Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Re: Политическа.

Мнение от Exclusive89 » 08 Юни 2023, 8:08

3186, защо се мъчиш ве, човек... едва ли ще те разберат. Особено бат Jordan, той си знае неговото и това е.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 08 Юни 2023, 8:09

Нещата отиват към Пеевски да е председател, ако възраждане няма да се включват в тези гласувания …

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Юни 2023, 8:12

Джордане, когато едно пиле пее като пате, ходи като пате, пляска с крила като пате, обикновено пилето е пате. Бръсначът на Окам, често най-очевидната истина е вярната. Не виждам защо да търся друга. Те не са го избрали, но в случая СА МОЖЕЛИ да го спрат, а не са го направили. Това са фактите, а ти ако искаш пикай срещу тях и се самоубеждавай. Когато фактите се променят може и аз да си сменя мнението.
Другият възможен вариант, който писах не веднъж е просто, че те са шайка циркаджии, които са там само за да вдигат аларма и не ги вълнува кой и какво ще гласува. Да не забравяме и в миналия парламент колко пъти бяха гласували със ЗА заедно с голяма водеща партия, а на въпроса защо Коцко тогава каза, че било нормално да имат и еднакви виждания, журналиста пак го подпря как така мисля бяха към 80% или 90 съответствията и онзи отговори баш в стил Възраждане, с оправдания, шикалкавения и неясни твърдения. Както е направил и вчера. Пилето може и да е пате, не знам защо конспиратор като теб не го допуска. Да не се окаже, че Коцко е подскачал само толкова време да обира вота на русофилите и после да го тика когато е нужно и той на Боко. Не, че Боко не играе и с Русия, просто в момента не може да си го позволи. Помним кученцето на Путин, помним и нещата с Лукойл. Накрая ще излезе, че Боко командва целия парламент в сянка.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Юни 2023, 8:20

Тоя бутон "въздържал се" трябва да го махнат от машинките.
Какво означава "въздържал се" при едно гласуване?!
Или приемаш или не и край.
"Въздържал се" според ПП било да не се "счупил" диалога с ДПС, което означава, че са съгласни.
Между другото, защо е толкова демонизиран Пеевски?
По време на пандемията тоя даваше постоянно и най-много пари на болници, лекари, помогна на много хора при лечението.
Къде що имаше някакъв казус за пари този постоянно даваше.
Даже имаше някакъв случай в Пазарджик, дето някакъв парк искаха да го застрояват, този го купи и го дари на общината, че даже и някакви пари даде за облагородяване.
Дори и да е гепил, като всички останали, останалите не даваха толкова, дори ей така да си оправят кармата.

По-назад беше пуснат някакъв линк с "доказателства" за неверни твърдения.
Интересни са две неща.
Всички политици без изключения лъжат и това го има като доказателство в нета, но сайта визира само 1 или двама човека , което си е чисто тенденциозно.
Второто е , където някой колега иска обосновка, че тези неща не са лъжи.
И така да е, ама в последно време гледам, че на тепсия самите лидери да кажат "ей , аз лъжа и предавам националните интереси (последните записи в нета), промитите мозци (не визирам никой конкретно) ще защитят лидера си с оправдание "ми то по-малкото зло" или " ми то няма полезен ход".
И аз познавам доста "интелектуалци" дето са гласували за ДБ и ПП и голяма част не могат да две магарета сено да разделят, в живота си са само някакви неудачници постоянно "борещи се" за нещо си, ама все нямащи нещо време (да стане от дивана в къщи или зает да си чопли носа) да направят каквото и да е.
Ама иначе "интелектуалци" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 08 Юни 2023, 8:23

Те не са го избрали, но в случая СА МОЖЕЛИ да го спрат, а не са го направили.
Това вече е нещо съвсем друго . И не е така 100% факт , както 100%вия факт че Пеевски беше избран с гласовете на Слави ДПС ГЕРБ и част от Подмяната .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 08 Юни 2023, 8:50

Е.Димитров написа:
ID A написа:Върнали са шефовете на НАП и митниците, Спецов и Тонев, които бяха и при предишното управление на ПП.

Ми Спецов човека разбира схемите и ще се бори с тях :mhihi:

Спецов е нищо друго освен некадърна бухалка :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 08 Юни 2023, 9:06

Не виждам какво дискусионно има, след като е качена снимка на таблото и ясно се вижда кой как е гласувал.
Ще се радвам колегата бмв маняк иво и т.н., като най-изявен застъпник на това недуразумение копейката, да обясни причината партията на сърцето му да гласува по най-безумния начин всеки път. Бих се радвал също така някой от ултрасите на вгъзраждане да даде пример с реално свършена работа, приет закон, дори участие в комисия на тези 37 заплати, които отиват на вятъра. Пропаганда постовете във фейсбук и логистичната организация на протестчета без никакъв ефект не се броят.
Последна промяна blqsu4ko на 08 Юни 2023, 9:08, променена общо 1 път
Live it like you Love it

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Юни 2023, 9:07

Don_Diego написа:
Е.Димитров написа:
ID A написа:Върнали са шефовете на НАП и митниците, Спецов и Тонев, които бяха и при предишното управление на ПП.

Ми Спецов човека разбира схемите и ще се бори с тях :mhihi:

Спецов е нищо друго освен некадърна бухалка :mhihi:

Нали тая нацепена баДка имаше някаква фирма, дето я беше пуснал по схемата, която хич не се харесва на НАП :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Юни 2023, 9:21

И аз не знам Пеевски какво са се хванали чак толкова за него. Да, мошеник от класа, ама кой не е? Вероятно работи за някой и някой му даде парите в ръцете едно време и той затова е в политиката. Пак може Боко да е намесен. Да не се окаже, че и Пеевски е просто работник на Боко...
Бах тоя октопод, всичките ги върти.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 08 Юни 2023, 9:32

Нали тая нацепена баДка имаше някаква фирма, дето я беше пуснал по схемата, която хич не се харесва на НАП

Продал си е фирмата на клошар , или цялата или само неговия дял , нямам идея не помня вече какъв му беше случая . По принцип никой не търси клошари за да им продаде фирма , с тая работа се занимават посредници . Имат готови клошари под ръка и познават държавни служители на подходящи места . То си е цяла корупционна схема , не някакъв късметлийски начин да се отървеш от трън в зъдника . Играят роля на свързващо звено между безнесмена който иска да се отърве от фирмата и решението . После с тая фирма може да я ползват за бушон или да точат ДДС в разни схеми , което най вероятно е станало и при него .
Схемата е много подобна на 8те джуджета , там имаме комбинативен човек посредник Пепи Еврото който е със дебели връзки и много познати в съдебната система . Ролята му е на посредник между корумпирани магистрати и клиентите на зор с нужда от правосъдие . Обаче дейноста е незаконна и съответно привлича зли сили готови на всичко за пари , така че някои от клиентите са пострадали като са налапали стръвта на Пепи .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 08 Юни 2023, 9:41

blqsu4ko написа:...

Влезли са в типичния, за такава партия, безкраен цикъл на ескалация. За да оцелеят, трябва да правят и твърдят все по-неадекватни и съответно все по-трудно обясними неща, иначе електората им, който по принцип му е доста трудно да се концентрира върху едно нещо за дълго време ще се насочи другаде :) В един момент ескалацията, разбира се вече не може да продължи, защото вече няма на къде и следва самоунищожение отвътре навън. Това обикновено се случва малко след като една група хора, които грешат за всичко, по всяко време почне да твърди, че това е невъзможно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Юни 2023, 9:51

Сагата с тоя Спецов е такъв срам и позор, че думи нямам. Връчили му ревизионен доклад, но той не знаел, че дължи едни милиони на държавата. По някое време, когато са трупани задължения не бил той собственик, а ... жена му. После се разочаровал, че не му върви бизнеса и по чудо се появил купувач за фирмата.. малоимотно лице от Драгоман с криминални регистрации. Обяснил му, че фирмата има задължения, но онзи отговорил, че няма притеснения. Кво толкова, купуваш забатачена фирма с милион и кусур дълг към Н@П, дребна работа.

Но пък от друга страна Н@П под негово ръководство бележи някакви рекорди по събираемост. Само от бившата си собствена фирма не може да си вземе парите явно. :dunno:

Това като някакъв друг бастун, не помня кой от всичките тия агенции, дето беше купил къща, чиито проект е бил за милион и нещо за някакви дребни пари. И те го питат- но не виждате ли нещо нередно, къщата е оценена на милион, а вия я взимате за няколко пъти по-малко. И той - да, и аз видях тази чудесна и просто не можех да я пропусна :mhihi:

Чудно ми е как ще реагира Н@П, ако утре ме подпукат като физическо лице за това, че съм си купил примерно новата S класа, която е 300к в Балкан Стар и аз им обясня, че т.к. са ми я предложили само за 15 000лв не съм могъл да устоя на подобна оферта :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Юни 2023, 10:00

Пецо-Спецо е от наше момче, бе!

Нали знаеш, едните са по-наши! :ok:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Юни 2023, 10:30

Ясно ма после всеки ми вика - ти си тъп, че не гласуваш. Еми как да гласувам при това положение? Гласува ми се, но нямам желание. :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Юни 2023, 11:11

Ама ти мислиш, че това с колите не се случва точно така ли?
Иначе шестима членове на ВСС изведнъж да решили, че искат да се откажат от искането си за предсрочно освобождаване на Гешев. Честито. Дано не съм чул съвсем правилно радиото защото не намирам информация в нета.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата