Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: Android,телефони,проблеми и подобни!
Въпрос.
Накратко, теленор, multi sim , едната в андроид другата в часовник - има ли как да направя така че независимо дали телефона е включен да звъни и на 2-те места в момента когато е извън обхвата на блутута и телефона е включен звъни само на него, ако е изключен- звъни на часовника искам да звъни и на двете места винаги
Накратко, теленор, multi sim , едната в андроид другата в часовник - има ли как да направя така че независимо дали телефона е включен да звъни и на 2-те места в момента когато е извън обхвата на блутута и телефона е включен звъни само на него, ако е изключен- звъни на часовника искам да звъни и на двете места винаги
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Колеги, здравейте в момента съм с xiaomi 11T .В момента се оглеждам за 13Т или 13Т про.Като цяло заслужава ли си това 13т?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Сетих се, че моето 8 про е още в ръцете ми. Кълняха го, че бързо ще умре щото не бяха елитни, ама на, батерията му дори си кара.
За 13 на хартия си заслужава, аз само бой взел про задължително, без значение кой модел подред.

За 13 на хартия си заслужава, аз само бой взел про задължително, без значение кой модел подред.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Kroki написа:Kroki написа:Хареса ми и този, че е с 1 гб повече рам(с оглед на бъдещето) - https://www.xiaomishop.bg/phones/redmi- ... al-version
Взехме го. Майка ми е изключително доволна и телефона разцепва. Дано да работи без грешка!
Въпросното телефонче бая е бавничко вече, даже не знам как работи..

Та за колега искам да взема нов. Предложете нещо актуално..
Сега гледам redmi note 13 ?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Veselin Milev
- Потребител
-
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
Пичове, някой с досег или мнение за Redmi note 13 pro 5g?
https://mi-bulgaria.com/buy/redmi-note-13-pro-5g/
https://mi-bulgaria.com/buy/redmi-note-13-pro-5g/
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Баси 3-ма човека питаме за едно и също 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Няма да сме милионерския форум ако някой не ви препоръча да си вземете iPhone
ПП: Вземете си iPhone

ПП: Вземете си iPhone

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
От лятото съм с такъв Redmi note 13 pro 5g, преподписвах с а1 и ми го предложиха на изплащане за 15лв на месец, а тъкмо бях пръснал екрана на предното ми шайоми. Топ е телефончето, нямам оплаквания, ама може би съм с ниски критерии, снимки не правя и не ме вълнува камера, игри не играя, за всичко останало върши чудесна работа, същата каквато ще ми върши и самсунг или айфон за 2500лв 

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
На жената ѝ дойде реда за нов телефон и нещата се въртят между Xiaomi 14 и Samsung Galaxy S24. Ходих да ги гледам на живо снощи и голяма разлика не виждам, освен че камерата на самсунга зуумва по-добре, но това не е голям фактор. Иска се телефона да се извади от джоба, пуска се камерата и се щрака без много-много нагласяне. По тоя критерий кой от двата ще е по-добре?
Последна промяна streetz на 14 Ное 2024, 21:19, променена общо 1 път
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Детето има редми ноте 10 про... - телефончето си е супер, едва ли 13-та е по-зле. Батерията му държи, мазно работи екрана, става си и за игри..камерата е далече от топ, за класа си е добра. Даже подредбата на софтуерните бутони /което винаги ме е дразнело при шаоми, че са наобратно/ можеш да си я подредиш както искаш най-после. За непретенциозен ползвател - препоръчвам. И да споделя за супер дупер кинта телефон яката работа. 8 месеца откак съм си купил самсуняка с23+ за хххх пари...още си карам на реалми 9 про за 3 пъти по-малко $ ...ма иначе съм гъзар
)) Като изключим камерата няма никаква съществена разлика /да не кажа никаква/ при моето ползване от телефон за хххх пари и телефон за ххх пари.

Хм,хм...
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
От днешна гледна точка какво бихте предложили като алтернатива на Галакси С24 Ултра? Държа на камера и игри.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
да изчакаш S25 Ultra
Ако отстъпиш за игрите малко, Pixel 9 Pro

Ако отстъпиш за игрите малко, Pixel 9 Pro
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Задължително се чака S25 Ultra...
Освен ако не изпадне някоя мега оферта за 24-ката...

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Бе кат кажете игри..кви па си тия игри дейва дето на телефон се играят и са мноу товарещи ? М?
На 6 инчово екранче нюню? Асфалт ? Ми то се не види кое е колата , кое пътя, кое дървото
)
На мен 43 инча ми е малко за игри, вие на 6 се кьорите. Дайте да видим кои са тия игри , може си харесам някоя ?
Не грая вече кой знае колко , ама..
На телеофн - Brawl Stars от скоро, Township и Alien Invasion, която сега заради брорстара не я играя и това са.
На ПЦ са малко повече, най вече /почти всеки ден/ World of Tanks и чакам Little Nightmares 3 да излезе да си я купя. 1 и 2 ги имам, купени.
И като ми се попуца някое от Call of Duty-та..ма не съм играл повече от 2 години на пуцалка.
Излиза че и на пц са малко
)
На 6 инчово екранче нюню? Асфалт ? Ми то се не види кое е колата , кое пътя, кое дървото

На мен 43 инча ми е малко за игри, вие на 6 се кьорите. Дайте да видим кои са тия игри , може си харесам някоя ?
Не грая вече кой знае колко , ама..
На телеофн - Brawl Stars от скоро, Township и Alien Invasion, която сега заради брорстара не я играя и това са.
На ПЦ са малко повече, най вече /почти всеки ден/ World of Tanks и чакам Little Nightmares 3 да излезе да си я купя. 1 и 2 ги имам, купени.
И като ми се попуца някое от Call of Duty-та..ма не съм играл повече от 2 години на пуцалка.
Излиза че и на пц са малко

Хм,хм...