Live For Speed
Модератор: Общи модератори
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
M3 E92 написа:Hamachi server: bmwpower-bg2.net с парола bmw
LFS X >>>> S2 MODE <<<< IP: 5.74.38.33
Сега няма сървър.

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
///Ivan написа:M3 E92 написа:Hamachi server: bmwpower-bg2.net с парола bmw
LFS X >>>> S2 MODE <<<< IP: 5.74.38.33
Сега няма сървър.
Няма с кого да играя

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Стига с тоя Х.България е изостанала страна...но и вие допринасяте за това.Х е на 50 години.Играйте си Z.Като толкова искате С2 коли си съберете пари и си купете лиценз,не е скъп.
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
Overburner - NX написа:Стига с тоя Х.България е изостанала страна...но и вие допринасяте за това.Х е на 50 години.Играйте си Z.Като толкова искате С2 коли си съберете пари и си купете лиценз,не е скъп.
Монс, направо ме разби

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
M3 E92 написа:Overburner - NX написа:Стига с тоя Х.България е изостанала страна...но и вие допринасяте за това.Х е на 50 години.Играйте си Z.Като толкова искате С2 коли си съберете пари и си купете лиценз,не е скъп.
Монс, направо ме разбиПреди играех само Z, но стана така, че се събираха повече хора на X... Започнах нея и вече не мога да се върна на Z, воланът на колата ми се струва по-голям и не мога да дрифтя като хората, а и на X-а ми върви по-гладко
На мен пък ми е по-лесно,нищо,че колата е по-маломощна.
Аз си имам достатъчно мощна

- coupe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: ///M Power
качете едно скинче на е36 моля ви...много искам а никаде немога да намеря
Ако след каране на BMW не ти е замаяна главата значи само си се возил!
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
coupe написа:качете едно скинче на е36 моля ви...много искам а никаде немога да намеря
Защото няма

M - The most powerful letter in the world
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
някой знае ли дали може да се направи сървър на Q-версията и по-точно използвайки tweeker-a, защото със стоковите МПС-та е много смешно вече... 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- IvanIlkovMinev
-
-
ми в официалните сървари се играе с официални коли ... които иска МОЩProjektzwo написа:някой знае ли дали може да се направи сървър на Q-версията и по-точно използвайки tweeker-a, защото със стоковите МПС-та е много смешно вече...

Последна промяна IvanIlkovMinev на 23 Юни 2009, 16:37, променена общо 1 път
- Projektzwo
-
-
Overburner - NX написа:Tweak-a не може мулти.Ако искаш да направим и на S1 сървър?
Ами S1 нещо не ми допада, иначе си имам и X и Z версията, както и въпросната Q, защото ми харесва звука на турбото при 2-3 бара, а и да ти кажа пързалянето с 500-600 коня е много по-приятно и много по-динамично...
Странно защо преди години имаше турнири и т.н. на демо версиите и имаше достатъчно фрий сървъри, докато при сегашните версии - к*р.
- IvanIlkovMinev
-
-
ми има си демо сървари в които може да си играеш с доста ораProjektzwo написа:Overburner - NX написа:Tweak-a не може мулти.Ако искаш да направим и на S1 сървър?
Ами S1 нещо не ми допада, иначе си имам и X и Z версията, както и въпросната Q, защото ми харесва звука на турбото при 2-3 бара, а и да ти кажа пързалянето с 500-600 коня е много по-приятно и много по-динамично...
Странно защо преди години имаше турнири и т.н. на демо версиите и имаше достатъчно фрий сървъри, докато при сегашните версии - к*р.

- Projektzwo
-
-
IvanIlkovMinev написа:ми има си демо сървари в които може да си играеш с доста оравсе ша има некои....пък и лапер си има
Аз знам, че имаШЕ, в момента - няма...
А и аз както казах за време не играя, по-приятно ми е да я разклатя с 250+ именно и заради това попитах за мулти с tweeker, иначе ми е скучно, доста скучно, а и опонентите не са опоненти - дефакто...
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
Overburner - NX написа:Tweak-a не може мулти.Ако искаш да направим и на S1 сървър?
Що да не може с tweak-а мулти? Ние го играехме S2 с tweak