Мамкаааа мууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 03 Юли 2008, 11:45

Моя колежка живее в Чепинци, евакуират ги към Своге. Говори се, че няма да ги върнат обратно поне 24 часа.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Юли 2008, 11:46

дори и да не е верно тва,дет се чува за кражби или лесен начин за унищожаване на боеприпаси-показателно е факта ,че хората мислят първо в тая насока!!! така са ни вече настроени мозъците,че не верваме на нищо и си праиме наще заключения и те са винаги в противовес на официалната позиция.....!!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 03 Юли 2008, 11:54

SKISA написа:дори и да не е верно тва,дет се чува за кражби или лесен начин за унищожаване на боеприпаси-показателно е факта ,че хората мислят първо в тая насока!!! така са ни вече настроени мозъците,че не верваме на нищо и си праиме наще заключения и те са винаги в противовес на официалната позиция.....!!

Прав си SKISA, може някой и да ми се хили, ма сутринта като тръгвах за работа, взех и двата пищова, заедно с всички резервни пълнители и патрони, дето държа у нас, също - всички кинти в брой, които държим у нас, после напълних резервоарите догоре (още едно предимство да имаш газова уредба) и се забих в работата да чакам да видя кво ше стане. Ако щете ми вярвайте, ама бях готов да стрелям на месо, ако в някакъв момент реша да се изнеса от София и някой реши да ми попречи. Знам, че това е параноя в чистата и форма, само дето след всичко което съм видял с очите си, не вярвам на НИКОЙ, не само на държавните органи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Юли 2008, 11:56

SKISA написа:те така се смеят и тия дето рупаха марули на чернобил!!! и имат щитовидни жлези като баскетболни топки....

За чернобил не се знаеше нищо батка, та е немало некой да се смее като колегата петер.
А той тоя колега се смее на истериите дето ги създавате с парцали и прочие, хубаво е да се знае кога да се ползва тоз парцал, а не при най-малкия взрив от конвенционално оръжие да се слагат противогази и да се посещават белодробни болници и да се пият литри ЙОД. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 03 Юли 2008, 11:56

Аз не съм се събудила, даже се разсърдих на майка ми защо ми е затворила прозореца в стаята. Като ми обясни разбрах. При нас в Овча купел се е чул силен тътън и се е усетило като заметресение.
bakzo - наистина е по-лесно да се взриви. Щом разбрах какво е станало се зачудих напоследък защо толкова гърмят тия складове и според мен и чичо ми е нарочно. :shock: :confused:
Последна промяна DiDi на 03 Юли 2008, 11:57, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Юли 2008, 11:57

jArGoN_LaDy написа: даже се нацупих на майка ми защо ми е затворила прозореца в стаята.

майко мила

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Юли 2008, 11:57

someone написа:
SKISA написа:дори и да не е верно тва,дет се чува за кражби или лесен начин за унищожаване на боеприпаси-показателно е факта ,че хората мислят първо в тая насока!!! така са ни вече настроени мозъците,че не верваме на нищо и си праиме наще заключения и те са винаги в противовес на официалната позиция.....!!

Прав си SKISA, може някой и да ми се хили, ма сутринта като тръгвах за работа, взех и двата пищова, заедно с всички резервни пълнители и патрони, дето държа у нас, също - всички кинти в брой, които държим у нас, после напълних резервоарите догоре (още едно предимство да имаш газова уредба) и се забих в работата да чакам да видя кво ше стане. Ако щете ми вярвайте, ама бях готов да стрелям на месо, ако в някакъв момент реша да се изнеса от София и някой реши да ми попречи. Знам, че това е параноя в чистата и форма, само дето след всичко което съм видял с очите си, не вярвам на НИКОЙ, не само на държавните органи.

:mhihi: :mhihi:

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 03 Юли 2008, 12:02

Хеликоптер кръжи над района на Челопечене

03 юли 2008 | 11:45 | Агенция "Фокус"

София. Две линейки с пуснати сирени влязоха в отцепения район около военното поделение в Челопечене, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Има още три линейки, които стоят в близост до кръстовището в готовност. Официална информация за пострадали хора няма.
Над мястото лети хеликоптер, от който се прави оглед.
През по-големи интервали от време откъслечно се чуват отделни взривове. Те не са много силни.
Изображение
Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 03 Юли 2008, 12:02

Обстанавата е перфект, само македонците липсват. :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 03 Юли 2008, 12:23

Аз лично нищо не съм чула, както и да е. Не знам според хората, които са в центъра как виждат нещата, но помоему обичайното оживление го няма!!?! Никой не търчи на напред-назад, не са много хората по улиците, има места за паркиране доста...!? Може би пък много са се изпокрили, затвоорили по домове и офиси или просто са се покатерили по Витоша, защото май вече никой не вярва на това, което говорят.....
Наистина е обезпокоително това, което се случи и случава, и по абослютно никакъв начин не би следвало да се иронизира, нещата са сериозни. Имаше елемент и на ирония и на заяждане в темата, обаче колегата Archangel за пореден път ме удиви с гениалните си умозаключения и размисли като цяло. Е сори, ама ако ти опре до г.за едва ли ще си толкова отворен. Верно, не трябва да се всява и паника, ама ти го обърна на сергия... тоо не беше боб, царевица и всякви други култури....

По-късно ще постна сутрешни снимки на Витоша, която също се беше поскрила...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 03 Юли 2008, 12:25

Скиса брат, като казаха по новините да се слагат кърпи и а се затварят прозорци, звъннах на сестра ми, и викам затваряй прозорците и слагай неква кърпа, а тя вика, ама аз съм ги отворила широко ако гръмне пак да не ги счупи :mhihi: Онемях ти казвам, а за малката, сега са в парка, ама ако усетя нещо да ми замирише, ги ишпескиросвам на село при бабата, добре, че и на жената малката Братовчедка, снощи спа унас, а милата треаше да е при баба си в Подене, са съм като дядовата ръкавичка унас ;)

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 03 Юли 2008, 12:40

Изображение

Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Юли 2008, 12:42

///peter написа:
SKISA написа:те така се смеят и тия дето рупаха марули на чернобил!!! и имат щитовидни жлези като баскетболни топки....

За чернобил не се знаеше нищо батка, та е немало некой да се смее като колегата петер.
А той тоя колега се смее на истериите дето ги създавате с парцали и прочие, хубаво е да се знае кога да се ползва тоз парцал, а не при най-малкия взрив от конвенционално оръжие да се слагат противогази и да се посещават белодробни болници и да се пият литри ЙОД. :mhihi:

а бе кой създава истерии ,бе!?!?хилиш се като тиква-едно полезно нещо не си казал!! никой не е говорил за противогази-кърпи на прозорците се слагат и като падне некоя сграда ,за да не влезе прахта у вас!! кат не искаш-не слагай...! тва беше сутринта,когато не се знаеше кво е!!аз и противогаза си свалих от тавана да си е до мене ,ма не съм казвал да слагат хората...!!
и за чернобил се знаеше-който е требвало е знаел!!! ескортирахме ги тупаните по места ,където радияцията беше най-слаба и пиеха само вода от шишета и кльопаха консерви!!! и аз ядох два месеца консерви ,ма без да знам-просто така се склучи ,че бях в такова поделение,дето са решили да ни пожалат....!!! като знаеш повече да беше посъветвал хората нещо умно и разумно ,а не да иронизираш ....!!! в тая тема няма една дума за йод преди твоят пост!!!нито за противогази....нито за прочие...!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 03 Юли 2008, 12:47

M2PR написа:Наистина е обезпокоително това, което се случи и случава, и по абослютно никакъв начин не би следвало да се иронизира, нещата са сериозни. Имаше елемент и на ирония и на заяждане в темата, обаче колегата Archangel за пореден път ме удиви с гениалните си умозаключения и размисли като цяло. Е сори, ама ако ти опре до г.за едва ли ще си толкова отворен. Верно, не трябва да се всява и паника, ама ти го обърна на сергия... тоо не беше боб, царевица и всякви други култури....

По-късно ще постна сутрешни снимки на Витоша, която също се беше поскрила...

Царевица наистина имаше и аз наистина я изядох. Русенското варено е в хладилника. Винаги е хубаво да има ирония, да се гледа малко от смешната страна на нещата, разсейва хората като теб, колежке, и ето-видно е-ти не се притесняваш толкова от случващото се, а тълкуваш моите закачки. Разсейва ме и мен.
За момента важното от сериозната страна на нещата е, че се размина без жертви всичкото това "пуцанье". Имуществото го зарежете, парите идват и си отиват, ама здравето...
Хора по улиците е нормално да няма. Аз ще си работя от къщи днес. Казаха, че нивото на запрашеност е 5 пъти над нормата и който може - да избягва да излиза.

П.С.: Ех, а мислех, че никой не ми чете глупостите. Радвам се, че си толкова загрижена за мен.
Последна промяна Archangel на 03 Юли 2008, 12:48, променена общо 1 път
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 03 Юли 2008, 12:47

Тъпото е че за нищо, щяхя да затрият цялото Софийско поле. Просто незнам как е възможно 2-ма човека да пазят 1500 тона взривоопасни вещества, а един престъпник като Румен Петков сигурно е с повече охрана. Радвайте се че талибаните, още не сме им приоритетна цел, досега да са измрели всички.

В България няма никаква сигурност. Влизаш навсякъде, разнасяш разни неща, никой не ебава за нищо, къв си, що си, кво праиш там, какво носиш. Абе не ми се говори .....

Може би трябваше да паднат наколко квартала, за да се осеществи това така наречено "пробуждане" на нацията, да идем пред парламента и да поставим своите искания и срокове. Направо ще немога да разбера хората, все едно да се прибереш да си пиеш ракията със сълата, а съседа ти да опъва жена ти в съседната стая ....
bmw

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата