Залезе ли "Бул Инс"
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
нема как да залезе, само там си права каско !
да ви казвам ли частите в булинс от коя морга идват
а ако закаснеете с вноски или направо с целото каско да може да си забравите за колите и после да пишете че ги краднат
до са 1 потребител с тема "откраднаха ми колата" не съм видял да е имал каско с булинс, ако вие сте точни и Те така
да ви казвам ли частите в булинс от коя морга идват

а ако закаснеете с вноски или направо с целото каско да може да си забравите за колите и после да пишете че ги краднат

до са 1 потребител с тема "откраднаха ми колата" не съм видял да е имал каско с булинс, ако вие сте точни и Те така

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:нема как да залезе, само там си права каско !
да ви казвам ли частите в булинс от коя морга идват![]()
а ако закаснеете с вноски или направо с целото каско да може да си забравите за колите и после да пишете че ги краднат![]()
Ше я укрепиш на върха. Щом ти си там, бизнесът е сериозен

Гоялма препоръка им даде, немам думи, само там ше застраховам.
ЗНам. Какв ознам точно и аз не знам, но знам, че бизнесът върви надолу. Знам го от хора, работещи с тях. Знам, че им крадат колите и че имат лоша слава.
Това е финансова компания.
Те не загиват.
Обикновенно ги купува някой друг и се сливат.
Така че може това да е и нарочно, за да се натъманиса сделката. Но определено Бул Инс не е това, което беше.
в
От две три години не искам и не застраховам в БУЛ ИНС!
Това са легенди, че само при тях не ги крадат колите.
Крадат ги на тия собственици който са забравили да си подновят каското независимо в коя компания са затраховани!
При последната щета се изгавриха с мен и семейството ми, така че да ги е*а в компанията да ги е*а!
Това са легенди, че само при тях не ги крадат колите.
Крадат ги на тия собственици който са забравили да си подновят каското независимо в коя компания са затраховани!
При последната щета се изгавриха с мен и семейството ми, така че да ги е*а в компанията да ги е*а!
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Не мога да си обесня едно нещо и ми става много странно - Антимафиотите провеждат спецоперация в бизнес сградата нa „Бул инс" на бул. "Джеймс Баучер" 87 в София.
В сградата се помещават много офиси на големи компании, включително и офиса на Красимир Маринов-Големия Маргин, както и на Румен Николов-Пашата.
Претърсват се общо над 20 помещения в София и цялата страна, където има офиси на фирми на братята Маргини и техни приближени. Прокуратурата търси документи.
Някаде някой спомена ли,че са изети полици или данни за клиенти,някой каза ли бяхме лично в застрахователния офис на Бул Инс,защото аз не го прочетох е не го видях не пише нищо съществено антимафиоти влезли в няква сграда и какво задържани няма странно качулки и каво ли не а задържани никакви не Ви ли се струва,че само отчитат дейност тоест лов на вещици.Сега някой ще ми каже ти си застрахован там или работиш там - НЕ нито съм застрахован при тях нито работя там,всеки маже да си застрахова колата където е доволен и където смята,че може да си позволи така,че колеги аз съм на това мнение.
В сградата се помещават много офиси на големи компании, включително и офиса на Красимир Маринов-Големия Маргин, както и на Румен Николов-Пашата.
Претърсват се общо над 20 помещения в София и цялата страна, където има офиси на фирми на братята Маргини и техни приближени. Прокуратурата търси документи.
Някаде някой спомена ли,че са изети полици или данни за клиенти,някой каза ли бяхме лично в застрахователния офис на Бул Инс,защото аз не го прочетох е не го видях не пише нищо съществено антимафиоти влезли в няква сграда и какво задържани няма странно качулки и каво ли не а задържани никакви не Ви ли се струва,че само отчитат дейност тоест лов на вещици.Сега някой ще ми каже ти си застрахован там или работиш там - НЕ нито съм застрахован при тях нито работя там,всеки маже да си застрахова колата където е доволен и където смята,че може да си позволи така,че колеги аз съм на това мнение.
anton2106 написа:Не мога да си обесня едно нещо и ми става много странно - Антимафиотите провеждат спецоперация в бизнес сградата нa „Бул инс" на бул. "Джеймс Баучер" 87 в София.
Колега,
аз лично не схванах, ти каква позиция отстояваш?
F07 535d
F07 530d
E60 530d
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
dpetrov написа:anton2106 написа:Не мога да си обесня едно нещо и ми става много странно - Антимафиотите провеждат спецоперация в бизнес сградата нa „Бул инс" на бул. "Джеймс Баучер" 87 в София.
Колега,
аз лично не схванах, ти каква позиция отстояваш?
Ще ти кажа каква,че цялата работа е лов на вещици ето каква и не виждам смисъл да си чешем езиците нито ти нито аз знаем как стоят нещата ето това исках да кажа нищо повече.
- KickingKing
- ентусиаст
-
Гаври ли се със семейства, бавили плащания, не плащали пълните щети ... бла бла бла бла..
Баща ми в последните 3-4 години мина през всички силни и някои не толкова силни застрахователи и всичките са едни и същи. Всички бавят плащанията по над месец, всички гледат да платят по-малко. Аз съм доволен за сега и не виждам смисъл да ги сменям.
И к'во означава "техните коли не ги крадат", "не са това, което бяха". Ти не правиш застраховка за да не ти крадат колата - това е рекет. Правиш застраховката ако стане нещо да ти изплатят някаква сума.
Ходете при Армеец като искате, те сега били най-силните. Толкова са силни, че на една колежка тиграта за 2 седмици се спомина с 30% от частите си, не и платиха огледалата, заяждаха се с нея и т.н. и сравнение с Бул Инс-ченцата се представиха много зле. Но да кажем, че е било частен случай.
Спада просто, е защото хората видяха, че не само в Бул Инс вършат работа (Алианц, Армеец, ДЗИ и кой ли не) и се дръпнаха към тях, щото някой като има щета не е доволен и си мисли, че при другите е по-добре ама е същото
Баща ми в последните 3-4 години мина през всички силни и някои не толкова силни застрахователи и всичките са едни и същи. Всички бавят плащанията по над месец, всички гледат да платят по-малко. Аз съм доволен за сега и не виждам смисъл да ги сменям.
И к'во означава "техните коли не ги крадат", "не са това, което бяха". Ти не правиш застраховка за да не ти крадат колата - това е рекет. Правиш застраховката ако стане нещо да ти изплатят някаква сума.
Ходете при Армеец като искате, те сега били най-силните. Толкова са силни, че на една колежка тиграта за 2 седмици се спомина с 30% от частите си, не и платиха огледалата, заяждаха се с нея и т.н. и сравнение с Бул Инс-ченцата се представиха много зле. Но да кажем, че е било частен случай.
Спада просто, е защото хората видяха, че не само в Бул Инс вършат работа (Алианц, Армеец, ДЗИ и кой ли не) и се дръпнаха към тях, щото някой като има щета не е доволен и си мисли, че при другите е по-добре ама е същото

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
e
KickingKing написа:Гаври ли се със семейства, бавили плащания, не плащали пълните щети ... бла бла бла бла..
Шибация от всякъде!
Ми на баща ми на астрата му откраднаха поне 4-5 пъти огледалата, други щети горе долу няма за тея години дето я има и винаги са били точни от БулИнс май имаше няква врътка, че те ги плащаха на 70 или 80% ма тогава кво му даваш. Другите 2 алтернативи за мен поне са ТИМ
или Алианц...

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
Я питайте Марто като му откраднаха на 16ката М-бронята, барабар с номера и халогените, колко му платиха! Аз ша ви кажа, цифром и словом 24лв, за справка, само сяманат на номерата е 69. Оттам вие си правете сметката. ДЗИ са същите кретени. Досега за застраховани коли в Армеец и след щета, един не съм чул да се оплаче. И аз мисля да си застраховам колите там (ама като тръгнат
)

- KickingKing
- ентусиаст
-
sonny написа:Я питайте Марто като му откраднаха на 16ката М-бронята, барабар с номера и халогените, колко му платиха! Аз ша ви кажа, цифром и словом 24лв, за справка, само сяманат на номерата е 69. Оттам вие си правете сметката. ДЗИ са същите кретени. Досега за застраховани коли в Армеец и след щета, един не съм чул да се оплаче. И аз мисля да си застраховам колите там (ама като тръгнат)
Ако не си чел договора пише, че липсващи елементи не се заплащат, а неговата броня ЛИПСВАШЕ. Наясякъде е така и никъде няма да му я платят, нали иначе ще си продавам бронята през 2 дена

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
Бул Инс, Армеец, Евроинс и всички останали застрахователни компании са измамници, само гледат да ти вземат парите и после ако стане нещо се крият като мишки
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
карел написа:Бул Инс, Армеец, Евроинс и всички останали застрахователни компании са измамници, само гледат да ти вземат парите и после ако стане нещо се крият като мишки
а какво предлагаш, да си оставяме колите пред блока без КАСКО ли?

това с застрахователните компании според мен е въпрос на ВКУС, коя ще избереш, а именно все едно дали ще си купиш синьо/черно/червено е60, при всички случай получаваш едно и също.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
vicho написа:карел написа:Бул Инс, Армеец, Евроинс и всички останали застрахователни компании са измамници, само гледат да ти вземат парите и после ако стане нещо се крият като мишки
а какво предлагаш, да си оставяме колите пред блока без КАСКО ли?![]()
това с застрахователните компании според мен е въпрос на ВКУС, коя ще избереш, а именно все едно дали ще си купиш синьо/черно/червено е60, при всички случай получаваш едно и също.
Ще ги оставяме само на платен паркинг

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3