България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Това е напълно вярно . Виж тези малки хитри черни очички които шарят наоколо , постоянно се върти като шугава офца , извършва бързи нервни движения издаващи психична нестабилност ....Езика на тялото на Румен Бахов казва че тоя лъже постоянно , още преди да си отвори устата знам че ще лъже ...Колега, езика на тялото ако не е специфично трениран (което е много много рядко както казах) не лъже. Няма значение На една ръка разстояние или на хиляди километри си. С повечко познание и практика можеш да разбереш, че някой ще те излъже преди дори да си е отворил устата
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- St.Trinity
- Потребител
-
alx написа:С повечко познание и практика можеш да разбереш, че някой ще те излъже преди дори да си е отворил устата
Един анекдот по тоя повод, знаете ли кога се разбира че един адвокат лъже? Всеки път щом си отвори устата. Излизам.Jordana написа:....Езика на тялото на Румен Бахов казва че тоя лъже постоянно , още преди да си отвори устата знам че ще лъже ...

Jordana написа:Това е напълно вярно . Виж тези малки хитри черни очички които шарят наоколо , постоянно се върти като шугава офца , извършва бързи нервни движения издаващи психична нестабилност .о...Езика на тялото на Румен Бахов казва че тоя лъже постоянно , още преди да си отвори устата знам че ще лъже ...Колега, езика на тялото ако не е специфично трениран (което е много много рядко както казах) не лъже. Няма значение На една ръка разстояние или на хиляди километри си. С повечко познание и практика можеш да разбереш, че някой ще те излъже преди дори да си е отворил устата
В грешка сте и двамата. Дамата носи кръст на врата, значи няма как да лъже. Доналд Тръмп е казал, че това е свещен символ и никой няма право да го закача. Всяка атака срещу нея е атака срещу дясно-християнските ценности и съответните институции трябва да се сезират…
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
alx написа:Колега, езика на тялото ако не е специфично трениран (което е много много рядко както казах) не лъже. Няма значение На една ръка разстояние или на хиляди километри си. С повечко познание и практика можеш да разбереш, че някой ще те излъже преди дори да си е отворил устата
Дори “специалистите” в тая област са на принципа 50/50, може да лъже, може и да не лъже. Пълни глупости, близки с фърляне на боб и хороскопи. Виж, теб от хиляди километри мога да те позная кога лъжеш, само по няколко стандартни символа, нащракани на клавиатура

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
"след тежък работен ден"..... какво работи перхидролената госпожица, шофьор на бетоновоз?
аз вика "не съм управлявала", доста силно апче за глава, щом не си спомня как се е прибрала с колата
Като толкова е убедена в правотата си, да ги съди, за какво са тия медийни изяви?

Като толкова е убедена в правотата си, да ги съди, за какво са тия медийни изяви?

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Не я знам лъже или не, шаманските писаници на алх ги оставяме настрани, Спънки го каза много точно - може и да лъже, може и да не лъже, цитирайки не специалистите, а нашия горд символ Стоичков.
Тука вметвам, че онзи ден возих някакъв от Барселона около 50-те, Жорди се викаше, Стоичков голям символ там и не говорил испански каза, ами каталунски.
Прети мач със сейм, ама не точно.
Та когато някой е невинен не обяснява, че не е карал, освен ако просто не иска да се заяжда с полицаите. Версията на ченгетата знаем ли я? Дали полицаят няма да я е видял да кара и да е спрял зад нея? Камера в патрулката, боди камера...все нещо може и да е работило. Веднъж говорих с мой познат в тая служба КАТ и се разправяхме за един там в едно село, не помня дали беше когато хванаха кмета пиян или е друг случай, но в това село става. Та вика карам аз и го гледам, че тъкмо слиза от колата на центъра, фиркан е. Питам го аз защо не го е тествал тогава, аааааа, не, не си залагам главата в торбата защото даже да съм убеден, че е карал, не съм го видял с очите си и може после камери, тъпотии, нещо да докаже, че си е стоял там от доста време и е пил там, а не преди това като/ако се е движил из селото. Вместо това се направих, че си тръгвам като направих един кръг около центъра и заминах уж към града. Да, но минах през задна пресечка и спрях патрулката така, че едвам да виждам, но отдалеч, а видимост към мен нямаше. Тоя беше достатъчно тъп да се качи и да тръгне към тях да си прибира колата за 100-200 метра, вместо да изчака да си я прибере сутринта или някой друг да му я прибере или след няколко часа да си я прибере. И айде буркани, щрак, остана като ошашавен какво се случва.
Но пак казвам, не го ли видя с очите си, че се движи поне един метър, не се занимавам.
Та мисълта ми е тук е, айде да чуем полицая дали не я е видял да се движи тази не наркоманка. За недостоверността на тестовете знаем, от Редбул показвали ми казва един познат, ама пак е наркоман бе. Мен веднъж ме бяха накиснали, че съм бил употребявал и съм карал такси така, ама беше местния на едната автобусна линия с който имахме конфликт на интереси, на всички ченгета им беше ясно, че ще е фейк защото те знаят, че кафе дори не пия, каму ли, енергийни шитни, алкохол, или да друсам каквото и да е. От наркомани зад волана съм чувал, че и от много кафета им показвало.
Все от наркомани ги чувам тези неща.
Иначе за препоръката на колегата светата троица съм се замислял, не употребявам, ама може да излезе, че съм употребил. Затова много рядко пия нещо различно от вода, не ползвам и никакви лекарства, но пак не съм го изключвал.
Та тая...това, че кръвната и проба е отрицателна, съвсем не значи на 100%-та, че не лъже и не е друсала преди това. Ченгетата рядко вземат тест за наркотици ей така рутинно, трябва нещо да им се стори подозрително. Какво подозрително да им се е сторило в някаква руса? Дали няма да се е държала леко със симптоми? Не смея да съм толкова категоричен като колегата алх, той е почти шаман, аз просто с бакшишкия ми опит съм половин психолог и от здрасти ги разбирам кой, какъв е и какъв не е. Но по принцип още като вдигне ръка срещу вас и разбирате, че идва да ви бие.
Иначе да, не е правилно да я осъждат тази или който и да е друг преди да има кръвна проба или не знам си какъв друг тест в лабораторни условия.
Кръвните проби понякога може да не покажат, зависи кой и къде носи кръвта.
Някои тестове също не показват, един познат имаше зъб на наркоман и го усети кога е пушил, натопи го, тестваха го, онзи беше на ръба да отказва, че някаква врътка да прави, ама се уплаши и даде, беше отрицателен теста и си тръгна доволен.

Та когато някой е невинен не обяснява, че не е карал, освен ако просто не иска да се заяжда с полицаите. Версията на ченгетата знаем ли я? Дали полицаят няма да я е видял да кара и да е спрял зад нея? Камера в патрулката, боди камера...все нещо може и да е работило. Веднъж говорих с мой познат в тая служба КАТ и се разправяхме за един там в едно село, не помня дали беше когато хванаха кмета пиян или е друг случай, но в това село става. Та вика карам аз и го гледам, че тъкмо слиза от колата на центъра, фиркан е. Питам го аз защо не го е тествал тогава, аааааа, не, не си залагам главата в торбата защото даже да съм убеден, че е карал, не съм го видял с очите си и може после камери, тъпотии, нещо да докаже, че си е стоял там от доста време и е пил там, а не преди това като/ако се е движил из селото. Вместо това се направих, че си тръгвам като направих един кръг около центъра и заминах уж към града. Да, но минах през задна пресечка и спрях патрулката така, че едвам да виждам, но отдалеч, а видимост към мен нямаше. Тоя беше достатъчно тъп да се качи и да тръгне към тях да си прибира колата за 100-200 метра, вместо да изчака да си я прибере сутринта или някой друг да му я прибере или след няколко часа да си я прибере. И айде буркани, щрак, остана като ошашавен какво се случва.

Та мисълта ми е тук е, айде да чуем полицая дали не я е видял да се движи тази не наркоманка. За недостоверността на тестовете знаем, от Редбул показвали ми казва един познат, ама пак е наркоман бе. Мен веднъж ме бяха накиснали, че съм бил употребявал и съм карал такси така, ама беше местния на едната автобусна линия с който имахме конфликт на интереси, на всички ченгета им беше ясно, че ще е фейк защото те знаят, че кафе дори не пия, каму ли, енергийни шитни, алкохол, или да друсам каквото и да е. От наркомани зад волана съм чувал, че и от много кафета им показвало.

Иначе за препоръката на колегата светата троица съм се замислял, не употребявам, ама може да излезе, че съм употребил. Затова много рядко пия нещо различно от вода, не ползвам и никакви лекарства, но пак не съм го изключвал.
Та тая...това, че кръвната и проба е отрицателна, съвсем не значи на 100%-та, че не лъже и не е друсала преди това. Ченгетата рядко вземат тест за наркотици ей така рутинно, трябва нещо да им се стори подозрително. Какво подозрително да им се е сторило в някаква руса? Дали няма да се е държала леко със симптоми? Не смея да съм толкова категоричен като колегата алх, той е почти шаман, аз просто с бакшишкия ми опит съм половин психолог и от здрасти ги разбирам кой, какъв е и какъв не е. Но по принцип още като вдигне ръка срещу вас и разбирате, че идва да ви бие.
Иначе да, не е правилно да я осъждат тази или който и да е друг преди да има кръвна проба или не знам си какъв друг тест в лабораторни условия.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Напротив на 100% значи това и това което си написал е как на теб ти са иска да са нещата, а не как са в действителност.
Кръвният тест е много по-прецизен (и специфичен) от полевите тестове. Няма как кръвният тест да изпусне нещо, което е хванато в слюнката.
прецизен - възпроизведимост на резултата
специфичен - идентифицира точните вещества, вместо да реагира фалшиво на близки такива
Кръвният тест е много по-прецизен (и специфичен) от полевите тестове. Няма как кръвният тест да изпусне нещо, което е хванато в слюнката.
специфичен - идентифицира точните вещества, вместо да реагира фалшиво на близки такива
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Седнал ли си в колата се води че управляваш . Ключовете може да са ти в джоба и т.н всякакви оправдания да има , най лесното е да видят камерите в района , ако автомобила не е мърдал от паркинга очевдино не е карала . Но тя не твърди поздобно нещо , казва че тъкмо се прибира от работа тоест е карала но я проверяват когато вече била паркирала и ключовете били в ръката и . Тоест спират те за проверка , гасиш колата и излизаш с ключовете в ръка и не могат да те проверяват щото вече не караш ...Но пак казвам, не го ли видя с очите си, че се движи поне един метър, не се занимавам.
Та мисълта ми е тук е, айде да чуем полицая дали не я е видял да се движи тази не наркоманка.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
steeN написа:Напротив на 100% значи това и това което си написал е как на теб ти са иска да са нещата, а не как са в действителност.
Да не ти казвам чукча писател, не читател, че ще го счетеш като комунистическа обида, та Адам Смит тогава би ти ходило повече.

In God we trust, all others we track.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Ако тази имаше такива възможности, нямаше дори да разбереш за случая. Чукча не чукча, не ти е обоснована позицията за това, че само "наркоманите" се оплаквали освен емоционално. Дай като някой може да подмени теста да караме без тестове за по-сигурно
?

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes