Във форма ли сте?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

В добра физическа форма ли сте?

Да, много добра
6
6%
Да
29
28%
По-скоро да
21
20%
По-скоро не
22
21%
Не
16
15%
Не, в много лоша форма
11
10%

Общо гласове : 105
старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Във форма ли сте?

Мнение от Leon » 10 Апр 2023, 15:49

Има някаква връзка между храни, които ни се ядат и липсващи микроелементи, но аз лично повече вярвам, че какво се яде на мозъка, няма нищо общо с тялото и обикновено страда от него...
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 10 Апр 2023, 15:50

TNT

Зависи колко пиеш де :) За 50 бърбън или уиски ти е достатъчна чаша вода с лед и шепа ядки ,за чаша вино може малко сирене или кашкавал ,за 50 ракия може си резнеш един домат на 4 с малко зехтин,сол и няколко черни маслини .Сега в по-големите количества не съм спец .Бира пия 1-2 без мезета .

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Апр 2023, 15:52

Аз отдавна рядко пия по много, ама пък за сметка на това пия по-редовно :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 10 Апр 2023, 15:54

:D Както казва един приятел "Аз или ще пия или няма щото 1-вото питие вика 2-рото и т.н ,без 1 мога ама само с 1 не ми стига "

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 10 Апр 2023, 16:02

Днес бях на басейн... и... си е евало майката...
Рязко се почувствах във форма без да бъда.
А на фитнес последно бях 2005 година... :mhihi:
Малки момчета с цици, жените дроб. Мъжете с цици и шкембета...
Майки дето приличаха те да са мъжете в семейството...
Абе очарован съм...
Една мома имаше що годе читава и до там...
А басейна и хотела са пълни...
Лошо Седларов!... Лоооошо!..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Апр 2023, 16:08

Пандемично е положението... Хубавото е, че и фитнесите са пълни, но това все още не означава нищо. Но все пак ме радва.
Never mistake motion for action...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 10 Апр 2023, 16:29

TNT написа: Без спагети и дюнер съм карал по 2-3 години, но без пица рекорда ми е месец :ok:

Той дюнера зависи какъв е и как е направен... има дюнери и дюнери :D :D :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Апр 2023, 16:32

Като каза фитнесите, онзи ден в залата се замислих. Седя и го гледам един как се поти на пътеката. ДИбел отколкото трябва повече. Миналия месец си беше същия. Преди година пак беше същия. Преди 2 години ... същия...

Приказва си там с треньорите. Стегнал се бил. Пиел това и онова и пазел диета. Добре де, след Х години във фитнеса, диети, хапчета, прахове, добавки и какво ли не, не ти ли светка нещо в кратуната, че след като все още си същия дроб вероятно това което пиеш, ядеш и тренираш няма резултат и съответно е неправилно?

Говорих и с един, дето продава добавки. Бахти и сладкия бизнес :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 10 Апр 2023, 16:50

bum_bum написа:Като каза фитнесите, онзи ден в залата се замислих. Седя и го гледам един как се поти на пътеката. ДИбел отколкото трябва повече. Миналия месец си беше същия. Преди година пак беше същия. Преди 2 години ... същия...

Аз имам също пример... тренира цяла година и не беше мръднал почти... ама му беше ясно, че проблема е в начина му на хранене... промени го и резултатите веднага бяха различни... но поне се постегна под цялото мазно, натрупа сила...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 10 Апр 2023, 17:06

Това ,че някой буха в залата като хамалин не значи автоматично ще е в добра форма :) Един дори занимаващ се аматьорски със триатлон ще е в доста по-добра кондиция ,да не говорим за фехтовачи ,тенис на маса или за хлапетата занимаващи се с паркур .

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 10 Апр 2023, 17:15

Какво значи аматьорски да се занимаваш с триатлон, да бягаш 200 метра, да плуваш 2 дължини и да направиш една обиколка на гребната с колело ли. Аз не мисля, че такъв човек ще бъде в по-добра форма от псевдо помпач в залата.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 10 Апр 2023, 17:21

Сега за мерки ли ще спорим ,2-3 км джогинг и 5-6 км на педалите са нормално за ежедневна тренировка ,ако има и възможност за плуване като разнообразие в различни дни .И не говорим за търсене на резултати по часовник или труден терен и комбиниране на спортовете в един ден .Нали все пак говорим за работещи хора ,които трябва след работа или пред да намерят време за малко спорт .

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 10 Апр 2023, 17:42

Аз не споря за нищо, но нека не намесваме оправданието "време" защото аз днес в 12:05 бях във фитнеса, направих тренировка за крака общо 7 упражнения заедно със загрявка, разтягане, преобличане, 12:45 тръгнах и 12:55 застъпах в офиса. 3 километра някой хоби спортист ще ги избяга за 24 минути, ако сложим и колоезденето то неговата тренировка ще отнеме повече време от мойта и ще е по-неефикасна.
Даже одеве един колега ми обясняваше как нямал време да тренира, ма има време да дойде 1 час по-рано на работа за да яде в офиса.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 10 Апр 2023, 17:51

Всеки както му дойде и как му е удобно :) Аз бях обучаващ сержант в бившите вътрешни войски ,ако ти направя едно ФП с лек уклон към гонене по служба с твоя фитнес едва ли ще изкараш дълго .Имаше разни момчета билдъри ......на 10-та минута повръщаха ,имаше едно боксорче беше като пружинка и след 40 минути . :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Във форма ли сте?

Мнение от bum_bum » 10 Апр 2023, 18:01

Ивайло Димов написа:Това ,че някой буха в залата като хамалин не значи автоматично ще е в добра форма :) Един дори занимаващ се аматьорски със триатлон ще е в доста по-добра кондиция ,да не говорим за фехтовачи ,тенис на маса или за хлапетата занимаващи се с паркур .
Какво значи “форма”? Фехтовача ще е добър във фехтовката, тоя от залата в тежестите.

Бях писал преди- боксьор от националния в подготовка за Токио спирах да го чакам на баира към Бистрица. Той със скорости, аз с фиксито. В по-добра форма ли съм бил? Вероятно някъде в първия рунд аз щях да съм си изплюл дроба, а той тъкмо да е позагрял. Просто аз съм карал колело всеки ден, докато той е тичал. След няколко седмици с колелото щеше да ме чака горе.

Единствените донякъде комплексни атлети са сериозните кросфитъри. Мисля, че няма други, които могат сутринта да дръпнат 300 тяга, а след обяд да бягат пълен маратон.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата