Политическа.
Модератор: Общи модератори
Re: Политическа.
Димитровчо я разбира московската школа
ако мислиш че съм трол, застани зад думите си, казах ти как 
Обаче ще изгубиш баса, не че искам да се хваля, ама сравнението с талибана, в случая *аз* е един от главните акционери в IT студио , регистрирано извън България и не работещо за българският пазар, аз самият съм бивш флашер (macromedia flash), та който и да е на власт не ме бърка в личен план и никога не ме е бъркало. Все пак тва не значи че хората които се справят, трябва да се затворят в балон едва ли не и да се радват на мизерията в държавата. От политика почнах да се интересувам, след получаването на бакалавъра по икономика и като ми станаха интересни "потока на парите", инвестиции, борси и т.н, а те всички зависят от политическата стабилност и политиката на управляващите за бизнеса.
А дали герб са маша или слуги в момента няма особено значение, защото всички други за 24г доказаха че не могат или не искат да въведат ред в държавата. Хората са толкова отчаяни, че болшинството би предпочело 1000 пъти да го управляват ЕНП през "слугите герб", дето хората в Брюксел имат поне някакъв морал, отколкото пеевски, станишев, манолова и т,н и точно това показват изборите от 2005-та насам. Политиците ни се издъниха много лошо за четвърт век и малцина имат законовото и моралното право да управляват, но сигурно голяма част от политиците които бяха такива в началото на демокрацията, все още са политици и това е най-големият проблем.
Говориш за обективност, а самият не си, живееш в държава където доминират про-европейски настроените, а не про-руски и колкото да го мразиш тва, когото и да заклеймиш мен или някой друг като зомбиран, талибан или гербер щото не мисли като теб, нищо няма да се промени и хората ще си искат пак европа
знаеш ли защо? щото от край време в единият блок се действа с ботуш, а в другият с морков на въдицата. Бсп и Дпс управляваха почти през целият период до 1989-2009, имаха 20г освен да крадат да направят нещо за България и сега да сме със стандарта на чехия поне и нищо от това нямаше да се случва.. ся ще ядат квото са си надробили.

Обаче ще изгубиш баса, не че искам да се хваля, ама сравнението с талибана, в случая *аз* е един от главните акционери в IT студио , регистрирано извън България и не работещо за българският пазар, аз самият съм бивш флашер (macromedia flash), та който и да е на власт не ме бърка в личен план и никога не ме е бъркало. Все пак тва не значи че хората които се справят, трябва да се затворят в балон едва ли не и да се радват на мизерията в държавата. От политика почнах да се интересувам, след получаването на бакалавъра по икономика и като ми станаха интересни "потока на парите", инвестиции, борси и т.н, а те всички зависят от политическата стабилност и политиката на управляващите за бизнеса.
А дали герб са маша или слуги в момента няма особено значение, защото всички други за 24г доказаха че не могат или не искат да въведат ред в държавата. Хората са толкова отчаяни, че болшинството би предпочело 1000 пъти да го управляват ЕНП през "слугите герб", дето хората в Брюксел имат поне някакъв морал, отколкото пеевски, станишев, манолова и т,н и точно това показват изборите от 2005-та насам. Политиците ни се издъниха много лошо за четвърт век и малцина имат законовото и моралното право да управляват, но сигурно голяма част от политиците които бяха такива в началото на демокрацията, все още са политици и това е най-големият проблем.
Говориш за обективност, а самият не си, живееш в държава където доминират про-европейски настроените, а не про-руски и колкото да го мразиш тва, когото и да заклеймиш мен или някой друг като зомбиран, талибан или гербер щото не мисли като теб, нищо няма да се промени и хората ще си искат пак европа

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Сега,за не до там умни хора,дето ей така,без никаква мисъл повтарят една и съща глупост че цветанов го съдят за подслушване и за не подслушване,това уважаеми немислещи са 2 различни неща,не е нужно да имаш малко сиво вещество,за да разбереш идеята е че има незаконно подслушване и осуетяване на законно подслушване,тоест,подслушвал е незаконно някой,но за негови колеги,дето е имало данни за престъпление категорично е отказвал,или че е имало тенденциозно отношение,което е подсъдно!
Тези дела са си абсолютна политическа поръчка, това и на децата е ясно .
Да, отказ с цел прикриване е нарушение и подсъдно , но такива данни не са доказани , нито е имало подозрения дори.
Как ЦвЦв да е "прикривал" с отказа си , след като случая приключва със осъждане на въпросния орлин Тодоров ??
Нещо повече - ако вярваме на публикацитие, отказите не са само на ЦвЦв , а са били по съвет на главния секретар, който би трябвало да е най компетентното лице по дадените разработки . Министъра обикновенно не му е работа да вниква във всяко нещо в детайли, затова е гл. секретар.
Та, главния секретар е дал актегоричен съвет за отказ, поради опасност от изтичане на информация, което е и станало в Търново.
О.Тодоров реално е бил предупреден че ще бъде подслушван, затова и е бил такъв съвета на гл.секретар.
Защо съда не е взел това впредвид ?
След време, пак е имало СРС-та, пак е бил подслушван, разработката си е текла и приключила, пак при ЦвЦв.
Другото което е също важно за репресивния червен апарат - имало е подслушване на самия ЦвЦв, за да проверят , дали аджеба, ще се обади на О.Тодоров

Е, и това не е станало, никакви взаимовръзки, познанства, взаимни интереси НЕ са се доказали.
Обаче това не пречи на новата червена власт да подслушва ЦвЦв, въпреки че такова се разпорежда САМО за тежки над 5 г. престъпления.

Прекрасно олицетворение на пеевската власт "вас вече не ви страхуват"
Тези и мн други факти от :
- адвоката за натиска над съда :
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4113164
- "скромната " благодарност на БСП към съдията :
http://www.faktor.bg/novini/balgariya/2 ... iyata.html
- Сугарев с подробности и хронология на делата :
http://www.faktor.bg/petak-13/20852-str ... tanov.html
- ген.Атанасов за абсурдното дело :
http://www.faktor.bg/novini/balgariya/2 ... lyaha.html
А да... за графиката по горе, за парите на кап'ута бареков , това са официално оповестените по договори.
Реално пресметливите журналисти споменават че парите на пеевския проект "ББЦ" стигат до около 3.5 млн лв. :
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... a_barekov/
Идиотизма пък на БСП по казуса 15/15 чак не ми се коментира...

Така си го вкараха, че и в момента колкото повече се въртят в оправдания и размисли, само повече си го набиват

Последна промяна miro20 на 01 Юни 2014, 9:47, променена общо 1 път

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тия политически поръчки подозрително напомнят за народния съд 1944-1945г .Саморазправата със политическите противници чрез физическото им елиминиране е неприложимо днес ,но както виждаме има и други начини дори много по рафинирани и също толкова ефективни .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
acer написа:Димитровчо я разбира московската школаако мислиш че съм трол, застани зад думите си, казах ти как
Говориш за обективност, а самият не си, живееш в държава където доминират про-европейски настроените, а не про-руски и колкото да го мразиш тва, когото и да заклеймиш мен или някой друг като зомбиран, талибан или гербер щото не мисли като теб, нищо няма да се промени и хората ще си искат пак европазнаеш ли защо? щото от край време в единият блок се действа с ботуш, а в другият с морков на въдицата. Бсп и Дпс управляваха почти през целият период до 1989-2009, имаха 20г освен да крадат да направят нещо за България и сега да сме със стандарта на чехия поне и нищо от това нямаше да се случва.. ся ще ядат квото са си надробили.

И какво общо има това,че си някакъв девелопер,"акционер" и въобще титан във всеки смисъл на думата с това че си озлобен политикан и русофоб?
Ти като украинец и про-украински настроен е нормално да мразиш руснаците и за това във всеки трой коментар има нарочване че някой бил русофил,следващото е идеализирането ти на украйна,като една супер държава и как хората се "борят " там,минаваш през ЕНП ,като някакъв стожер на правдата в Европа и на края докарваш до герб,които били толкова подкрепяни от ЕНП,че безусловно трябва да им приемам глупостите,а нито дума за безобразията които извършват герб и как ако това се случи в европа...
Я кажи ти,като акционер в голяма ИТ компания,как ти се струва дали е нормално,създаване на ФБ и Туитър страници за 150 000 лева...ами обновяване на сайта на министерство на образованието за 6 милиона лева?
Зарежи глупостите,очевидно е че не може да си обективен по никакъв начин и само тролиш колко невероятна европейска партия била герб.
Да,за сега няма за кого друг да се гласува,на последните избори за европарламент не гласувах,но жената гласува и разбира се гласува за герб,защото няма за кого друг да се гласува.
Както и да е,аз разчупвам модела за привърженик на партии и съм повече от обективен ,докато ти си заорал в идеализирането на една партия ,не приемаш мнения ,които са различни от твоето,дори заклеймяваш хората (както и други го правят в този форум) като привърженици на други идеологии че дори и държави и в общи линии пишеш глупости.
Нямам намерение да те "превъзпитавам",предполагам че времето ще свърши своята работа и като пораснеш малко ще започнеш да приемаш нещата по-обективно и неутрално.

Колега miro20,
Как точно разграничаваш поръчков материал от друг поръчков материал,май на принципа "този ми по-допада"
Не бих могъл да апелирам към обективност но това което вие бихте могли да направите е да подлагате на съмнение нещата.
Истината не е тази,която ни допада,истината трябва да се анализира,и докато бареков лижеше зад..ка на борисов го харесвахте,в момента в който борисов го нарече "ка.т",всички в купом започнахте да подражавате на борисов...
Пак казвам,аз не съм човек,който ще ви учи как да мислите,но започнете да подлагате на съмнение нещата и да виждате цялата картинка,а не отделни пасажи и да си вадите изводите.
п/п
Сега пък да не ме изкарате фен на бареков

- Код: Избери целия код
Колега miro20,
Как точно разграничаваш поръчков материал от друг поръчков материал,май на принципа "този ми по-допада"
Ами факта че коментираш МЕН а не ТЕМАТА е достатъчно доказателство пък за твоята обективност

И все пак да ти отговоря "как" - много просто. Правя точно това за което призоваваш - гледам нещата не от една страна.
Ти запозна ли се с делата, с обвинението ? прочете ли линковете които дадох ?
Прочете ли за смеките на кап'та бареков ?
Дай опровержение, ако смяташ нещо за нередно или невярно цитирано , ще приема .
Хайде като се запознаеш със всичко това, ела и дай мнение по ТЕМАТА , а не за МЕН

Простичко е нали ? тъкмо ако нещо съм сбъркал, имаш прекрасната възможност да ме обориш

Но не с празни кухи общи приказки, а с аргументи , каквито примерно аз съм дал предостатъчно .
Благодаря прдварително .

Е.Димитров написа:
По-голям трол от тебе във форума е само онзи дето го баннаха за проповядване на комунизъм

Ти ми репликираш на постовете с километрични тонове измислици и ако имаше модератори, щяха да ти направят забележка да пишеш на лични, а не да занимаваш хората с личнити си размисли и страсти относно моята особа. Казах ти че съм в делевопер сектора, за да разбереш колко съм далече от политиката извън форума, нито фирмата е гигантска, нито съм титан, нито съм русофоб, нито идеализирам герб или Украйна, това са твои свободни съчинения. Направи услуга на форума и не ме цитирай, щото на всяка глупост дето ми пишеш, аз ще ти отговоря и отново темата ще я заключат

ето ти тема за разсъждение http://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2 ... oim_jujen/ и къде се намира Ореховското правителство и Газпром
и това http://www.faktor.bg/novini/balgariya/2 ... lyaha.html
ген Атанасов винаги е бил критик на Борисов и Цветанов, от това по-обективно мнение че делото срещу Цветанов е политическо няма. ако наистина всички бивши вътрешни министри са казвали "НЕ", защо няма други осъдени?
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Колегата не си измисля, и аз виждам как защитаваш Герб и Боко тиквата! Така че ти си този дето поучаваш хората как да мислят. И освен това даже казваш как мисли народа без да познаваш всички хора в Бг. Каквото и да говорите няма да промените мнението на трезво мислещите хора с лъжите си.

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Добре де! Като не ви е страх, че пак ще излезете на предно място що не хвърлите оставката? Защо пък вие мислите, че хората ще гласуват за вас? Нека да дойдат парламентарни избори - да си имаме 60% активност и да видим как тотално ще лъснат купените гласове и на БСП, и на ДПС и на ББЦ!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
и да видим как тотално ще лъснат купените гласове и на БСП, и на ДПС и на ББЦ!
Ами те се знаят бре

Случая бобов дол само показа каймака на проблема. А то това е масово !
За мен има три категории манипулиран вот
- купения , той е ясен.... обикновенно всички купуват, разбира се от проверени хора в проверени региони.
Дори ЕТ ЮРУШ купува цигански гласове, синана цар Киро сам си призна докато плямпаше в едно реалити шоу ... и за което бързо го изгониха де... прекалено много взе да се изпуска в ефир

Бобов дол е частен случай на купен вот - принудително купен вот, защото хората са ИЗНУДЕНИ и ПРИНУДЕНИ поради липса на алтернатива и липса на пари.
- етнически вот - той също е ясен - етнически доказаната партия ДПС се крепи единствено на този вот.
Имат си твърд електорат, имат си цели региони , където кафе на български не можеш си поръчаш... те под строй гласуват за ДПС.
Не защото ДПС им помага, а защото така са научени .
- твърд манипулиран вот на промитите мозъци . Те са като ДПС - не им трябва да мислят ама защо , за какво , как... щом партията каже - те са там.
Това е най вече утопистите и/или пенсионери от БСП.
Този вот най си пролича с ефекта 15/15

Голям смях...
А сериозно казано - аз затова съм за санкциониране и образователен праг при гласуване.
Вижте, в НК има сума ти членове и закони , които визират наказуемост за въвеждане на хора в заблуждение, за използване на умствено неадекватни хора и пак въвеждането им в принуда, забранява се на непълнолетни да гласуват.
Така... Сега вижте как повечето гласуват - гласуват като фенове на футболен отбор.. единия бил син , другия червен, третия жълт, червен... Да ама не.. така не се гласува бре хора !
синдрома 15/15 за БСП показа че именно червената мафия се позлва от манипулиран и определено НЕГРАМОТЕН вот.
Децата могат да ходят на футболни мачове, но не могат да гласуват. Защо токгава се разрешава на хора незапознати ЗА КАКВО гласуват да си дават гласа ?
Не ми е ясно .
Електората на БСП ,и самото БСП определено трябва да бъде дадено под съд именно по онези членове от НК , където пише че си за затвор ако въвеждаш в заблуждение и /или се възползваш от неграмотни хора... това си е ИЗМАМА.
От друга страна преференцията за РБ например, показа че има ИСТИНСКИ мислещи образовани хора !
Те наистина гласуваха за Малинов , а не за Кунева, просто защото си познават и коалицията и хората, и кандидатите.
Циганите и пенсионерите обаче НЕ знаят за какво гласуват. Те гласуват за цвят.
Това трябва да е подсъдимо.
Ников , който го избраха от листата с номер 15 от БСП пък е друга тема... никому неизвестен, абсолютен г-н НИКОЙ , завършил СПТУ с 3.50 ... сега е евродепутат с огромната си заплатка...
Да, късметлия, но на гърба на именно малоумния манипулируем неграмотен ВОТ.

ето ти тема за разсъждение http://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2 ... oim_jujen/ и къде се намира Ореховското правителство и Газпром
За южен поток пък е отделна тема, класика в жанра "КРАДЦИ"

Най добре мисля е описано в в.Капитал , но е прекалено дълго да го копирам...
Дават мн добро обяснение за продажното българско правителство, добре е обяснено защо е проблем на ЕС това, и какви са мафиотските интереси на Газпром.
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... a_zavarka/

абе не знам Димитров за какво въобще още се занимава..
иначе..аз не искам да се пробвам за някоя работа и да ми кажат, че откакто герб са на власт ако борисов не се обади лично за мен, за съжаление няма как да стане и въобще няма смисъл да се опитвам. и като знам и някои от назначените по това време какви бяха... разбира се става въпрос за работа с много добро заплащане /за бг/. друго нещо така от първа ръка, какъв човек трябва да си, за да отложиш откриването на вече готова нова детска градина с МЕСЕЦИ, защото нямаш време в графика си, за да отидеш и да прережеш лентичката? става въпрос за деца, ебаси... или пък за лот 4 на тракия, понеже тогава работата ми беше такава, че знаех постоянно горе-долу какво се случва около изграждането й и като видех борисов какви ги говори пред медиите, а как всъщност стояха нещата... ама тва е, за пред наивниците от другата страна на телевизора всичко е ок. та аз съм аполитичен, ама не като аполитичните, които въпреки това гласуват
мнението ми е да го д.хат всички партии и ще е така докато не се появи някой, който да знае, че е избран и е там, за да работи за народа, а не за собственото си благо.
иначе..аз не искам да се пробвам за някоя работа и да ми кажат, че откакто герб са на власт ако борисов не се обади лично за мен, за съжаление няма как да стане и въобще няма смисъл да се опитвам. и като знам и някои от назначените по това време какви бяха... разбира се става въпрос за работа с много добро заплащане /за бг/. друго нещо така от първа ръка, какъв човек трябва да си, за да отложиш откриването на вече готова нова детска градина с МЕСЕЦИ, защото нямаш време в графика си, за да отидеш и да прережеш лентичката? става въпрос за деца, ебаси... или пък за лот 4 на тракия, понеже тогава работата ми беше такава, че знаех постоянно горе-долу какво се случва около изграждането й и като видех борисов какви ги говори пред медиите, а как всъщност стояха нещата... ама тва е, за пред наивниците от другата страна на телевизора всичко е ок. та аз съм аполитичен, ама не като аполитичните, които въпреки това гласуват

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
JOGI написа:... или пък за лот 4 на тракия, понеже тогава работата ми беше такава, че знаех постоянно горе-долу какво се случва около изграждането й и като видех борисов какви ги говори пред медиите, а как всъщност стояха нещата...
Ама строежа вървеше! Нали? И като подаде оставка и дойдоха новите тиквеници - какво - на няколко пъти отложиха пускането на цялата отсечка! И айде може да ми промит мозъка и т.н. ама не щото толкова съм обсебен от Боко и ГЕРБ, а щото толкова мразя БСП и ДПС! Е т'ва е!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
ето точно за това говоря, колега! защото пред телевизора е едно, а като имаш нещо общо с тея неща и знаеш как седи всичко, е съвсем друго.
ако знаеш колко пъти работниците отиваха сутрин и казваха, че няма да работят и ще е така докато не им дадат поне някакви пари...и действително седяха по цял ден без да пипнат нищо. и това беше още далеч преди да стане тоя цирк с оставката на правителството. и после точно и това беше причината за отлагането! е за тея неща говоря.
ако знаеш колко пъти работниците отиваха сутрин и казваха, че няма да работят и ще е така докато не им дадат поне някакви пари...и действително седяха по цял ден без да пипнат нищо. и това беше още далеч преди да стане тоя цирк с оставката на правителството. и после точно и това беше причината за отлагането! е за тея неща говоря.
И реално не са плащали, а са прибирали във вече тлъстите си сметки лева работодателите им и това с оставката се е вързало перфектно
Защо тея неща се спестяват? Защо има такова информационно затъмнение за всички проекти? Защо сулю и пулю прибират пари отредени за народа? До кога ще се търпи това? Какво трябва да стане??? Аз знам какво трябва да стане ама сме в 21ви век..

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Споко де
ей на - сега ще е още по простичко - просто повечето , ако не всички проекти ще са спрени 
Така няма да има сърдити - всички ще са еднакво без работа, без переспективи .
С околна среда какво стана - спряха всички проекти , http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... a_spriaha/
а провалената скандална министърката триумфално я махат ,ама къде ? - на мястото на другаря пеевски в ЕП .
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... mihailova/
хаха
страхотно наказание , нали ?
От обещани 250 000 работни места, обратно - безработицата увеличена с колко беше.. 44 хил май .... Браво на олигарски , долу лошия ББ
пп
Между другото, от началото на миналия месец, след година червенотурско управление, можем да се похвалим и с една друга ужасяваща статистика :
Честито изравняване и задминаване на работещите в чужбина спрямо работещите тук ! Да живей другаря олигарски ! догодина по това време , да преизпълни плана и всички да са "работещи навън" .!

Така няма да има сърдити - всички ще са еднакво без работа, без переспективи .
С околна среда какво стана - спряха всички проекти , http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... a_spriaha/
а провалената скандална министърката триумфално я махат ,ама къде ? - на мястото на другаря пеевски в ЕП .
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... mihailova/
хаха

От обещани 250 000 работни места, обратно - безработицата увеличена с колко беше.. 44 хил май .... Браво на олигарски , долу лошия ББ

пп
Между другото, от началото на миналия месец, след година червенотурско управление, можем да се похвалим и с една друга ужасяваща статистика :
Заетите у нас са 2 милиона и 200 хиляди за сметка на 2 милиона и половина българи, работещи в чужбина, съобщава bTV, позовавайки се на данни от НСИ. Данните са приблизителни и са на Агенцията за инвестиции.
Според изследване на Икономическия институт към Българската академия на науките, потенциалните трудови емигранти са близо още половин милион нашенци.
Честито изравняване и задминаване на работещите в чужбина спрямо работещите тук ! Да живей другаря олигарски ! догодина по това време , да преизпълни плана и всички да са "работещи навън" .!