Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Android!
как пък 12 страници един не се е сетил за тоя андроид форум ами си пита тука за всяко нещо?
b_velev написа:RSxRacer написа:я да попитам,че сте по в час от мен.Искам да мога да си прехвърлям абсолютно всички програми от тел-а на сд-то,телефона е ХТЦ легенд с роотнат андроид 2.2. Проблема е,че не успях да се справя с рековерито след роот-а и програми от рода на app2sd не вършат по-различна работа от местенето на апп-та от вградения менидж апп. Дали проблема е заради рековърито или просто ми трябва още нещо?
Трябва да си направиш extended partition на сд картата, за да работи app2sd както ти иксаш. Освен това и къстм рома трябва да подържа extended partition. Прави се от рекавърито.
мерси много за инфото...явно ще трябва да се боря с рековерито...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Аз не съм от най-знаещите, но за да може да местиш почти всичко използвай Titanium Backup PRO - първо конвертираш в потребителско приложение и после го местиш на картата. Или пък директно го триеш. Тези програми, които си ги дал използват вградените мениджъри и настройки, а те дори и след руут си действат по същия начин - отказват да местят програмите. Все пак трябва да внимаваш какво местиш и триеш, защото много бързо се омазват нещата
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Тук е авто форум, ако питаш там за коли , ще те пренасочат към тук сигурно 
Не, че измежду нас няма разбиращи, но там си е там .. няма база за сравнение.
Ако не искаш да направиш някоя беля .. драскай там смело и ще ти се помогне.
Може да четеш и в ипмарта.

Не, че измежду нас няма разбиращи, но там си е там .. няма база за сравнение.
Ако не искаш да направиш някоя беля .. драскай там смело и ще ти се помогне.
Може да четеш и в ипмарта.

- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
b_velev написа:RSxRacer написа:я да попитам,че сте по в час от мен.Искам да мога да си прехвърлям абсолютно всички програми от тел-а на сд-то,телефона е ХТЦ легенд с роотнат андроид 2.2. Проблема е,че не успях да се справя с рековерито след роот-а и програми от рода на app2sd не вършат по-различна работа от местенето на апп-та от вградения менидж апп. Дали проблема е заради рековърито или просто ми трябва още нещо?
Трябва да си направиш extended partition на сд картата, за да работи app2sd както ти иксаш. Освен това и къстм рома трябва да подържа extended partition. Прави се от рекавърито.
Забравих да кажа (дано не е вече късно), че това ще затрие цялата информация от SD картата. Копирай си всичко някъде предварително.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Пичове, при мен се появи проблем с батерията. ДО вчера всичко си беше нормално.. След като снощи го заредих до 90% и пуснах да направя за пръв път " Създраване на рез, копия... " и телефона ги направи да речем до 50%, но понеже реших да пусна нещо друго, заби и се рестартира. След това го пуснах пак да го направи това копие и го оставих така, След 5 мин е свършил и сутринта като се събудих батерията беше на 45%... От приложението Batteri Info. виждам, че процесора си е работил цяла нощ, а телефона нито седи без покритие(пълно е), нито е пуснат нет през 3G, нито wifi... Заредих го сутринта до 75% и в 9:30 съм го изключил. Сега пак същото, батерията беше на 40%, като съм провел 4 разговора по 3-4 мин и съм написал 4 смс.. Какво става !? С версия на Андроид 4.0.4 и версия на компилация 6.1.А.2.45. Стоково си е всичко, нищо не съм пипал..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Я пак да се включа. Вчера след ъпдейта на вайбър-а не ще да бачка пущината. Черния екран и изобщо не стартира приложението. Инсталирах, преинсталирах, не ще и не ще. Поразрових из Google Play и гледам в коментарите масово хората се оплакват. Най-вече с Xperia. Имаше и някой с НТС. Някой да знае нещо по темата? 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Kroki написа:Пичове, при мен се появи проблем с батерията. ДО вчера всичко си беше нормално.. След като снощи го заредих до 90% и пуснах да направя за пръв път " Създраване на рез, копия... " и телефона ги направи да речем до 50%, но понеже реших да пусна нещо друго, заби и се рестартира. След това го пуснах пак да го направи това копие и го оставих така, След 5 мин е свършил и сутринта като се събудих батерията беше на 45%... От приложението Batteri Info. виждам, че процесора си е работил цяла нощ, а телефона нито седи без покритие(пълно е), нито е пуснат нет през 3G, нито wifi... Заредих го сутринта до 75% и в 9:30 съм го изключил. Сега пак същото, батерията беше на 40%, като съм провел 4 разговора по 3-4 мин и съм написал 4 смс.. Какво става !? С версия на Андроид 4.0.4 и версия на компилация 6.1.А.2.45. Стоково си е всичко, нищо не съм пипал..
Сигурно програмата прави грешки.
Изхаби батерията до изключване на телефона, после 12 часа зареждане, повтори всичко 2 пъти и после трябва да се оправи

- Kroki
- Дон Кроки
-
А дано..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
За който има нужда.... 
Безплатна регистрация и дават 50 Gb за ползване (подобно на dropbox, goоgle drive и др.)
https://mega.co.nz/#register
Има и няколко безплатни приложения в Google play за ползване и от телефона....

Безплатна регистрация и дават 50 Gb за ползване (подобно на dropbox, goоgle drive и др.)

- Kroki
- Дон Кроки
-
Да се знае, че проблема ми се оправи, като върнах до заводските настройки и после наново всички програми и т.н. СПрях също и от процеси, процесите свързани с backup..
daddy_ написа:Я пак да се включа. Вчера след ъпдейта на вайбър-а не ще да бачка пущината. Черния екран и изобщо не стартира приложението. Инсталирах, преинсталирах, не ще и не ще. Поразрових из Google Play и гледам в коментарите масово хората се оплакват. Най-вече с Xperia. Имаше и някой с НТС. Някой да знае нещо по темата?
на моята експерия вайбърът си бачка перфектно след последния ъпдейт. констатирам значително подобрение в качеството на звука.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Само онзи ден имаше някакъв проблем. Вчера след като прочетох, че проблемът е отстранен инсталирах пак и сега всичко е наред.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
gold_1 написа:За който има нужда....
Безплатна регистрация и дават 50 Gb за ползване (подобно на dropbox, goоgle drive и др.)https://mega.co.nz/#register
Аууу,това колега цепи мрака,качва всичко само като го плъзнеш към екрана и то с голяма скорост,лесно се споделя,направо цепи мрака.
Браво и моите поздравления

Е.Димитров написа:Аууу,това колега цепи мрака,качва всичко само като го плъзнеш към екрана и то с голяма скорост,лесно се споделя,направо цепи мрака.
Браво и моите поздравления![]()
![]()
![]()

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
gold_1 написа:За който има нужда....
Безплатна регистрация и дават 50 Gb за ползване (подобно на dropbox, goоgle drive и др.)https://mega.co.nz/#register
Мале братле златен си.
Програмата чете IP-то и не може да си направиш няколко акаунта от един компютър.Обаче аз си направих един от лаптопа,един през телефона и още един през телефона на жена ми.Имам 150 гб място,които вече можеш да си ги отваряш откъдето искаш.
Поздравления и от мене :-P
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2