Помощ за NOKIA N95

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 24 Окт 2007, 14:44

Колеги чух наскоро за някаква военнаБГ навигация която била доста подробна, но за съжаление инфото ми е до тук! :uups: С ASUS P535 с GPS модул е .. телефона и съм му качвал Том Том , Навигон и други по незвестни шукариики, за страната не вършат работа, в София не съм ги тествал! Даже Том Том-а ми показваше че се движа в нивата покрай магистрала Тракия!
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 24 Окт 2007, 15:00

ако искате да позлвате много читав GPS с подробни карти включително и в България, вземете си някой от моделите на HTC
или по старият HTC P3300 или новата и уникално добра играчка HTC Ty TyTN II :mhihi: :mhihi: :mhihi:
нема лабаво при тях
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 24 Окт 2007, 18:22

Ето - ТомТом

Вътре в архива има текстов файл, в който е обяснено как да се инсталира... Иначе водката никак не е лоша :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 24 Окт 2007, 18:30

Zapa написа:ако искате да позлвате много читав GPS с подробни карти включително и в България, вземете си някой от моделите на HTC
или по старият HTC P3300 или новата и уникално добра играчка HTC Ty TyTN II :mhihi: :mhihi: :mhihi:
нема лабаво при тях

Подкрепям напълно,НТС са с много хубав GPS модул,който може да ти даде точност до 2-3 метра с подходящата карта.
Мойта Н95 ми е давала отклонение до 50-60 метра,от една страна това е че не е пълна картата,ма все пак на НТС модула е SirStar,който е по точен от тоя на Н95.
И въпреки това няма PDA,което да е толкова функционално колкото Н95 ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 24 Окт 2007, 21:17

:OT: Тук може да намерите самишленици с PDA!;) http://forum.pocketbulgaria.com/index.p ... fdde3b6f39
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 25 Окт 2007, 1:09

eraziel написа:Ето - ТомТом

Вътре в архива има текстов файл, в който е обяснено как да се инсталира... Иначе водката никак не е лоша :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И тук иска сертификация :roll:
Май ще се чака да излезат по читави версии,че с тия сертификати си е..... :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TheDrill » 25 Окт 2007, 2:28

Изтегли си Nokia Map Loader и от там си сваляй карти за вградения ГПС
Изображение
Faster, faster! Until the thrill of speed overcomes the fear of death!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 25 Окт 2007, 4:01

К'ви сертификати :) Видя ли инструкциите, на моя телефон съм го инсталирал и всичко си мина ОК, не знам за какво говориш 8)
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 05 Ное 2007, 11:45

Добре де някой пробва ли го на Н95 или не?
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 05 Ное 2007, 12:05

http://gsm.metincom.net/news.php

Ей тука погледнете може да има нещо което да ви свърши работа.. Доста читави неща изкачат.. Незнам дали го знаете този сайт....
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Ное 2007, 12:47

sambeto написа:
Zapa написа:ако искате да позлвате много читав GPS с подробни карти включително и в България, вземете си някой от моделите на HTC
нема лабаво при тях

Подкрепям напълно,НТС са с много хубав GPS модул,който може да ти даде точност до 2-3 метра с подходящата карта.
Мойта Н95 ми е давала отклонение до 50-60 метра,от една страна това е че не е пълна картата,ма все пак на НТС модула е SirStar,който е по точен от тоя на Н95.

аз съм намислил да сменям мойта 6600 вече че одърте! Н95 чете ли екселски неща,уърдовски!?!? мога ли да влизам по нета през него,ма да излизат цели страниците!? и дали не е по-добре да си взема тая нокия-отваряемата 9500 или нещо такова беше -комуникатора или да си мина на Н95!? кви са ви отзивите за сравнение между тия два модела!?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 05 Ное 2007, 19:16

SKISA написа:
sambeto написа:
нема лабаво при тях

аз съм намислил да сменям мойта 6600 вече че одърте! Н95 чете ли екселски неща,уърдовски!?!? мога ли да влизам по нета през него,ма да излизат цели страниците!? и дали не е по-добре да си взема тая нокия-отваряемата 9500 или нещо такова беше -комуникатора или да си мина на Н95!? кви са ви отзивите за сравнение между тия два модела!?

Взимай Н95,няма да съжеляваш ;)
Тоя комуникатор е голяма тухла,а Н95 има компактни размери,сравнително лек е.
Като софтуер си имаш Адобе Пдф,може да отваряш Уърд и Екселфайлове,само дето заради малкия дисплей не е толкова добре прегледно като компютър.
А като бонус имаш и 5МП камера :idea:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Ное 2007, 21:25

аз камера не търся-имам си апарат за тая работа,а и един тел никога не може да направи снимка като както си трябва! искам да мога да работя с офис-приложения и да ползвам нет и мейл безпроблемно ,плюс щом има и ДжиПиЕс -още по-добре! особено ако е с улиците в софия. за това се чудя между комуникатора и Н95! чакам още мнения....!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 05 Ное 2007, 22:34

SKISA написа:аз камера не търся-имам си апарат за тая работа,а и един тел никога не може да направи снимка като както си трябва! искам да мога да работя с офис-приложения и да ползвам нет и мейл безпроблемно ,плюс щом има и ДжиПиЕс -още по-добре! особено ако е с улиците в софия. за това се чудя между комуникатора и Н95! чакам още мнения....!

Незнам как можеш да се чудиш между 9500 и N95 пич :shock:
Разликите между тях са огромни,и само големината на дисплея е полза на 9500,но само като големина не и като качество.
Най големият минус на 9500 е версията на Symbian-a 7.0,който е доста стар и приложенията за него са на изчерпане,няма GPS,няма радио,WiFi-то е 802.11b,а на N95 e 802.11b/g,камерата няма да коментирам.
Въобще във всяко отношение N-ката е много по добра,въобще няма база за сравнение,ако искаш добър комуникатор това е Е90,той вече е в един клас с N95.
Аз ползвам N95 и мога да кажа че е много добър телефон,който става още по добър като му смениш фирмуера с 12-та версия ;)

Друго нещо което мога да препоръчам е Asus P535,HTC също е вариант,ма нещо бавно работят....
Според това което търсиш вариaнтите са: N95,E90 и Asus P535

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Ное 2007, 22:37

е аз за Е90 говорех за сравнение....! ше се поогледам още малко и ше видя а и тоя асус ше го разгледам!

Предишна

Назад към Извън Темата