България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Spunky написа:ivanski_2 написа:Относно това колко малко билли харчели колите , абе хора карате коли по за 30-40-50к 1-2-5 литра разлика ако са ви проблем не искам да се засягате но ТАЗИ КОЛА НЕ Е ЗА ВАС , сори нот сори![]()
Сложи още нули и пак ми е интересно, колко малко харчи която и да е кола, това е един от показателите за техническо предимство.ivanski_2 написа:Да, аз лично НЕ създавам предпоставки за ПТП под никаква форма simple is that , но въпреки това ако застигна някой от горните форумни симпатяги ще кажат малее тоя как изпревари ....
Вика - “НЕ създавам предпоставки за ПТП под никаква форма”, освен като го накарат да създава под всякаква форма
Май се засегна за разхода

Дам, за човек каращ с 30 и ускоряващ на правото когато го задмине някой по бързо ускоряващ го смята за опасно

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

ivanski_2 написа:Май се засегна за разхода![]()
![]()
![]()
Дам, за човек каращ с 30 и ускоряващ на правото когато го задмине някой по бързо ускоряващ го смята за опасно
Аз кво да направя, че М5 харчи двойно по-малко и върви двойно повече от доджа

И пак си признаваш, че караш опасно, щом си мислиш, че другите така ще си помислят. Много несигурност и през редовете си пишеш истините.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Явно момчето е точно от въпросните CM регионални селтаци, които се мислят минимум за Ландо Норис по завоите там.

Тея където карат с 30 и аз ги минавам при първия удобен момент разликата е че не го правя насред завоя и не съм му залепнал на задния капак. Между другото няколко такива селски бека доволно ги освиркаха от цялата колона онзи ден та явно все пак нещата вървят надобре лека полека.