СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: СПАМ ТЕМА
Доста къщи са с трифазно наистина, може би едно 20% а може и повече. При наще 3те фази за разделени по етажите, всеки си е на отделна фаза. При мен си е еднофазен за цялата къща, ама планирам като си напрвя гаража да му пусна отделна партида 3 фазна, да има хубав ток за колата.
Иначе и моята сметка за януари е малко по-висока с около 100 киловата отгоре от декемврийската. Ама и януари си беше по-студен - за отчетния период средната температура според термометрите ми декември е 2,6°, за януари е 0,4°. С миналата година не мога да сравнявам щото тогава колата не беше с щепсел
Иначе и моята сметка за януари е малко по-висока с около 100 киловата отгоре от декемврийската. Ама и януари си беше по-студен - за отчетния период средната температура според термометрите ми декември е 2,6°, за януари е 0,4°. С миналата година не мога да сравнявам щото тогава колата не беше с щепсел
аматьори...
аз врътнах едни 7500 киловата януари за скромните $1800...
от тях 50% са термопомпи и 20% е зареждалото за колите
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Ти си за мини ядрен реактор в мазето, отдавна съм те признал
Тука с твойта сметка за ток ще дойдат от гдбоп да те питат какви точно ги вършиш, трева ли гледаш или биткойн копаеш 
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
TNT написа:А бе някъде във Фейсбук гледах на някакъв как телевизора му харчи повече през януари
И аз получих рекордна за мен сметка досега най-много за последните 3 години съм плащал около 300лв, като обикновено е около 220-50, този месец е 400 лв, но честно казано за 100лв не мисля че да си хабя времето в разследване какво се случва та може би наистина има нещо с последните сметки....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Нещата от 'аутодок/авточастионлайн24' са пристигнали в София одеве. Утре трябва да са при мен в Пловдив... До тук добре!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
b_u_b_o написа:Ти си за мини ядрен реактор в мазето, отдавна съм те призналТука с твойта сметка за ток ще дойдат от гдбоп да те питат какви точно ги вършиш, трева ли гледаш или биткойн копаеш
ми да ти кажа за каквото и да използвам толкова електричество- не е нелегално.. мога да си гледам марихуана в къщи ако реша, мога и да копая крипто.. не е забранено нито едното нито другото... не че имам желание де...
за консумацията- просто обема е много... дори по американските стадарти... а и факта, че панелите бяха затрупани (и още са) със сняг не помогна... но като цяло януари беше студен- не е бил толкова студен от много години насам. и сега февруари не е по-добре... почти нямаме ден в които температурите да се вдигнали над нулата... пре деня са под или около нулата и през нощта затяга... бе .. зима си е. забравили бяхме какво е.
Последна промяна alx на 16 Фев 2026, 20:54, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
alx написа:аматьори...
А другите 30% за какво са ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...