Световно по футбол 2026

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Световно по футбол [emoji[emoji638][emoji639][emoji[emoj

Мнение от turieca » 19 Юли 2026, 23:25

А бе тоя коментатор как нарича емилиано мартинес не мога да чуя добре.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Re: Световно по футбол 2026

Мнение от barty » 20 Юли 2026, 1:05

Честито на Испания!
Играха по-добре.
:yes:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Юли 2026, 1:05

Е, футболната логика възтържествува. Аржентина отиде духом на този финал. И накрая можеше да изравни, на дузпите не мисля, че щяха да спечелят защото останаха само дървари на терена и Меси. Изкара и Алварез, та едва ли, ама пак рулетка щеше да е.
Още срещу Англия трябваше да бъде изгонен тоя дърварин, а не да изравняват.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 20 Юли 2026, 1:11

Егати нещастието , 1 евро съм назад :banghead: :D

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 20 Юли 2026, 10:27

Аржентина нямаха една атака 90 минути, баси тъпия финал. За 3-то и 4-то място, беше бая по-интересен.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 20 Юли 2026, 10:43

Пълна трагедия финала. След финала и селски изцепки между играчите - https://mach.bg/n-10665-boi-mezhdu-igra ... DwZDzMkqGQ

Бях за Аржентина , ама финалист с 0 удара към вратата в редовното време не заслужават победата.

А като цяло за световното - много слаби всички. Като даваха по трибуните бившите шампиони и звезди - ако бяха в едно поколение, сегашните само могат да им носят водата. Снощи даваха един до друг Касияс, Шави, Иниеста, Пуйол, Давид Вия и т.н. Ми сегашните шампиони, които станаха убедително шампиони с 1 допуснат гол... на старите шампиони могат да им носят топките само.

За Бразилия - преди старата бяха снимали физиономиите на Роналдо и Ривалдо, които гледаха тренировка на сегашните. По изражението им беше ясно какво следва.

Германия ? Те играха ли :dunno: Почти като Италия :mhihi: От Пирло, Малдини, Дел Пиеро, Инзаги и т.н., до "не можем да се класираме няколко пъти".

А цялата организация с паузи за вода, реклами, концерти и т.н.... тва да не е Супербол :dunno: Дано европейското е по-интересно.
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 20 Юли 2026, 12:28

Не знам дали жегата, влажността, многото пътуване между стадионите не оказа влияние за това цялостно слабо представяне.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 20 Юли 2026, 12:35

Организирането на световно на цял и то голям континент е грешка! Промяната на играта заради рекламните простотии е ясна... Европейското винаги е било по-интересно и 'репер' за развитието на тази игра! Новите шампиони спечелиха заслужено шампионата, както предвидих. В момента в света има страшно много индивидуални звезди и отчайващо слаби отбори. То, затова и клубните надпревари са 'истината' в този спорт в момента.
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 20 Юли 2026, 16:50

Видяхте ли снощи тРумпета като подаде купата на испанците как искаше да остане с тях като я вдига капитана :mhihi: Джани Инфантила се видя в чудо да го приканва ту наляво ту надясно да напусне сцената :mhihi: Трябваше да отлеят една и за бай д0нчо че малко го ядосаха ми се струва :D

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Юли 2026, 18:19

Просто трябваше да викнат служебно САЩ на финала за сметка на Аржентина, където да загубят достойно от Испания. :ok:
И без това Аржентина в мига в който спряха да ги подпират съдиите и извадиха мангалския манталитет като отидоха да се бият с испанците след края на мача. :mhihi:
Трябваше с Норвегия да се сбият. :ok:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Предишна

Назад към Извън Темата