Биричка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Re: Биричка

Мнение от Borymeckata » 07 Юни 2021, 7:37

mr_petroff написа:Захапах кукичката от промоцийката , това става ли за пиене или се прекарах :mhihi:

Бирата е OK за цената си, само дето после трябва да дрънчиш с бутилките до контейнера... Много амбалаж и съответно - много отпадъци се генерират.
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Юни 2021, 19:37

Днес съм на старопрамен тъмно и ефес . Ефеса нищо особено , лека бира поне не е спиртосана като българските . За парите и обаче има много по добри бири . Старопрамена тъмно много странна течност , аз не харесвам тъмни бири освен това тази беше кутийка и като сипя в чашата пяната пада за две минути се отгазирва . После все едно пия горчив чай ...не ми допада изобщо такова пиво .Пил съм тъмна наливна бира отдавна и не беше такава по спомен :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Юни 2021, 20:20

Тъмния Старопрамен и на мен не ми харесва. От българските тъмни по-масови - Столично е супер, Ариана става. Другите тъмни (които се намират във всеки магазин) са пълна нула :no: Столичното Бок преди редовно и на прИмоция го пускаха, тая зима никакво го нямаше.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual

Мнение от savo_ » 07 Юни 2021, 20:28

TNT написа:Тъмния Старопрамен и на мен не ми харесва. От българските тъмни по-масови - Столично е супер, Ариана става. Другите тъмни (които се намират във всеки магазин) са пълна нула :no: Столичното Бок преди редовно и на прИмоция го пускаха, тая зима никакво го нямаше.

Не спомена Каменица тъмно и Шуменско тъмно... :winky: бива ги

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 07 Юни 2021, 20:33

Те са към другите тъмни - не ги бива за мен :mhihi: Столичното е добро, Ариана става. От там нататък гледам по-шукаритетните марки :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 07 Юни 2021, 20:35

От българските тъмно харесвам шуменско и столично. Амстел имаше до миналата зима, тая го немаше - според мен ставаше. От вносното кромбахер, има едно ойтингер(не си спомням немския правопис) и за който иска да се отреже бързо има един айхбаум екстра стаут в Метро.

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 07 Юни 2021, 20:36

Да , столичното добра идея ще го пробвам и него . Те в общи линии не останаха тука в кварталния магазин други . Само английски бири останаха непроверени и тая белгийската duvel . :mrgreen:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 07 Юни 2021, 22:03

Borymeckata написа:За "авторското" Шуменско мислех да ви предупредя, ама сега чета, че ви допада... Мен ме изненада с някакъв необичаен остър вкус, сякаш пия разреден джин... Иначе към обикновеното Шуменско нямам забележки, но "авторското" ме изненада и то... не особено приятно... :dunno: :dunno

Пълен минус :no: :no: :no: :mhihi: Взех 2 броя за тест, втората май ще е за готвене :lol: Последно толкова разочарован бях от Пиринско Ледено (или там както се казваше).
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Юни 2021, 23:16

TNT написа:Пълен минус :no: :no: :no: :mhihi: Взех 2 броя за тест, втората май ще е за готвене :lol: Последно толкова разочарован бях от Пиринско Ледено (или там както се казваше).

то тия всичките са мега гнусни... пиринско младо :shock: :mhihi:

п.с. да добавим и загорка ретро :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 07 Юни 2021, 23:23

Различен вкус :dunno: На мен пък от пиринските само Младо пиво ми харесва. Загорка Ретро също ми харесва - прилича ми на наливната. Но по-скоро са в графа "стават", рядко си купувам.

А какво ми е мнението за живата бира ? Дотук, където и да съм пробвал - винаги ми е харесвала.
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 07 Юни 2021, 23:48

Това Пиринско Леденото миналото лято бая го пих, доста ми харесваше. Тази взех един път, мии нещо изобщо не ми хареса :conf:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 08 Юни 2021, 7:15

Възможно ли е да има разлика в тая бира ако е стара , от сезона , от амбалажа , от фазата на луната ...? Това пиринско ледено повече няма да си купя , отврат . Как хубавите бири винаги са еднакво добри без да им пречат изброените причини ? Не че съм пил наливна leffe или duvel но все пак .. :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 08 Юни 2021, 7:23

Снощи опраскахме с един приятел по няколко живи бири, ами не е зле :mhihi: Лека и пивка бира.
Мисля че беше "Пети океан".
След това се преместихме в друго заведение и минахме на наливна Стела Артоа, но много газирана беше та не ми хареса. Според мен не беше добре настроена системата. Или не беше Стела :dunno:
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 08 Юни 2021, 9:51

Столично тъмно е класика! :yes: :yes:
От ломските има няколко интересни тъмни, специално на мен Портър-а ми харесва и тоя най-скъпия (Голем) Пустиняк - с трактора на етикета.
https://www.lomskopivo.com/#beers

https://www.beerpustinyak.com/about-the-beer/

А за датската бира от Лидл-а какво ще кажете?

Изображение
https://www.lidl.bg/p/product-recommendation/datska-premium-bira/p56119

Три лева е литровата кутия, вчера заредих две в хладилника и днес след работа мисля да я пробвам.
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 08 Юни 2021, 12:18

Borymeckata написа:Столично тъмно е класика! :yes: :yes:
От ломските има няколко интересни тъмни, специално на мен Портър-а ми харесва и тоя най-скъпия (Голем) Пустиняк - с трактора на етикета.
https://www.lomskopivo.com/#beers

https://www.beerpustinyak.com/about-the-beer/

А за датската бира от Лидл-а какво ще кажете?

Изображение
https://www.lidl.bg/p/product-recommendation/datska-premium-bira/p56119

Три лева е литровата кутия, вчера заредих две в хладилника и днес след работа мисля да я пробвам.

Ей тази бира колко я търсех, взимал съм от един магазин в Пловдив и само там я бях виждал, допада ми уникално много, довечера отивам да взема 10-тина кенчета, благодарско :D :bchug:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата