Българската хиперкола - 5221hp, 8880Nm
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Българската хиперкола - 5221hp, 8880Nm
Той ръждясва там още от преди да разпъне палатките , още като демонстрираше кука робота и как ще се асемблират алиени на поточната палаткова линия . Остава и карбон да си купи от алиекспрес и почва пред серийно пред проектно пред прототипно пред щамповане на пред карбонови елементи .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
BMW_dreamer написа:Бе вие се бъзикате ама на плаца в снега май се вижда автоклав, демек нещата отиват на сериозноще правят карбонов гипсокартонов дзвер.
само вярно да не му турят 2 китайски ел мотора по 500 коня и да се изтрепат с тая лодка на колела

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Най вероятно вече е сложил по мощен мотор , само чака пред тестов момент . Тя цялата му схема е такава от самото начало , пуска клипче с малко от "кухнята " . И като почнат да го тролят пуска следващото видео и доказва че е минал напред . Така с години може да държи в напрежение публиката и винаги ще е трудно да бъде уличен в лъжа . Най вероятно само дразни хоррата сега с това бавно каране по снега , и чака да го натролят хубаво после ще пусне видео как върти гуми . И ще докаже че е истински гений а лошите се опитват да му пречат .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Къде сте, мишкииии
Бат Сали от Туховища разцепва с мацките
https://www.facebook.com/reel/2867869720272709
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
zAcK написа:Къде сте, мишкииии![]()
![]()
Бат Сали от Туховища разцепва с мацките
![]()
![]()
![]()
Представляващи
Управител: Ахмед Мустафов Мерчев (свързан с 5 фирми)
Собственост
Съдружник: Иван Киров Киров - 1,0% дял (20 €) (свързан с 17 фирми)
Съдружник: АЛИЕНО АРКАНУМ ООД - 1,0% дял (20 €) (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Красимир Александров Манов - 3,6% дял (74 €) (свързан с 7 фирми)
Съдружник: Ахмед Мустафов Мерчев - 68,0% дял (1 391 €) (свързан с 5 фирми)
Съдружник: Георги Костадинов Сиджимков - 0,5% дял (10 €) (свързан с 16 фирми)
Съдружник: Петър Огнянов Митев - 11,8% дял (241 €) (свързан с 19 фирми)
Съдружник: Биг Ориндж Хоум ЕООД - 4,5% дял (92 €) (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Биг Ориндж Инвестментс ЕООД - 9,6% дял (196 €) (свързан с 7 фирми)
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Sent from my 25010PN30G using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Тая пружина се е покривила от мощ
Иначе едно от основните предимства на хиперколата освен че 5-6000 коня ще е лесната подръжка. Ако не ти се занимава с поръчки може да си вземеш две-три машинки от лидъл ,малко железа от белкантото и да си издялаш носачи,биалетки квот ти трябва
Вече за по-сериозните ремонти по купето може да се наложи разходка и до практикер 

Последна промяна seimo на 14 Май 2026, 11:27, променена общо 1 път
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Наистина не мога да повярвам как има хора, които се възхищават на това недоразумение. Колегите им в Индия правят хиляди пъти по-смислени неща на улицата с монтажна пяна, стъкломат и винкел.
Това чудо ще се разпадне само като го дърпат със 100км/ч.
Наистина сме странен народ, не се обърна толкова внимание на един реален проект SIN Cars или самоделката Audi S1 на Ники Златков, а тази простотия събира фенове и постове.
Това чудо ще се разпадне само като го дърпат със 100км/ч.
Наистина сме странен народ, не се обърна толкова внимание на един реален проект SIN Cars или самоделката Audi S1 на Ники Златков, а тази простотия събира фенове и постове.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Виж, бъркаш нещата. Тук, както при всяка една пирамида има сериозен маркетинг. Хора, които вземат пари за да дрънкат глупости. Глупостите са съпроводени и от наивността на хората по веригата след това и така.
Та те имаха реклама дори в Шоуто на Слави, дори от самия Слави там, който и във фейсбук беше писал как най-най-не знам си каква кола в света се създавала в родопско село...
Исторически парк, ама много по-некадърно направено. Там поне има реална земя и някакви постройки, могат да послужат за нещо. Това тук само за снимки и евентуално за детска количка.
Та те имаха реклама дори в Шоуто на Слави, дори от самия Слави там, който и във фейсбук беше писал как най-най-не знам си каква кола в света се създавала в родопско село...
Исторически парк, ама много по-некадърно направено. Там поне има реална земя и някакви постройки, могат да послужат за нещо. Това тук само за снимки и евентуално за детска количка.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
vicho написа:BMW_dreamer написа:Бе вие се бъзикате ама на плаца в снега май се вижда автоклав, демек нещата отиват на сериозноще правят карбонов гипсокартонов дзвер.
само вярно да не му турят 2 китайски ел мотора по 500 коня и да се изтрепат с тая лодка на колела![]()
![]()
Предполагам, че точно така ще стане. Този колкото и да не ми се иска ми е толкова ясен… мисли го като дефектен екземпляр от същия безумен конвейр които е изплюл и Тръмп .. ако приемем, че Тръмп е нали завършеното изделие- пишман бизнесмен.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
https://dizzyriders.bg/post/18710/bylga ... -pyrvi-pyt
Според мен ни послъгват за това ограничение ,поне с 250 минава на правата
Незнам тея спирачки и окачване как издържат на натоварването явно инж. Мерчев ги е проектирал феноменално
Да видим другия път като вдигнат малко ограничителя докъм 5-600 как ще е 
Максималната скорост е била софтуерно ограничена до 200 км/ч. Въпреки това автомобилът е бил подложен на различни натоварвания, включително ускорение, спиране, преминаване през завои и движение с висока скорост на правите участъци.
Според мен ни послъгват за това ограничение ,поне с 250 минава на правата

seimo написа:https://dizzyriders.bg/post/18710/bylgarskata-hiperkola-alieno-sentiero-izleze-na-pista-za-pyrvi-pytМаксималната скорост е била софтуерно ограничена до 200 км/ч. Въпреки това автомобилът е бил подложен на различни натоварвания, включително ускорение, спиране, преминаване през завои и движение с висока скорост на правите участъци.
Според мен ни послъгват за това ограничение ,поне с 250 минава на праватаНезнам тея спирачки и окачване как издържат на натоварването явно инж. Мерчев ги е проектирал феноменално
Да видим другия път като вдигнат малко ограничителя докъм 5-600 как ще е
Аз знам че пича подхожда много консервативно и го играе на сигурно защото има големи инвеститори вложили големи суми в неговия венчър. Затова по малко, но редовно. Знам за тези неща защото виждам прототипа, че е способен на над 500км/ч. Вие не ги разбирате тези неща със много високите скорости, но на мене са ми до болка и до дъното на портфейла познати. Примерно тая “крива” пружина на амортисьора при скорости над 400км се изправя и започва да работи както трябва. Тия фуги по купето са защото при много високи скорости материалите се разширяват и всичко залепва заедно все едно е отлято така. Пластмасите на спойлерите са всъщност карбон който като се нагрее става по гладък- аеродинамичен и тн…. И са тънки и се клатят като караш бавно ама като се засилиш с някаква определена скорост изпадам в резонанс и се “заковават” и започват да работят…
Пак трябва да обяснявам баси…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз явно сериозно съм изостанал с настоящите времена и нрави и някои неща изобщо не мога да си ги обясня.
Значи първо, тоя толуп редовно го гледаме къде ли не. Включая и по някакви видеа, където виждам и хора от форума. Хора с познания, хора на които им е ясно, че тоя сглобеняк няма никакъв потенциал за нито едно от нещата които претендира. Защо бе аджеба никой не го попита правилните въпроси?
Сега гледам и Мирафиори го поканили там. Айде, аз към тях съм с особено мнение, но да речем това е емблематичен сервиз с реноме. В каква връзка го канят това нещо? Въпросните "замаяни ездачи" също. Претендират да са сериозна автомобилна медия, но тестове бил правил..
Толкова ли струват тия лайкове, гледания, коментари, че сериозни хора да се правят на палячовци? И до кога ще продължаваме да правим разни такива щайги известни?
И за въпросния предприемач едно нещо не мога да се начудя. Явно има някакъв потенциал. Има и някакви пари. Защо му е на баир лозе да прави тия глупости, а не вземе някакво китово шаси там, двигател по избор и не сглоби някаква интересна кола, която освен, че ще е съвсем реална, ще има и някакъв потенциал да се продава.
Значи първо, тоя толуп редовно го гледаме къде ли не. Включая и по някакви видеа, където виждам и хора от форума. Хора с познания, хора на които им е ясно, че тоя сглобеняк няма никакъв потенциал за нито едно от нещата които претендира. Защо бе аджеба никой не го попита правилните въпроси?
Сега гледам и Мирафиори го поканили там. Айде, аз към тях съм с особено мнение, но да речем това е емблематичен сервиз с реноме. В каква връзка го канят това нещо? Въпросните "замаяни ездачи" също. Претендират да са сериозна автомобилна медия, но тестове бил правил..
Толкова ли струват тия лайкове, гледания, коментари, че сериозни хора да се правят на палячовци? И до кога ще продължаваме да правим разни такива щайги известни?
И за въпросния предприемач едно нещо не мога да се начудя. Явно има някакъв потенциал. Има и някакви пари. Защо му е на баир лозе да прави тия глупости, а не вземе някакво китово шаси там, двигател по избор и не сглоби някаква интересна кола, която освен, че ще е съвсем реална, ще има и някакъв потенциал да се продава.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
bum_bum написа:Толкова ли струват тия лайкове, гледания, коментари, че сериозни хора да се правят на палячовци? И до кога ще продължаваме да правим разни такива щайги известни?
Защо задаваш отговори?
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Говорим за държавата дето всички по новини говореха за оная отрепка Стоян Колев, нали?
А иначе за Мехмет, според мен той искрено си вярва, че ще направи тая кола. Което няма лошо, такива хора също трябват и понякога покрой лудостта им се раждат значими неща. По-интересно ми е тия дето му дават пари какво виждат в него, което ние не. Защото това са хора със сериозни бизнеси и не вярвам да му дават пари ей така без да има причина.
А иначе за Мехмет, според мен той искрено си вярва, че ще направи тая кола. Което няма лошо, такива хора също трябват и понякога покрой лудостта им се раждат значими неща. По-интересно ми е тия дето му дават пари какво виждат в него, което ние не. Защото това са хора със сериозни бизнеси и не вярвам да му дават пари ей така без да има причина.