Залезе ли "Бул Инс"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 19 Ное 2007, 9:46

нема как да залезе, само там си права каско !
да ви казвам ли частите в булинс от коя морга идват :mhihi:
а ако закаснеете с вноски или направо с целото каско да може да си забравите за колите и после да пишете че ги краднат :mhihi:
до са 1 потребител с тема "откраднаха ми колата" не съм видял да е имал каско с булинс, ако вие сте точни и Те така :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 19 Ное 2007, 10:02

BMW-E39 написа:нема как да залезе, само там си права каско !
да ви казвам ли частите в булинс от коя морга идват :mhihi:
а ако закаснеете с вноски или направо с целото каско да може да си забравите за колите и после да пишете че ги краднат :mhihi:
до са 1 потребител с тема "откраднаха ми колата" не съм видял да е имал каско с булинс, ако вие сте точни и Те така :twisted:

Ше я укрепиш на върха. Щом ти си там, бизнесът е сериозен :mhihi:
Гоялма препоръка им даде, немам думи, само там ше застраховам.

ЗНам. Какв ознам точно и аз не знам, но знам, че бизнесът върви надолу. Знам го от хора, работещи с тях. Знам, че им крадат колите и че имат лоша слава.
Това е финансова компания.
Те не загиват.
Обикновенно ги купува някой друг и се сливат.
Така че може това да е и нарочно, за да се натъманиса сделката. Но определено Бул Инс не е това, което беше.

ентусиаст
Аватар

в

Мнение от bobi_maxo » 19 Ное 2007, 10:38

От две три години не искам и не застраховам в БУЛ ИНС!
Това са легенди, че само при тях не ги крадат колите.
Крадат ги на тия собственици който са забравили да си подновят каското независимо в коя компания са затраховани!
При последната щета се изгавриха с мен и семейството ми, така че да ги е*а в компанията да ги е*а!

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 19 Ное 2007, 12:33

Не мога да си обесня едно нещо и ми става много странно - Антимафиотите провеждат спецоперация в бизнес сградата нa „Бул инс" на бул. "Джеймс Баучер" 87 в София.

В сградата се помещават много офиси на големи компании, включително и офиса на Красимир Маринов-Големия Маргин, както и на Румен Николов-Пашата.

Претърсват се общо над 20 помещения в София и цялата страна, където има офиси на фирми на братята Маргини и техни приближени. Прокуратурата търси документи.

Някаде някой спомена ли,че са изети полици или данни за клиенти,някой каза ли бяхме лично в застрахователния офис на Бул Инс,защото аз не го прочетох е не го видях не пише нищо съществено антимафиоти влезли в няква сграда и какво задържани няма странно качулки и каво ли не а задържани никакви не Ви ли се струва,че само отчитат дейност тоест лов на вещици.Сега някой ще ми каже ти си застрахован там или работиш там - НЕ нито съм застрахован при тях нито работя там,всеки маже да си застрахова колата където е доволен и където смята,че може да си позволи така,че колеги аз съм на това мнение.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X7

Мнение от dpetrov » 19 Ное 2007, 12:54

anton2106 написа:Не мога да си обесня едно нещо и ми става много странно - Антимафиотите провеждат спецоперация в бизнес сградата нa „Бул инс" на бул. "Джеймс Баучер" 87 в София.

В сградата се помещават много офиси на големи компании, включително и офиса на Красимир Маринов-Големия Маргин, както и на Румен Николов-Пашата.

Претърсват се общо над 20 помещения в София и цялата страна, където има офиси на фирми на братята Маргини и техни приближени. Прокуратурата търси документи.

Някаде някой спомена ли,че са изети полици или данни за клиенти,някой каза ли бяхме лично в застрахователния офис на Бул Инс,защото аз не го прочетох е не го видях не пише нищо съществено антимафиоти влезли в няква сграда и какво задържани няма странно качулки и каво ли не а задържани никакви не Ви ли се струва,че само отчитат дейност тоест лов на вещици.Сега някой ще ми каже ти си застрахован там или работиш там - НЕ нито съм застрахован при тях нито работя там,всеки маже да си застрахова колата където е доволен и където смята,че може да си позволи така,че колеги аз съм на това мнение.

Колега,
аз лично не схванах, ти каква позиция отстояваш?

F07 535d
F07 530d
E60 530d

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 19 Ное 2007, 13:05

dpetrov написа:
anton2106 написа:Не мога да си обесня едно нещо и ми става много странно - Антимафиотите провеждат спецоперация в бизнес сградата нa „Бул инс" на бул. "Джеймс Баучер" 87 в София.

Колега,
аз лично не схванах, ти каква позиция отстояваш?

Ще ти кажа каква,че цялата работа е лов на вещици ето каква и не виждам смисъл да си чешем езиците нито ти нито аз знаем как стоят нещата ето това исках да кажа нищо повече.

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 19 Ное 2007, 13:12

Гаври ли се със семейства, бавили плащания, не плащали пълните щети ... бла бла бла бла..
Баща ми в последните 3-4 години мина през всички силни и някои не толкова силни застрахователи и всичките са едни и същи. Всички бавят плащанията по над месец, всички гледат да платят по-малко. Аз съм доволен за сега и не виждам смисъл да ги сменям.
И к'во означава "техните коли не ги крадат", "не са това, което бяха". Ти не правиш застраховка за да не ти крадат колата - това е рекет. Правиш застраховката ако стане нещо да ти изплатят някаква сума.
Ходете при Армеец като искате, те сега били най-силните. Толкова са силни, че на една колежка тиграта за 2 седмици се спомина с 30% от частите си, не и платиха огледалата, заяждаха се с нея и т.н. и сравнение с Бул Инс-ченцата се представиха много зле. Но да кажем, че е било частен случай.

Спада просто, е защото хората видяха, че не само в Бул Инс вършат работа (Алианц, Армеец, ДЗИ и кой ли не) и се дръпнаха към тях, щото някой като има щета не е доволен и си мисли, че при другите е по-добре ама е същото
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

ентусиаст
Аватар

e

Мнение от bobi_maxo » 19 Ное 2007, 13:29

KickingKing написа:Гаври ли се със семейства, бавили плащания, не плащали пълните щети ... бла бла бла бла..
Баща ми в последните 3-4 години мина през всички силни и някои не толкова силни застрахователи и всичките са едни и същи. Всички бавят плащанията по над месец, всички гледат да платят по-малко. Аз съм доволен за сега и не виждам смисъл да ги сменям.
И к'во означава "техните коли не ги крадат", "не са това, което бяха". Ти не правиш застраховка за да не ти крадат колата - това е рекет. Правиш застраховката ако стане нещо да ти изплатят някаква сума.
Ходете при Армеец като искате, те сега били най-силните. Толкова са силни, че на една колежка тиграта за 2 седмици се спомина с 30% от частите си, не и платиха огледалата, заяждаха се с нея и т.н. и сравнение с Бул Инс-ченцата се представиха много зле. Но да кажем, че е било частен случай.

Спада просто, е защото хората видяха, че не само в Бул Инс вършат работа (Алианц, Армеец, ДЗИ и кой ли не) и се дръпнаха към тях, щото някой като има щета не е доволен и си мисли, че при другите е по-добре ама е същото

Шибация от всякъде!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 19 Ное 2007, 13:31

Ми на баща ми на астрата му откраднаха поне 4-5 пъти огледалата, други щети горе долу няма за тея години дето я има и винаги са били точни от БулИнс май имаше няква врътка, че те ги плащаха на 70 или 80% ма тогава кво му даваш. Другите 2 алтернативи за мен поне са ТИМ :mhihi: :mhihi: или Алианц...
:D
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 19 Ное 2007, 14:31

Я питайте Марто като му откраднаха на 16ката М-бронята, барабар с номера и халогените, колко му платиха! Аз ша ви кажа, цифром и словом 24лв, за справка, само сяманат на номерата е 69. Оттам вие си правете сметката. ДЗИ са същите кретени. Досега за застраховани коли в Армеец и след щета, един не съм чул да се оплаче. И аз мисля да си застраховам колите там (ама като тръгнат :mhihi: )

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 19 Ное 2007, 14:39

Аз съм доволен от БулИнс и от Армеец. Имам познати и всичко е ОК, но най добре ще е ако всичко си е наред с МПС-то ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 19 Ное 2007, 16:44

sonny написа:Я питайте Марто като му откраднаха на 16ката М-бронята, барабар с номера и халогените, колко му платиха! Аз ша ви кажа, цифром и словом 24лв, за справка, само сяманат на номерата е 69. Оттам вие си правете сметката. ДЗИ са същите кретени. Досега за застраховани коли в Армеец и след щета, един не съм чул да се оплаче. И аз мисля да си застраховам колите там (ама като тръгнат :mhihi: )

Ако не си чел договора пише, че липсващи елементи не се заплащат, а неговата броня ЛИПСВАШЕ. Наясякъде е така и никъде няма да му я платят, нали иначе ще си продавам бронята през 2 дена
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 D E46

Мнение от карел » 19 Ное 2007, 17:21

Бул Инс, Армеец, Евроинс и всички останали застрахователни компании са измамници, само гледат да ти вземат парите и после ако стане нещо се крият като мишки

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Ное 2007, 17:24

карел написа:Бул Инс, Армеец, Евроинс и всички останали застрахователни компании са измамници, само гледат да ти вземат парите и после ако стане нещо се крият като мишки

а какво предлагаш, да си оставяме колите пред блока без КАСКО ли? :winky:

това с застрахователните компании според мен е въпрос на ВКУС, коя ще избереш, а именно все едно дали ще си купиш синьо/черно/червено е60, при всички случай получаваш едно и също. :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 19 Ное 2007, 17:25

vicho написа:
карел написа:Бул Инс, Армеец, Евроинс и всички останали застрахователни компании са измамници, само гледат да ти вземат парите и после ако стане нещо се крият като мишки

а какво предлагаш, да си оставяме колите пред блока без КАСКО ли? :winky:

това с застрахователните компании според мен е въпрос на ВКУС, коя ще избереш, а именно все едно дали ще си купиш синьо/черно/червено е60, при всички случай получаваш едно и също. :roll:

Ще ги оставяме само на платен паркинг :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата