Политическа.
Модератор: Общи модератори
Re: Политическа.
явно в годините в които си возил разни другари, си се научил като тях крадеца да вика "дръжте крадеца"
както казах аз пиша в тая тема единствено за да изопачавам нагли лъжи и съм го правил десетки пъти с факти, особено пък за кражбите на бсп/дпс. изпих едно кафе да ти извадя постовете, гледай да не изпия няколко 
Надявам се модераторите да вземат мерки и да ти дадат почивка за 1-2 седмици или да заключат темата, защото освен да пускаш предимно оффтопици, да манипулираш и лъжеш, друго не правиш.
И въпросният човек говори, че аз сея омраза и се прави на ангелче, а на лични говори като каруцар и заплашва че ще бие и после вика че лъжа
имаш раздвоение на личността иди на психиатър.
не че ми дреме изобщо за теб, но пиша тука от 2007, имам приятели в bmwpower и да се опитваш да ме изкараш лъжец или член на няква партия, духай го! ver2.. хората могат да видят кой лъже и кой не- надявам се модераторите също.
повече няма да ти отговарям на лъжите и манипулациите, отделих ти прекалено много време.

- 24 стр темата за беленеЕ.Димитров написа: Това е положението,има още интересни неща от ония период дето возех "другарите"
личните ти съобщения към драго, дето ти ги показа в темата за "глупавите хора"Е.Димитров написа:Драго...
Какво да ти кажа "бедни ми рибарю",щом като някой не харесва ябълка,то според идиотите обича да яде овес,няма значение че това са две различни култури,така е и при някой идиоти,щом не одобряват някое дясно правителство и методите му,то той е от бсп...
Ми глупав си,очевидно е и го доказа с последният си пост,освен това си и прост,след като се опитваш да цитираш името на велик човек като Позитано в изкривен и изопачен смисъл,идея нямаш нито кой е нито какъв е бил,и тебе с чисто сърце мога да те нарека селяк.
Това което ти си го знаеш отлично е че си комплексар,дошъл от малък град в големият ,тъпо потекло,което ще те преследва цял живот,опитвайки се да изтъкнеш че взимаш някаква заплатка,но си толкова дребнав,стиснат и егоистичен,че предполагам си си наел някакво малко апартаментче с хазайка в Люлин.
Не ми се искаше да слизам на твоето първично и тъпо ниво,но разликата между мен и теб е че аз мога да слеза на твоето ниво,но ти на моето никога няма да може да се качиш,просто си обременен психически от ниският ти ранг и обществото и средата в която си отгледан.
Нямам намерение да се занимавам с въшльовци като теб,така че смятам за на пред да те игнорирам,както игнорирам просяците по светофарите на София.
Гледай сега мухльо!
"Чичка" ще казваш само на баща си или може би майка си,
освен служебният гоУф ,която кола ми сменят на всеки 3 години и е безлимитна,което селяк като теб никога не би могъл да си издейства по заслуги,имам още 2 лични автомобила,каквито ти не би могъл да имаш и един на съпругата ми,но това е друг въпрос.
Не ми обяснявай за селското си потекло,не ми обяснявай на колко още селяци разпределяш мижави парици,които ти отпускат цървулите дето са наели такъв нещастник като теб и не ми казвай в коя мижава и мизерна фирмичка бачкаш,за да не се окаже че нито плащате осигуровки,цакате държавата с ддс и още поне хиляда неща които могат да се открият при проверка и после как ще обясняваш на селските ти щефове как е предизвикана проверката ,а най-добре не ме предизвиквай с тъпи,селски коментари.
Не съм цървулите с които беседваш и си позволяваш подобни волности в изказа,убеден съм в това,защото все още имаш възможност да говориш!
Надявам се правилно си ме разбрал,което е само в твой интерес!
Надявам се модераторите да вземат мерки и да ти дадат почивка за 1-2 седмици или да заключат темата, защото освен да пускаш предимно оффтопици, да манипулираш и лъжеш, друго не правиш.
И въпросният човек говори, че аз сея омраза и се прави на ангелче, а на лични говори като каруцар и заплашва че ще бие и после вика че лъжа

не че ми дреме изобщо за теб, но пиша тука от 2007, имам приятели в bmwpower и да се опитваш да ме изкараш лъжец или член на няква партия, духай го! ver2.. хората могат да видят кой лъже и кой не- надявам се модераторите също.
повече няма да ти отговарям на лъжите и манипулациите, отделих ти прекалено много време.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
acer написа:.
Определено освен че си глупав,ами и лъжеш безобразно,както вече споменах.
Това съобщение...къде му е първата част?
Къде е частта в която "приятелчето" ти пише глупостите и провокира агресия?
Я попитай приятелчето ти?
От самото съобщение става видно че е провокирано нещо,както и че са зашити няколко съобщения,както и че са добавени разни неща,но от къде акъл у теб

Просто нямам нерви и желание да се занимавам с някакви лъжливи и с остър дефицит на умствени качества тролове.
Помолих те да спреш с глупостите най-учтиво,не разваляй темата!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Смятам, че и сами демонстрирахте, че ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕМИ В ТОЗИ ФОРУМ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА!
- Mollov
- Мародератор
-
Отключвам темата с "особено мнение" т.е. започвам и аз да я следя изкъсо... всяка една простотия ще отнася автоматично 1м. BAN, а може и нещо по-постоянно.
acer, ваденето на постове от разни други СТАРИ теми няма отношение към момента, защото Е. Димитров вече си е понесъл наказанието за онези постове от тогава. Внасянето на интрига в тази тема към този момент с подобно вадене на стари постове не знам какво иска да бъде постигнато, но поне успя да подведеш мен.... за малко.
Та така... опичайте си акъла.
acer, ваденето на постове от разни други СТАРИ теми няма отношение към момента, защото Е. Димитров вече си е понесъл наказанието за онези постове от тогава. Внасянето на интрига в тази тема към този момент с подобно вадене на стари постове не знам какво иска да бъде постигнато, но поне успя да подведеш мен.... за малко.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Mollov написа:Отключвам темата с "особено мнение" т.е. започвам и аз да я следя изкъсо... всяка една простотия ще отнася автоматично 1м. BAN, а може и нещо по-постоянно.
Не ,че е моя работа човек, ама не ви ли е малко странно как тоя Ейсъра само в тая тема гравитира и като я заключите почва да реве ма де що има - да се отключи и след това е първи? Малко ми е странно как тая тема просъществува въпреки всичко и нещо ми изглежда да има някакъв мотив за това? И така, да е лошо няма -това е частен форум, ама поне да знаеме кой каква цел обслужва и за кого. Смисъл същото е и като някой продава части или услуги -редно е да знаеме ,че го прави като търговец.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
BMW_RIDER написа:Не ,че е моя работа човек, ама не ви ли е малко странно как тоя Ейсъра само в тая тема гравитира и като я заключите почва да реве ма де що има - да се отключи и след това е първи? Малко ми е странно как тая тема просъществува въпреки всичко и нещо ми изглежда да има някакъв мотив за това? И така, да е лошо няма -това е частен форум, ама поне да знаеме кой каква цел обслужва и за кого. Смисъл същото е и като някой продава части или услуги -редно е да знаеме ,че го прави като търговец.
Не че нещо ама в тая тема май сте се събрали само интриганти, какво написах в предишният си пост, какво пишеш ти.
acer написа:Надявам се модераторите да вземат мерки и да ти дадат почивка за 1-2 седмици или да заключат темата, защото освен да пускаш предимно оффтопици, да манипулираш и лъжеш, друго не правиш.
Аз докладвах и на модератор темата да се заключи, заради клеветите, защото чрез подобни интриги на Димитров, разни определения как съм щял да заточвам хора ако имам власт, как съм бил гербер, как съм сеял омраза.. аз просто му отговорих, че той сее омраза и слага определения на хората, не само на мен, защото драго му беше извадил личните съобщения. Димитров каза че АЗ лъжа и просто му извадих постовете. Така че не съм молил да се отключва темата, а да се заключи. Китайска е поговорката 7 пъти мери 1 път режи.
Ако форума имаше правила и модераторите следиха хигиената, нямаше да се стигне до тия глупости. Мен като ме клеветят и ми слагат измислени определения да се съгласявам и да мълча ли? Сега ви обвиниха и че сте гербери, щото аз съм бил гербер и сте отключили темата, след като помолих да се заключи

Чувствах се глупаво да се "защитавам" от глупостите на Димитров, още по-глупаво се чувствам да се обяснявам едва ли не, за нещо за което нямам вина. Като няма модератори слушайте си радиоточките с пропаганда от хора дето са с по няколко ника в тая тема, аз вече няма да пиша тук, този път сериозно. Явно човек като има активна гражданска позиция става автоматично член на герб или някоя друга партия

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
не знам колко следите темата, ама Е.Димитров има повече коментари в нея от ацерчето, пък незнам кой кой 
един повърхностен прочит на коментарите на двамата също ще ви ориентира в това кой работи с факти и кой с ком.похвати

един повърхностен прочит на коментарите на двамата също ще ви ориентира в това кой работи с факти и кой с ком.похвати
- Mollov
- Мародератор
-
acer написа: Като няма модератори слушайте си радиоточките с пропаганда от хора дето са с по няколко ника в тая тема, аз вече няма да пиша тук, този път сериозно.
Модератори има, в това не се притеснявай... само че да вадиш стари постове, за които вече е изтърпяно наказание и на тяхна база да искаш нови BAN-ове най-малкото не ти прави чест... защото ако трябва да съм ама абсолютно честен, не малка част от хората във форума заслужават дори перманентен BAN за различни прояви, само че не сме се събрали тук да си раздаваме BAN-ове, нали така?
Айде сега по темата... който няма какво по темата да каже нека не го показва писмено.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
За да охладим малко страстите с ЕС, Украйна и Русия, предлагам да видим какво се случва в Турция.
И там има протести, и то по-дълготрайни отколкото в Украйна. И там има загинали, даже от вчера са +2-ма...
Но защо така ЕС мълчи и нищо не казва на Ердоган? Защо така протестите в Турция им минават покрай ушите на ЕС лидерите... САЩ и те мълчат...
И там има протести, и то по-дълготрайни отколкото в Украйна. И там има загинали, даже от вчера са +2-ма...
Но защо така ЕС мълчи и нищо не казва на Ердоган? Защо така протестите в Турция им минават покрай ушите на ЕС лидерите... САЩ и те мълчат...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Моля за извинение всички колеги които съм засегнал умишлено или не умишлено!
Поздрави
Поздрави

Има доста хубави видеа из нета. Ето едно от тях:
http://www.youtube.com/watch?v=q73V9s8N93A
Дано разбирате руски, защото вътре има много хубава информация. За Турция не се тревожете. Те са преден пост на НАТО в близкия изток. Оттам излитаха самолетите срещу Ирак, сега летят Ауакси и покриват почти до Волгоград. Турция произвежда всичко. Започвайки от "италиански калници", коли, камиони, та до изтребители Ф-16. Вадете си изводи.
http://www.youtube.com/watch?v=q73V9s8N93A
Дано разбирате руски, защото вътре има много хубава информация. За Турция не се тревожете. Те са преден пост на НАТО в близкия изток. Оттам излитаха самолетите срещу Ирак, сега летят Ауакси и покриват почти до Волгоград. Турция произвежда всичко. Започвайки от "италиански калници", коли, камиони, та до изтребители Ф-16. Вадете си изводи.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ай бря бря ..турски изтребител Ф16 ?! Те не ги ли свалиха от производство преди 10г като морално остарели ?
А тия ауакси Волгоград могат да го гледат през zooma на монитора от 500км най малко - нищо повече .От другата страна също има средства за електронна борба срещу такива "патици" .Да не говорим за сателитите - нещо което и двете страни ползват.Турция не е фактор в този конфликт и не би се ангажирала с пряко участие.Единствено логистика на американски сили дори не и на НАТО. Нито Украйна нито Русия са членки на НАТО така че те нямат работа там.
А тия ауакси Волгоград могат да го гледат през zooma на монитора от 500км най малко - нищо повече .От другата страна също има средства за електронна борба срещу такива "патици" .Да не говорим за сателитите - нещо което и двете страни ползват.Турция не е фактор в този конфликт и не би се ангажирала с пряко участие.Единствено логистика на американски сили дори не и на НАТО. Нито Украйна нито Русия са членки на НАТО така че те нямат работа там.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Moже и да са свалили от производство някоя разновидност на самолета. Но ще ти оставя удоволствието да провериш, в колко ВВС е на въоръжение. Бих ти препоръчал за започнеш с изостаналата във всяко отношение армия на Израел. Дали е спрян, не знам, но има линкове с информация и първият попаднал ми е този:
http://www.flightglobal.com/news/articl ... es-393270/
Турция не е фактор като правителство, а като територия. По същият начин, както и всяка една друга страна, член на НАТО. Руснаци и украинци не се занимават с Ауаксите. Задачата на последните е да слухтят и наблюдават. Говорейки за всездесъщите според теб сателити, какво виждат те при лошо време или облачност с дебелина над 300 метра?
Турция не е фактор като правителство, а като територия. По същият начин, както и всяка една друга страна, член на НАТО. Руснаци и украинци не се занимават с Ауаксите. Задачата на последните е да слухтят и наблюдават. Говорейки за всездесъщите според теб сателити, какво виждат те при лошо време или облачност с дебелина над 300 метра?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
BMW_POWER написа:Moже и да са свалили от производство някоя разновидност на самолета. Но ще ти оставя удоволствието да провериш, в колко ВВС е на въоръжение. Бих ти препоръчал за започнеш с изостаналата във всяко отношение армия на Израел. Дали е спрян, не знам, но има линкове с информация и първият попаднал ми е този:
Нещо не те разбрах ?! Даваш линкове към проруски материали в тубата за соросоиди и друга сволоч което е очевиден факт .Какво общо има с Турция Нато и Ф16 ?
Не е ли пределно ясен замисъла в Украйна ? След като не успяха по "демократичен" път следва по малко демократичния .Създаване на опълчение от ултра десни националисти в Украйна за борба и премахване на руския елемент в страната.Тъй като на украинската армия не може да се разчита за такива цели поради много фактори.Сценария от Югославия .Протести с чисто икономически и социални искания прераснаха в преврат етнически конфликт и сега международен с опции за военни действия между две съседни държави.
Украйна от 400г насам е воювала с Русия единствено и само
по време на хитлеристката окупация чрез армията на предателите Бандера и ген Власов .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
Мене ме дразни, че всички в парламента мълчаха и чак днес се наложи не някой друг, а Волен да им изнася лекция за крайно десните в Украйна, което не съм очаквал точно от човека дето викаше "циганите на Сатурн", но само той повдигна въпроса на ниво парламент 
И въпреки, че аз лично го ненавиждам, днес само той попита защо Вигенин всекидневно си позволява да изказва държавна позиция, по въпрос който не е дискутиран в парламента - Вигенин каза, че всъщност това не било държавна позиция, ами негови предположения за държавната позиция
Изкефи ме и че поискаха най-накрая позицията на премиера - и нея я няма
OK, демократите и гербаджиите сигурно искат демокрация в Украйна, но дори и социалистите и турската партия си мълчат, всички мълчат - няма гледни точки. Вчера вечерта гледам по Бг телевизиите показват как в бундестага се ръкопляска бурно на Меркел за позицията и за Украйна, а не показаха, какво е станало пак там пак вчера:
http://www.youtube.com/watch?v=rFt06J-c8OE
Не пиша, за да натрапя личната си позиция на някой, а защото се дразня, че не се оставя шанс на никой да си изгради позиция - баси информационното затъмнение...

И въпреки, че аз лично го ненавиждам, днес само той попита защо Вигенин всекидневно си позволява да изказва държавна позиция, по въпрос който не е дискутиран в парламента - Вигенин каза, че всъщност това не било държавна позиция, ами негови предположения за държавната позиция

http://www.youtube.com/watch?v=rFt06J-c8OE
Не пиша, за да натрапя личната си позиция на някой, а защото се дразня, че не се оставя шанс на никой да си изгради позиция - баси информационното затъмнение...