Whisky
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Whisky
alekangg написа:И аз не знам къде са тези много уискита по 58-60 градуса, има 4-5 производителя, които наливат директно от бъчвите и е с такива градуси.
В кауфланд са рядкост, да. Иначе са стотици
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Дай да ги видим тези стотици де, не ми пиши празни приказки за Кауфланд и други глупости.acho.rs написа:alekangg написа:И аз не знам къде са тези много уискита по 58-60 градуса, има 4-5 производителя, които наливат директно от бъчвите и е с такива градуси.
Дай пример с 10-на поне.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
alekangg написа:Дай да ги видим тези стотици де, не ми пиши празни приказки за Кауфланд и други глупости.acho.rs написа:alekangg написа:И аз не знам къде са тези много уискита по 58-60 градуса, има 4-5 производителя, които наливат директно от бъчвите и е с такива градуси.
Дай пример с 10-на поне.
Колега не така агресивно, защото е ясно че пишеш по тема по която си сравнително бос. Напиши в гугъл - каск стрент уиски и ще ти излязат хиляди. Влез във всеки Интернет магазин дали български, дали уиски бейс, TWE, дай на филтъра CS или висок градус и гледай.
acho.rs написа:alekangg написа:Дай да ги видим тези стотици де, не ми пиши празни приказки за Кауфланд и други глупости.acho.rs написа:alekangg написа:И аз не знам къде са тези много уискита по 58-60 градуса, има 4-5 производителя, които наливат директно от бъчвите и е с такива градуси.
Дай пример с 10-на поне.
Колега не така агресивно, защото е ясно че пишеш по тема по която си сравнително бос. Напиши в гугъл - каск стрент уиски и ще ти излязат хиляди. Влез във всеки Интернет магазин дали български, дали уиски бейс, TWE, дай на филтъра CS или висок градус и гледай.
Както колегата, така и аз, се вълнуваме от къде си ги намерил и поръчваш в България, по-конкретно сайт, който има стотици, налични разбира се, и където може да се сортира по висок градус.
Обуй и нас да сме наясно за другия път.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
В България - Големите магазини на Аванти и Метро.
Българки сайтове - уискибг, оптимист1,уиски стор, дринк линк, мейк 98, уискидринк, ноков и син и тн.
Българки сайтове - уискибг, оптимист1,уиски стор, дринк линк, мейк 98, уискидринк, ноков и син и тн.
acho.rs написа:В България - Големите магазини на Аванти и Метро.
Никой от тези магазини няма такъв филтър, повечето нямат и 20 уискита, сигурно и 10 налични. Метро не е богато на избор и там над 50 градуса ако има 5 евала, аванти подобна ситуация, макар че е малко по-богато.
Дринклинк са окей, но търсенето им е трудно.
На теб сега търсенето ли ти е проблем или консумацията!?
Който иска да пробва намира и пие.Другите пишат,че няма...
Ей на аз нямам Пуйка затова си наливам Джак.
А наздраве...

Който иска да пробва намира и пие.Другите пишат,че няма...
Ей на аз нямам Пуйка затова си наливам Джак.
А наздраве...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
nxn написа:acho.rs написа:В България - Големите магазини на Аванти и Метро.
Никой от тези магазини няма такъв филтър, повечето нямат и 20 уискита, сигурно и 10 налични. Метро не е богато на избор и там над 50 градуса ако има 5 евала, аванти подобна ситуация, макар че е малко по-богато.
Дринклинк са окей, но търсенето им е трудно.
на крива ракета, космоса и е тесен ... да не казвам другото.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Защо в Drinklink Chivas 12 годишно е 30 лв?
Не съм обръщал внимание, но си мисля, че по магазините е около 45-50?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
И т'ва уиски 60 градуса за к'во ви е, да го наливате с вода и да плуват ледчета ? ... Нещо аромати ли ловите ? (р)
Пиело се по-леко от червено Джони, Ачка. ай с'Я да не си говорим глупости

Ubi dubium, ibi libertas
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Аз не съм специалист по уискитата, ама wild turkey 50 градуса го пия чисто, и ми е доста по приятно от почти всички масови 40 градусови бъркочи.
Gesendet von meinem Mi A3 mit Tapatalk
sobiss написа:Аз не съм специалист по уискитата, ама wild turkey 50 градуса го пия чисто, и ми е доста по приятно от почти всички масови 40 градусови бъркочи.

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Последната покупка беше тази Jura. Честно казано съм очарован, за тези 60 лв определено е доста класно уиски, с богат вкус.
Иначе, от мноого време насам купувам само по-малко популярни марки, независимо дали съм решил, че искам евтино, средно, или скъпо уиски, и тактиката е доста печеливша - на боклуци не съм попадал, откакто спрах Джим/Джак/Джони от България
Иначе, от мноого време насам купувам само по-малко популярни марки, независимо дали съм решил, че искам евтино, средно, или скъпо уиски, и тактиката е доста печеливша - на боклуци не съм попадал, откакто спрах Джим/Джак/Джони от България

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMWPetar написа:Последната покупка беше тази Jura. Честно казано съм очарован, за тези 60 лв определено е доста класно уиски, с богат вкус.
Ако Жура ти харесва, пробвай тамнавулин, има го в метро и аванти за 40-45лв.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Много хубаво за цената си, препоръчам да се пробва.
Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.