COVID19 dating и още нещо...
Модератор: Общи модератори
Re: COVID19 dating и още нещо...
Nickelback написа:Вуйчо написа:Nickelback написа:Момата ме изненада една сутрин с палачинки, че дойде да пием кафе, а вечерта пък беше направила страшна вечеря, салата, десерт. А бе пълна програма.
Чакай малко. Дефинирай какво разбираш под "пълна програма", защото звучиш двусмислено. Говориш за ядене и манджи, а половината маторци тук си представят еване или най-малкото саксофон.
То едното не изключва другото
Само едно ще кажа - беше прав в първото си мнение по темата в "условия на COVID19" какво, как и колко бързо се случваАма това беше само началото и предпоставка за манджите и по-сериозните работи
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Както се казва на български, дай да те оженим, че ни омръзна да ти гледаме щастливата физономия из форума
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
.
Последна промяна Nickelback на 26 Ное 2024, 12:28, променена общо 1 път
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Не ги слушай тия изроди.Това са хора с по над 10-15 години стаж в женитбата и в тях нищо човешко не е останало.
Това от опит.... 

slatanic написа:Не ги слушай тия изроди.Това са хора с по над 10-15 години стаж в женитбата и в тях нищо човешко не е останало.Това от опит....
Айде бе, горчив личен опит. Аз имам два щастливи брака зад гърба си и нямам ядове и за трети

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
..... два щастливи брака зад гърба си и нямам ядове и за трети
[/quote]
Щастливи .... зад гърба си ...

[/quote]Щастливи .... зад гърба си ...

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Вижте ся, от заглавието на темата - COVID19 - мина, dating - мина. Чакаме "още нещото". Ако не е комшийката това нещо де.
Хм,хм...
mr_petroff написа:BMW_POWER написа:..... два щастливи брака зад гърба си и нямам ядове и за трети
Щастливи .... зад гърба си ...![]()
![]()
![]()
Аз проблеми с жените си нямам. Те имат проблеми с мене
Никълека не каза, за какво са си говорили надълго и широко. Ако те е питала за кредитна история, инвестиционни планове и нещо от сорта, значи има сериозни манерения. Ако сте си говорили за кино, поезия и пр, иска само да те използва сексуално и да те зареже после. Внимавай, защото може да те накара да се чувстваш омерзен и използван

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
mangini написа:Бракът, ако е само един, едва ли е щастлив
Обаче само женен и разведен може да те разбере.
barty написа:mangini написа:Бракът, ако е само един, едва ли е щастлив
![]()
![]()
Обаче само женен и разведен може да те разбере.
И всеки оженил се втори път може да бъде запитан:
Ти какво не разбра първия път?
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Ако се нанесе в даден момент, много да се внимава, че после да няма бой
https://fakti.bg/avto/478657-momiche-izhvarli-oldtaimera-na-gadjeto-si-toi-nea?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage
https://fakti.bg/avto/478657-momiche-izhvarli-oldtaimera-na-gadjeto-si-toi-nea?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
c04 написа:Ако се нанесе в даден момент, много да се внимава, че после да няма бой![]()
Таа мойта ако го направи това с Е28цата или с Е34ката ще и прережа гърлото с нокторезачка и ще и търкам раната с лимон да я щипе поне седмица

ATR-42/72
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Малко е 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Понеже изгубихме Никълбека, ето нещо любопитно: