Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

Мнение от zAcK » 18 Окт 2024, 13:25

Българите сме адски мърлячи и това е действителността!

На тези снимки горе повечето от мизерията може да изчезне за около 5 мин., стига някой да прецени, че не му се работи в мизерна кочина!
Е, никой не е преценил, а там работят доста хора, влизат страшно много граждани и т.н. Явно това се счита за нормално :dunno:

От входовете на сградите до планините ни - всичко е насрано от сънародниците ни.
От години като тръгна за работа вземам боклуците от пред входа и ги хвърлям в коша.
Ами не стават по-малко :censored: :help:
От 9-10 клас чистя като ходя за риба, из планината и т.н. Не става по-чисто :censored:

Та толкова за подобието ни на общество, че се ядосах.

Не народ, а мърша, както е казал един по-мъдър от мен българин...

P.S. От гражданите до селяните, всички са мърлява сган! Имам ХХ години опит с наблюдение и на селяните, и на кореняк софиянците в центъра. Само претенциите са различни... :censored: :censored: :censored:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 18 Окт 2024, 13:33

Трагедия :lol:

Ама реват за по-високи мин. заплати и да изгърбят максималния осигурителен праг, отново :lol:

И пак нищо няма да правят, освен да си бъркат в носа и някъде другаде :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Окт 2024, 13:34

Тази минимална заплата освен да кара хората, които са в сивата икономика, да плащат малко повече... и държавата да има повече разходи за социални помощи, които са обвързани с минималната... не виждам какво друго значение има. Както често повтарям - аз не познавам човек реално работещ на минимална заплата. По официални данни са над 40%. Говори се, че с вдигането от 1 януари ще подминем 50%. Това е абсурдно. Не отричам, че има хора на минимална, но реалността надали е над 10%. Ако вкараме и фирмите, които плащат 100-200лв над минималната, само за да не бият на очи... картинката става много грозна. Държавата се занимава с кой продава ключодържатели в олх. Освен да вдигнат МОД и някой друг данък - друго не виждам какво ще стане следващите години. Ще започнем да настигаме и по данъци белите държави, но пак ще сме най-бедни, най-корумпирани, с най-мръсен въздух и т.н.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 18 Окт 2024, 13:56

На мен ми е по-интересно, на Албания, като я приемат или преди това, колко години ще и трябват, за да ни подмине и тя? Румънците го направиха доста бързо...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 20 Окт 2024, 0:31

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 20 Окт 2024, 4:58

Е той каза , че е протекло нещо там - какво да направят като има авария ? Може асфалтиращите да са направили белята …
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Окт 2024, 7:50

Този явно е от така наречените "хора които ги е грижа".... обикновено за неща които не ги засягат изобщо . Миналата година едни такива подлудиха Шотландия , овца пада в овраг край шотландския бряг и живее там на свобода с месеци . Обаче не могат да я извадят щото скалите са много стръмни . Когато това нещо стига в социалните мрежи оФцата Фиона набира 3 милиона последователи и се заформя многоетапна сложна спасителна операция от доброволци . Нещо като спасяването на редник Райън но във фермерски вариант . След като Фиона е спасена най накрая и върната във фермата обаче следва неочакван обрат на събитията , еко активисти обсаждат фермата . Хората дето ги брига искат да освободят Фиона от бремето на фермерския живот и да я пуснат отново на свобода ... :mhihi:
https://www.youtube.com/watch?v=pBHpleTWKsg
Та и този с протестите срещу ремонта върху новия асфалт , ми прилича точно на един такъв освобидел на офце от фермерски плен само че много загрижен за асфалта ...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330xd

Мнение от Kurtov » 24 Окт 2024, 12:47

Коя е най-чистата държава според вас ?
А също и тази в която се спазват най-много законите и няма престъпност ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Окт 2024, 13:03

Примерно Швейцария, Норвегия, Дания...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 24 Окт 2024, 13:10

Kurtov написа:Коя е най-чистата държава според вас ?
А също и тази в която се спазват най-много законите и няма престъпност ?

По скандинавието не съм бил, но от континентална Европа мисля че при лалетата е най-чисто, подредено и спокойно.
Поне до 2018 живях там, след това не съм ходил, дано не са евали мамата бежанците на положението в последните години.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 24 Окт 2024, 13:50

Ако се говори за света, то е пределно ясно - Япония, след това Сингапур, Ю. Корея, но дори те не могат да се сравняват в Япония, а останалия свят е като Африка на техен фон-визирам чистота.

За Европа скандинавските са чисти, но са много слабо населени, същото е и с Швейцария, но като цяло там е най-чисто от страните в Европа.
Не броя джуджета като Монако, Лихтенщайн, Исландия и др, там също е чисто, но са миниатюрни или с много малко хора.

Където има много народ и имигранти няма как да е много чисто и да няма престъпност.

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330xd

Мнение от Kurtov » 25 Окт 2024, 13:20

Да, наистина и аз това забелязах, че Швеция, Дания, Норвегия и Финландия са с малко население.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 11 Ное 2024, 18:49

Ами...тъпо ми е но пореден чужденец, европеец, който работи в България и с който имам приказка да ми каже: не ми харесва тук. Нито обстановката, нито отношенията, нито пътищата ви, нито перспективата....
Изнасят се обратно към Англия, Унгария, Хърватия.... Не искат в България.

Някак си ме жегва неприятно това усещане че изостанахме всячески от страните от Централна Европа.
:yes:

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 11 Ное 2024, 19:20

barty написа:Ами...тъпо ми е но пореден чужденец, европеец, който работи в България и с който имам приказка да ми каже: не ми харесва тук. Нито обстановката, нито отношенията, нито пътищата ви, нито перспективата....
Изнасят се обратно към Англия, Унгария, Хърватия.... Не искат в България.

Някак си ме жегва неприятно това усещане че изостанахме всячески от страните от Централна Европа.

По-тъпото е, че ни харесва!
Като цяло подобието ни на общество е толкова деградирало, че чак се плаша!

Мога да напиша още 100000 неща в тази тема, ама вече се уморих.
Просто си действам по моя си план някой ден да евакуирам семейството си от тая територия и това е...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 11 Ное 2024, 20:04

Такъв е материала.
Вече за където и да тръгна в самолета 2/3 поне не можеш да разбереш цигани ли са или българи. Имат подобен вид, прическа, бради, дрехи и др.

А че никога нищо няма да мръдне е ясно. Доходите са нараснали 10 и повече пъти за 25 години, ама нищо друго не е мръднали почти.
Как, дупки, мизерия, чисто гето е на повечето места в т.нар. градове и села.

Това значи, че и швейцарски доходи да има тук, пак ще е същото.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата