СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: СПАМ ТЕМА
Преден диск с останали 2 десети (0,2мм) до минимума, щеше ли да изкара още един комплект нови накладки? С колко са се презастраховали производителите?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
ildivvy написа:Преден диск с останали 2 десети (0,2мм) до минимума, щеше ли да изкара още един комплект нови накладки? С колко са се презастраховали производителите?
Докато не почнат да бият си ти…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Нито бият, нито се кривят и са сигурни 2 десети под минимума от минимум година и повече. Нямам и спирания от 200 до нула по междуселски пътища. Карам си спокойно. Сега да видим кой ще ме нахули как ще се счупи диска или нещо подобно при нормално каране и отивам и изсипвам 300 € за два диска и почвам и аз да карам с Уейз....даже и в града.
П.С.: Честит празник!
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
П.С.: Честит празник!
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- mr_petroff
- младши ентусиаст

-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
В кръчмите в Гърция ни посрещат с Бангаранга, вместо ясос 
alx написа:ildivvy написа:Преден диск с останали 2 десети (0,2мм) до минимума, щеше ли да изкара още един комплект нови накладки? С колко са се презастраховали производителите?
Само страхливците ползват спирачки

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
На бойлера в банята едната мека връзка леко прокапа гайката откъм извода от стената , викам си днес е празника на писменоста ще свърша една хубава работа да взема да я притегна - фасулска работа е ...Докато я пипнах с ключа и се скъса
, резбата остана вътре в стената гайката на маркуча . Затварям главния кран - не държи като хората , някакъв пластмасов боклук.
Кво да правя кво да правя ....първо викам ще набия един дървен чеп в тръбата да спре теча пък после ще го мисля . Отварям куфара с инструменти ...няма чеп . Викам си тая работа няма да стане така ... Взех едно борче от ония за разширяване на отвори , отрязах му тънката част която пречи да се пъхне до края в муфата и разпробих до колкото можах скъсаната резба на 20мм . Известна също като половин цол или 1/2. Навих нов маркуч , той пък взе че се захвана в остатъка от резбата . Празничното ми двайсе и четвъртомайско настроение почна да се възвръща , бавно отворих централния кран на макс ...и о чудо няма капка теч. Водата шуртя около 1 час , отивам да си сменя мокрите чорапи и да си налея една водка в чест на Мето и Кирцата 
, резбата остана вътре в стената гайката на маркуча . Затварям главния кран - не държи като хората , някакъв пластмасов боклук.
Кво да правя кво да правя ....първо викам ще набия един дървен чеп в тръбата да спре теча пък после ще го мисля . Отварям куфара с инструменти ...няма чеп . Викам си тая работа няма да стане така ... Взех едно борче от ония за разширяване на отвори , отрязах му тънката част която пречи да се пъхне до края в муфата и разпробих до колкото можах скъсаната резба на 20мм . Известна също като половин цол или 1/2. Навих нов маркуч , той пък взе че се захвана в остатъка от резбата . Празничното ми двайсе и четвъртомайско настроение почна да се възвръща , бавно отворих централния кран на макс ...и о чудо няма капка теч. Водата шуртя около 1 час , отивам да си сменя мокрите чорапи и да си налея една водка в чест на Мето и Кирцата Последна промяна Jordana на 24 Май 2026, 20:56, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
- Jordana
- старши ентусиаст

-
Вярно е , но мислех че традициите вече не са това която бяха .. 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Jordana написа:Вярно е , но мислех че традициите вече не са това която бяха ..
Затова и сме на това дередже
Едно време спамърите ме заливаха с оферти за мацки и свободни жени. Днес ми рекламират някакво лекартво, което ще ми помогне да спра да пия Върнете си контрола над живота!
Алкохолът разрушава здравето, семействата и бъдещето. Но не е нужно да се борите сами и да разчитате само на волята си.
***** е 100% натурално решение, което премахва физическата и психическата зависимост, възстановява увредения черен дроб и успокоява нервната система. Без странични ефекти и без тежки лекарства.
Болни мозъци
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
alx написа:ildivvy написа:Преден диск с останали 2 десети (0,2мм) до минимума, щеше ли да изкара още един комплект нови накладки? С колко са се презастраховали производителите?
Жалко, знаех си
Ex: 96' BMW318ti

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Винаги можеш да вземеш още малко от дисковете.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
И аз съм ги виждал такива. Това са хора които нямат никакво усещане за колата. Мисли го типа дето като спукат гума продължават да карат докато джантата стане на парче ковано желязо и се запали кората.
Първото нещо което едни по- тънки дискове правят като вече да не стават е да се изкривят и да почнат да бият. Много километри след това може да отпориш лицевата (обикновено) част от ребрата (като на снимката) ама за това трябва да си на 1мм… Като си знаеш, че си за смяна и не бият и в един момент почнат- ги сменяш.
Аз лично дискове сменям само ако много станат на вълни и феродото почва да не лепне хубаво или като почнат да бият. Това да ги меря и да ги сменям базирано на дебелина- забрави.
Първото нещо което едни по- тънки дискове правят като вече да не стават е да се изкривят и да почнат да бият. Много километри след това може да отпориш лицевата (обикновено) част от ребрата (като на снимката) ама за това трябва да си на 1мм… Като си знаеш, че си за смяна и не бият и в един момент почнат- ги сменяш.
Аз лично дискове сменям само ако много станат на вълни и феродото почва да не лепне хубаво или като почнат да бият. Това да ги меря и да ги сменям базирано на дебелина- забрави.
Последна промяна alx на 25 Май 2026, 3:43, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Кво да правя кво да правя ....първо викам ще набия един дървен чеп в тръбата да спре теча пък после ще го мисля . Отварям куфара с инструменти ...няма чеп
Еее, какъв моряк си ти, да нямаш един куфар с дървени чепове да запушваш пробойните на коритото
Навремето моряците не излизаха от каютата без пълен набор от чепове или гумени тапи …
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Jordana
- старши ентусиаст

-
Нямам такъв куфар , тука не е като при вас да има всякакви дървени чепове по избор
https://www.pajonowoodworks.com/hazmatplugkits.htm
https://www.pajonowoodworks.com/hazmatplugkits.htm