Whisky

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Whisky

Мнение от acho.rs » 08 Окт 2020, 13:33

alekangg написа:И аз не знам къде са тези много уискита по 58-60 градуса, има 4-5 производителя, които наливат директно от бъчвите и е с такива градуси.

В кауфланд са рядкост, да. Иначе са стотици

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 08 Окт 2020, 14:21

acho.rs написа:
alekangg написа:И аз не знам къде са тези много уискита по 58-60 градуса, има 4-5 производителя, които наливат директно от бъчвите и е с такива градуси.

Дай да ги видим тези стотици де, не ми пиши празни приказки за Кауфланд и други глупости.

Дай пример с 10-на поне.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 09 Окт 2020, 14:06

alekangg написа:
acho.rs написа:

Дай да ги видим тези стотици де, не ми пиши празни приказки за Кауфланд и други глупости.

Дай пример с 10-на поне.

Колега не така агресивно, защото е ясно че пишеш по тема по която си сравнително бос. Напиши в гугъл - каск стрент уиски и ще ти излязат хиляди. Влез във всеки Интернет магазин дали български, дали уиски бейс, TWE, дай на филтъра CS или висок градус и гледай.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 09 Окт 2020, 15:59

acho.rs написа:
alekangg написа:
acho.rs написа:

Дай пример с 10-на поне.

Колега не така агресивно, защото е ясно че пишеш по тема по която си сравнително бос. Напиши в гугъл - каск стрент уиски и ще ти излязат хиляди. Влез във всеки Интернет магазин дали български, дали уиски бейс, TWE, дай на филтъра CS или висок градус и гледай.

Както колегата, така и аз, се вълнуваме от къде си ги намерил и поръчваш в България, по-конкретно сайт, който има стотици, налични разбира се, и където може да се сортира по висок градус.
Обуй и нас да сме наясно за другия път.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 09 Окт 2020, 17:33

В България - Големите магазини на Аванти и Метро.
Българки сайтове - уискибг, оптимист1,уиски стор, дринк линк, мейк 98, уискидринк, ноков и син и тн.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 09 Окт 2020, 18:33

acho.rs написа:В България - Големите магазини на Аванти и Метро.
Българки сайтове - уискибг, оптимист1,уиски стор, дринк линк, мейк 98, уискидринк, ноков и син и тн.

Никой от тези магазини няма такъв филтър, повечето нямат и 20 уискита, сигурно и 10 налични. Метро не е богато на избор и там над 50 градуса ако има 5 евала, аванти подобна ситуация, макар че е малко по-богато.
Дринклинк са окей, но търсенето им е трудно.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 09 Окт 2020, 18:51

На теб сега търсенето ли ти е проблем или консумацията!? :mhihi:
Който иска да пробва намира и пие.Другите пишат,че няма...
Ей на аз нямам Пуйка затова си наливам Джак.
А наздраве... :ok:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 09 Окт 2020, 19:16

nxn написа:
acho.rs написа:В България - Големите магазини на Аванти и Метро.

Никой от тези магазини няма такъв филтър, повечето нямат и 20 уискита, сигурно и 10 налични. Метро не е богато на избор и там над 50 градуса ако има 5 евала, аванти подобна ситуация, макар че е малко по-богато.
Дринклинк са окей, но търсенето им е трудно.

на крива ракета, космоса и е тесен ... да не казвам другото.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Окт 2020, 9:37

Защо в Drinklink Chivas 12 годишно е 30 лв? :shock: Не съм обръщал внимание, но си мисля, че по магазините е около 45-50?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 10 Окт 2020, 23:52

И т'ва уиски 60 градуса за к'во ви е, да го наливате с вода и да плуват ледчета ? ... Нещо аромати ли ловите ? (р) :mrgreen: :mhihi: Пиело се по-леко от червено Джони, Ачка. ай с'Я да не си говорим глупости :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 11 Окт 2020, 1:57

Аз не съм специалист по уискитата, ама wild turkey 50 градуса го пия чисто, и ми е доста по приятно от почти всички масови 40 градусови бъркочи.

Gesendet von meinem Mi A3 mit Tapatalk

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 11 Окт 2020, 7:22

sobiss написа:Аз не съм специалист по уискитата, ама wild turkey 50 градуса го пия чисто, и ми е доста по приятно от почти всички масови 40 градусови бъркочи.

Gesendet von meinem Mi A3 mit Tapatalk

:yes: Аз го действам по същият начин.И не само него разбира се.Лед добавям само ако е неприятно топло поради неправилно съхранение лятно време.И то по 1 да оправи температурата.И да 50 градуса пуйка е по-мека от бъркоча наречен червено джони. ;)

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 11 Окт 2020, 9:13

Последната покупка беше тази Jura. Честно казано съм очарован, за тези 60 лв определено е доста класно уиски, с богат вкус.

Иначе, от мноого време насам купувам само по-малко популярни марки, независимо дали съм решил, че искам евтино, средно, или скъпо уиски, и тактиката е доста печеливша - на боклуци не съм попадал, откакто спрах Джим/Джак/Джони от България :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 11 Окт 2020, 9:20

BMWPetar написа:Последната покупка беше тази Jura. Честно казано съм очарован, за тези 60 лв определено е доста класно уиски, с богат вкус.

Иначе, от мноого време насам купувам само по-малко популярни марки, независимо дали съм решил, че искам евтино, средно, или скъпо уиски, и тактиката е доста печеливша - на боклуци не съм попадал, откакто спрах Джим/Джак/Джони от България :mhihi:

Ако Жура ти харесва, пробвай тамнавулин, има го в метро и аванти за 40-45лв.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 11 Окт 2020, 21:51

Много хубаво за цената си, препоръчам да се пробва.Изображение

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата