ти плащат за усилията, не виждам за кво се мориш чак толкова. Отричаш всичко свързано с Русия, добре, ама чак и намесата на щатите да защитаваш малко ми идва в повече, намали малко оборотите, колега 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е то хубаво протести ама руски газ нещем , шистов газ /разбирай американски/ нещем ....е кво искаме ?
Да ни го носят с кофи от европа щото техния е "диверсифициран "от другата руска тръба на северен поток ?! Целта на южен поток е да транзитира газ към Турция и Гърция а не специално за България .Дори България да не употреби нито един кубичен метър газ от Южен поток , пак има смисъл да се изгради разбира се със съответната икономическа обосновка на разходи ,транзитни такси и други подобни .Защото това е един бизнес на държавата и то печеливш бизнес с транзитирането и изграждането на тръбата .Все едно да плямпаме че и от сега съществуващата 30 годишна тръба сме на загуба .Или да спрем тировете да не минават през България щото ни разбиват пътищата и замърсяват ?! Ако някой не знае през България транзитират годишно между 80 000 и 120 000 тира .Така че няма защо да се правим на монахини ,а българските политици да се навеждат пред всеки евробюрократ решил да ни дърпа ушите.Номираме се на възлово в геополитически план място , и вместо да се възплзваме от това ни обясняват как не трябва щото дразним някой или не го правим по правилния начин .
Да ни го носят с кофи от европа щото техния е "диверсифициран "от другата руска тръба на северен поток ?! Целта на южен поток е да транзитира газ към Турция и Гърция а не специално за България .Дори България да не употреби нито един кубичен метър газ от Южен поток , пак има смисъл да се изгради разбира се със съответната икономическа обосновка на разходи ,транзитни такси и други подобни .Защото това е един бизнес на държавата и то печеливш бизнес с транзитирането и изграждането на тръбата .Все едно да плямпаме че и от сега съществуващата 30 годишна тръба сме на загуба .Или да спрем тировете да не минават през България щото ни разбиват пътищата и замърсяват ?! Ако някой не знае през България транзитират годишно между 80 000 и 120 000 тира .Така че няма защо да се правим на монахини ,а българските политици да се навеждат пред всеки евробюрократ решил да ни дърпа ушите.Номираме се на възлово в геополитически план място , и вместо да се възплзваме от това ни обясняват как не трябва щото дразним някой или не го правим по правилния начин .
Последна промяна Jordana на 08 Юни 2014, 14:13, променена общо 2 пъти
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
vld написа::mhihi:![]()
![]()
Те и на протестите не даваха пари....
Нито капут, нито болен, нито влаковете бразилци за 3 март

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
,а българските политици да се навеждат пред всеки евробюрократ решил да ни дърпа ушите
Тюх не се спря с "опорните си точки" .
Така и не ми каза - какво е лошото че "евробюрократите" казват - защо имате нагласени конкурси, защо няма прозрачност, защо няма конкуренция, защо проекта е оскъпен н-кратно, защо променяте законодателството в интерес на един монополист - газпром, за да заобиколи елементарните европейски изисквания ???
Никой от ЕС не забранява на никого нищо ! , но когато нещата са от нагли по нагли, когато мафията ръководи цяла държава, когато не се съобразяват с никакви законодателства, е тогава вече има противоречие, и не знам коко промит мозък трябва да си за да одобряваш такива неща.
и вместо да се възплзваме от това ни обясняват как не трябва щото дразним някой
чукча не читатель, чукча писатель...
Продължавай да си мислиш че проблема е "не трябва" щото е "дразнене на някой" ....

Не знам, дете ли си , или пенсионер ? по елементарно глупава констатация за нещата само от такива може да се чуе.
Миро20, ако не ти плащат за усилията, не виждам за кво се мориш чак толкова.
Не, за съжаление не ми плащат.Въпреки че често когато някой не му изнася нещо, когато няма аргументи, оправдава безсилието си с.. "на тоя му плащат".
и чесно казано , изпитам леко раздразнение когато видя някой да ми цитира почти едно към едно "опорни точки" или вестник Дума.
Е това наричам платено партийно тролене .
Отричаш всичко свързано с Русия, добре, ама чак и намесата на щатите да защитаваш малко ми идва в повече,
Не, не отричам, мн добре познавам Русия, учил съм там дълги години, така че би трябвало да ме наричате най голям русофил тук.

Но , ще ви разочаровам.. не съм сляп промит червен мозък

За американците какво ти идва в повече че не разбрах ? Санкциите към Русия и олигарсите са международни.
Просто по назад обясних какъв е проблема със фирмите , осъществяващи проекта.
А то е че чисто и просто олигарха който е собственик , и изпълнител попада под тези санкции. Е как да стане ? За БГ да има изключение за руския бизнес, и да няма санкции ли ?
Последна промяна miro20 на 08 Юни 2014, 14:38, променена общо 1 път

намерих една забавна снимка на която пишеше "В кухнята на България" 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Премиерът Пламен Орешарски е разпоредил спиране на каквито и да е било дейности по проекта „Южен поток“, докато не стане сигурно, че той напълно отговаря на европейските изисквания.
Пууу... разгеле...

дойде му най сетне до канчето .... до празното иначе канче.
Ся остава утре да подаде оставка, и ще стане както във вица за врачката.. национален празник

Да не урочасвам събитията ама виждате ли изглед на добро бъдеще? Баба Ванга е казала, че през средата на 2014 България ще започне значителен преход към плюс благодарение на 3та страна, която ще създаде конфликта и "цъфтежа" на страната ни ще тръгне напред? Как мислите, че ще се развият събитията занапред? Още повече, че май ще приемат задължителното гласуване? Как ще се отрази то?
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност