Вижте ги тия боклуци!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
абе какво да ви кажа ...
много ме е яд че няма дясна пртия вече
на никой не му пука, че ти плащаш данъци, пилеят парите които им даваш както си искат. Нали после пак ще те издоят
На кой му пука, че съдружник ти е държавата във всичко което правиш? И то не с 10% колкото е корпоративният данък
Без да си мръдне пръста, парите отиват в тъпи управници и държавни служители, които се държат като "господари" всеки път щом опреш до тях. После парите лесно се "преразпределят" - социални помощи, знаем кой ги получава, обръчи от фирми, управници, комисионнни ... а ти плащай данъци
а на последните избори съм гласувал за БСП
никога няма да мога да си го простя
много ме е яд че няма дясна пртия вече
на никой не му пука, че ти плащаш данъци, пилеят парите които им даваш както си искат. Нали после пак ще те издоят

На кой му пука, че съдружник ти е държавата във всичко което правиш? И то не с 10% колкото е корпоративният данък

а на последните избори съм гласувал за БСП

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
?!
които и лайна да дойдат все ще си миришат... и ще е така докато не ни дойде акъла и се обединим като нация за да им потърсим сметка ... понеже не сме все още си правят к'вото и както искат...
NO COMMENT !!!
NO COMMENT !!!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и аз така им виках и сега и сега им дължа 1500лв щото ни си ги плащах и то за едно БМВ 528 86 набор--платил съм за 2 години 700лв и им дължа още 1500лв от които половината са лихви...идва ми да ги взривя да иба и изеднициSKISA написа:е за тва ,мамицата им скапана,ше видят от мен данъци кога цъфнат налъмите!!!

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
аз за това до сега ни една кола не съм регистрирал в общината
ебал съм ги даже еи така някои да ми ги даде тея пари пак няма да ги внеса

ебал съм ги даже еи така някои да ми ги даде тея пари пак няма да ги внеса

- Гост
-
ми просто тва могат да направят-да отвратят хората!
не става въпрос само за данък на кола-той не трябва да се плаща заради пътищата-не заради либийските простотии...!
аз изобщо никакъв данък нема да им дам-да си го съберат са тия 56млн от некъде другъде. или ше дам колко за бог да прости.
немеца плаща към 40% данък върху доходите си,ма страната му страна,пътя му-път,сичко му 6. полицията се грижи да нема ядове,здравните заведения-работят като такива,училищата му -училища!
е за кво плащаме тука....!? за кво!? за да шаря на некви държавни негодници рушвети ,за да си свършат работата,за да карам през лунен пейзаж и като зема да се пребия некъде по скапаните пътища да ме залепят с канаколит,щото немало "пътека"!...абе аре бе...!!!
не става въпрос само за данък на кола-той не трябва да се плаща заради пътищата-не заради либийските простотии...!
аз изобщо никакъв данък нема да им дам-да си го съберат са тия 56млн от некъде другъде. или ше дам колко за бог да прости.
немеца плаща към 40% данък върху доходите си,ма страната му страна,пътя му-път,сичко му 6. полицията се грижи да нема ядове,здравните заведения-работят като такива,училищата му -училища!
е за кво плащаме тука....!? за кво!? за да шаря на некви държавни негодници рушвети ,за да си свършат работата,за да карам през лунен пейзаж и като зема да се пребия некъде по скапаните пътища да ме залепят с канаколит,щото немало "пътека"!...абе аре бе...!!!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- bmwfena
- БМВманиачения
-
точно казано за съжалениеbam-bam написа:кфо се косите .. дупедавска нация сме още доста дълго ше си не праскат кои как си иска

- bmwfena
- БМВманиачения
-
аз кат разправях едно време че ще ядем кура заради тях тука ме изкараха къв ли не---ай ся има да опъваме каиша.....те ще си живуркат -апартаментчета кинти колички ---мммаааамичкатата им

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Абе момчета какво се косите за тия смешни 56 милиона
На фона да другите 500милиона тия са си бълха
Всичките ние ще набавяме в хазната кой друг.
Не им завиждайте за това че са им дали по едно апартаментче и некви кинти.
Яд ме е на политиците ни не на самите медици ,тях вече са ги ебали достатъчно резаните

На фона да другите 500милиона тия са си бълха

Всичките ние ще набавяме в хазната кой друг.
Не им завиждайте за това че са им дали по едно апартаментче и некви кинти.
Яд ме е на политиците ни не на самите медици ,тях вече са ги ебали достатъчно резаните

- Гост
-
самите медици едва ли имат толкова вина.те си ги изработиха тия апартаменти за 8г. виновни са тия ,дето са ги отебали да увиснат там и сега да платят с наще пари за глупостта си.
верно е,че кадафи сигурно щеше да намери нещо друго да се фане да не плаща дълг,ама като се изнизаха поляците,филипинците и другите и останаха само българите там-кой да фане!?!? естествено ,че наще ше фане.
мразя да плащам за чужда некомпетентност...
верно е,че кадафи сигурно щеше да намери нещо друго да се фане да не плаща дълг,ама като се изнизаха поляците,филипинците и другите и останаха само българите там-кой да фане!?!? естествено ,че наще ше фане.
мразя да плащам за чужда некомпетентност...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3