Имотният пазар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Re: Имотният пазар

Мнение от Jorixa » 16 Мар 2023, 18:07

ildivvy написа:Това е идеално за отдаване под наем на мотористи! Могат да се съберат доста мотори и да се вземе хубав наем!

Бе бая трябва да е хубав тоя наем да избиеш 150 бона :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 16 Мар 2023, 18:13

Никой нищо не избива с наеми.
Това, както и почти всичко е касичка за пари, няма избиване и наеми, видно е и от празните недовършени апартаменти които са поне 30-40%, които си сменят собствениците.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 16 Мар 2023, 20:38

Точно така! Не говоря за избиване... А и то, по принцип, се избива 'разход'.. Става дума, че от гараж с такава форма, май ще е най-добрия вариант, ако го 'наемат' повече хора и споделих вариант как да се случи това!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 19 Мар 2023, 20:48

Днес рових из имот.бг доста време и следобеда реших да се пусна на разходка до едно от селата, които оглеждам, да видя обстановката, да разпитам местните, та се пуснах.

Тихо, спокойно, чуват се птички, тук таме тиха музика докато минавам по улиците на селото. Хубава музика. Само на едно място беше по-силна и не толкова приятна, но пак не беше някаква мазна чалгия. Заприказвах една двойка младежи като мен, живеят под наем в Търново и от година стягат къщата за да се преместят, разпитах ги, приятни хора. После един малко по-възрастни мъж, правещ същото. Накрая спрях до едно магазинче, чух англичани и викам да се отбия, хем да си купя нещо, хем да разпитам, ама гледам, оставил съм портфейла в колата. Влязох в магазина, оказа се, че може с карта да платя (изненадах се, селото не е голямо), взех си една водичка и разпитах момичето в магазина, после излязох и заговорих двете двойки англичани, общ овзвро мнението на всички беше - топ. Няма цигани, има млади хора, аз самият видях доста новопостроени, строящи се или ремонтиращи се къщи. Като цяло ми хареса преживяването. Селото изглежда чисто, ток, вода, интернет има, няма обаче канализация, на ями са къщите.

Има автобуси, читалище, сградата на кметството е много хубава (на снимката)
received_1364021641119991.jpeg

Пътят до селото е около 25 минути, като е спокоен и целия път е в ето това състояние:
received_176996998018962.jpeg

Ще следя обявите, ще пообиколя пак така и други села, да стесня търсенето на къща. :bchug:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 19 Мар 2023, 20:56

Хич не обикаляй,а направо почвай из селото да гледаш. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 20 Мар 2023, 0:59

slatanic написа:Хич не обикаляй,а направо почвай из селото да гледаш. ;)

В момента няма обяви, които да ми допадат и да мога да си позволя. :bchug: Скоро беше излязла много приятна обява ценово, но къщата беше огромна и не си дадох много зор да проучвам селото. Има още няколко села, които доста ми допадат и смятам да посетя, за да добия представа как са нещата там, за да имам подготовка ако се появи атрактивен имот. :bchug:

Тук поне в близост има доста хубави села, та има избор, само пари да имашю. Но аз като нямам, трябва да си напиша домашното и да дебна къде ще излезе нещо. Но това село за сега, заедно с още едни в посока Русе са ми фаворити.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 20 Мар 2023, 1:29

https://www.alo.bg/8482541

Взимай парцел и ще ни извикаш всичките лаладжии от форума да бъркаме бетон :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 20 Мар 2023, 1:39

Е кажи поне кое е селото де :) И пак мисли дали спокойното място за теб ще е подходящото да създадеш семейство и децата ти да имат читава среда. Че това ми е на дневен ред на мен и пиша...
---

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 20 Мар 2023, 1:40

theraven_nz написа:Е кажи поне кое е селото де :)

Има табелка на кметството. :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от theraven_nz » 20 Мар 2023, 1:49

dhtj написа:
theraven_nz написа:Е кажи поне кое е селото де :)

Има табелка на кметството. :D

Чукча писател, не читател :oops: Мерси!

П.С. Ходил съм отдаааавна там, манастирът беше много живописен.
---

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 20 Мар 2023, 9:27

По-миналата година ходих на къмпинг къпиновски манастир и през деня смърдеше яко на лайна.
Имало някакъв проблем с някаква ферма наблизо. Не е зле да провериш, дали са се оправили:
https://boliarinews.bg/2021/08/01/80-%D ... %85%D0%B0/
I love the sound of V8 in the morning...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 20 Мар 2023, 10:43

drifty написа:...има избор, само пари да имаш...

Миналата година имаше по-голям избор и цените бяха ОК. Снощи викам чек да пусна едно търсене...то си евало мамата :mhihi: Хем на майната си, хем не е кой знае какво, хем цените като в сентръл парк :mhihi: Е, поне не е само в търновско така :mhihi: Направих си труда да хвърля едно око и на бургаско...и там си евало майката по всички параграфи, ама на степен втора или трета :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 20 Мар 2023, 21:03

STEVAL написа:https://www.alo.bg/8482541

Взимай парцел и ще ни извикаш всичките лаладжии от форума да бъркаме бетон :mhihi:

Всички от строителната тема в една редица и да почваме :D. По принцип много ми се иска някога да строя, но с кредитирането е зор работата, а аз за момента нямам друг избор за финансиране. Наличните спестявания не са кой знае каква сума.

theraven_nz написа:Е кажи поне кое е селото де :) И пак мисли дали спокойното място за теб ще е подходящото да създадеш семейство и децата ти да имат читава среда. Че това ми е на дневен ред на мен и пиша...

Къщите в града са ужасно скъпи, както и в най-близките населени места. Аз съм сам, всичките разходи ще са на мой гръб, та скъп имот в града, където средата предполагаемо е по-добра, би било финансово самоубийство. Но и за средата тук не съм сигурен, по улицата, на която живея тук, минават много деца всеки ден и всичко е пълно с боклуци, тотално невъзпитани идиотчета. Па момичетата гъзареят с разни айкуси или там каквото пушат.

msi200 написа:По-миналата година ходих на къмпинг къпиновски манастир и през деня смърдеше яко на лайна.
Имало някакъв проблем с някаква ферма наблизо. Не е зле да провериш, дали са се оправили:
https://boliarinews.bg/2021/08/01/80-%D ... %85%D0%B0/

Това и тук в града се случва от време на време..

madafaka_donkele написа:Миналата година имаше по-голям избор и цените бяха ОК. Снощи викам чек да пусна едно търсене...то си евало мамата :mhihi: Хем на майната си, хем не е кой знае какво, хем цените като в сентръл парк :mhihi: Е, поне не е само в търновско така :mhihi: Направих си труда да хвърля едно око и на бургаско...и там си евало майката по всички параграфи, ама на степен втора или трета :mhihi:

Да, доста се вдигнаха цените, но от време на време излизат приятни имоти.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5 ... f1=1&fe7=1
Тази ми я предложиха още преди да излезе на обява, че колегата е собственик на съседната, но не е точно в селото, а във вилната зона - супер място, но си е отдалечено, не ми е стори много подходящо за постоянно живеене, въпреки че днес даже ми вика колегата, че мислел да се пробва да живее там 1-2 месеца сега. А тая вече се продаде.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5 ... f1=1&fe7=1
Тази много ми допада, но и тя е във вилната зона, не в самото село.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от theraven_nz » 20 Мар 2023, 23:20

Внимавай много с тия вили, защото едно е да идеш за една-две седмици да си направиш кефа лято/зиме, друго е да живееш постоянно там и да трябва да я топлиш през целия зимен сезон (пък и да я охлаждаш лятото). Надали някой е инвестирал в изолации и дограми за 2 месеца тотал живеене вътре на година. Тая втората за мен си е един парти плейс и нищо повече (в което няма нищо лошо, разбира се). Локация и амбиентна среда не коментираме даже.

За покупка на УПИ и сглобяема къща мислил ли си?
---

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 21 Мар 2023, 0:12

Не съм мислил, все още не мога да ги възприема, пък и май не са и особено евтини.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата