Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Re: Android!
Някой има ли фикс на клавиатурата на Galaxy SIII,че няма фонетика ?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Пилев написа:Слагаш си dropbox, мобилната версия, от телефон с jelly bean.
Да,също ако си ъпдейтнеш съществуващата версия до jelly bean
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Е.Димитров написа:Пилев написа:Слагаш си dropbox, мобилната версия, от телефон с jelly bean.
Демек в момента съм с Ice Cream Sandwich на моя Note.В момента в който се ъпдейтне до Jelly Bean....инсталирам Dropbox и ше имам 50gb място ?

И някой да знае кога ще има ъпдейт до Jelly Bean...че поне аз още нямам

Leon написа:Увеличава се автоматично, ако се регистрираш през телефон Сони. Иначе, ако си платиш.
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Аз може ли да си регистрирам акаунт във BOX през телефон Сони....и после да ползвам акаунта на моя Samsung Galaxy Note....или ше разпознае че го лъжа нещо ?

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
sambeto написа:Е.Димитров написа:Пилев написа:Слагаш си dropbox, мобилната версия, от телефон с jelly bean.
Демек в момента съм с Ice Cream Sandwich на моя Note.В момента в който се ъпдейтне до Jelly Bean....инсталирам Dropbox и ше имам 50gb място ?
И някой да знае кога ще има ъпдейт до Jelly Bean...че поне аз още нямам
Leon написа:Увеличава се автоматично, ако се регистрираш през телефон Сони. Иначе, ако си платиш.
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Аз може ли да си регистрирам акаунт във BOX през телефон Сони....и после да ползвам акаунта на моя Samsung Galaxy Note....или ше разпознае че го лъжа нещо ?
По принцип бях чел някъде че има "къстъм" Jelly beam за Note но не съм сигурен,потърси в http://www.sammobile.com/firmware/ ,ако има там,с "Odin" може да го флашнеш,в момента в който въведеш данните за имейла си ,ще получиш имейл че вече имаш 50 гигабаита в бокса
може и с HTC:
от Help-a нa Dropbox-a:
Is my HTC phone eligible for the special promotion?
« Back to Help Center
If you have a brand new HTC phone with Dropbox already installed, you may be eligible to earn additional free space simply by signing in to your account (or creating a new account) from the Dropbox app and completing the steps on our Get Started guide from your desktop computer.
HTC Sense 3.5 and 3.6 phones may be eligible for 3 GB for one year
HTC Sense 4.0 and Sense 4+ phones may be eligible for 23 GB for two years
Once you qualify for the promotion and complete the Get Started guide, your free bonus space will be automatically added to your Dropbox space, plus an additional 250 MB for completing the Get Started steps. Additionally, each account is only able to claim this promotion once.
от Help-a нa Dropbox-a:
Is my HTC phone eligible for the special promotion?
« Back to Help Center
If you have a brand new HTC phone with Dropbox already installed, you may be eligible to earn additional free space simply by signing in to your account (or creating a new account) from the Dropbox app and completing the steps on our Get Started guide from your desktop computer.
HTC Sense 3.5 and 3.6 phones may be eligible for 3 GB for one year
HTC Sense 4.0 and Sense 4+ phones may be eligible for 23 GB for two years
Once you qualify for the promotion and complete the Get Started guide, your free bonus space will be automatically added to your Dropbox space, plus an additional 250 MB for completing the Get Started steps. Additionally, each account is only able to claim this promotion once.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Скоро гледах през ASTRO няква промоция за 25гб, ако не се лъжа
Аз не го ползвам, но за толкова имам спомен.

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Я някой по запознат да удари едно рамо. Та взех на скоро xperia p и постоянно си стартира приложения. Качих task manager, влизам, спирам всички приложения и след няколко секунди пак има 2-3-5 отворени. И батерията разбира се си заминава за нула време...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Според мен отговора е в заглавието на темата
Аз съм си нагласил през 30мин. да ми се спират автоматично, като има разбира се и "ignore list".

- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
gold_1 написа:sambeto написа:Абе я да питам и аз нещо,имам Samsung Galaxy Note,всичко супер и бая програми имам....обаче има ли вариант да му инсталирам Tapatalk че да отварям и чета форума през него като не съм пред компютъра?
Има го в Маркет-а....ма иска пари,не че е проблем цената му,обаче там съм малко бос с тия кредитни карти....та ако някой ми каже откъде и как да го инсталирам за без пари....има едно потупване по рамото от мене
Tapatalk 2.4.10http://www.multiupload.nl/W9CCANHISI
И едно потупване по другото рамо от мен, с благодарности, разбира се.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
я да попитам,че сте по в час от мен.Искам да мога да си прехвърлям абсолютно всички програми от тел-а на сд-то,телефона е ХТЦ легенд с роотнат андроид 2.2. Проблема е,че не успях да се справя с рековерито след роот-а и програми от рода на app2sd не вършат по-различна работа от местенето на апп-та от вградения менидж апп. Дали проблема е заради рековърито или просто ми трябва още нещо?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
RSxRacer написа:я да попитам,че сте по в час от мен.Искам да мога да си прехвърлям абсолютно всички програми от тел-а на сд-то,телефона е ХТЦ легенд с роотнат андроид 2.2. Проблема е,че не успях да се справя с рековерито след роот-а и програми от рода на app2sd не вършат по-различна работа от местенето на апп-та от вградения менидж апп. Дали проблема е заради рековърито или просто ми трябва още нещо?
Трябва да си направиш extended partition на сд картата, за да работи app2sd както ти иксаш. Освен това и къстм рома трябва да подържа extended partition. Прави се от рекавърито.