Две години от управлението на ГЕРБ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Една година от управлението на ГЕРБ

Мнение от Elesar74 » 29 Мар 2011, 11:45

Какво стана със СРС-тата, истнински или не се оказаха в крайна сметка? Бърже бърже ги забравихме май.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 29 Мар 2011, 12:01

Elesar74 написа:Какво стана със СРС-тата, истнински или не се оказаха в крайна сметка? Бърже бърже ги забравихме май.

Това което стана с тях, е че оригиналите са унищожени незнайно от кои, без тях няма как да се сравнят тези които изтекоха, и така няма как да се докаже истински ли са или манипулирани. Или ББ не е искал да се разбере, че са истински, или тези които ги пуснаха не са искали да разбере, че са ги манипулирали, всеки сам си решава за него си.

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 29 Мар 2011, 12:27

Питат бабите на митинга на БСП на 26ти....вие с каква цел сте тук.....ми от общината .....на екскурзийка хахахах
36436
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 29 Мар 2011, 12:49

Или като в "Господари на ефира" снощи, в интервюто със заложничките от банката в Сливен.
-"Кой ви спаси" /или нещо от сорта/
- ПРИМИЕРА / а преди да каже примиера на ухото й някакъв човек го прошепна/
:kuku: :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 29 Мар 2011, 13:45

Аз пък мисля, че премиера се споразумя с тези, които го атакуваха с тези СРС-та. Нещо в тази посока ми говори и посещението на Симеон Дянков при Алексей Петров. Защо беше това посещение? Няма ясно становище. И то при човека, сочен от това правителство като най-големия мафиот в държавата. Няма логика, освен някаква договорка. Ако следва да се анализира поведението на премиера, нищо чудно да има такава. Особенно стила му на говорене напред назад, смяна на заявени позиции сутринта, сменени същата вечер. Преди време Бойко Борисов каза, че материла в България бил лош. После се оправда, не искал това да каже. Също като Доган, който не искал да каже че разпределял порциите в дъжавата. Как все погрешно ги разбираме наш'те политици, наистина сме тъпи май. Та Бойко Борисов каза тези думи и после спечели изборите през 2009. Сега като го слушам как говори, говори досущ като че ли има насреща си има някакви нискоинтелигентни и некомпетентни хора. Говори на езика на материала, който го избра. Език, близък до хората, както се говори в кръчмата, пред телевизора и т.н. Хората, които видяха радетеля за справедливост или справедливостта идваща на бял кон в България. Понеже справедливостта е много силно човешко усещане и нейната липса е също толкова силна. Бойко Борисов, знаейки какъв е народа, игра на тази струна и спечели. Сега виждаме, че днес този човек няма потенциала нито за справедливост, нито за нещо друго. Вярвам, че мнозина са се зарадвали на акциите на МВР в началото. Но те си останаха само едни акции. Днес премиера казва, че съжалявал, че направил правителство. Това е същия онзи махленски език, който нищо не казва и говори несериозно. Защото ако е сериозен, къде му е оставката? Но той знае, че хората го слушат, защото говори на техния език. Може нищо да не направи, но важното е да знаеш как да говориш. Понеже в България думите не значат нищо и всеки е свободен да си ланка както си иска. Има и пословица, дума дупка не прави. Странно, пък хващат вяра. За изминалото време, главното което се чуваше, бяха оправданиията, че предишното правителство видите ли и т.н. Сега е световната криза. Все някой друг е виновния. За сведение, ЕС има устойчив икономически растеж в размер на 1,6-1,7%, а българския клони към 0%. Ние в ЕС ли сме или някъде другаде? Къде е тази криза? Да не говоря за Индия и Китай, където растежа е в пъти от този на Европа. Дори САЩ, откъде тръгна всичко, са с положителни тенденции на нарастване. Ние част от кой свят сме или континент да кажа? Дефицитът само за януари, е 1/3 от общия дефицит заложен в бюджета за 2011 г. Само за един месец. За това кой е виновен? Либия, Япония, кой?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Мар 2011, 14:18

((:BuKcu:)) написа:Или като в "Господари на ефира" снощи, в интервюто със заложничките от банката в Сливен.
-"Кой ви спаси" /или нещо от сорта/
- ПРИМИЕРА / а преди да каже примиера на ухото й някакъв човек го прошепна/
:kuku: :kuku:

:lol: :lol: :lol:
Нали знаеш вица за бат Бойко и пижамите :mhihi:

Elesar74 написа:Аз пък мисля, че премиера се споразумя с тези, които го атакуваха с тези СРС-та.

Изобщо не би ме изненадало - на тебе купата, на мене титлата - познат сценарий, нали ;)
А иначе политиката е една от най-мръсните игри на света - и едва ли някой може да го отрече ;)
И най-добрият политик е не този който няма кирливи ризи (то такива няма :mhihi: ) - а този, който ги крие най-добре :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 30 Мар 2011, 14:58

Elesar74 написа:Какво стана със СРС-тата, истнински или не се оказаха в крайна сметка? Бърже бърже ги забравихме май.

Току що прочетох по информационните сайтове, че Мишо бирата е намерен мъртъв в хотелската си стая в град Правец. Според първоначалните данни е починал от масиран инфаркт.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Мар 2011, 15:20

b.bonev написа:

Току що прочетох по информационните сайтове, че Мишо бирата е намерен мъртъв в хотелската си стая в град Правец. Според първоначалните данни е починал от масиран инфаркт.

Че един масиран инфаркт може да е изкуствено предизвикан - спор няма ;)
Обаче кви коментари и плюнки ни очакват по повод тази новина не е истина... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Мар 2011, 16:00

Ми на 47 години,не е невъзможно ама също така е малко вероятно да се случи,иначе пък аз не виждам защо този незначителен човек може някой да го килне

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 30 Мар 2011, 16:40

Човека хич не е незначителен, поне не и ролята му в срс скандала. Нали се сещаш, че ако някога по някакъв повод /приживе/, излезе и потвърди, че е търсил закрила от най-високо ниво, демек валидира съдържанието на срс-тата, кво става с пожарникари, прокурори и прочие разбирачи дето се изказваха, че записите били манипулирани.......
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Мар 2011, 17:00

"Самоубили" са го също като Ахмед Емин, едва ли някой вярва на други версии за случая.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 30 Мар 2011, 17:37

Изображение
Колата на Михов ; Фотограф: Георги Кожухаров
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 30 Мар 2011, 17:47

Alpina_fanatic написа:Изображение
Колата на Михов ; Фотограф: Георги Кожухаров

Абе от къде и аз мога да се снабдя с такава регистрационна табела??! :shock:
Изображение

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 30 Мар 2011, 17:54

TPAKTOP написа:Абе от къде и аз мога да се снабдя с такава регистрационна табела??! :shock:

От КАТ :yes:

РЗС: Само Борисов знае истината за смъртта на Мишо Бирата

:mhihi:
Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 30 Мар 2011, 17:56

и двамата бъркате и не четете между редовете за номерата става въпрос :idea:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата