За кой ще гласувате на парламентарните избори?
Модератор: Общи модератори
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Evelin Cotsev написа:Боико е един циркаджия и медиен герои , кво сте наскачали всички. Волен е ненормалник , които само лае . Бяха сдс , после станаха лоши, после царя , след тва и тои не бил стока , сега бсп не били , на следващите избори ще е герб , после ще се говори , че и те не стават. Общо взето няма партия дето да става , важното е да изберем по малкото зло , което спореед мен е не е герб и атака !

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Като системата е смотана колкото и да гласувате пак нищо няма да направите... Никой политик не е по-малкото зло всичките са едни голямо ЗЛО! А това че като не гласуваш нямаш право после да се оплакваш е голяма глупост... Като си плащаш данъците и тн имаш право да си недоволен!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
А, те повечето дет гласуват не си плащат данъците, така че от тая гледна точка може да си спокоен.
Според мен по скоро таква хора(дето не си плащат данъците - добавям ,че колегата нещо ене ме разбра) нямат право на граждански права, защото не си изпълняват задълженията към държавата.
А не тези, които имат някакво право(например да гласуват), но не го ползват.
Според мен по скоро таква хора(дето не си плащат данъците - добавям ,че колегата нещо ене ме разбра) нямат право на граждански права, защото не си изпълняват задълженията към държавата.
Последна промяна D3BEP на 15 Дек 2008, 18:10, променена общо 1 път
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
D3BEP написа:Според мен по скоро таква хора(дето не си плащат данъците - добавям ,че колегата нещо ене ме разбра) нямат право на граждански права, защото не си изпълняват задълженията към държавата.

Последна промяна Сондьора на 15 Дек 2008, 19:01, променена общо 1 път
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
и
vesko06 написа:Кат не гласуваме, пак тея дет сега са на власт, те ще станат..! Аз лично ще гласувам за Атака..
и аз
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
D3BEP написа:.....
Нещо не ми отговори, и дежурните рейсовете от анадола ли са "пропаганда"???
И като не гласувате кой ли печели по-голям процент?? СДС, БСП кой???
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
гласуването за атака ми навява смешният ,но и тъжен спомен за жоро-цирка или жорж ганчев ,когато повечето явно не сте имали право на глас. та той беше един луд,циркаджия и ненормален ,но вярващ си откаченяк ,който казваше точно тва,което искаха да чуят хората от тиливизора,говореше като навит с пружина и нямаше кой да го надприказва като леко замазмаше истините ,изскочили за него.
тогава покрай ненормалника се намериха 39% ненормални да гласуват за него....!! сега като излезат резултатите всички психодиспансери могат да вземат резултатите и директно да си попълнят местата.......!!! или поне да имат впредвид колко човека може да им дойдат на гости.
казвал съм го и по друг повод: имам роднина,който се хвалеше ,че е гласувал така и като попитах защо -отговори-ми щото много хубаво говори....!!! ако някой ми даде друга причина да се гласува за атака-слушам!!!????
тогава покрай ненормалника се намериха 39% ненормални да гласуват за него....!! сега като излезат резултатите всички психодиспансери могат да вземат резултатите и директно да си попълнят местата.......!!! или поне да имат впредвид колко човека може да им дойдат на гости.
казвал съм го и по друг повод: имам роднина,който се хвалеше ,че е гласувал така и като попитах защо -отговори-ми щото много хубаво говори....!!! ако някой ми даде друга причина да се гласува за атака-слушам!!!????
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ами историята се повтаря.
Тогава аз гласувах за Жорж.
Сега по - младите от мене ше гласуват за Атака...
///peter, ти не знам запознат ли си въобще със закона за изборите...
Според мен не.
То не е само превозване, приятелю.
Не може некой преминал границата вчера днес да се яви пред тотопункта.
Изисква се заявление и местна регистрация. Айде, заявлението пред ИК се урежда.
Регистрацията отнема между 10 дни и месец.
Освен ако:
1. Немаш хора в полицията.
2. Немаш жилища.
Та...
Тея празни жилища по морето(хотели) не са случайни.
Те пак са си празни, ама имат доста регистрирани "по местоживеене", особено миналата година за местните избори, когато бате Бой и Атака спечелиха тука властта.
Това разбира се не става без вещата намеса на местните барони, Благородници, любимците на всяка власт, двамата - кхъ-кхъ... Нема да казвам имена.
Да не земе некой любимец да ме наплюе...
В техния кръг има и доста известни превозвачи, някои от които познавам... хм, добре, и те не превозват нито турци, нито цигани.
Затова пък превозват големи рейсове! И по много!
Така че не ми говори глупости.
Ахмед Доган праща автобуси верно. Има турски превозвачи, Ентуртранс, ментуртранс, има мегдан да си говорим.
Но най - големият изборен турист не е той.
Всички го првят и той даже е далече назад. Което ясно си личи по изборния резултат. Той нема и толкова хотели приятелю... Тея не строят хотели. Те строят... хотелни селища. По 15 на хълм...
Нали, тва им е работа между другото... Ама никога не забравят да я правят...
Така че... Тва че на тебе са ти разказали за Доган... Не значи че всичката истина е твойта истина.
Значи просто че с тая евтина история опитват да те надъхат.
Тогава аз гласувах за Жорж.
Сега по - младите от мене ше гласуват за Атака...
///peter, ти не знам запознат ли си въобще със закона за изборите...
Според мен не.
То не е само превозване, приятелю.
Не може некой преминал границата вчера днес да се яви пред тотопункта.
Изисква се заявление и местна регистрация. Айде, заявлението пред ИК се урежда.
Регистрацията отнема между 10 дни и месец.
Освен ако:
1. Немаш хора в полицията.
2. Немаш жилища.
Та...
Тея празни жилища по морето(хотели) не са случайни.
Те пак са си празни, ама имат доста регистрирани "по местоживеене", особено миналата година за местните избори, когато бате Бой и Атака спечелиха тука властта.
Това разбира се не става без вещата намеса на местните барони, Благородници, любимците на всяка власт, двамата - кхъ-кхъ... Нема да казвам имена.
Да не земе некой любимец да ме наплюе...
В техния кръг има и доста известни превозвачи, някои от които познавам... хм, добре, и те не превозват нито турци, нито цигани.
Затова пък превозват големи рейсове! И по много!
Така че не ми говори глупости.
Ахмед Доган праща автобуси верно. Има турски превозвачи, Ентуртранс, ментуртранс, има мегдан да си говорим.
Но най - големият изборен турист не е той.
Всички го првят и той даже е далече назад. Което ясно си личи по изборния резултат. Той нема и толкова хотели приятелю... Тея не строят хотели. Те строят... хотелни селища. По 15 на хълм...
Нали, тва им е работа между другото... Ама никога не забравят да я правят...
Така че... Тва че на тебе са ти разказали за Доган... Не значи че всичката истина е твойта истина.
Значи просто че с тая евтина история опитват да те надъхат.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Дзвер , ти ме изумяваш . Как така за Жорж си гласувал ?
- Все пак каквото и да се говори трябва да се гласува .
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ебаси,от всички посочени в анкетата ми се повдига,но от ДПС ми идва да .....! Абе на тез електората ако го наречеш робски,ще е комплимент за тях! Абе тези са безгръбначни медузи и заслужават тухла в задниците!
Специален поздрав за тях!!!!
http://zazz.bg/play:ea441147
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
POL_Starshi написа:Ебаси,от всички посочени в анкетата ми се повдига,но от ДПС ми идва да .....! Абе на тез електората ако го наречеш робски,ще е комплимент за тях! Абе тези са безгръбначни медузи и заслужават тухла в задниците!
Точно тия медузи ще определят хората в парламента ако не излезем да гласуваме... Щото те ще излязат със сигурност.
Роби не ами слуги, доброволни при това.
Дзвер що за Джордж? Ако не е тайна кой набор си?
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Е колеги, Жорж беше 94-та година.
Ами защто осмятах, че на големия цирк му трябва един голям циркаджия.
А сега си мисля, че такива "кандидати" пускат само за избирателна активност...
Ами защто осмятах, че на големия цирк му трябва един голям циркаджия.
А сега си мисля, че такива "кандидати" пускат само за избирателна активност...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring