Чисто нова или стара кола?
Модератор: Общи модератори
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Re: Чисто нова или стара кола?
peshehodetz написа:Като видя комби нещо хич не ме кефят и направо ги подминавам, освен ако не са леко повдигнати като Олроуд или Аутбек
Винаги са ми били анти конти комбинезоните, без значение марка, модел, шуутинг брейк, муутинг брейк и т.н.

Комбито е топ! Товари като джип и върви като кола.
На 7цата не й падат седалките и всеки път щом трябва да натоваря нещо малко по-голямо от среден туристически куфар трябва да редя тетрис и в крайна сметка половината багаж е по задната седалка на дианогал или не влиза въобще в колата. Ски, сноуборд - забравяш, изобщо
а преди време с е91-цата като бутна седалките и можех да заредя квартален магазин.
Липсва ми много.
Ф07 за мен е най-практичната кола, без да е джип.
Джипът винаги се кара гадно, особено при магистрални скорости.
На 7цата не й падат седалките и всеки път щом трябва да натоваря нещо малко по-голямо от среден туристически куфар трябва да редя тетрис и в крайна сметка половината багаж е по задната седалка на дианогал или не влиза въобще в колата. Ски, сноуборд - забравяш, изобщо

Липсва ми много.
Ф07 за мен е най-практичната кола, без да е джип.
Джипът винаги се кара гадно, особено при магистрални скорости.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
е как... по магистралата джип 300 коня винаги върви със 180-200...
еле па, ако е ленд круизер

еле па, ако е ленд круизер

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Това ако знаеш как му вият дифовете още от ново... след час-два главата ти е дискотека, а тия на задната седалка ако не са юнги директно ги пиши с морска болест 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
"Барти", имал си Инсигниа, но ..все пак! Хубаво им е комбито! Има 2-ка турбо с директно впръскване и 2.6 турбо с обикновена инжекция, ако ми следиш мисълта...Мой приятел си купи 2-ка дизел, седан, 2015г на 75х.км от първия и собственик тук за подобни пари и колата радва много...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
За мен Инсигния е вариант, особено когато смених ангренажен ремък и ролки за 130лв на 1.6 Турбо
https://mobile.bg/11600756690577393
Никак не е зле например

https://mobile.bg/11600756690577393
Никак не е зле например

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=iwezly
отвън е ок ама отвътре си е дървено де

Пасат 8ца, пълно е с комбита, основно дизел вярно, но все пак, добри цени, евтини части, прилична возия и доста широко.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Един път комби , цял живот комби .../Освен ако не ти е кафе кар/ 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
mr_petroff написа:Един път комби , цял живот комби .../Освен ако не ти е кафе кар/
Така е

Комбитата вече са бая красиви и на старо са даже по-евтини, за разлика от на ново, където трябва да платиш между 2000 и 5000 според моделът...
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Да каже човек че комби-то е практично някак си е разбираемо, но "комби" и "красиво" да ги сложиш в едно изречение ми звучи много не-естествено. Да не говорим че има някои комби-та които направо са си отврат, толкова са грозни че като ги видя ми се повдига, чудя се как въобще някой може да дава парите си за такива коли. Както каза колегата по горе един СУВ върши същата, че и много по добра работа от всяко едно комби. А другия колега дето нещо споменава как не ставали за магистрално каране, да покара на магистрала пък и на участък със повече завои някой Кайен от последните години или Х5/6 та даже и Х7 особено ако са със спортен пакет и тотално ще си промени мнението.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Сигурен съм и че на Бентли Бентайгата ше е готина за каране, ама и тя, както изброените от теб далеч не се вписва в условието ''комби до 20к лева'', че да предложим джип на мястото на комбито.
В тоя бюджет влизат Х5 е70, МЛ в164, първото Кю7 и подобни компромисни паркетници
В тоя бюджет влизат Х5 е70, МЛ в164, първото Кю7 и подобни компромисни паркетници

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
peshehodetz написа:да покара на магистрала пък и на участък със повече завои някой
Пък карали сме и аз съм на мнението на колегата. Физиката си е физика, високия център на тежестта си пречи. СУВ, ако ти трябва висок автомобил, щото вече всичко е 4х4.
И защото сме БМВ форум и не може Ф11, може да е Ф31

mr_petroff написа:Един път комби , цял живот комби .../Освен ако не ти е кафе кар/
И аз съм тук. В момента при търсене на кола, в категория винаги слагам "комби". И колкото и да е нереално, вече ги намирам за по-красиви от аналогичните седани от същия модел

СУВ, джип и всички подобни високи автомобили намирам за изключително несъразмерни, грозни и не-мои. При каране все едно съм в бус или камион, на 1 метър над пътя. Всичко им е по-скъпо, а реално са едни по-високи, по-изтумбени и по-грозни комбита

По темата да вметна за белия пасат горе, 211кс бенз. Тоя ВАГ мотор има родилен дефект с горенето на масло. Задължително да се провери дали е правен ремонт на ДВГ в гаранция (или след гаранция), защото иначе лошо...
Иначе моторът е супер, имам една А4ка с него (комби естествено)