За или против приемане на еврото ?
Модератор: Общи модератори
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Re: За или против приемане на еврото ?
empar написа:Нищо общо с истината.
Имам колеги във всичките северни държави. Не искат и да чуят за евро, а не говорим за прости балкански соц.носталгици и русофили, миещи кенефи в Западна Европа!
Това е и основната разлика между САЩ и Европа.
Онея си имат общ език, обща валута и са едно цяло.
В Европа разни нации се имат за много специални и си държат на остарелия език и валута...
И затова 300млн Америка се ебава със 700млн Европа...
Имаше някаква приказка, не знам дали не беше част от Библията, където Бог се ядосал на хората за нещо и ги наказал да не могат да се разбират помежду си...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не е приказка , а библейско предупреждение за човечеството имплементирано в притчата за вавилонската кула . Когато всички народи говорели на един общ език се наговорили да построят кула чак до бога в израз на неуважението богохулството си към бог . Тогава бог се ядосал и дал различни езици на хората и те се разпръснали по света тъй като не можели да се разбират един друг . Кулата останала недостроена . Затова в наши дни сградата на европейския парламент наподобява недостроена вавилонска кула . Като символ на езическата поквара и богохулство , на новите содомити и гоморци . Добили власт и създали една нова вавилонска кула на народите каквато представлява обединена европа и европейския съюз .Имаше някаква приказка, не знам дали не беше част от Библията, където Бог се ядосал на хората за нещо и ги наказал да не могат да се разбират помежду си..
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
dhtj написа:empar написа:Нищо общо с истината.
Имам колеги във всичките северни държави. Не искат и да чуят за евро, а не говорим за прости балкански соц.носталгици и русофили, миещи кенефи в Западна Европа!
Това е и основната разлика между САЩ и Европа.
Онея си имат общ език, обща валута и са едно цяло.
В Европа разни нации се имат за много специални и си държат на остарелия език и валута...
И затова 300млн Америка се ебава със 700млн Европа...
Имаше някаква приказка, не знам дали не беше част от Библията, където Бог се ядосал на хората за нещо и ги наказал да не могат да се разбират помежду си...
СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА, а?
Гласове за европейска федерация има не от вчера, както и в щатите има сепаратисти. В Калифорния наскоро бяха събрали 500к подписа за отделяне от САЩ.
Малко са сложни тия теми за тоя форум.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Не е приказка , а библейско предупреждение за човечеството имплементирано в притчата за вавилонската кула . Когато всички народи говорели на един общ език се наговорили да построят кула чак до бога в израз на неуважението богохулството си към бог . Тогава бог се ядосал и дал различни езици на хората и те се разпръснали по света тъй като не можели да се разбират един друг . Кулата останала недостроена . Затова в наши дни сградата на европейския парламент наподобява недостроена вавилонска кула . Като символ на езическата поквара и богохулство , на новите содомити и гоморци . Добили власт и създали една нова вавилонска кула на народите каквато представлява обединена европа и европейския съюз .Имаше някаква приказка, не знам дали не беше част от Библията, където Бог се ядосал на хората за нещо и ги наказал да не могат да се разбират помежду си..
А откъде знаят как е изглеждала вавилонската кула, че да го строят подобно ?
Просто завиждаш, че цяла Европа е обединена, от Монтана до Лисабон

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Не знаят , целта не е да правят реплика на вавилонската кула . Това е метафора .А откъде знаят как е изглеждала вавилонската кула
Не е само превода , има много по дълбок замисъл в тия сатанистки символи .Метафората за „Вавилонската кула“ често се използва за Европейската комисия (ЕК) и Европейския съюз (ЕС) поради огромното езиково многообразие и мащабните нужди от превод.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgari ... ro-2864963
За тези реплики продавани съвсем свободно в олх писах преди време, че ще се злоупотребява с тях. Ето, почнали са.
За тези реплики продавани съвсем свободно в олх писах преди време, че ще се злоупотребява с тях. Ето, почнали са.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Айде, темата е за ключ. Форумът искаше лев, ама не победи. За добро или зло 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Може да се отвори нова тема, за ползите и негативите, примерно... Така лакърдиите ще могат да продължат още известно време!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Не пречи и тука да си пишем, плюс това като дойде Радев ще видим сега дали с Колко няма да се опитат да организират референдум.
Всеки знае кога е прието еврото и ще може да чете преди и след ако иска, макар да се съмнявам да има такива.
А да продължим с ползи и вреди не виждам проблем, то даже точно на тази тема се пише от доста време.
Ако искате променете заглавието на темата на само "еврото", но оставете заглавието на анкетата. Така и вълкът сит и агнето цяло.
Всеки знае кога е прието еврото и ще може да чете преди и след ако иска, макар да се съмнявам да има такива.
А да продължим с ползи и вреди не виждам проблем, то даже точно на тази тема се пише от доста време.
Ако искате променете заглавието на темата на само "еврото", но оставете заглавието на анкетата. Така и вълкът сит и агнето цяло.

In God we trust, all others we track.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
И кво като има референдум, ще върнат лева ли, първо не мисля че е възможно, второ на много хора им се създаде много работа при това приемане на нова валута, само заради работата която трябва да свърша ако пак ще сменяме валута на референдум имате твърдо ДА за еврото от мен.
Както и от един оогромен сектор който пое смяната на валутата, тоест всички Банки, ИТ фирми, Магазини и тн. Пишете го бегал лева, дори референдум да има. Приключи.
Както и от един оогромен сектор който пое смяната на валутата, тоест всички Банки, ИТ фирми, Магазини и тн. Пишете го бегал лева, дори референдум да има. Приключи.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Втори ден вече лъва е мъртъф , и нито ред тука от евро олигарсите ...Няма фойерверки и шампанско , сигурно да не плашат домашните любимци ??!! 
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Току що бях в банката ,приключих тотал с лева . Моята банкерка ме пита дали съм си оставил банкноти или монети за спомен
Баси спомена - аз и така няма да забравя как съм бил милионер ,как съм си вземал заплатата вечерта и бързам да я изхарча , че на сутринта може да не стигне за две лукчета
Няма да забравя как спестени пари за апартамент, едвам стигнаха за ремонт на банята
Ай си ктир и миризливия лев , вчера празнувах смъртта му 
Ай си ктир и миризливия лев , вчера празнувах смъртта му - vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
"Ще върнем лева" е по-тъпо изказване от "Земята е плоска"... wait whaaaat
https://www.facebook.com/watch/?v=1510900090047285

https://www.facebook.com/watch/?v=1510900090047285
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Това да не е форум на лада? Ако наистина повечето тук са против еврото, какво да е друго.
TNT написа:Айде, темата е за ключ. Форумът искаше лев, ама не победи. За добро или зло
АМИН!
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.