Мъжете - застрашен вид
Модератор: Общи модератори
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Re: Мъжете - застрашен вид
Top Gun Maverick написа: Добре, че покрай изборите ще я видя и толкова.
В смисъл? Аз и миналата седмица съм я засичал май, не мисля, че е временно там. Иначе и в скай ф1 са назначили някаква дебелогъза тъмница да коментира формула 1

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Няма да е временно вероятно, просто покрай изборите пускам новини, иначе много рядко. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Цветните ще стават все повече в телевизиите. покрай изборите някоя от по-малките телевизии пращаше едно цигане на живи предавания...комично беше да се види цигане в костюм и вратовръзка
Иначе го правят защото това е начина да ги "популяризират" измежду нас и да намалеят обидите на расова основа

Иначе го правят защото това е начина да ги "популяризират" измежду нас и да намалеят обидите на расова основа
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Top Gun Maverick написа:Хора, не мога, негърка води спортните новини по БТВ.
За какъв чеп ни натрапват това? Колко негри има в България с правилен български, че ни натресоха тази? Добре, че покрай изборите ще я видя и толкова.
Скоро очаквам изявен гей от ромски произход да води нещо в час пик или с други думи циганин пе****ст.
Не я знаех мацката и сега потърсих да я видя, ама коментара ти не е никак ок(тука се цензурирам леко

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Това да не е тази, която участваше в 'Игри на волята' миналата година?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Да бе Бубо, нали отбелязах, че знае български добре, не съм расист, просто е интересно натрапването, което се получава. Преди време не можеше да се помисли за такова нещо, сега обаче откакто филм да се бори за Оскар е нужно да има негър и гей вътре съвсем официално, то и тука взеха да прокламират такива неща.
Иначе лично на мен даже ми харесва и като екзотична жена
но не мога да не отбележа как нещата вървят към адопция.
И да, предпочитам някоя друга с наши жени да ги води, но за ваше щастие никой не ме пита. 
Иначе лично на мен даже ми харесва и като екзотична жена

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Нали знаеш какво значи израза "аз попринцип не съм _нещо си_, ама..."?
Иначе целия ти проблем идва от това, че си мислиш че има "наши жени" и други. На база на какво тя не е от "наще", на цвят на кожата ли? Родена в страната, говори езика по-добре от голяма част от патреотите.. Какво значи, че ни я натрапват? Ако някой е назначен защото е различен по някакъв начин тогава не е правилно разбира се, но не може да кажеш за всеки различен, че е така без да имаш доводи.

Иначе целия ти проблем идва от това, че си мислиш че има "наши жени" и други. На база на какво тя не е от "наще", на цвят на кожата ли? Родена в страната, говори езика по-добре от голяма част от патреотите.. Какво значи, че ни я натрапват? Ако някой е назначен защото е различен по някакъв начин тогава не е правилно разбира се, но не може да кажеш за всеки различен, че е така без да имаш доводи.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ами мисля, че има голям шанс това, че е различна да е в голям неин плюс. А ти самия се оборваш като казваш, че няма как да не е от нашите, но пък после признаваш, че е различна.
Стига с това отричане на истината, всички сме хора, но сме различни и мен не ме дразни това, че са изплющяли някой негър да види новините или по-точно нямаше да ме дразни ако не ми налагаха цензура да му викам такъв какъвто е. Защо трябва на циганина да не му казваш, че е циганин? На мен Турците като ми викат Българин(по етнос, а не по националност)да не би да се обиждам? Същата работа е и с педалите. Ами педал си ок, обожавам Васил Найденов, Фреди Меркюри, Джордж Майкъл и не ме бърка, че са педали, даже ми е все тая, но да излезнат и да ми казват "ние сме педали, но не може да ни наричате вие педали" не съм съгласен. И то не съм съгласен не за нещо друго или щото искам да им викам така(не си го позволявам даже към непознати, каму ли към такива, които харесвам)а защото от тази цензура проблеми и дискриминация спрямо всички останали. Не ми се изрежда в колко много неща ние сме дискриминирани и всичко започва от прекаленото толериране на съвсем обикновени неща като това да кажеш педал, негър, лесбийка, гей, циганин и т.н.
Харесвам персийско котки, обикновени котки, британски котки и т.н. но те са различни. За мен няма разлика и като искат да не ги дискриминират, трябва да не се засягат. Както казах и тая ми харесва като жена, но това не променя нищо. Към Драго чая едно време нямах предубеждения защото не беше сложен там понеже е гей. Тука ако добия такива усещане пак няма да имал против. Може и да не съм прав, но засега съм предубеден.
П.п: Забравих да кажа как от толериране се стигна дотам в женските спортове да пускат мъже със сменен пол, които физически са развити като мъже и много ясно печелят!
Това също произлиза от малоумно толериране тръгнало просто от леки забрани. Ето това е дискриминация спрямо всички жени, да им пускат мъже да се състезават срещу тях.

Харесвам персийско котки, обикновени котки, британски котки и т.н. но те са различни. За мен няма разлика и като искат да не ги дискриминират, трябва да не се засягат. Както казах и тая ми харесва като жена, но това не променя нищо. Към Драго чая едно време нямах предубеждения защото не беше сложен там понеже е гей. Тука ако добия такива усещане пак няма да имал против. Може и да не съм прав, но засега съм предубеден.
П.п: Забравих да кажа как от толериране се стигна дотам в женските спортове да пускат мъже със сменен пол, които физически са развити като мъже и много ясно печелят!

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Tom Hardy's wildest sex confessions - gay bombshell...
Егати... мислех го за 100% мъжкар, а той се оказа бивш наркоман и п*****ст...
Tom Hardy shocked reporters at a press conference when he confirmed he'd had gay sex.
Tom sent news media into a tailspin when he confirmed he had "experimented" with gay sex as a young man.
Asked whether he had slept with other men at a press conference for his Legend role playing homosexual criminal Ronnie Kray, he said: "Of course I have.
"I’m an actor for f***'s sake.
"I’ve played with everything and everyone.
Егати... мислех го за 100% мъжкар, а той се оказа бивш наркоман и п*****ст...

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Не и Том Харди бе човек.
Това само доказва, че актьорството е голяма работа. Сега ако изкарат и Том Круз ще си тегля ножа.
Да е жив и здрав Харди де, харесвам му играта. Ама винаги е играел някак с лекота да е жертва, да го бият и т.н. да изглежда леко...като жертва, като... женичка малко. Но пък с тоя глас в Батман...кой да предположи. Ще го гледаме пак с кеф. Само да не вкарва в неговия отбор и други знаменитости, а са се насочи към изявените вече. Или поне да вкара педофилите с своята графа.

Да е жив и здрав Харди де, харесвам му играта. Ама винаги е играел някак с лекота да е жертва, да го бият и т.н. да изглежда леко...като жертва, като... женичка малко. Но пък с тоя глас в Батман...кой да предположи. Ще го гледаме пак с кеф. Само да не вкарва в неговия отбор и други знаменитости, а са се насочи към изявените вече. Или поне да вкара педофилите с своята графа.

Top Gun Maverick написа:просто е интересно натрапването, което се получава
е колега- защо да е натрапване? викингите все трябва да събират кофите, да мият улиците и тн? до колкото ги заграждаме в този сектор няма да ги "осиновиме" като обществена прослойка... а трябва защото са значителна част от населението ни вече и щем не щем- те са част от пейзажа ни.
аз съм абсолютно "за" да им се дават равни (че в началото и по-големи) шансове в професии които не са типични за тях.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Вие сериозно ли мислите, че коя да е било жена на тази длъжност е била там защото е идеално подготвена за позицията, макар и чернокожа?
Просто на определения човек му се е доевало нещо черно и ето ти назначението. Както става с една голяма част от службиците в държавните структури,шоу предавания, риалитита и т.н.
Една красива жена с каквото и да се захване рано или късно идва момента с офертите.
Просто на определения човек му се е доевало нещо черно и ето ти назначението. Както става с една голяма част от службиците в държавните структури,шоу предавания, риалитита и т.н.
Една красива жена с каквото и да се захване рано или късно идва момента с офертите.
bum_bum написа:Вие сериозно ли мислите, че коя да е било жена на тази длъжност е била там защото е идеално подготвена за позицията, макар и чернокожа?
тази госпожица околие е много по- годна за тази длъжност от колкото много от водещите там. не всичко опира до кекс колега.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Бъркаш нещо. В България и точно в конкретния случай всичко опира единствено и само до секс. Или връзки, което ще рече секс с друг човек, който има влиянието да ти издейства позицията.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Съгласен съм с бум бум.
Красива жена, винаги й върви. Ама винаги, без значение умна или не чак толкова.
Някои от тях са образовани, умни, способни. Някои от тях не са, ама грам.
И пак си им вървят нещата нагоре по стълбицата.
Това съм го виждал и в Америка и в Канада, и в УК, и в цяла Европа.
Красива ли е, върви нагоре. Ако пък е и образована, и умна, отива на много високи нива.
Моята бивша шефка американка, поради по-горните причини, сега е ултра
VP от най-високо ниво. Много красива, но и много умна
Тя е моя възраст 42г., ама къде е тя, къде съм аз
Красива жена, винаги й върви. Ама винаги, без значение умна или не чак толкова.

Някои от тях са образовани, умни, способни. Някои от тях не са, ама грам.
И пак си им вървят нещата нагоре по стълбицата.
Това съм го виждал и в Америка и в Канада, и в УК, и в цяла Европа.
Красива ли е, върви нагоре. Ако пък е и образована, и умна, отива на много високи нива.
Моята бивша шефка американка, поради по-горните причини, сега е ултра
VP от най-високо ниво. Много красива, но и много умна
Тя е моя възраст 42г., ама къде е тя, къде съм аз

Последна промяна carmanf1 на 15 Дек 2022, 19:24, променена общо 1 път