Тренировки за отслабване
Модератор: Общи модератори
Re: Тренировки за отслабване
b_u_b_o написа:Щом в понеделник ще борите и днеска и утре го давай по леко с треноровките за да може да си максимално свеж тогава, тренирай но просто намали обема примерно днеска ако още не си 2/3 от нормалното утре 1/2 и неделя почивка.
Приключих с тренировките, ударих чертата и съм направил общо 4556 лицеви опори от 03.04 до сега

За хапване мисля днеска риба със зеленчуци по изчистено , а утре някое телешко стекче с някой бавен въглихедрат да имам сила за Понеделник.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Не е ли прекалено 'сложна схема' за приятелско съревнование за брой лицеви опори?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Мина състезанието, дето се вика отнесох го като куцо пиле домат, явно ме подцениха доста.
Направих 87 бройки, като можеше да ги закръгля на 90 ама реших да не си давам чак толкова зор. Моя човек само 68 броя
Забравих да спомена и стратегията която си бях измислил за повторенията - съсредоточавах се върху серии , примерно 30 броя/лека почивка ,20 броя/лека почивка , 10бр/лека почивка , 10бр/лека почивка , после 3бр/почивка и т.н.
Тренировките през дните ги бях съсредоточил върху тези първи 30 броя. Общо взето съм доста доволен от резултата
Направих 87 бройки, като можеше да ги закръгля на 90 ама реших да не си давам чак толкова зор. Моя човек само 68 броя

Забравих да спомена и стратегията която си бях измислил за повторенията - съсредоточавах се върху серии , примерно 30 броя/лека почивка ,20 броя/лека почивка , 10бр/лека почивка , 10бр/лека почивка , после 3бр/почивка и т.н.
Тренировките през дните ги бях съсредоточил върху тези първи 30 броя. Общо взето съм доста доволен от резултата

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
don_gori написа:Мина състезанието, дето се вика отнесох го като куцо пиле домат, явно ме подцениха доста.
Усилия със стратегия -> резултат! Браво!

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Трябваше да го биеш със 6-7 бройки да го заболи повече и да му предложиш реванш, и тогава да го накажеш лошо 

kiko написа:Трябваше да го биеш със 6-7 бройки да го заболи повече и да му предложиш реванш, и тогава да го накажеш лошо
Доста добра идея

Благодаря на всички за съветите, доста неща научих от едно "просто" съревнование

P.S> само за сравнение ще кажа, че Януари като започнах с отслабването и ХИИТ тренировките правих 5 серии х 10 повторения от "лесните лицеви" , т.е. по колена и припадах

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Браво, пръснал си го!
Аз на твое място бих продължил с тренировките за лицеви до постигане на заветните 100 бройки на една серия, защото си много близо. А някак е доста приятно да знаеш, че си го правил дори и само веднъж.