Световно по футбол 2026
Модератор: Общи модератори
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Re: Световно по футбол [emoji[emoji638][emoji639][emoji[emoj
А бе тоя коментатор как нарича емилиано мартинес не мога да чуя добре.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Световно по футбол 2026
Е, футболната логика възтържествува. Аржентина отиде духом на този финал. И накрая можеше да изравни, на дузпите не мисля, че щяха да спечелят защото останаха само дървари на терена и Меси. Изкара и Алварез, та едва ли, ама пак рулетка щеше да е.
Още срещу Англия трябваше да бъде изгонен тоя дърварин, а не да изравняват.
Още срещу Англия трябваше да бъде изгонен тоя дърварин, а не да изравняват.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Егати нещастието , 1 евро съм назад

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аржентина нямаха една атака 90 минути, баси тъпия финал. За 3-то и 4-то място, беше бая по-интересен.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Пълна трагедия финала. След финала и селски изцепки между играчите - https://mach.bg/n-10665-boi-mezhdu-igra ... DwZDzMkqGQ
Бях за Аржентина , ама финалист с 0 удара към вратата в редовното време не заслужават победата.
А като цяло за световното - много слаби всички. Като даваха по трибуните бившите шампиони и звезди - ако бяха в едно поколение, сегашните само могат да им носят водата. Снощи даваха един до друг Касияс, Шави, Иниеста, Пуйол, Давид Вия и т.н. Ми сегашните шампиони, които станаха убедително шампиони с 1 допуснат гол... на старите шампиони могат да им носят топките само.
За Бразилия - преди старата бяха снимали физиономиите на Роналдо и Ривалдо, които гледаха тренировка на сегашните. По изражението им беше ясно какво следва.
Германия ? Те играха ли
Почти като Италия
От Пирло, Малдини, Дел Пиеро, Инзаги и т.н., до "не можем да се класираме няколко пъти".
А цялата организация с паузи за вода, реклами, концерти и т.н.... тва да не е Супербол
Дано европейското е по-интересно.
Бях за Аржентина , ама финалист с 0 удара към вратата в редовното време не заслужават победата.
А като цяло за световното - много слаби всички. Като даваха по трибуните бившите шампиони и звезди - ако бяха в едно поколение, сегашните само могат да им носят водата. Снощи даваха един до друг Касияс, Шави, Иниеста, Пуйол, Давид Вия и т.н. Ми сегашните шампиони, които станаха убедително шампиони с 1 допуснат гол... на старите шампиони могат да им носят топките само.
За Бразилия - преди старата бяха снимали физиономиите на Роналдо и Ривалдо, които гледаха тренировка на сегашните. По изражението им беше ясно какво следва.
Германия ? Те играха ли
Почти като Италия А цялата организация с паузи за вода, реклами, концерти и т.н.... тва да не е Супербол
Дано европейското е по-интересно.- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Не знам дали жегата, влажността, многото пътуване между стадионите не оказа влияние за това цялостно слабо представяне.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Организирането на световно на цял и то голям континент е грешка! Промяната на играта заради рекламните простотии е ясна... Европейското винаги е било по-интересно и 'репер' за развитието на тази игра! Новите шампиони спечелиха заслужено шампионата, както предвидих. В момента в света има страшно много индивидуални звезди и отчайващо слаби отбори. То, затова и клубните надпревари са 'истината' в този спорт в момента.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Видяхте ли снощи тРумпета като подаде купата на испанците как искаше да остане с тях като я вдига капитана
Джани Инфантила се видя в чудо да го приканва ту наляво ту надясно да напусне сцената
Трябваше да отлеят една и за бай д0нчо че малко го ядосаха ми се струва 
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Просто трябваше да викнат служебно САЩ на финала за сметка на Аржентина, където да загубят достойно от Испания.
И без това Аржентина в мига в който спряха да ги подпират съдиите и извадиха мангалския манталитет като отидоха да се бият с испанците след края на мача.
Трябваше с Норвегия да се сбият.
И без това Аржентина в мига в който спряха да ги подпират съдиите и извадиха мангалския манталитет като отидоха да се бият с испанците след края на мача.
Трябваше с Норвегия да се сбият.

In God we trust, all others we track.