Как се справяте със спрелите пред входове/гаражи?
Модератор: Общи модератори
Re: Как се справяте със спрелите пред входове/гаражи?
drifty написа:Ми нека направо направим данъка на колата да започва от 5000лв годишно и проблемът е решен. Вероятно няма да има нужда и от светофари в града, щото няма да има кой да чака на тях. Заради някаква шепа лайнари всички да го ядем някак си не е готино. Нека откажем хората да се качват в колите, а тези, които са се изместили в близките села и работят в града да се оправят както искат или да се махат от града. Ако откажеш прекалено много хора да използват коли, ще решиш проблема с паркирането, а колко други ще се създадат?
Колега, въпрос на търсене и предлагане. Елементарно е. Ето ти директен пример.
https://www.google.ca/maps/@42.6932696, ... 312!8i6656
Виж тази сграда. Пет етажа офиси. Само в нашия бяха бяха повече от десет човека, плюс клиентите, които идваха. Колко паркоместа има и как да се разпределят? Клиентите на пицарията не ги броя. Вдясно е жилищна срада и там живее (ше) виден бургаски политик, известен с прозвището "салфетката". Та как ти безплатно би разпределил местата?
Има ли стикъри на английски? Тук мога да раздавам по поне 100 на ден.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
vicho написа:
аман от селяни... да си ходят на село при майките си, че ми писнА...
Да... ти кога тръгваш?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Като за начало може да пререгистрира кошника / и моето е кошникkoziak написа:vicho написа:
аман от селяни... да си ходят на село при майките си, че ми писнА...
Да... ти кога тръгваш?
/ със СВ регистрация, белким вкара нЕкой лев в общината, чийто асфалт търка през 90% от времето...Sent from my iPhone using Tapatalk
Типична реакция на бежанеца
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
vicho написа:koziak написа:Да... ти кога тръгваш?
където ме пращаш, там да ме чакаш, селяк
Почна се кой е по-гражданин. Засрамете се... Темата е в друга посока. Ако Ви е кеф направете отделна тема гражданя и селото
Sent from my iPhoneХ using Tapatalk
Няма вече BMW
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Врачанското момче за софиАнец ли се взе вече бе, ше падна .....
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Стига толкова с този 'прованс'! Е.а ти аристократите! Не стана ли ясно,че всичко зависи от възпитанието на човека,а не от това къде е роден или живее! В България има повече от един ГРАД! "Селянин' е нарицателно за поведение,а не за място на произход! Това важи с пълна сила през последните години!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
skoti79 написа:Врачанското момче за софиАнец ли се взе вече бе, ше падна .....
Най-надъханите софЕАнци са тия дето са излезли от село преди 5-10 години
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Преди 10 или 20 год все тая.
Аз масово забелязвам, че разни новодошли или първо поколение са най-важни, докато истинските от 2-3 поколение и повече не парадират и като цяло са читаво хора.
Просто няма какво да доказват и на кой.
Аз масово забелязвам, че разни новодошли или първо поколение са най-важни, докато истинските от 2-3 поколение и повече не парадират и като цяло са читаво хора.
Просто няма какво да доказват и на кой.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Истинските са тук от поне 7-8 поколения; тия дето са софиянци отпреди 44-та.
Тия дето са от 2-3 поколения са точно най-големите селяни, бабите им и дядовците им взети от нивите и натъпкани по панелките, за да има кой да работи в Кремиковци, 6-ти септември, Балканкар и т.н.
Познавам и от трите вида; всичките си имат и мърша, и качествени представители.
То не е до произход, а до възпитание и манталитет...
Тия дето са от 2-3 поколения са точно най-големите селяни, бабите им и дядовците им взети от нивите и натъпкани по панелките, за да има кой да работи в Кремиковци, 6-ти септември, Балканкар и т.н.
Познавам и от трите вида; всичките си имат и мърша, и качествени представители.
То не е до произход, а до възпитание и манталитет...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
BMW_POWER написа: Буферни паркинги покрай метрото (платени) и билета на паркинга е билет за градски транспорт за деня за 5 човека.
Бориш многото коли в града с вдигане на цените на буферните паркинги, хитро

- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Трябват подземни паркинги общински не много скъпи. Сега на Гурко за 1 час плащам 3 лв за 24 ч е 35 лв. Паркинг Займов 1 час 2.50 и др. Всички са частни един общински няма
Няма вече BMW
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Аз преди две седмици със съпругата и малко бебе спряхме колата на буферния паркинг на Метро и после цял ден обикаляхме из Центъра..първите два часа са безплатни,после по 50ст...според мен си заслужава. 

b_u_b_o написа:BMW_POWER написа: Буферни паркинги покрай метрото (платени) и билета на паркинга е билет за градски транспорт за деня за 5 човека.
Бориш многото коли в града с вдигане на цените на буферните паркинги, хитро
Споделям личен опит. Тук е така. Е, паркинга е безплатен, но плащаш автобуса или метрото. Идваш от крайните квартали или селата, защо да се вреш у трафика? Въпрос на възпитание и най-вече манталитет. Ако намалеят колите в центъра, проблема от заглавието на темата ще намалее значително. Защо няма общински паркинги? Ми мафията разпродаде всичко без пари и сега няма къде. Пак казвам, всичко е въпрос на желание.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
Преди години се ядосвах, като видя някой спрял по селски начин. От доста време тотално не ми пука, даже ми е смешно като видя на какви чудеса са способни хората при паркиране. Най-удачен вариант ми се вижда да се ползват мобилни приложения, фейсбук и т.н. с цел популяризиране на идиота.
P.S. Относно селянията... Лятото се прибирах от Прага със самолет и захода към Бг става откъм северозапада. Еми... от Видин насам самолетът вече снижава и минава разстоянието за около 15мин. Миналото лято пътувах София - Бургас и общо взето излетяхме..... и кацнахме
Цялата ни територия е едно голямо село, така че тия спорове София-провинция..... bitch please 
P.S. Относно селянията... Лятото се прибирах от Прага със самолет и захода към Бг става откъм северозапада. Еми... от Видин насам самолетът вече снижава и минава разстоянието за около 15мин. Миналото лято пътувах София - Бургас и общо взето излетяхме..... и кацнахме