Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Политическа.
acer написа:stefanoff написа:To хубаво произвеждат 1/5 от енергията, ама нали се сещаш, че на запад всичко се отоплява на газ, а не на ток. Тоест Путин ако врътне кранчето и Европа започне да се грее на ток, ще се окаже, че всъщност не произвежда една 1/5
Путя даде назад само от заплахи за санкции и загубиха 72 млрд за 8 часа, а ако врътне кранчето ще си направи харакири![]()
Назад цитирах данни, нито Европа може без Русия, нито Русия без Европа.
Путин не е невиждано чудо, а просто поредния мераклия с императорски амбиции, но това не значи че целият свят ще падне на колене, щото има газ и горива.. просто ще го изолират икономически и руснаците ще го свалят.. горкият с този икономически ръст от 2% сигурно и сега кошмарите са му за майдан в москва
Иначе си прав, Европа ще стане независима от руската газ, когато всички членки имат веи колкото Норвегия - 65%.Е.Димитров написа:Гледам и някой изказвания на някой небългари в темата че трябва ЕС да казва какво да се случва в България,от-до,което е толкова тъпо че няма какво да се коментира,само заради факта че вече една държава вече диктуваше всичко от-до и видяхме резултата.
Данно модераторите те баннат пак, не знам кое ти дава правото да наричаш хората небългари.
Плюс това болшинството не могат да гледат нашите политици и биха предпочели от нашите политици нищо да не зависи, за 24г съсипха държавата и доведоха хората до просяшка тояга. Точно че сме малка дъжрава и изгониха 2.2 млн предимно млади направи България неспособна да се отбранява срещу мафията и олигархията.. така че дали останалите тук предпочитат да нямаме парламент и да ни управляват директно от Брюксел е ясно накъде ще наклони везната.
да не споменавам че препратката ти към СССР е неуместна, СССР се управляваше от Русия, ЕС се управлява от всички членки.
Какви са тея клетви бре момче

Ми самият ти си украинец,всички постове защитаваш украйна и всичко ти се върти около украйна,к'в да си?
Освен това,на теб кой ти дава правото да заклеймяваш хората на "червени" "комунисти" "русофили",или не си до там интелигентен и несъзнателно налагаш собствени еднопосочни стандарти!
Наричам небългари тези дето най-малкото не са родени в България а са с ЕВЕНТУАЛНО придобито гражданство.
А какво е способна България и как и срещу кого може да се отбранява,не си ти (и слава Богу) човека който да решава,като кажеш Бруксел и все едно мед ти капе от устата,разбирам че все искате такива като теб да са зависими от някой "Брат",пък ако знаеш колко индийци са заминали в чужбина,пък там кой ги е изгонил,пък за мексиканци да не ти обяснявам..Всеки човек има право да си търси щастието и може би заради това че някой потърсиха щастието другаде сме на това положение,че други да идват в държавата ни и да ми пишат как да се оправи държавата ни от чужбина!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
_galio_ написа:Само този ли ти прави впечатление? А оня, дето са му мили турците и постоянно обяснява колко са прости българите, не ти ли прави впечатление?
Драго Павлов, ти турчин ли си в крайна сметка?
Айде да не си съчиняваш приказки от 1001 нощ ако обичаш

В крайна сметка съм чист българин. Може би един от малкото тук, който си знае родословието на 70%, 9 поколения назад

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 11:55, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Нищо не съм оплескал, просто ти е трудно да четеш без инструкция. 

Ubi dubium, ibi libertas
acer написа:stefanoff написа:To хубаво произвеждат 1/5 от енергията, ама нали се сещаш, че на запад всичко се отоплява на газ, а не на ток. Тоест Путин ако врътне кранчето и Европа започне да се грее на ток, ще се окаже, че всъщност не произвежда една 1/5
Путя даде назад само от заплахи за санкции и загубиха 72 млрд за 8 часа, а ако врътне кранчето ще си направи харакири![]()
Назад цитирах данни, нито Европа може без Русия, нито Русия без Европа.
Путин не е невиждано чудо, а просто поредния мераклия с императорски амбиции, но това не значи че целият свят ще падне на колене, щото има газ и горива.. просто ще го изолират икономически и руснаците ще го свалят.. горкият с този икономически ръст от 2% сигурно и сега кошмарите са му за майдан в москва
Иначе си прав, Европа ще стане независима от руската газ, когато всички членки имат веи колкото Норвегия - 65%.
Това с борсите не бъди сигурен там кой е спечелил и кой е загубил. Първо на руската борса не играят само руски капитали. От друга страна обаче, руските капитали вероятно знаят предварително ходовете на Путин. Имало спад от 10% на руската борса, защото хората се притеснили, че Путин ще нападне Украйна. ОК , хубаво, но нали се сещаш, че преди да ги направи тея изказвания Путин, може пък някое и друго руско капиталче да е Хеджирало така леко ... http://www.silnabulgaria.com/%D1%87%D0% ... %B8%D0%B7/ После Путин каза, че няма да напада, индексите 3% нагоре. Да познаеме ли този път, от коя страна са руските капитали ? Когато една борса се срива и едни пари се губят, това значи, че има някой отсреща, който ги спечелва тея пари . Това че е руска борсата, не значи че руснаците губят непременно

А инак при средна заплата в Русия $850, не вярвам руснаците да се юрнат да го свалят. Така като ги гледам по нашето Черноморие да летуват по един месец, а също и да купуват имоти на килограм, някак си не ми изглеждат закъсали и в криза. Виж ние сме друга бира

Не Мы такие, Жизнь такая
- BMW_F10_528_XI
- Потребител
-
- Кара: BMW 528xi F10
- Мечтае да кара: БМВ 999 ХI T-POWER
Червените тролчета обаче са много интересни
Мразят турците, а точно те позволиха турци да ни управляват!Какво можеш да очакваш от един нагъл трол 

Е.Димитров написа:
смени си ника на г-н спекулация

какво общо има украинската ми жилка, роден съм в България, да ходиш на ваканция при баба си/дядо си в Украйна не те правят небългарин.
"червени" и "комунисти" никой не съм заклеймял, хората отдавна са го направили, аз единствено си препокривам мнението с това на болшинството, че червените са виновни за прехода, ти ако се приобщаваш към тях твой си проблем.. а пък русофил не е обидно. общо взето както винаги пишеш в стил размисли и страсти, без никакви конкретни факти и от името на всички , а като те контрират подскачаш с обиди, партизанска му работа

_galio_ написа:
Само този ли ти прави впечатление? А оня, дето са му мили турците и постоянно обяснява колко са прости българите, не ти ли прави впечатление?
Драго Павлов, ти турчин ли си в крайна сметка?
не че симпатизирам на турци, но в курса ми имах т.нар бели турци тип къванч татлъту и бяха басси пиянките, единия пиеше по шише уиски на вечер и се скъсваше от танци

Човек обаче бързо си разваля доброто впечатление, когато застане срещу теб фанатизиран мюсилманин милеещ за османската империя - като ходих в азиатската част на истамбул ме мислиха за руснак понеже съм 1.92 и съм доста бял , та не ми се радваха особено. Като цяло прави впечатление, че времето е "излекувало", някак си са по-културни.. особено младите, "светските" турци, искат да се откъснат от фанатизираната част дето ги връща назад, те за това и бяха протестите не за парка, ама на спряха им и фейсбука и ютуб. Да се мразят всички турци заради историята е както в европа казват че всички българи са цигани, расизъм е.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Политическа.
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 11:55, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
steeN написа:Е.Димитров написа:...
От възпитание няма да коментрам това, което написа. Нагъл си, защото почна чак да ми обесняваш какво трябва да мисля и какво да харесвам... на какво ли ми напомня това.
Глупости,
Първо темата е друга,говорим за политика и второ,защо си мислиш че ме интересува как мислиш че да си правя труда да ти променям мисленето.
И в тоя ред на мисли,понятието "Нагъл" изпъква като неуместно определения за човек когото не познаваш и имайки в предвид начина ти на мислене,географската ширина на която се намираш и самото ти съзнание че намирайки се там си "нещо повече",определението което си отнесъл към мен като "нагъл",може да се счита като израз на огромно самочувствие от твоя страна и опит да "посочиш мястото ми",като на по-ниша форма в социалният кръг.
Та такивамити работи,с прости думи искам да те помоля да не си мислиш че бягайки от България и установявайки се в друга държава те прави някакси духовно и морално извисен,а ние тук сме "червеи" ,които трябва да се наритват.
Разбира се всичко това което казвам е без грам лоши чувства.
И по темата.
Аз нямам представа какво е да си русофоб или русофил,в смисъл какво,обичаш чужда държава ли,ми добре,ходи да живееш там и в това няма нищо лошо.
Ето днес чета за някакви протести на русофили и русофоби...което е безкрайно тъпо и въобще всичко в което се вярва сляпо,дали че русия са ни братя или ес са ни братя е толкова глупаво,всичко много от отдавна е интерес,бизнес и стратегия.
Не виждам причина да сме русофили,само заради един политически ход ,когато са ни помогнали да се освободим от турско робство,не виждам и причина да сме ес-фили (безкрайно обичащи ес),след като ние сме в европа,а заради няколко лъскави предмета да си продадем и душата...
Но така ще е докато не се осъзнаем че не е нормално да се продаваш на русия или ес,а нормално е да имаш собствени ,Български интереси!
Е.Димитров написа:
Не виждам причина да сме русофили,само заради един политически ход ,когато са ни помогнали да се освободим от турско робство,не виждам и причина да сме ес-фили (безкрайно обичащи ес),след като ние сме в европа,а заради няколко лъскави предмета да си продадем и душата...
Но така ще е докато не се осъзнаем че не е нормално да се продаваш на русия или ес,а нормално е да имаш собствени ,Български интереси!
Както и да е,факта е че докато има разделение в България и хард кор привърженици на партии като герб,бсп,дпс и подобни,България никога няма да поеме по своя път.
Гледам и някой изказвания на някой небългари в темата че трябва ЕС да казва какво да се случва в България,от-до,което е толкова тъпо че няма какво да се коментира,само заради факта че вече една държава вече диктуваше всичко от-до и видяхме резултата.
разделение няма как да няма като от 1990-2007, преди да влезем в ЕС, "другарите" имаха 17г да оправят държавата, френската революция е била 10г.. нашите за 17г сринаха и разпродадоха България, изгониха почти 1.5 млн млади до влизането ни в ЕС. После великата тройка направи фиаско на корупцията и безпардонността и докато си мислихме че НИКОЕ правителство НИКОГА няма да е по-нагло и крадливо.. се появи новата тройка, с обещание за нови висоти в краденето с пеевски, бесеров, лафка, цензурата, както и капутовата цензура дето се вее в парламента без 1 спечелен глас.. а да добавим рестартирането на големият шлем от руските олигарси... дам, що има разделение ве

на всички стана ясно че както Янокович служи на Путин, такава е ролята и на Орешарски, толкова. ако България оцелее след 20-30г в учебниците по история ще пише мафия бсп/дпс.
не го знам Борисов къв наркотрафикант е според Шамара,Капута, Петното и грух-грух, хората на тях ли да вярват или на очите си че онзи ден Меркел отиде на крака пред Цветанов, Фандъкова и Борисов, както и редица други от ЕНП? За кой да гласуват хората за руски-агент димитривиеч, целуващ Лютви Местан пред тълпа цигани, турци и старци, дето са пуснали специален влак за тях и сандвичи, ахъ.
И аз искам да сме Швеция и да се казвам Скарсгард, ама сме бивша комунистическа държава, със същите комунисти на власт и тяхните деца, същите дето ни продават на Москва, само че никога няма да върнат тогавашният социалистически живот, а си пълнат джобовете като Янокович с полилеи за 30 милиона и прочие дивотии. Как да станем независими като Швеция като държат станадарта нарочно нисък по-старите да милеят за социализма, а младите да бягат, циганите да живият в гета и да се продават срещу 20лв. Събраха подписка за референдум - Маналова - невалидна била, нашето тук съм сигурен че в цял свят няма такъв абсурд и цирк. Как да няма разделение между нормалният човек и подкрепящите тази мафия?! Как да сме независими от ЕС, като управляващите 20г не работиха за България. Хората не им дреме вече кой ще е на власт, само да не са БСП/ДПС и техните патерици, щото е ясно че работят за олигарсите, а не за народа.
п.с или си се променил/ или си лицемерен, точно ти имаш пост " бсп не са направили нищо лошо", не ми се рови в 446-те ти страници с мнения..
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Горката Меркел, представям си какви усилия е и коствало да седне помежду цецко цървула и боко тиквата, ама кво да се прави в голямата политика се налага да се взимат нелицеприятни решение, така както сащ от воюващи срещу ал кайда в афганистан се наложи да подкрепи, финасира и въоръжи същата организация в сирия срещу башар асад. Та другарката Меркел като ги е видяла тия на конференцията на енп си е казала, а ей ги нашите лакеи, чакай да ида да им кажа здрасти, че ако случайно електората им вземе пак да ги избере да знаят кой е шефа.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
b.bonev написа:Горката Меркел, представям си какви усилия е и коствало да седне помежду цецко цървула и боко тиквата, ама кво да се прави в голямата политика ...
тоя народ Боже

викаш тя не сядаше до тях в продължение на 4 години мандат и не се срещаха на всяко посещение в брюксел. Нещо не виждам доган, сидеров и станишата и "експерта" орешарски да ги снимат с никой, даже путин ги подмина на оломпиадата.
Казано е да съдим по делата, ама тя библията не се изучава по история на БКП или се лъжа?

ineedmoney написа:b.bonev написа:Горката Меркел, представям си какви усилия е и коствало да седне помежду цецко цървула и боко тиквата, ама кво да се прави в голямата политика ...
тоя народ Боже![]()
викаш тя не сядаше до тях в продължение на 4 години мандат и не се срещаха на всяко посещение в брюксел. Нещо не виждам доган, сидеров и станишата и "експерта" орешарски да ги снимат с никой, даже путин ги подмина на оломпиадата.
Казано е да съдим по делата, ама тя библията не се изучава по история на БКП или се лъжа?
те при тях отидоха комисаря Хан и Барние освен Меркел, също Ван Рампой и Барозу, ръководитилите на Републиканския и Демократичния институт на САЩ.Министърът на вътрешните работи на Испания Хорхе Фернандес Диас удостои Цветанов със среберен кръст.
С такива знаменити срещи, опорните точки на станишев, капута и радан кънев, че герб били групировка и не са били "автентичното" дясно някак не връзват.
Защо елита на европа се среща с тях или на Бареков думите тежат повече, дето пееше как п*тката щял да цепне на няква и щял да бъде новият Обама

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Ходат при боцко и цоцко щат са разработени марионетни и в една такава обстановка като сегашната - всички срещу Русия им трябват "сигурни" хора, а не съсела праща вигейнин на не регламентирана среща в украйна, а станишката контрира що така бе съсел, ко ма разбираш ацернюче
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
Не съм си мислел, че ще пиша в тази тема, но се споменава Украйна, а всеки ден получавам информация идваща точно от там, която не кореспондира на Европейското мнение по въпроса или с всичко по европейските телевизи (като изключим BBC, които явно отказват да си затварят очите).
На кратко: украинците искаха да се махне Янукович с мирен протест (както се махна Борисов примерно, който го харесва да си измисли друг пример, на мен това ми дойде на ума, безпартиен съм). В Украйна обаче има "крайно десни" - това са точно фашисти, викат им бандеровци (oт Stepan Bandera) и са от организация, която през втората световна са помагали на Германия - абе тачат си яко Хитлер, поздравяват се с "слава Украина" и отговора "Героям слава!", което звучи безобидно, но означава "Zieg" и отговора "Heil"
..искат всичко що не е чист украинец да го няма - добре финансирани са от някъде (аз си имам мнение от къде, но което не мога да докажа няма да го пиша) и благодарение на финансирането и въоръжението яхнаха протеста на хората, за които няма съмнение, че не искаха повече Янукович, а искаха да взязат в Европа. Работите станаха прекалено груби и когато тия бандеровци организирано се сбиха с полицията - запалваха полицаи с коктейл молотов, ако имаше паднал полицаи го извлачваха на някъде и го измъчваха - гледал съм и клипче, пълна гадория
(до тогава полицаите нямаха право да стрелят по протестиращите имаха само палки) Бандеровците правеха всичко възможно да има кръв в Киев - това не бяха протестиращите, който пълнеха площада и искаха избори и Европа, това бяха маскирани въоръжени хора които се появиха и започнаха да се мелят с полицията. Когато позволиха на полицията да използва оръжия всички европейски медии показваха кадри, на които тия маскирани фашисти биват обстреляни от снайперист, а на следващя кадър, показваха полицай със снайпер и обясняваха че се стреля по мирни граждани. Европа и света трябваше да мисли, че полицията трепе мирни демонстранти, не беше така: всъщност едни и същи хора стреляха и по полиция и по своите
. Янукович се съгласи на предсрочни избори и още куп неща - тогава трябваще всичко да спре, но тия копеленца изчакаха малко след примирието и въпреки договорката с Янукович за избори и всичко, което искат протестиращите, маскираните нападнаха и взеха парламента а и целия град - от тогава и до момента всичко в тоя парламент, който Европа смята за легитимен е гласувано под ръководството на тия крайно десни. Не знам как е в момента парламента, но първите дни на "новото правителство " депутатите гласуваха, защото ги биеха, или им държаха семействата за заложници. Журналисти се издирваха, защото не отразявали както трябва събитията и съответно всички отразяваха еднакво.
В Киев в момента всичко се разграбва, няма полиция, няма власт, завземат се институции и се отнасят документи - това им е "демкрацията".
В Крим населението е 95% руско и Русия ще го защити въпреки европейския съюз и CAЩ. Не знам дали е правилно Крим да стане част от Русия, но е факт, че в крим го искат, защото заплахата не е от демократи бойци за падане на режима на Янукович, а от фашисти, зад които в момента реално погледнато седят САЩ и ЕС, защото признават правителството им, което незнаино защо отказва да разследва убийствата (снайперистите, отвлечените полицаи) по време на протестите. В момента няма премахване на някакъв режим в Украйна, тези които сега управляват в момента разграбват Киев, а Европа само говори против намесата на Русия в Крим. В Крим казват на въорижените маскирани военни по улиците "вежливи хора" - това са военни, очевидно от Русия, но без никакви обозначения, които в момента държат мира в Крим и хората са им благодарни, снимат се с тях и се кефят, че няма да стане мазало като в Киев - нещо което няма да видите по БТВ или НОВА. В случая Русия ще защити гражданите си, а дали е редно Крим да стане част от Русия предполагам не - все пак Крим си е част от Украйна..., но пък жителите на Крим искат да е част от Русия, защото са руснаци и ще са сигурни, че Русия ще си ги пази.
Гадното е, че заради незнание и калпави медии, много хора си мислят, че в Украйна се извърши революция от хората. Ако някой ще ми казва, че не съм прав - всичко написано по-горе идва от хора от Украйна, а не от ОFF NEWS, WEBcafe, БТВ новините...
Не съм привърженик на паритии, демократи, комунисти..отдавна знам, че такива работи няма и че всичко е въпрос на пари, но в случая Путин е прав поне за едно- не за връщането на Крим към Русия, а за защитата на руски граждани в чужда страна, чрез вкарване на военни (то друг начин няма). Путин каза в прес конференция, че САЩ влезе в Либия, Ирак и Афганистан незаконно, и всички мълчаха, защото САЩ просто заявиха на всички, че който не е с тях е против тях, а сега заплашват със санкции Русия, която има над 90% руснаци в Крим. Вие си правете изводи кой прав кой крив - аз само се опитвам да дам информацията, щото гледам, че много се спекулира с "лошата дума" комунисти и "добрите думи" евро-атлантически ценности и демокрация..., а в случая има две гледни точки.
На кратко: украинците искаха да се махне Янукович с мирен протест (както се махна Борисов примерно, който го харесва да си измисли друг пример, на мен това ми дойде на ума, безпартиен съм). В Украйна обаче има "крайно десни" - това са точно фашисти, викат им бандеровци (oт Stepan Bandera) и са от организация, която през втората световна са помагали на Германия - абе тачат си яко Хитлер, поздравяват се с "слава Украина" и отговора "Героям слава!", което звучи безобидно, но означава "Zieg" и отговора "Heil"

В Киев в момента всичко се разграбва, няма полиция, няма власт, завземат се институции и се отнасят документи - това им е "демкрацията".
В Крим населението е 95% руско и Русия ще го защити въпреки европейския съюз и CAЩ. Не знам дали е правилно Крим да стане част от Русия, но е факт, че в крим го искат, защото заплахата не е от демократи бойци за падане на режима на Янукович, а от фашисти, зад които в момента реално погледнато седят САЩ и ЕС, защото признават правителството им, което незнаино защо отказва да разследва убийствата (снайперистите, отвлечените полицаи) по време на протестите. В момента няма премахване на някакъв режим в Украйна, тези които сега управляват в момента разграбват Киев, а Европа само говори против намесата на Русия в Крим. В Крим казват на въорижените маскирани военни по улиците "вежливи хора" - това са военни, очевидно от Русия, но без никакви обозначения, които в момента държат мира в Крим и хората са им благодарни, снимат се с тях и се кефят, че няма да стане мазало като в Киев - нещо което няма да видите по БТВ или НОВА. В случая Русия ще защити гражданите си, а дали е редно Крим да стане част от Русия предполагам не - все пак Крим си е част от Украйна..., но пък жителите на Крим искат да е част от Русия, защото са руснаци и ще са сигурни, че Русия ще си ги пази.
Гадното е, че заради незнание и калпави медии, много хора си мислят, че в Украйна се извърши революция от хората. Ако някой ще ми казва, че не съм прав - всичко написано по-горе идва от хора от Украйна, а не от ОFF NEWS, WEBcafe, БТВ новините...
Не съм привърженик на паритии, демократи, комунисти..отдавна знам, че такива работи няма и че всичко е въпрос на пари, но в случая Путин е прав поне за едно- не за връщането на Крим към Русия, а за защитата на руски граждани в чужда страна, чрез вкарване на военни (то друг начин няма). Путин каза в прес конференция, че САЩ влезе в Либия, Ирак и Афганистан незаконно, и всички мълчаха, защото САЩ просто заявиха на всички, че който не е с тях е против тях, а сега заплашват със санкции Русия, която има над 90% руснаци в Крим. Вие си правете изводи кой прав кой крив - аз само се опитвам да дам информацията, щото гледам, че много се спекулира с "лошата дума" комунисти и "добрите думи" евро-атлантически ценности и демокрация..., а в случая има две гледни точки.