Чисто нова или стара кола?
Модератор: Общи модератори
Re: Чисто нова или стара кола?
Междудругото, Барти не е казвал дали ще се излиза от пътя... ако не - комби, ясно е.
Ако да - Ауди А6 4ф Олроуд е един мноого добър компромис и в еректирало състояние е с 18.5см клиренс. За справка - мл в164 е с 19 см клиренс.
Аз обаче много им ненавиждам моторите на тия кошници, т'ва Ве образното се обслужва отвратително и скъпо на фона на редовите шестаци в нашия отбор... иначе е много добра all round кола.
А за грозилищата - на ауди моделите примерно винаги Аванта е по-красив от седана. При е90/91 бих казал също, комбито е по-добре изглеждащо от седана. При е60 комбито е отвратителен грозник и така... до модел си е.
Ако да - Ауди А6 4ф Олроуд е един мноого добър компромис и в еректирало състояние е с 18.5см клиренс. За справка - мл в164 е с 19 см клиренс.
Аз обаче много им ненавиждам моторите на тия кошници, т'ва Ве образното се обслужва отвратително и скъпо на фона на редовите шестаци в нашия отбор... иначе е много добра all round кола.
А за грозилищата - на ауди моделите примерно винаги Аванта е по-красив от седана. При е90/91 бих казал също, комбито е по-добре изглеждащо от седана. При е60 комбито е отвратителен грозник и така... до модел си е.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
TNT написа:Пък карали сме и аз съм на мнението на колегата. Физиката си е физика, високия център на тежестта си пречи.
Е, да, ако ще се правиш на шумахер по завоите определено джиБовете не стават

Аз съм имал две ХС90-та. Евтинки са за бюджета, ама все пак - 163 коньовото да се избягва, че кутията не държи, 185 е ок. И с 90 да караш по нормални пътища за тая скорост, пак си се усеща вътре страничното клатене... както казаха по-рано - физиката си е физика.
При новите успяват да замаскират нещата с хидравлични стаб. щанги и активно окачване, ама пък за сметка на други неща...
Иначе бричката си е аграрен философ и хич не го харесвам, ама има една много хубава приказка - неправилно подбраната кола само те мъчи. Та, барти си знае нуждите - да избира според тях.
При новите успяват да замаскират нещата с хидравлични стаб. щанги и активно окачване, ама пък за сметка на други неща...
Иначе бричката си е аграрен философ и хич не го харесвам, ама има една много хубава приказка - неправилно подбраната кола само те мъчи. Та, барти си знае нуждите - да избира според тях.
За грозното съм съгласен, ако е бмв или мерцедес, но примерно ауди Б8 и Б9, както и Ц7 и Ц8 за мен лично са по-красиви в комби вариант.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
При някои трети серии има доста сполучливи комбита. Грозно Е30 няма
При останалите по-скоро трябва М-пакет да станат красиви. Виж 5-та серия комби... малко по-трудно. От Ф10 нагоре може би са добре 

Да, при бмв почва да замязва, но поне за мен не са стигнали моментът на ауди, където комбито е по-красиво.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Не излизам извън пътя, така че Allroad не ми трябва
Имам опит с джипове, не ми допадат. Карал съм Q7 4.2TDI, Grand Cherokee 4.7 V8, Range Rover... скъпа подръжка и тн.

Имам опит с джипове, не ми допадат. Карал съм Q7 4.2TDI, Grand Cherokee 4.7 V8, Range Rover... скъпа подръжка и тн.

аз гласувам за някакъв пасат комби които ти падне на сърцето...
за сув-овете като уреди за доставяне на удоволствие при карането на простосмъртните- може би само кайен-а гтс напомня за нещо до колкото не си повярваш много- всички други са тотални щети откъм динамика. но не е по темата защото говориме за други пари...
аз лично като ми кажат сув и разбирам не някакъв назобен немец дето нито е джип нито е спортна кола а по-скоро визирам нещо много голямо, меко, луксозно и тн- поне да се капитализират преимуществата на платформата а не да "не знае в кой кенеф да отиде"...
за сув-овете като уреди за доставяне на удоволствие при карането на простосмъртните- може би само кайен-а гтс напомня за нещо до колкото не си повярваш много- всички други са тотални щети откъм динамика. но не е по темата защото говориме за други пари...
аз лично като ми кажат сув и разбирам не някакъв назобен немец дето нито е джип нито е спортна кола а по-скоро визирам нещо много голямо, меко, луксозно и тн- поне да се капитализират преимуществата на платформата а не да "не знае в кой кенеф да отиде"...
Последна промяна alx на 09 Фев 2021, 17:57, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Ако се търси вътрешно пространство на комбито - Шкода Супърб е добър избор и лично според мен е по-добре изглеждаща от Пасат
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
alx написа:по-скоро визирам нещо много голямо, меко, луксозно и тн- поне да се капитализират преимуществата на платформата а да "не знае в кой кенеф да отиде"...
Escalade, Navigator и подобните ли? Нещо европейско дето да е голямо, меко, луксозно?
Don_Diego написа:Ако се търси вътрешно пространство на комбито - Шкода Супърб е добър избор и лично според мен е по-добре изглеждаща от Пасат
Баш. В момента тва дава най-много кола за парите, които струва. Тъкмо гледах днес едишън версия, 190 коня дизел автомат за 60к чисто ново

Преди фейса?madafaka_donkele написа:alx написа:по-скоро визирам нещо много голямо, меко, луксозно и тн- поне да се капитализират преимуществата на платформата а да "не знае в кой кенеф да отиде"...
Escalade, Navigator и подобните ли? Нещо европейско дето да е голямо, меко, луксозно?Don_Diego написа:Ако се търси вътрешно пространство на комбито - Шкода Супърб е добър избор и лично според мен е по-добре изглеждаща от Пасат
Баш. В момента тва дава най-много кола за парите, които струва. Тъкмо гледах днес едишън версия, 190 коня дизел автомат за 60к чисто ново
madafaka_donkele написа:alx написа:по-скоро визирам нещо много голямо, меко, луксозно и тн- поне да се капитализират преимуществата на платформата а да "не знае в кой кенеф да отиде"...
Escalade, Navigator и подобните ли? Нещо европейско дето да е голямо, меко, луксозно?
да. от европейците най- близо е само глс-а на мерцедес. но возията му е твърда/ спортна и интериора му е морално остарял и евтино направен за цената му.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
След фейса, просто на склад някое прилично издание, аз преди бая се чудех за такава. https://stock-cars.skoda-auto.com/451/b ... P5M7028457
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
alx написа:madafaka_donkele написа:alx написа:по-скоро визирам нещо много голямо, меко, луксозно и тн- поне да се капитализират преимуществата на платформата а да "не знае в кой кенеф да отиде"...
да. от европейците най- близо е само глс-а на мерцедес. но возията му е твърда/ спортна и интериора му е морално остарял и евтино направен за цената му.
А що са толко скъпи тея кадита бе да ги ева

madafaka_donkele написа:alx написа:madafaka_donkele написа:alx написа:по-скоро визирам нещо много голямо, меко, луксозно и тн- поне да се капитализират преимуществата на платформата а да "не знае в кой кенеф да отиде"...
А що са толко скъпи тея кадита бе да ги еваБях метнал око на стария и вече discounted CTS-V и даже и най-изтормозените са майка си и баща си в долари, па до БГ стъпват златни
Ескалейда същата работа, 6 цифрено в доларес
![]()
Казвали са ми, че кадитата са щатските мерцове, ама чак па толко ли е лукс, че са толко скъпи
2018+ навигатора е най- добрия джип в момента- поне за мене. беше 2018та като го пуснаха, все още е дори след като кади имаха 3 години да направят нещо по-добро...
за цтс-в- той идва малко "американската супра"... и понеже не го правят вече и е в малко бройки като цяло- държи цена.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила