кой ще спИчели Бай брадър?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 23 Апр 2007, 15:41

Абе колега Angel eyes какво означава това просташки манталитете ???? Само заради това , че си пее , мааа кючеци , отдава и се еротиката и съблъзнява мъжете ли съдиш че и е просташко поведението ??? Аз съм ходил по селата на съученици по югозападна България и по местните капанчета сме мааали кючеци по цяла нощ , и там около нас по 20 момичета къде и теее яко хвърлят гюбеци по цици !!!!!! И какво всички ли са прости така ли ????? Просто това си е българското колкото и да не ви се иска да си го кажете ???
Аххххх що сте дупенца вие !!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 23 Апр 2007, 15:45

Написах Десислава, защото тя е единствения талантлив човек в тая къща, след като "Азис беше само..." напусна. А все пак се води ВИП Брадър. Катя Евро е една нула, направи една добра роля преди няколкостотин години и оттогава лежи на стара слава, нищо особено. Никой друг не е талант. Калин по цял ден лежи гол до кръста и нищо не прави. Тишо също. Китаеца само дето е облечен, иначе и той нищо. Маги все си кара в ролята на домакинята, иначе нищо. Катя непрекъснато нервничи и търси за какво да се заяде, иначе нищо. Ебати ВИП-а...

Китаеца, Христина и Тишо са само багаж, дойдоха, защото идеята била да е семеен сезон на брадъра, иначе никога нямаше да могат да влязат.

А и всъщност кой ще спечели брадъра е известно само на SIA, и то още преди да почне. Не искам да мисля колко пари са взели Здравкото и Христинката да се оженят в ефир, ама щом е било в сценария, значи ще стане. И стана.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 23 Апр 2007, 15:47

Я! Вече си имаме един виден селяк във форума :)
Тати купи ли ти Е46цата 'резачка' да сваляш селските пръчки?
Ама само когато събереш пари за метан ;) 'иначе фиатчето'
И ми е много интересно къде е този tds,който караш?Въобще как си пишат какво карат,а всъщност нямат книжка все още.. :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 23 Апр 2007, 15:56

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама и вие май.... яката работа :mhihi: :mhihi: :mhihi: Юбреееее :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 23 Апр 2007, 15:58

Колега Slavi_m бях се писал TDS понеже отналачало мислех да взимаме TDS ,но вследстеие се промениха плановете !!!! А иначе , че съм селянин , селянин съм !!!! Даже съм голям селянин , понеже съм от голямо село !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ама като гледам май ти си селянин щом изказваш такива коментари

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 23 Апр 2007, 16:00

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 23 Апр 2007, 16:05

BMW_325 TDS написа:Колега Slavi_m бях се писал TDS понеже отналачало мислех да взимаме TDS ,но вследстеие се промениха плановете !!!! А иначе , че съм селянин , селянин съм !!!! Даже съм голям селянин , понеже съм от голямо село !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ама като гледам май ти си селянин щом изказваш такива коментари

Значи си повече от голям селянин... Ти си голям селянин от голямо село, това по вашите закони граничи с невъзможното... :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 23 Апр 2007, 16:12

Оффф, аре не го избивайте на София vs Прованса, че ще стане дълга и широка

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel eyes » 23 Апр 2007, 16:17

Хахахахах,внимавайте да не се заформи скалндал!
Хахаха селски пръчки вика бате Слави :winky: това беше смешно! :mhihi:

BMW_325 TDS написа:Абе колега Angel eyes какво означава това просташки манталитете ???? Само заради това , че си пее , мааа кючеци , отдава и се еротиката и съблъзнява мъжете ли съдиш че и е просташко поведението ??? Аз съм ходил по селата на съученици по югозападна България и по местните капанчета сме мааали кючеци по цяла нощ , и там около нас по 20 момичета къде и теее яко хвърлят гюбеци по цици !!!!!! И какво всички ли са прости така ли ????? Просто това си е българското колкото и да не ви се иска да си го кажете ???
Аххххх що сте дупенца вие !!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Така първо "колега",аз съм "колежка",второ селкси манталитет мисля,че всички знаем какво е и трето в "маането" на кюцеци няма нищо лошо,това си е танц!Не съм против музиката и танците свързани с нея,даже и аз ги практикувам понякога,обясних много добре,че за мен Десислава е просто момиче,това е!Няма нищо общо с кючеците,мисля че общата и култура е на много ниско ниво,а да не говорим,за нещо допълнително като познания!За мен тази жена няма класа :!: Тя се хвали с финансите си по малко по-прикрит начин,все едно вижте аз как не се впечатлявам,че имам пари,но иначе не пропуска да отбележи че операцията и за силиконовия бюст е с 500 евро по-скъпа от тази на Маги!Четвърто кючеци могадат да се играят навсякъде,дори и в Софийските дискотеки и кръчми,не е необходимо да си на село!Кючеците са предизвикателни танци,защото се доближават до ориенталските,но това,че можеш да танцуваш така не означава,че си прост!Все едно да ми кажеш,че всяко момиче дето носи къси полички и блузки е к**ва!
Мисля,че Десислава е с просташки манталитет,защото една жена с класа и претенции няма да се нагъзи по този елементарен начин,на Здравко когато влезна в стаята!Тези неща се правят с финес и предизвикателност.В това се включват еротични танци и облекло,закачки,флирт и т.н.т!Когато танцуваше,на мен ми хареса,защото изглеждаше секси,но другото си беше чиста простотия,което говори "страхотно за нея"
Няма защо да обяснявам повече,тези които ще ме разберат изобщо,са ме разбрали вече :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 23 Апр 2007, 16:17

BMW_325 TDS написа:....

Ти сам си решаваш каква НЕсъществуваща :!: кола да напишеш за това какво караш ;)
А иначе да ти отговоря ли защо давам такива коментари?
Всъщност не,но по-добре да се ограмотиш малко повече и да се въздържаш от дръзки 'компетентни' отговори,защото правиш добро впечатление :) и предизвикваш смях :mhihi:

Я и по темата да кажа все пак нещо..
Случва ми се няколко пъти да се заглеждам по това предаване и бих казал,че най много симпатизирам на..как беше-'миската'!Единствено тя май че се доближава до представите за нормален,интелигентен човек.
Десислава в изключително глупаво и недоразвито същество,да не говорим че и откровено плаши сутрин! :mhihi:
Госпожата нещо и хлопа дъската,по-добре да не беше влизала,че стана за резил..
Калин-чо е голям 'плейбой',доста слабоумен ми се вижда и той с многото мускули ;)
Китаичето и той тъпичък,иначе старае се така да се каже,което е достойно за уважение все пак ;)
ЖИната на морското момче....И тя бих казал,че заслужава донякъде наградата,но на моменти изпростява и отново прозира липсата на култура,пък и няма защо те! пак да печелят!
Това ми е некомпетентното мнение.

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Angel eyes » 23 Апр 2007, 16:21

Slavi_m евала! :clap: :clap: :clap: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Напълно съм съгласна с теб,хубаво мнение! :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 23 Апр 2007, 16:41

Колеги и колежки искам да се извиня ако съм ви убидил с нещо !!! Но просто ми стана много криво за Деси Слава , защото аз съм и фен още на първите албуми къде ги пусна и имам много хубави моменти с нейните песни и затова малко попрекалих с коментарите ....
Така че съжалявам ако съм ви засегнал с нещо ..

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 23 Апр 2007, 16:46

Slavi_m написа:....

Слави, много си прав. Спечели ли Христина, следователно и Здравко печели... А на мен ми е доста неприятно това момче. Прави се на голям стратег обаче ако първият Биг Брадър се получи, то във второто си участие изобщо не успя. За мен благодарение на Храистина взе наградата и си помиси, че случката може да се повтори като и предложи брак. Незнам колко тряба да ди долен, че да застанеш срещу съпругата си, както направи на номинациите Няма равен това момче....
Иначе ако не беше Здравко съм 100% за нея. Вярно е, че на моменти изпростява, но останалите "випаджий" не остават по назад, с изключение на тези, които не си отварят много, много устата,за да не си личи..
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 23 Апр 2007, 16:50

Колеги и колежки,....аз па съм доволен ,че оная змия Венета нема да земе кинтите!!! Мене друга радост ми не требе.. :mhihi: ! По същата логика не искам и Тишо да ги вземе-иначе е пич!!
От там нататък кой да ги вземе-техна си работа-аз нема да помогна с СМС за набиране на средствата!!!!
Последна промяна Гост на 23 Апр 2007, 17:01, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 23 Апр 2007, 16:55

Колега SKISABMW обади се да те почерпим за това изказване за Венета !!!!!!! Аз бях вече забравил за тая . Е тая е най - гадния човек който някога съм виждал в медийното пространство !!!! Аз ако съм женен за тая , че изперкам за 1 месец ( може и толко да не изкарам ).

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата