СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от BMW_POWER » 30 Юли 2026, 20:58

Jordana написа:
Мене ме е страх от височини и катереното със самолета ми е най-неприятната част :mhihi:
Нямате ли хапче против страх , отдавна се ползват в авиацията . Още твоите колеги Fallschirmjäger са имали Stuka-Tabletten против страх , или первитин както е по популярно :mhihi:

Енигмата ми е показвал, какво взима против страх, ама ще му го оставя на него да ти покаже :mhihi: Обикновенно го дават по 50ml (хапчетата де), ама той си има кранче като за наливна бира пред него :mhihi:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 30 Юли 2026, 21:23

Сигурно биволското мляко имаш предвид ? :dunno:

Абе хапчета… аз по случайност съм се озовал там. Отивам с дипломата за разузнаване и наивно си мисля, че ще ме пратят в Швайц - пък те ме натовариха на някаква скрап и ме метнаха от високо :help:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 30 Юли 2026, 21:47

enigma написа:Сигурно биволското мляко имаш предвид ? :dunno:

О, да :yes: Биволското мляко го предлагат наред при нас. Даже успях да науча жената и тя да си взима. Идва сервитьорката и предлага мляко от Шотландия, от Финландия, от Холандия, а жената вика "Аз не пия!" :shock: "Пиеш"- викам, тя "Не"! Ама след кратка обработка пропи, та даже и допълнително си поръчва :bchug:

Оня дъртия педал все пак в закрит ковчег го пратиха при Сталин и Берия, а :mhihi:

Изображение
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Юли 2026, 22:16

Шотландия, от Финландия, от Холандия
Амъриканско млЕко не предлагат ли ? В страната на кравите сигурно има всякаква мляко ... :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 31 Юли 2026, 23:11

В Америка има… и от пиле мляко :ok:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 01 Авг 2026, 0:26

Jordana написа:
Шотландия, от Финландия, от Холандия
Амъриканско млЕко не предлагат ли ? В страната на кравите сигурно има всякаква мляко ... :roll:

Американското е под санкции и не се внася в Онтарио. Бойкот :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 40i M-sport и Grand Cherokee WK
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: :)

X7: G07 pre-LCI '22, B&W, individual black Merino leather, full bench 2nd row, extended shadow line...

GC: ...SRT

Мнение от Nickelback » 01 Авг 2026, 16:02

За един приятел, търся човек в София, за конвертиране на американски Мерцедес EQS към европейски. Спомена eSIM активиране за Европа, задни светлини - стандартните неща общо взето... Не знам детайли :dunno:
Някой може ли да препоръча някой надежден, който ще свърши работа?

Sent from my 25010PN30G using Tapatalk
Изображение Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар

СПАМ ТЕМА

Мнение от 3186 » 03 Авг 2026, 23:15

Предполагам Евгени (EVrepair сервиза) може да свърши работа. Имам само добри впечатления от него, освен може би цените, но както чувам - повсеместно е.

https://maps.app.goo.gl/Er1ocqLzLwHrLWJu7?g_st=ic

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Авг 2026, 1:39

Nickelback написа:За един приятел, търся човек в София, за конвертиране на американски Мерцедес EQS към европейски. Спомена eSIM активиране за Европа, задни светлини - стандартните неща общо взето... Не знам детайли :dunno:

Аз малко като жаба от манерка ша са обадя ама… аз по- нарочена електричка не знам… това возило беше баси фал старта за Мерцедес в света на електричките. Що твоя човек си го е причинил не знам, ама със здраве да си го кара …
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 04 Авг 2026, 8:57

Абе и аз много ги заглеждам EQS SUV от щатите. Блазни ме комфорта, нито ще я карам бързо, нито агресивно, но ще ми липсват твърде много гъдели от теслата и затова си седя на задника и стискам зъби по дупките

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 04 Авг 2026, 10:59

alx написа:
Nickelback написа:За един приятел, търся човек в София, за конвертиране на американски Мерцедес EQS към европейски. Спомена eSIM активиране за Европа, задни светлини - стандартните неща общо взето... Не знам детайли :dunno:

Аз малко като жаба от манерка ша са обадя ама… аз по- нарочена електричка не знам… това возило беше баси фал старта за Мерцедес в света на електричките. Що твоя човек си го е причинил не знам, ама със здраве да си го кара …

Колега, не се вижда affiliate линка към Tesla от поста ти :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 04 Авг 2026, 15:04

Да доста недомислена кола беше EQS-а, обаче с "фейслифта" от тая година го направиха една от най-смислените електрички във високия клас. Не ми се иска да го кажа, ама е доста по-добра от прехваления иХ3 от нашата марка. Мерцедес тръгнаха много колебливо с електрификацията, обаче от немските производители определено са на най-правилния път към момента.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 1.9, C32AMG, CLS55AMG,XF SV8
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 04 Авг 2026, 17:15

E, iX3/EQS. Нищо общо.
Купуват се в момента второупотребни EQS/EQE и т.н. защото цената им е толкова (заслужено) надолу, че направо си заслужават. Колкото и да са калпави, като нови коли на ритейл цени, в момента могат да се намерят за процент от това, което са били нови. Дори и аз наскоро играх в един местен аукцион, в който имаше 6-7 EQS-а, на по 250-300к км, в прилично състояние, за които нямаше абсолютно никакъв интерес, до последните минути. Накрая се продадоха за по около 16к евро. Ако не бяха надскочили 10, щях и аз да си взема една, хаха...
В последната една-две години се поопомниха, започвайки с новото CLA.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 04 Авг 2026, 17:24

Да прави си, исках да сравня GLC с iX3, ама нещо нищо не написах предното мнение. Много сложни ми идват тия имена на моделите при мерцедес, така и не ги научих :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 1.9, C32AMG, CLS55AMG,XF SV8
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 04 Авг 2026, 17:35

А пък отделно, понеже изобщо не се интересувам от коли (или превозни средства), абсолютно и съвсем случайно ми изпадна това чисто ново, интересно видео, което много добре допълва една страхотна "статия", писана от alx, преди много години...
https://www.youtube.com/watch?v=x8AQK4rXTuA
Статията на alx е тази:
https://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=29&t=6924
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата