Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Политическа.
Това за купуването на гласове си имаме прекрасни закони,както и за всичко останало,просто очевидно нямат желание да ги приложат.
Иначе ако имаха желание,то няма да има един политик на свобода.
Това за дясно и ляво обединение също е много добро,само че трябва да се изчистят първо ръководителите на тези партии,на герб,бсп или с каквото име се явява на изборите,абв и тн,на всички тези партии ръководителите са им кофти,освен това няма лява партия в истинският смисъл в България,пък и постоянно обясняват че им било "против принципите" такива обединения,а мен техните принципи не ме интересуват,и вместо на някакви лични принципи,както казва колегата,да се обединят за обща кауза.
Но пък в крайна сметка,който и да изберат,са си на хранилка на големите държави и се случва каквото искат големите.
Иначе ако имаха желание,то няма да има един политик на свобода.
Това за дясно и ляво обединение също е много добро,само че трябва да се изчистят първо ръководителите на тези партии,на герб,бсп или с каквото име се явява на изборите,абв и тн,на всички тези партии ръководителите са им кофти,освен това няма лява партия в истинският смисъл в България,пък и постоянно обясняват че им било "против принципите" такива обединения,а мен техните принципи не ме интересуват,и вместо на някакви лични принципи,както казва колегата,да се обединят за обща кауза.
Но пък в крайна сметка,който и да изберат,са си на хранилка на големите държави и се случва каквото искат големите.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
На всички ни е ясно, че това с купуването на гласове няма да се оправи в близките 20 години. Може и да тръгнем нагоре леко, но гласовете ще продължават да се търгуват. Дори да отарашват по 3-4-5 сигнала на дадени избори останалите купени гласове ще си остават. Относно затворите - управляващите много добре знаят, че цялата власт е в тях и мат силата, но шубето за дупето и алчността е повече.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
Няма как герб да се изчистят от Борисов и Цветанов на този етап, като те са нейните създатели, а партията е едва на няколко години. Резултатите от последните и предпоследните и въобще всички избори до тук, показват че хората подкрепят нейните основатели и продължават да ги подкрепят.
Това че някой не ги харесва не е критерий, нито политическите репресии от цацаратурата или всички фантасмагории на бсп, пеевските медии и червен кольо. В България си има съд и разследващи органи, ако 1 от хилядите лъжи на бсп се докаже както с бисеров, Борисов/Цветанов ще си понесат последствията. При цялата огромна омраза на задкулисието срещу герб, ако са имали някакви реални доказателства.. с този червен съд отдавна щяха да са в затвора.
това е интересен сценарий http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu/21 ... -pari.html
тоя ми беше преподавател, мн мн не го слуша главата, ама знае ли се.
Това че някой не ги харесва не е критерий, нито политическите репресии от цацаратурата или всички фантасмагории на бсп, пеевските медии и червен кольо. В България си има съд и разследващи органи, ако 1 от хилядите лъжи на бсп се докаже както с бисеров, Борисов/Цветанов ще си понесат последствията. При цялата огромна омраза на задкулисието срещу герб, ако са имали някакви реални доказателства.. с този червен съд отдавна щяха да са в затвора.
това е интересен сценарий http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu/21 ... -pari.html
тоя ми беше преподавател, мн мн не го слуша главата, ама знае ли се.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Предпочитам БСП да са на власт отколкото тоя боклук Боко тиквата. Това че е спечелил евро изборите не му дава правото да казва кой да се маха и да се държи като шефче. Не е спечелил изборите за парламент за да говори така. Бях решил, че всички са боклуци и не си заслужава да гласувам за никой, но след поредните шитни на "любимия ми" Бойко пак ще гласувам за БСП!
Говорете си каквото искате за мен, но аз тая скапана мутра няма да я избирам ако има предсрочни избори.
ДПС не са стока така е, но и Герб не са.
Говорете си каквото искате за мен, но аз тая скапана мутра няма да я избирам ако има предсрочни избори.

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Предпочитам БСП да са на влас отколкото тоя боклук Боко тиквата. Това че е спечелил евро изборите не му дава правото да казва кой да се маха и да се държи като шефче. Не е спечелил изборите за парламент за да говори така. Бях решил, че всички са боклуци и не си заслужава да гласувам за никой но след поредните шитни на "любимия ми" Бойко пак ще гласувам за БСП!
грешиш, последните 7 или 8 избори все той ги печели, за ужаст на бйе сйе пйе-то.
Не харесваш дпс-то, ама си ви клатят червените дупета, страх ви е да пръднете даже

лошото е че искат цялата държава да клатят и там ще ядат бахура

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
Doberman_vas написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Предпочитам БСП да са на влас отколкото тоя боклук Боко тиквата. Това че е спечелил евро изборите не му дава правото да казва кой да се маха и да се държи като шефче. Не е спечелил изборите за парламент за да говори така. Бях решил, че всички са боклуци и не си заслужава да гласувам за никой но след поредните шитни на "любимия ми" Бойко пак ще гласувам за БСП!
грешиш, последните 7 или 8 избори все той ги печели, за ужаст на бйе сйе пйе-то.
Не харесваш дпс-то, ама си ви клатят червените дупета, страх ви е да пръднете даже![]()
![]()
![]()

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Добре 2013-та като спечелиха що не са на власт? Това спечелихме звучи се едно играят футбол и който спечели е шампион.
В тоя случай не е толкова просто защото въпреки печеленето не им достигаха проценти и си мислят че някой им е длъжен да им помогне въпреки 4-те години ебавки и ежене.

- speeder88
- младши ентусиаст
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Добре 2013-та като спечелиха що не са на власт? Това спечелихме звучи се едно играят футбол и който спечели е шампион.![]()
В тоя случай не е толкова просто защото въпреки печеленето не им достигаха проценти и си мислят че някой им е длъжен да им помогне въпреки 4-те години ебавки и ежене.
Щотото не искаха да влизат в коалиция с измекяри като БСП, ДПС и Атака.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Doberman_vas написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Предпочитам БСП да са на влас отколкото тоя боклук Боко тиквата. Това че е спечелил евро изборите не му дава правото да казва кой да се маха и да се държи като шефче. Не е спечелил изборите за парламент за да говори така. Бях решил, че всички са боклуци и не си заслужава да гласувам за никой но след поредните шитни на "любимия ми" Бойко пак ще гласувам за БСП!
Не харесваш дпс-то, ама си ви клатят червените дупета, страх ви е да пръднете даже![]()
![]()
![]()
Не ги е страх да пръднат. Иска им се, ама всички отверстия са им запълнени от коалиционния партньор.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Слушам и чета какво говорят и пишат хората и се убеждавам колко е прав великия герберастки вожд като казва, че народът е прост. Аз бих добавил и късопаметен.
Нима забравихте тези думи на Борисов?
Забравихте ли, че той ви нарече „лош човешки материал”?
Забравихте ли, че България беше осъдена заради своеволията на Борисов за ръководена от него акция?
Забравихте ли, че Цветан Цветанов нарече лекари от Горна Оряховица „убийци на бебета”, а след това полицаи унижаваха санитари и медицински сестри?
Забравихте ли как полицаи биха и унижаваха невинно семейство в Кърджали?
Забравихте ли, че Борисов поиска от семейството на убито момиче да се извини на полицията?
Забравихте ли телефонните разговори с Танов за Мишо Бирата?
Забравихте ли, че Борисов поиска от студентите да станат овчари?
Забравихте ли, че Борисов сравни българите с кучета, които трябва да се държат здраво?
Забравихте ли, как арестуван с белезници се „самоуби” пред очите на полицаи?
Забравихте ли, как ви обещаваха че ще излезем от кризата през 2011?
Забравихте ли, как ви обещаваха, че влезем в Шенген през 2011? Забравихте ли лъжите за коледни надбавки?
Забравихте ли, че в условия на криза държавата си раздаде милиони бонуси?
Забравихте ли, как Борисов назначи за директор на ДФ „Земеделие” лице с фалшива диплома?
Забравихте ли, че Дянков обложи с лихви влоговете на вашите деца?
Забравихте ли, че парите от фискалния резерв ги няма?
Забравихте ли, че осъдените братя Галеви не са в затвора?
Забравихте ли, че футболистите на Борисов се возеха в правителствения самолет?
Забравихте ли, че КС осъди Дянков да върне парите, които беше взел от НЗОК, но тях вече ги нямаше?
Забравихте ли колко болници в България фалираха?
Забравихте ли как тихомълком бе вдигната пенсионната възраст?
Забравихте ли съкратените от БДЖ?
Забравихте ли кой държи най-много ВЕИ-та?
Забравихте ли „Дюнигейт”?
Забравихте ли странно забогателите ПР-ки на Мирослав Найденов?
Забравихте ли как хиляди българи не успяха да гласуват на последните избори?
Забравихте ли как депутати от ГЕРБ разнасяха чували с бюлетини?
Забравихте ли как ГЕРБ скри Цар Киро по хотели на Витоша?
Забравихте ли как ГЕРБ Пещера правеше политическа агитация сред малолетни?
Забравихте ли как държавния глава показа снимка на уникалната ни природа в щата Колорадо в новогодишното си обръщение?
Забравихте ли глутниците кучета по улиците ни, които стават все повече и нападат и убиват хора?
Забравихте ли как на официална церемония по връчване на нобелови награди премиерът си играе с телефона си?
Забравихте ли Румяна Желева?
Забравихте ли как правителството на ГЕРБ започна да ремонтира мостове без конкурс и обществени поръчки?
Забравихте ли, че турски фирми строят магистралите на Борисов?
Забравихте ли, че месец след откриването на участъци за милиони, асфалта вече се е изронил?
Забравихте ли колко хора подслушва МВР без никакви резултати?
Забравихте ли показните акции на Цветанов, без никакви резултати?
Забравихте ли колко пъти Борисов променя мнението си по почти всеки национален въпрос?
Забравихте ли защо беше уволнена Ана Мария Борисова?
Забравихте ли, че ГЕРБ назначиха за директор на АЕЦ продавач на закуски?
Забравихте ли за купените „независими” депутати и фурнаджийската лопата Яне Янев?
Забравихте ли за култовия химн на МВР?
Забравихте ли, че на територията на България беше извършен терористичен атентат месеци след като МВР е получило информация за готвен такъв?
Нима забравихте тези думи на Борисов?
Забравихте ли, че той ви нарече „лош човешки материал”?
Забравихте ли, че България беше осъдена заради своеволията на Борисов за ръководена от него акция?
Забравихте ли, че Цветан Цветанов нарече лекари от Горна Оряховица „убийци на бебета”, а след това полицаи унижаваха санитари и медицински сестри?
Забравихте ли как полицаи биха и унижаваха невинно семейство в Кърджали?
Забравихте ли, че Борисов поиска от семейството на убито момиче да се извини на полицията?
Забравихте ли телефонните разговори с Танов за Мишо Бирата?
Забравихте ли, че Борисов поиска от студентите да станат овчари?
Забравихте ли, че Борисов сравни българите с кучета, които трябва да се държат здраво?
Забравихте ли, как арестуван с белезници се „самоуби” пред очите на полицаи?
Забравихте ли, как ви обещаваха че ще излезем от кризата през 2011?
Забравихте ли, как ви обещаваха, че влезем в Шенген през 2011? Забравихте ли лъжите за коледни надбавки?
Забравихте ли, че в условия на криза държавата си раздаде милиони бонуси?
Забравихте ли, как Борисов назначи за директор на ДФ „Земеделие” лице с фалшива диплома?
Забравихте ли, че Дянков обложи с лихви влоговете на вашите деца?
Забравихте ли, че парите от фискалния резерв ги няма?
Забравихте ли, че осъдените братя Галеви не са в затвора?
Забравихте ли, че футболистите на Борисов се возеха в правителствения самолет?
Забравихте ли, че КС осъди Дянков да върне парите, които беше взел от НЗОК, но тях вече ги нямаше?
Забравихте ли колко болници в България фалираха?
Забравихте ли как тихомълком бе вдигната пенсионната възраст?
Забравихте ли съкратените от БДЖ?
Забравихте ли кой държи най-много ВЕИ-та?
Забравихте ли „Дюнигейт”?
Забравихте ли странно забогателите ПР-ки на Мирослав Найденов?
Забравихте ли как хиляди българи не успяха да гласуват на последните избори?
Забравихте ли как депутати от ГЕРБ разнасяха чували с бюлетини?
Забравихте ли как ГЕРБ скри Цар Киро по хотели на Витоша?
Забравихте ли как ГЕРБ Пещера правеше политическа агитация сред малолетни?
Забравихте ли как държавния глава показа снимка на уникалната ни природа в щата Колорадо в новогодишното си обръщение?
Забравихте ли глутниците кучета по улиците ни, които стават все повече и нападат и убиват хора?
Забравихте ли как на официална церемония по връчване на нобелови награди премиерът си играе с телефона си?
Забравихте ли Румяна Желева?
Забравихте ли как правителството на ГЕРБ започна да ремонтира мостове без конкурс и обществени поръчки?
Забравихте ли, че турски фирми строят магистралите на Борисов?
Забравихте ли, че месец след откриването на участъци за милиони, асфалта вече се е изронил?
Забравихте ли колко хора подслушва МВР без никакви резултати?
Забравихте ли показните акции на Цветанов, без никакви резултати?
Забравихте ли колко пъти Борисов променя мнението си по почти всеки национален въпрос?
Забравихте ли защо беше уволнена Ана Мария Борисова?
Забравихте ли, че ГЕРБ назначиха за директор на АЕЦ продавач на закуски?
Забравихте ли за купените „независими” депутати и фурнаджийската лопата Яне Янев?
Забравихте ли за култовия химн на МВР?
Забравихте ли, че на територията на България беше извършен терористичен атентат месеци след като МВР е получило информация за готвен такъв?
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
streetz написа:Слушам и чета какво говорят и пишат хората и се убеждавам колко е прав великия герберастки вожд като казва, че народът е прост. Аз бих добавил и късопаметен.
Всъщност точно тия избори показват, че нито е прост, нито късопаметен.
Къде 70% от "народа" не гласува доверие на никого и не желае да бъде представян в ЕС от който и да е от настоящата политическа номенклатура.
Но нека не ти преча на нихилзма, плюй си на воля.
П.С. А това пък е най-забавно:
streetz написа:Забравихте ли, че месец след откриването на участъци за милиони, асфалта вече се е изронил?
В контекста на това:
Току-що положената нова настилка на бул. "Цариградско шосе" при 4-ти километър в София се премахва от строителната фирма и вероятно ще се изгражда наново.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4108723
Последна промяна _galio_ на 29 Май 2014, 16:21, променена общо 1 път
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- speeder88
- младши ентусиаст
-
Колега на всички тези неща имам един отговор - Който не работи - той не бърка! Аз не си спомням някой да ми е разказвал, защото съм не много голям да е имал поне малък възход нагоре преди управлението на ГЕРБ. От 89-а до 2009-а само си подаваха топката сини и червени, дойде ЦарЯ да си вземе горите и до там.

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Аз пък се чувствах най-добре по врмето на Бойко. И улици нови видях и метро и околовръсното и някак си виждам, че нещо ставаше. И наказани имаше и операции и ала и бала - имах чувство за справедливост. Никога не съм гласувал за него - факт! Дали в USA не е полицейщина? Дали няма респект към законите и органите на реда?! Треа ни стегнат за се спрем с измекярските истории и боклуците по улиците. Треа да има кой да налага законите и да се събират глобите - тогава ще се оправим! Трябва ни полицейщина и здрава ръка, а не демокрация и гей паради.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Това тяхното не са грешки, това е съсипване на България и яко крадене. А и дори да са грешки това говори много лошо за тях. Да кажеш само една грешка са направили добре ама тяхното си е некадърност.