СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Jordana написа:Нямате ли хапче против страх , отдавна се ползват в авиацията . Още твоите колеги Fallschirmjäger са имали Stuka-Tabletten против страх , или первитин както е по популярноМене ме е страх от височини и катереното със самолета ми е най-неприятната част
Енигмата ми е показвал, какво взима против страх, ама ще му го оставя на него да ти покаже
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Сигурно биволското мляко имаш предвид ?
Абе хапчета… аз по случайност съм се озовал там. Отивам с дипломата за разузнаване и наивно си мисля, че ще ме пратят в Швайц - пък те ме натовариха на някаква скрап и ме метнаха от високо
Абе хапчета… аз по случайност съм се озовал там. Отивам с дипломата за разузнаване и наивно си мисля, че ще ме пратят в Швайц - пък те ме натовариха на някаква скрап и ме метнаха от високо

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:Сигурно биволското мляко имаш предвид ?![]()
О, да

Оня дъртия педал все пак в закрит ковчег го пратиха при Сталин и Берия, а

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Амъриканско млЕко не предлагат ли ? В страната на кравите сигурно има всякаква мляко ...Шотландия, от Финландия, от Холандия
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Jordana написа:Амъриканско млЕко не предлагат ли ? В страната на кравите сигурно има всякаква мляко ...Шотландия, от Финландия, от Холандия
Американското е под санкции и не се внася в Онтарио. Бойкот

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: X7 40i M-sport и Grand Cherokee WK
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: :)
X7: G07 pre-LCI '22, B&W, individual black Merino leather, full bench 2nd row, extended shadow line...
GC: ...SRT
За един приятел, търся човек в София, за конвертиране на американски Мерцедес EQS към европейски. Спомена eSIM активиране за Европа, задни светлини - стандартните неща общо взето... Не знам детайли 
Някой може ли да препоръча някой надежден, който ще свърши работа?
Sent from my 25010PN30G using Tapatalk

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
СПАМ ТЕМА
Предполагам Евгени (EVrepair сервиза) може да свърши работа. Имам само добри впечатления от него, освен може би цените, но както чувам - повсеместно е.
https://maps.app.goo.gl/Er1ocqLzLwHrLWJu7?g_st=ic
https://maps.app.goo.gl/Er1ocqLzLwHrLWJu7?g_st=ic
Nickelback написа:За един приятел, търся човек в София, за конвертиране на американски Мерцедес EQS към европейски. Спомена eSIM активиране за Европа, задни светлини - стандартните неща общо взето... Не знам детайли
Аз малко като жаба от манерка ша са обадя ама… аз по- нарочена електричка не знам… това возило беше баси фал старта за Мерцедес в света на електричките. Що твоя човек си го е причинил не знам, ама със здраве да си го кара …
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Абе и аз много ги заглеждам EQS SUV от щатите. Блазни ме комфорта, нито ще я карам бързо, нито агресивно, но ще ми липсват твърде много гъдели от теслата и затова си седя на задника и стискам зъби по дупките 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
alx написа:Nickelback написа:За един приятел, търся човек в София, за конвертиране на американски Мерцедес EQS към европейски. Спомена eSIM активиране за Европа, задни светлини - стандартните неща общо взето... Не знам детайли
Аз малко като жаба от манерка ша са обадя ама… аз по- нарочена електричка не знам… това возило беше баси фал старта за Мерцедес в света на електричките. Що твоя човек си го е причинил не знам, ама със здраве да си го кара …
Колега, не се вижда affiliate линка към Tesla от поста ти
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Да доста недомислена кола беше EQS-а, обаче с "фейслифта" от тая година го направиха една от най-смислените електрички във високия клас. Не ми се иска да го кажа, ама е доста по-добра от прехваления иХ3 от нашата марка. Мерцедес тръгнаха много колебливо с електрификацията, обаче от немските производители определено са на най-правилния път към момента.
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 1.9, C32AMG, CLS55AMG,XF SV8
- Мечтае да кара: 612
E, iX3/EQS. Нищо общо.
Купуват се в момента второупотребни EQS/EQE и т.н. защото цената им е толкова (заслужено) надолу, че направо си заслужават. Колкото и да са калпави, като нови коли на ритейл цени, в момента могат да се намерят за процент от това, което са били нови. Дори и аз наскоро играх в един местен аукцион, в който имаше 6-7 EQS-а, на по 250-300к км, в прилично състояние, за които нямаше абсолютно никакъв интерес, до последните минути. Накрая се продадоха за по около 16к евро. Ако не бяха надскочили 10, щях и аз да си взема една, хаха...
В последната една-две години се поопомниха, започвайки с новото CLA.
Купуват се в момента второупотребни EQS/EQE и т.н. защото цената им е толкова (заслужено) надолу, че направо си заслужават. Колкото и да са калпави, като нови коли на ритейл цени, в момента могат да се намерят за процент от това, което са били нови. Дори и аз наскоро играх в един местен аукцион, в който имаше 6-7 EQS-а, на по 250-300к км, в прилично състояние, за които нямаше абсолютно никакъв интерес, до последните минути. Накрая се продадоха за по около 16к евро. Ако не бяха надскочили 10, щях и аз да си взема една, хаха...
В последната една-две години се поопомниха, започвайки с новото CLA.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Cry...
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Да прави си, исках да сравня GLC с iX3, ама нещо нищо не написах предното мнение. Много сложни ми идват тия имена на моделите при мерцедес, така и не ги научих 
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 1.9, C32AMG, CLS55AMG,XF SV8
- Мечтае да кара: 612
А пък отделно, понеже изобщо не се интересувам от коли (или превозни средства), абсолютно и съвсем случайно ми изпадна това чисто ново, интересно видео, което много добре допълва една страхотна "статия", писана от alx, преди много години...
https://www.youtube.com/watch?v=x8AQK4rXTuA
Статията на alx е тази:
https://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=29&t=6924
https://www.youtube.com/watch?v=x8AQK4rXTuA
Статията на alx е тази:
https://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=29&t=6924
Laugh...
Cry...
Cry...