40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да живее…
Модератор: Общи модератори
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: 40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да жив
b_u_b_o написа:С приказки няма да стане, жената не е логична като мъжа да седнете да си кажете аз искам тва ти тва, праиме ли го? Те са на усещане, и да приказвате, не го ли "чувства" нищо няма да излезе. А това което голегата обяснява ясно се вижда, че е изгубила интерес. А да го събудиш на ново...шансовете ти са минимални. Затова давай натам, пък на тая ако ѝ дойде акъла сама ще се върне и тогава вече козовете ще са в твоите ръце.
Лош подбор на думи от моя страна.
Макар, че имам един колега, добър "оратор", дето беше седнал да говори с жена си и да и обясни, че ако продължава да се държи така, няма да и хареса крайния резултат, ако и той започне да се държи по същия начин, та доста бързо я "приземи", но това е по-скоро изключение от правилото.

drifty написа:b_u_b_o написа:С приказки няма да стане, жената не е логична като мъжа да седнете да си кажете аз искам тва ти тва, праиме ли го? Те са на усещане, и да приказвате, не го ли "чувства" нищо няма да излезе. А това което голегата обяснява ясно се вижда, че е изгубила интерес. А да го събудиш на ново...шансовете ти са минимални. Затова давай натам, пък на тая ако ѝ дойде акъла сама ще се върне и тогава вече козовете ще са в твоите ръце.
Лош подбор на думи от моя страна.![]()
Макар, че имам един колега, добър "оратор", дето беше седнал да говори с жена си и да и обясни, че ако продължава да се държи така, няма да и хареса крайния резултат, ако и той започне да се държи по същия начин, та доста бързо я "приземи", но това е по-скоро изключение от правилото.
мда. няма да й хареса крайния резултат? които е? внимавай сега щото крайния резултат почти винаги е в полза на жената...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Звучи, като заплаха за физическа саморазправа 
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Superexstatic написа:Аз съм забелязал, че често най-големите разбирачи никога не са имали особено дългосрочна връзка и въобще дълго съжителстване с жена. Но иначе нещата са им много ясни
Треньорите никога не играят
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
alx написа:мда. няма да й хареса крайния резултат? които е? внимавай сега щото крайния резултат почти винаги е в полза на жената...
Не знам какъв ще е, времето ще покаже. Но колегата разказа, че след тоя разговор всичко вкъщи се е нормализирало.

drifty написа:alx написа:мда. няма да й хареса крайния резултат? които е? внимавай сега щото крайния резултат почти винаги е в полза на жената...
Не знам какъв ще е, времето ще покаже. Но колегата разказа, че след тоя разговор всичко вкъщи се е нормализирало.
Тихата вода е най-дълбока. Ако тя е зла и отмъстителна, може така да го нагласи, че той да се чуди, откъде му е дошло. Заплахите са една от най-големите грешки.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.