Сглобяеми/модулни къщи?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Re: Сглобяеми/модулни къщи?

Мнение от Spunky » 10 Фев 2026, 2:05

С други наследници и подобно отношение, не бих се занимавал. Предполагам в близост има имоти в регулация за малко пари, ако искаш да правиш къща за ползване. Ако се навият роднините да им изкупиш дяловете, ок, но шанса някой напук да не го направи, не е малък.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 10 Фев 2026, 2:08

А защо искаш да направиш къща и след това да я продаваш?
Направи я и си я остави за почивка в България или за пенсиониране, когато ти писне от Канада.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 10 Фев 2026, 9:18

За да строиш върху старата къща се искат документи, като за нова! Всички искаха да минат по този вариант - да купят парцел със стара постройка за събаряне и върху 'петното' да строят нова, но не става! Преместваемите къщи на колела, за които говорят колегите, не са баш като ремаркета/фургони. Просто са на платформа.. В имот.бг също има такива предложения и са си баш това, за което говориш.
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Фев 2026, 9:25

BMW_POWER написа:Някой напоследък занимавал ли се е със сглобяеми къщи? Казано накратко, къщата на дядо ми изгоря при пожар миналата година. Роднините ми в момента декларират, че нямат никакъв интерес към мястото. Реално са три места, като в едното имаше масивна къща. Всичко ще бъде изринато и после мисля на мястото на старата къща да се сложи една лека сглобяема вила. Нещо от сорта на

Изображение

Трябва да оправя документално нещата, преди да се прави каквото и да е. Но това е част от "The War of the Roses". Нямаме документи, нямаме нотариални актове, само удостоверения за наследници. Дълга история ...
После ще ходи на пазара. Аз няма да се върна, а гола земя, не знам. Ще трябва да се разправям и с Община Трън. Иначе мястото е вълшебно. Село Рани луг, на няма и час път от София. Няма промишленост, няма замърсявания, тихо и мирно.

С моя сътрудник започнахме да внасяме наскоро, пристигнаха няколко контейнера другия месец ще отворим няколко да видим как са от към качество.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Предишна

Назад към Извън Темата